mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 05.06.2024 : 07:32:23

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Samo - nedolžni beli oblaček, leteča veverica Ščurk & Co.
Strani: 1 ... 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 ... 366   Dol
Natisni
Avtor Tema: Samo - nedolžni beli oblaček, leteča veverica Ščurk & Co.  (Prebrano 771338 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #2085 : nedelja, 16.09.2012 : 20:32:21 »

Ne, nikakor, res,  tak sonček je, bistveno manj problematična, kot je bil Sančo v mladih letih, vsi so zaljubljeni vanjo. Ampak Sančo je še vedno prvi in bolj kot se mu krajša čas, bolj je prvi. Na Dito še vedno gledam tako, kot bi bila pes moje mame ali sestre. Pa jo imam rada, seveda, ampak ni isto, žal. Res pa je prinesla ogromno zabave in veselja k hiši, ki ju že nekaj let ni bilo.
Logiran
No Jinx
živim tukaj
***
Sporočil: 5.323


« Odgovor #2086 : nedelja, 16.09.2012 : 21:03:01 »

Sanco1a, hvala za informacije.  Kiss Se morava res enkrat dobiti na kavi, pa kakšno reči!  Smiley

Mačja, oprosti, jaz sem bila tako iz sebe, da sem ti čisto pozabila napisati, da upam, da je tvoja "krščenka" že povsem ok in da si ti tudi v redu!  Kiss
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #2087 : nedelja, 16.09.2012 : 21:21:50 »

Da ne bo pomote: še enkrat bi naredila isto, pa pri Diti bom verjetno tudi, če ne bo mene prej zmanjkalo. Nikakor mi ni žal, mlado-dinamično-blesavo-divje-poskočno (danes je kot za šalo preskočila metrsko ograjo Shocked Shocked, kar ni kar tako za tako malo pezdetko) je v takem času edina zdrava protiutež, jasno. Brez nje bi bila ena sama žalost in skrb. Pa nič ni narobe, če je mladi drugi v vrsti, bo v prihodnje manj problemov. 
Logiran
No Jinx
živim tukaj
***
Sporočil: 5.323


« Odgovor #2088 : nedelja, 16.09.2012 : 21:32:41 »

Ne, ne, ni nesporazuma, samo preverit sem morala, da te prav razumem. Zdi se mi, da do Ditke čutiš nekako tako, kot sem jaz do g. Psa, ki je prišel dan po evtanaziji prejšnjega psa. Saj sem ga takoj imela rada, ampak kljub temu, da je bil moj, ni bil še čisto moj in je nekaj časa trajalo, da je bil čisto moj, tako kot je čisto, čisto, čisto moj sedaj. Saj ne znam dobro razložit, ampak vseeno mislim, da razumem, kaj želiš povedati. Mislim, da mi ne bo žal, če bom vzela novega norca še za časa živjljenja g. Psa, zlasti, ker si res želim dotično kombinacijo. Samo upam lahko, da bo tudi kak črn samček vmes, ko enkrat ta kombinacija bo.  Smiley

Kako je pa Jackotu všeč knjiga "How to Entertain Your Indoor Cat"?
Logiran
sanco1a
živim tukaj
***
Sporočil: 6.031


« Odgovor #2089 : nedelja, 16.09.2012 : 21:37:18 »

Ej, odkrito povedano, si bo moral vzeti še malo časa, da jo preizkusi v praksi, čisto zabasano je bilo tole poletje, zdaj pa še totalna gužva v službi. Če jo želiš takoj nazaj, samo reci, bomo skopirali bolj uporabne zadeve, nekaj je prav posrečenih. Mačka sta se po dveh mesecih sedaj komaj začela vračati v moje naročje, prej sta imela preveč dela s tamalo divjakinjo.
No, nekako tako je: starpes je osebnost z lastno ter tvojo zgodovino, mlad je pač samo mladič.
Logiran
mamaF
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 9.066



WWW
« Odgovor #2090 : nedelja, 16.09.2012 : 21:56:17 »

Hvala vsem!  Kiss Kiss Kiss
Občutek te ne vara, jaz sem bila v končni fazi slabše kot pes in mislim, da bom zdaj ubrala tvojo pot, takoj, ko bo možno (beri tako leglo kot ga želim). Saj vem, da ne bo nič manj hudo, ko enkrat mojega zlatega psa ne bo več, ampak bom pa vesela, da ga bo mali poznal in se od njega še kakšne oslarije naučil. Na, zdaj pa spet jočem.  Cry


Zdaj pa še jaz skoraj jočem Cry

Od tega, da je G. Pes toliko bolje, sploh pa zaradi tegale zgoraj Smiley
Kaj lepšega bi se lahko zgodilo enemu mimimini Gospodiču Psu kot to, da bo imel (upamo da čimveč let) najboljšega mentorja na svetu, G. Psa osebno ljubezen In tudi G. Pes bo svoje modrosti in veliko črno srce zagotovo z veseljem delil še z enim bitjem Wink

Če samo pomislim, kako lepe zgodbe "malih in velikih" smo in še beremo na tem forumu, Kaja, Keli, Kiara, pa Sančo in Ditka, pa Bitko Kiss in Jagi ...
Pa Sančotova zna tako lepo opisati, kako to gre Kiss

Mislim, da mi ne bo žal, če bom vzela novega norca še za časa živjljenja g. Psa, zlasti, ker si res želim dotično kombinacijo. Samo upam lahko, da bo tudi kak črn samček vmes, ko enkrat ta kombinacija bo.  Smiley
veselje iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, zdaj te bom pa vsak mesec gnjavila, če so minimini flatkoti že "narejeni" Smiley Dva črna repa naenkrat bosta mahala po hiši, joj, to bo noro Cheesy

Sploh si ne moreš predstavljati, kako sem se razveselila tegale pisanja po včerajšnjih solznih postih Kiss
Logiran

Unikatne tablice in portretki
Mačja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.086


WWW
« Odgovor #2091 : ponedeljek, 17.09.2012 : 00:14:05 »

NoJinx, ko imaš enega otroka, ga imaš najraje na svetu, ko imaš dva, ju imaš najraje na svetu, ko imaš tri jih imaš najraje itd.
Ljubezen se multiplicira po nekih svojih zakonitostih in je različnih vrst. Nimaš enega manj rad kot drugega, vsakega imaš rad na svoj način, ker je vsak drugačen.
S tem mislim na tudi na pse in mačke in nevem, veveričke.

Realno je, da se zavedaš, da enkrat g. Psa ne bo več v tem fizičnem življenju s tabo. Želim ti najti moč, da skupnega časa ne boš preživela v strahu in tesnobi, kdaj se bo ta čas končal, ampak da uživaš vsak trenutek posebej z njim, brez razmišljanja o tem, kaj bo ko bo...
Hudo je, ko ostaneš sam, čeprav veš, da je taka bila njegova pot in je prišel čas, da se ločita, zato je potrebno žalovanje. Ljudje smo tako narejeni, da trpimo, ko nas ljubljena oseba zapusti, čeprav razumsko sprejmemo, da so se naše poti morale ločiti. Poskusi te stvari pustiti za čas, ko bo to treba.
Zdaj je g. Pes s teboj in uživajta drug z drugim, ni važno časovno, koliko je to, enostavno se prepustita ZDAJ-ju. Točno to, kar pomeni "carpe diem".


ps.
Moja "krščenka" ni ok in nikoli ne bo. Srček je, rojena s prirojeno srčno napako, samo je to tako sveža ena od mojih horror zgodb, da še preveč boli. Vsa moja zgornja teorija odpade. Ampak zate pa velja, ker njegovo življenje preživljata skupaj!
Logiran
rava
živim tukaj
***
Sporočil: 3.641


WWW
« Odgovor #2092 : ponedeljek, 17.09.2012 : 00:29:21 »

valda ji ni žal, sam froci so zgage j*batga. zgleda, da je pri vseh sesalcih isto  Roll Eyes Tongue Wink Grin
Logiran
SunnyDay
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.364


« Odgovor #2093 : ponedeljek, 17.09.2012 : 08:53:53 »

Podpiram odločitev za mladiča, malega bratca G. Psa ...  Afro Mene je zelo podobno lomilo pri Amorju, že od njegovega 7. leta, ko se je začel starat in so se pojavile razne tegobe, sem se začela "poslavljat" in bat, kaj bo, ko bo, in kako bo (pa je živel pri starših, ne z nama v LJ, že s tega vidika bi moralo biti "lažje"). Dočakal jih je skoraj 12. Ampak ravno v tem strahu sem začela razmišljat, da moram imet še enega, da bom lažje prenesla. Zato je prišel Bitko takoj, ko je bil izpolnjen osnovni pogoj - bivališče. Takrat je bil Amor star skoraj 9 let in nikoli mi ni bilo žal, da sem se odločila za še enega, mladiča, čeprav sta bila samo vikendaška cimra. Še veliko težje si predstavljam, da bi bila zdaj, ko se je Bit poslovil, še brez Jagi sram. Pa saj se mi sfuzla. Lips Sealed Vem pa sama pri sebi, da tako z danes na jutri nisem sposobna iti po novega psa, ker nisem bila sposobna poskrbeti skoraj niti zase. Tolk se moram sestavit, da trezno razmislim in se psihično pripravim na nove "podvige" in odgovornosti, ki jih prinaša vzgoja deloholičnega novinca. No, zdaj bi bila s tega vidika že pripravljena (pa ne samo pripravljena ... abstinenčna kriza se stopnjuje Roll Eyes) pa pač situacija zdaj res ni primerna za to.

