Ja rep je boleč
Je pa do 4. vretenca debelejši potem se pa stanjša (tam, kjer se jih sicer kupira). Ušeska so pa taka fina žametna
Karakterno pa trmasta (ampak sem jaz še bolj
), izsiljuje oziroma probava čim bolj izsiljevat. Pri mami ji to kar uspeva
se pa trudimo to čim bolj ignorirat. Na začetku se nikakor ni hotla peljat z avtom, je zadaj protestirala. Zdaj samo da vrata odprem je notri, čeprav bruha pa včasih ampak upam, da bo tudi to s časoma nehala.
Nezaupljiva je do tujcev. Nalaja vse, če se ji zdi, da nas ogrožajo. Ravno včeraj je bil moj dedi na obisku in je slabo zaprl vrata. Smo v več stanovanjski hiči in imamo spodaj še glavna vrata. Tista so bila zaprta in ko je hotel sosed vstopit, da je Eli pričakala na stopnicah in nalajala. Ne vem kdo se je koga bolj ustrašil. Na srečo jo je sosed že navajen in ni bilo nič hujšega.
Pse ima rada, bi se igrala z vsakim vendar je nekateri ne marajo, ker so corsoti bolj grobi pr tem. Dva dni nazaj, ko sva šli zjutraj na sprehod srečava enega, ki mi je bil zelo znan ampak se nisem mogla spomnit od kje. Potem pa on svojo vrvico kar popusti da se ji je njegov pes lahko približal. Eli se je hotela igrat (jaz sem jo imela še vedno čisto na kratko) on je pa zarenčal nanjo in pokazal zobe. Pa sem rekla gospodu, da to ne bo v redu in mi odgovori, da se morajo spoznat. Potem se pa spomnim, da je to sošolc, ki ji že v šoli vedno kaže zobe. On sili proti nama oziroma ta gospod ga popušča na vrvici, da mu to omogoča, midve se mu pa umikava. Sem potem gospodu rekla, da njegovemu psu očitno ni do spoznavanja in odšli v drugo smer.
Sosedov rotti jo ima zelo rad in vedno cvili, če greva mimo brez da se polupčkata. Je pa igra z njim veliko lažja, ker je zelo nežen ampak ima 80 kg in ko ga Eli s taco komaj kaj čuti
Obožuje sončenje in leži na soncu, če le lahko. Ko je meni že zdavno prevroče, ona še kar leži tam. Ne vem kako lahko zdrži pa še črna je. Umes se mogoče umakne v senco za par minut potem pa gre ponovno na sonce. Mogoče ima kaj kače v sebi