Jutr bo Nemška šola zaprou!
Taljane jutr nažgemo naj grejojokcat domou čene bojo prevaranti tko kot zmerej golfali in isiljevali penale. Jast bom probu zraven Renčat Grozno da se bojo ustrašli čele mi bo Moja dovolila (ampak poMoje mibo ker Ona zmerej navija za Engleže Špance in Nemce! Švajnštajger si Ji najbol dopade ker jet tak Barbar je rekla. Po mojem bi ga Ona še kman domou povabla pa mu kafe skuhala. Zihr je žleht. Svoje cajte je pa navijala za Olija Kana golmana. Tolk je bla nora da ma še zmeraj eno slikco u Kuhni. Čene verjameš upraši Tiste kiso že trpeli pri njej na Obisku
Danes je prišev en Obisk kime je spravu u Grozo! Najprej je Moja u telefon upila "Jaaa, suuuuper kr še ene pedeset metrou pa si tle" pa sm že vedeu danebo n-č uredu. Ker kadar je Ona tolk naudušena ponavadi pride kaka Žleht ženska mene strašit na Obisk
In res jeblo tko, je pršla ena Pasja. Najprej sem slišau Auto in en glas "dooooober dan" pa sen tekeu na Varno u sobo k mojmu tamalmu Šefkotu za ziher. Pa sem začeu mal lajat Na Pomoč! Pa je takoj moja prtacala za Mano in me zabila da morm bit Tiho!
Pol je šla u Kuhnjo uno Obisko sprejemat in je neki cvilila in pol je rekla "čaki zdej ga boš spoznala Psihota". Pol je pa spet prmarširala tako u Sobo dasem se kar Ustrašu in se hotu skrit k Tamalmu pot mizo. Ona pa "Ne - n-č sene boš skrivau ker bite Obiska rada spoznala boš lepo z Mano šuo in priden biu". Pa meje na Povodec zapregla in sem morau it Z Njo.
Una Obiska jepa rekla "ooooh kok je Luškan" Jaz pa sem hoteu že mal jezno potih zarenčat pa nisem smeu in sem mogeu bit "Sedi" pa Tiho! Pol je pa Moja dovolila dajo čist mal povoham po roki in Nogi in jast bi se kar Rajši umaknu. Pol je pa rekla "Priden in Pejdi u Kučo. U kučo som rekla!" Ker jast sem se manreč imeu namet potuhnit spet k Tamaumu ker on nima tolk grozlivih Obiskou.
Ampak sem mogeu bit u Kuči zarad Zlobnega Načrta da moram Potrpet use obiske ki so pr nas. Tale Obiska paše posebej je hotela mene spoznat. In tako sem morau u Grozi to prenašat kako sta une dve pile kafe in jedle Kuglce od Mocarta pa Obiska je cvilila ko jije Moja ene slikce na Plehu kiga sovražim dala. Jast sem Ogorčen ker sem zvedeu da ima tale Obiska doma kar 4 (štiri) pese in jih zelo muči ene na Agiliti druge paše ne. Ampak jih muči da morjo bit pridne! Pa blont lase ima in plave oči in Jast takim ne morem več zaupat Otkar seje ena Žleht u Smetko zamaskirala in sem prepričam da Use lepe punce ki tako zgledajo ziher niso Prijazne za Kuške
Pa še to je povedala da je ena ot teh revic kiJih ona tolk matra celo biuša Horjulka in to tisti mini taplašna Hope kise zdaj kliče Pika in jo imajo usi strašno radi in Ona je ratala super Pogumna pesika! Moja joje tut narisala
Tolk o današnem obisku ki me je Zgrozil paše nisem si je upal zares Nadret ker pol bi še kdo hujši lahko pršou pasi nisem upau reskirat.
Učeraj pa sva morala špricat nemško šolo keje tudi prišel Obisk ampak ne mene gledat ampak Mojo in to iz daljnih krajev tri ure z vlakom proč, česi sploh lahko pretstaulate kolk je to daleč
Ta Obiska paje bila učasih najboljša Šošolka ot Moje sam ne u Nemški šoli, u kakšni bol pametni. Pa sabo je prpeljala 2 Otroka katerih Jast preveč ne maram ker semi zdi da se jih mal bojim. sam Moja je rekla da sene bo ubadala z mojimi Psihosocjalnimi Stiki in meje kar u Kučo poslala šeprej koso pršli. Niti is kuče nism smeu kaj dost lajat kerme je Grdo gledala. Potem kosem biu več časa priden meje ven spustila dasem jih šeu povohat koso sedeli zunaj na Kafetu in pol meje lulat peljala in meje pohvalla ker nisem nič Renčau na Njih pol meje pa na povodec prvezala zraven nas na Trauco pa je rekla "Prostor in še Plac" - topa po Nemško pomen dase sploh neboš smeu premikat več časa!
In pol je bla tolk žleht daje unadva Otroka naterala dasta mal mim mene ene tri metre proč tekla po dvorišču jast sempa morau Njo gledat kukr dasmo u Nemški šoli. U oči!
To je mučenje ampak ker sem Odločen Karakter sem uzdržau use pritiske in pol mije dovolila dasem šel nazal u mojo Varno KUčo.
In pol sem končno utrujem zaspau Uni Otroki in Obiska in Moja paso kafe pili in jedli Sladolet in se še malo menli pol sopa k Sreči spokali domou da je biu spet Mir u hiši.
Takele Grozne reči se men dogajajo zdej pa rečte če nisem MUčenik
Roko vas ma rat Sploh pa čene pridete na Obisk