NoJinx objem res vama ful želim, da bi tudi v troje (če štejem samo pse) uživali še lepa leta! Kiss
Logiran
SinM
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.250


WWW
« Odgovor #2094 : ponedeljek, 17.09.2012 : 09:31:55 »

No Jinx, brez skrbi.
Mene je bilo na "smrt" strah, kaj bo, ko bo...
Na koncu ugotoviš, da imaš neizmerno "razširljivo" srce.
Vsakega imaš enako rad, vendar na drugačen način.
In nikoli nobenega ne nadomeščaš, saj ostane del tebe tudi, če je na drugi strani mavrice.
Dokler TI dihaš, so vsi s teboj.  ljubezen
Logiran
bamfel
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.186


WWW
« Odgovor #2095 : ponedeljek, 17.09.2012 : 12:59:28 »

Ljubezen je za moje pojme pinkponk žogica. Več kot je prejmeš, več je lahko deliš. Vsaj v naši familji je tako.
 objem tebi in G.Psu
Logiran
Royalty
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.006


« Odgovor #2096 : ponedeljek, 17.09.2012 : 13:33:36 »

Še ena se javlja, ki ima kar 8 svojih manjših in večjih kosmatih. Sicer imajo nekateri (sploh tisti, ki so najdlje z mano) eno posebno mesto v mojem srčku, ampak rada imam pa vse enako, samo na drug način ljubezen.
Logiran
čaja
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.037


WWW
« Odgovor #2097 : ponedeljek, 17.09.2012 : 17:03:34 »

Ja, ljubezen se ne deli, ampak množi. Kiss
Logiran
No Jinx
živim tukaj
***
Sporočil: 5.323


« Odgovor #2098 : ponedeljek, 17.09.2012 : 17:25:34 »

Hvala za deljenje izkušenj in vso podporo!:-* Zdaj mi samo še povejte kako naj se jaz skupaj poberem, pa smo čisto na konju. G. Pse je namreč čisto ok, pa čeprav na zdravilih. Ampak imam nekako občutek, da bi bil tudi brez zdravil dobro.

Preden smo se šli dramatično veterinarsko telenovelo, smo počeli same lepe stvari in zdaj jih bomo menda spet.  Smiley Kakšne lepe stvari?  vegi^Takele Wink :

Opazovali smo kako se na steni hiše sončijo gosenice (biologi, kaj bo iz njih nastalo?).


Šli smo na obisk k enemu prijaznemu Velikanu.


G. Pes sploh ni mogel verjeti, da je tale pes dejansko večji od njega.  Shocked






Velikan je rekel, da gre kar z nami domov …


… ampak si je premislil, ko je ugotovil, da bi moral prtljažnik deliti.


Obiskala nas je še ena kao višavka in nam prinesla škarje za svojega kao višavskega prijatelja. Ko je lastnica samice končno dojela, da jaz res še nikoli nisem strigla višavca, se je striženja Jojoja lotila ona. Ker ima njena kao višavka hude težave z alergijami (o ti presenečenje) in je na tabletah, smo priporočili bioresonanco in teto Kocko. Me prav zanima, če se bo iz MS dejansko pripeljala v Trzin. Ok, fotke:

Kao višavca.


Leteči beli omeli.


Leti, leti, leti, … kao višavc!


Kao višavka ima doma za cimra bernija in se ji je zato g. Pes bolj dopadel kot njen so kao višavc.


G. Pes jo je sicer na začetku prijazno pozdravil, ampak potem mu je bila zanimivejša žoga.


Pa še moj zlati črni g. Pes! Kiss

Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #2099 : ponedeljek, 17.09.2012 : 19:40:43 »

Kiss Kiss Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 ... 366   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Samo - nedolžni beli oblaček, leteča veverica Ščurk & Co.
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines