mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 27.04.2024 : 23:11:42

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Licitacije, razprodaje, akcije - pomoč Zavetišču Horjul  |  Razne akcije  |  Tema: Vabilo na dobrodelni koncert z dražbo za zavetišče Horjul
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   Dol
Natisni
Avtor Tema: Vabilo na dobrodelni koncert z dražbo za zavetišče Horjul  (Prebrano 33521 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Amaja
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 190


« Odgovor #75 : nedelja, 22.03.2009 : 15:24:16 »

Meni je bil cel dogodek fenomenalen in iskreno upam, da se še ponovi oz. postane kar tradicija  Smiley Kogar ni bilo, mu je res lahko žal. Toliko znanih obrazov, prijetno vzdušje in fantastičen program. Vse čestitke  in zahvala organizatorki ter vsem sodelujočim! Upam, da so jim bili mucki všeč.  Smiley LP, Maja
Logiran
majas
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.324


« Odgovor #76 : nedelja, 22.03.2009 : 15:40:15 »

Zdravo vsem!

Ja, dela bom poslikala, ker so zdaj nastanjena pri meni in jih bom objavljala na licitaciji na forumu. Sicer smo razmišljali, da jih prihranimo za naslednji koncert, a èe vam je ljubše jih lahko licitiramo tukaj naprej na forumu. Dražba je bila uspešna, nevem še kolikšen je izkupièek a takoj javim, ko bo vse zakljuèeno. G.Meršol pa - kapo dol, kakšen dober dražitelj!!! Smiley
Hvala vsem, ki ste prišli, super družba ste bili in brez vas...HVALA!!! Smiley Kiss Cheesy
Pa še enkrat HVALA VSEM PUNCAM (to se ne derem, to sem samo zeloooo hvaležna Wink ), ki ste pomagale pri zbiranju umetniških del, res ste bile pridne in nimam besed. Pa hvala še enkrat Žverci in Mateji, ki so nam donirali 60 muck (iz blaga Wink )! HVALA!
Se kmalu èujemo!
JJ

ps. Dominka smo našli, mi je srce padlo v hlaèe, smo mislili, da je izginil oz.odjahal...Maja oprosti...

Za dela, ki se niso prodala bi bilo mogoče fino poskusit čim več iztržit. Ideja internetne dražbe se mi zdi super, bi bilo pa pomojem fino to naredit npr. skupaj s kako galerijo. Mogoče nabrat še več del in organizirat veliko internetno dražbo za Horjul.
Da je spet projekt! Wink

Bilo je čudovito. Res kapo dol vsem skupaj!

Lp, Maja Smiley
Logiran
miskica
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.338


« Odgovor #77 : nedelja, 22.03.2009 : 15:53:00 »

Da še jaz pritegnem maji; mnoga dela so take vrednosti, da bi bilo res smiselno se zadeve lotit bolj organizirano in predvsem širše.
Povezat se s katero od galerij (lahko posredujem imena galerij, za katere vem, da so v preteklosti že pomagale pri dobrodelnih dražbah umetniških del), ki ve, kako se organizira dobrodelna dražba, ki že ima spletno stran, ki jo kupci tovrstne robe poznajo in tudi obiskujejo. Tule prodajat sliko za 1000€... mislim, da je bolj malo možnosti, da se v našem ožjem krogu proda.

Drugače je bilo pa fajn. Vse pohvale. Pri naslednji taki prireditvi (upam, da bo Smiley ) pa z malo več organiziranega komuniciranja gotovo napolnite dvorano ali pa še kako večjo Smiley
Logiran
Zala_
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.180


« Odgovor #78 : nedelja, 22.03.2009 : 16:15:31 »

Najbrž kaže tudi realno stanje, koliko podpore imamo...

Jaz sem v dvorano prišla malce kasneje (iz stojnice) in sem mislila, da se bom mogla prebijat do sedeža in sem bila ful presenečena koliko prostora je bilo. Medtem ko se na vsaki vaški bedariji ali kakšni Kranjski noči z raznimi ansambli tare folka, da se pohojajo in porivajo. Žalostno, kakšne so danes prioritete.

Se pa strinjam (pa nočem nikogar kritizirat, ker se mi niti sanja ne, koliko vsega je vloženega v organizacijo takega dogodka), da bi bilo fajn (če bo tole tradicionalno) malo več reklame narest širše pa res v kakšnih krogih, ki so v rangu kupovat take krasne umetnine, mogoče povabit kakšne politike/estradnike, ki se vedno radi pokažejo na družabnih dogodkih.

Hvala še enkrat organizatorjem, pa nastopajočim (upam, da niso izgubili volje) in tistim, ki ste si vzeli čas in prišli.

Jaz mislim, da niso izgubili volje, dosti se jih je potem ustavilo na stojnici in smo malo poklepetali in so še pri nas malo (ali malo več) zapravili Smiley Super so bili!

Pa še v imenu (mislim, da vseh) Žverc - hvala, ker ste nam dali možnost predstavit se, pa Jadranki za prijaznost in jabolka Smiley Mi smo se imele super in upam, da se drugo leto spet (v čim večjem številu) vidimo.
Logiran
Patapižu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.246


« Odgovor #79 : nedelja, 22.03.2009 : 16:40:15 »

...je to tudi edino razočaranje. Najbrž kaže tudi realno stanje, koliko podpore imamo tule, če še "naši" ne morejo priti za nekaj ur.
Ne, ne kaže realnega stanja, ker mojo podporo imate (to bi sedaj že lahko vedela Wink ). Na koncert pa nisem mogla priti, sem pa "vstopnico" nakazala Smiley.
Upam, da dogodek še kdaj ponovite.


P.s.: Vem, da ni bilo napisano namenjeno osebno meni Tongue.
Logiran
vixi
midi
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 938



WWW
« Odgovor #80 : nedelja, 22.03.2009 : 17:59:12 »

Patapižu ne zgovarjaj se, seveda leti tudi nate, pa name tudi Tongue
Mene veseli, da je prireditev uspela - čestitke organizatorjem in nastopajočim ter vsem ki so sodelovali z obiskom in draženjem. Žal mi je, da me ni bilo tam in upam, da bo še priložnost. Delam pa na tem da se bom, upam, nekaj malega odkupila v zvezi z licitacijami v bližnji prihodnosti.

PS: For the record - še nikoli nisem bila na vaški veselici, niti na Kranjski noči npr Roll Eyes  Bi pa tudi zlorabo harmonike pogoltnila, če bi šlo za živali...
Logiran

oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748


WWW
« Odgovor #81 : nedelja, 22.03.2009 : 18:12:16 »

jadrankaj (in vsi ostali, ki ste sodelovali - osebno sem spoznala pač samo jadrankoj):
hvala za idejo, organizacijo, izvedbo, dodatne mize za stojnice društev Cheesy, hvala za jabolka  Wink in vso prijaznost.
Pa upam, da še kdaj! Smiley
Logiran
Skuiki
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.758


« Odgovor #82 : nedelja, 22.03.2009 : 20:24:13 »

Za dela, ki se niso prodala bi bilo mogoče fino poskusit čim več iztržit. Ideja internetne dražbe se mi zdi super, bi bilo pa pomojem fino to naredit npr. skupaj s kako galerijo. Mogoče nabrat še več del in organizirat veliko internetno dražbo za Horjul.
Da je spet projekt! Wink

Najprej čestitke organizatorjem za idejo in izvedbo tega projekta. Žal nisem mogla osebno prisostvovati (tako da zgoraj napisano leti tudi name, hehe Smiley ), sem pa želela reči:

Če se bo slučajno res organiziralo dražbo preostalih del v navezavi s kakšno galerijo, kakor je bilo predlagano, lahko ponudim pomoč pri razširitvi press materiala na čimveč medijskih naslovov, da bo ves vložen trud podprt tudi s čim širšo medijsko pokritostjo. Če boste potrebovali in nimate za to že dovolj pomočnikov, se razume.
Logiran
Pepsi
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 6.033



« Odgovor #83 : nedelja, 22.03.2009 : 21:42:56 »

Cel dogodek je bil super, koncert pa sploh vrhunski. Tudi jaz upam, da se bo še kdaj ponovilo - pa da vsak dobi nalogo, da privabi  najmanj 10 gostov, od tega vsaj 5 z debelo denarnico! Wink
Kapo dol vsem organizatorjem, res.
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Royalty
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.006


« Odgovor #84 : ponedeljek, 23.03.2009 : 10:33:17 »

Tudi nam je bil koncert zelo všeč, res je pa škoda da ni bila dvorana malo bolj napolnjena. Organizacija in vse ostalo je bilo super, vse pohvale organizatorjem! Upam, da ponovimo še kdaj Smiley.
Logiran
king-roy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.907


« Odgovor #85 : ponedeljek, 23.03.2009 : 10:50:55 »

 
Najbrž kaže tudi realno stanje, koliko podpore imamo tule, če še "naši" ne morejo priti za nekaj ur.

Jaz se ne bom opravičevala, pač trenutno ne zmorem.
Logiran
jadrankaj
rad pišem
****
Sporočil: 426


« Odgovor #86 : ponedeljek, 23.03.2009 : 13:29:00 »

Hoj!

Koncert bo vsako leto od tega leta naprej Wink. To je najina dokončna odločitev s Petro. Glede oglaševanja - za drugo leto vemo kako in kaj. Brezveze kazat s prstom ampak smo se naučili letos Wink
Sama sem edino veliko bolj razočarana nad društvi, saj so se odzvala točno 4 oz.5 njih. Glede na to, da je bilo poslano preko 20 vabil je to res žalostni prikaz stanj društev v SLoveniji in to me boli bolj kot pol prazna ali pol polna Wink dvorana.

Tudi včeraj v Porotorožu, kjer se je koncert ponovil še za koprsko zavetišče ( s tem, da je bil to mislim da 4 po vrsti), je bila dvorana pol polna oz.pol prazna. V soboto je bil dobrodelni za otroke in veliko ljudi je šlo tudi tja. Vabila pa smo razposlali vsem politikom in tako ali drugače "vplivnim" ljudem. A kot rečeno - led je prebit, mi smo zadovoljni, da nam je uspelo spraviti pod streho tako organizacijo (bile smo samo 3 punce) in drugo leto bo še bolje Smiley Smiley Smiley

Kar se slik tiče se strinjam z Majo - tiste "dražje" bom prihranila za drugo leto, če se strinjate, ker bo imelo večji smisel. To je moje mnenje. Ostale, malo cenejše pa bom objavila tu na licitaciji.

Nad mucki so bili vsi navdušeni, pravzaprav so se grebli za njih!!! Smiley Roll Eyes Cool
LP

ps. nimamo še dokončnega izračuna, ker morajo še nakazati nekateri za slike a mislim, da se je zbralo okoli 8000E.
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #87 : ponedeljek, 23.03.2009 : 14:21:17 »

jadranka, veš kaj mi je padlo na pamet in povem, preden pozabim - naslednje leto bi bilo dobro na forumu objaviti datum prireditve veliko vnaprej, ker se zgodi, da ravno takrat že imaš kakšno reč, ki se je na hitrco ne da premaknit (kot se je tokrat zgodilo meni in, verjamem, še marsikomu).

Čestitam tebi in vsem, ki ste zadevo postavili na noge, krasni ste Kiss

P.S. V Kopru so v soboto za DS center zbrali 138000 evrov, čudovito. Smiley
Logiran
mara
odvisnež
*****
Sporočil: 587


« Odgovor #88 : ponedeljek, 23.03.2009 : 14:37:09 »

Čestitke za odločitev o tradicionalnem koncertu!Res nima smisla razmišljati, kaj bi bilo, če bi...-mislim, da je bilo optimalno, od zdaj naprej bo pa še vedno boljše Smiley(pa še namensko bomo čez leto lahko šparali za licitacijo, ker vemo, da bo Smiley Wink).
Logiran
Skuiki
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.758


« Odgovor #89 : ponedeljek, 23.03.2009 : 16:09:58 »

Tudi jaz pozdravljam idejo o tradiconalnem koncertu in čestitam organizatorjem za to odločitev Smiley
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Licitacije, razprodaje, akcije - pomoč Zavetišču Horjul  |  Razne akcije  |  Tema: Vabilo na dobrodelni koncert z dražbo za zavetišče Horjul
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines