mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 02:07:56

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  vzgoja  |  Igre in zaposlitve  |  Tema: Igrače
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12   Dol
Natisni
Avtor Tema: Igrače  (Prebrano 49602 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Tosa
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 309

« Odgovor #75 : četrtek, 15.01.2004 : 18:56:47 »

nikar, tudi v Trbovljah dobiš kakšno malo bolj obstojno igračo, samo malo pobrskaj po tisti polici v trgovini. midva s fantom sva se skoraj utaborila pred tistimi vsemi, nezorganizirano zloženimi igračami, da sva našla "pravo" Grin. Sicer pa imajo tudi kong, samo ni "originalen" in je zato manj obstojen.
Sarika, poskusi psička ti navdušit za "pasje igrače". Ko mu jo boste kupili, mu jo meči, cufaj se z njim, ipd. Boš videla, da ga bo kmalu "zagrabilo", ko bo videl, da se igraš z njim...
Teja, pri nas je podobno...če pride starejša psica prva do igrače, je njena oz. je njena dokler se za sekundo ne obrne stran. V nasprotnem primeru, če igračo dobi mlajša, starejša sploh ne sitnari vanjo, ker se ji ne da... Smiley Ponavadi imajo zunaj vsaka svojo palico-nekaj sekund. Ampak takoj, ko mlajša opazi, da ima starejša drugo palico, ji postane le-ta bistveno bolj zanimiva in pozabi na vse svoje "hlode" in ogromne "gorjače" Grin... LP
Logiran
Teja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.854

« Odgovor #76 : četrtek, 15.01.2004 : 20:10:45 »

Citat
pozabi na vse svoje "hlode" in ogromne "gorjače"
Joj, te starejše psice!! Angry Grin Grin Wink
Danes sem jima ponidila frizbi (Tori je v prvi sekundi ustvarila luknjo vanj), drugi frizbi pa sem ponudila Oxi, ki se je začuda zelo zanimala zanj. Ko je Tori to videla- joj!! Nisem in nisem je mogla prepričati, da sta frizbija identična in naj že pusti Oxinega... Tongue

Čimprej moram priti do novih ježkov ali pa ježkastih žogic, ker je danes šel ježek na prafaktorje Shocked Grin

LP, Teja, Oxa in 12 letna pubertetnica Tori Cheesy
Logiran
Tosa
rad pišem
Sporočil: 309

« Odgovor #77 : petek, 16.01.2004 : 21:29:35 »

Teja, mogoče sem "prezapleteno" opisala odnose med najinima damama... Pri nas je mlajša tak "gavner", da hoče starejši vse ukradit. Pa tudi, če je palica od mlajše stokrat večja, bo šla po tisti "zobotrebec" od starejše, če bo le prišla do njega... Angry Grin Grin LP
Logiran
ewchy
odvisnež
Sporočil: 533

« Odgovor #78 : ponedeljek, 19.01.2004 : 14:24:53 »

Tosa, tale primer se predobro poznam! Isto je pri mojih, le da sta psa in ne psice. Wink Tongue Shocked
Logiran
francelj
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 7

« Odgovor #79 : ponedeljek, 09.02.2004 : 00:01:17 »

moj mali se skoraj nč ne igra z nobeno igračo ima jih pa kr dost Huh Huh Huh Huh Huh Roll Eyes
Logiran
sallys
rad pišem
Sporočil: 422

« Odgovor #80 : ponedeljek, 08.03.2004 : 22:34:12 »

Hojjj!

Francelj... mogoče imata vidva že kakšno igračo preveč.
Poskusi ga najprej navdušit za eno samo: mečeš, se ruvaš, valjaš, jo skrivaš... Naša Sally čist ponori, ko se vsi borimo za eno igračo.  Cheesy

Je pa hit ena taka zblojena hobotnica; čist je florestentna, ma štrike pa še ročko za držat, plus tega, da valda še cvilka.
Teja in Tosa, dobila sem jo v Trbovljah pri "Polc".

Pa, pa in veselo norenje! Grin
Logiran
mm
nekaj malega že vem
Sporočil: 156

« Odgovor #81 : sreda, 10.03.2004 : 14:42:55 »

Francelj - pogosta napaka novih lastnikov je, da psu kupijo vse mogoče in nemogoče igrače in pričakujejo, da se bo pes z njimi igral. Saj kakšen celo se, večina pa se z igračami sploh ne igrajo, če jih nima v rokah lastnik.

Je pa igra lastnika s psom najboljši način za izgrajevanje dobrega odnosa. Do določene mere je pomembno tudi kakšna je igrača. Za mlade kužke so najboljše igrače take, ki so mehke in se da vanje fino zagristi. Pogosto so boljše doma narjene mehke klobase, kot pa vse tiste plastične vrvi in žoge iz trgovin.

In strinjam se, da je lahko igrač tudi preveč - kuža rabi samo eno, pa tebe, da se lahko odlično igra.
Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 91

« Odgovor #82 : torek, 14.09.2004 : 12:31:26 »

Zivjo!  

Že večkrat sem zasledila omembo Kong igrač. Zanima me kje konkretno se jih lahko kupi v Ljubljani. Sama sem namreč obrnila že več trgovin pa brez uspeha Angry. Če jih ni pri nas, ali je možnost Italija ali Avstrija??

lp
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #83 : torek, 14.09.2004 : 12:35:08 »

A to mislis Kongo? Tista igraca ("zoga"), ki skace na vse strani?

Ce je to to, se jo dobi skoraj v vsaki zivalski trgovini!
Logiran
Alix
rad pišem
Sporočil: 455

« Odgovor #84 : torek, 14.09.2004 : 12:35:44 »

EvČ: mislim da bi jih lahko zasledila na kakšni raztavi...drugače smo pa mi morali odstraniti vse igrače tako piskajoče kot skakajoče, frizbije in podobne stvari, da se je navadil nositi tudi raco....zdej pač mam eno raco nafilano s stiroporjem pa mu jo mečem...
Logiran
Alix
rad pišem
Sporočil: 455

« Odgovor #85 : torek, 14.09.2004 : 12:37:09 »

Urša...če si tako kot jaz iz koroške (kjer prodajajo v trgovini ravno 3pasje igrače) pač čimveč takšnih stvari kupiš na raznih raztavah...na žalost je situacija pač takšna...
Logiran
čebelica maja
novinec
*
Sporočil: 10

« Odgovor #86 : sreda, 08.12.2004 : 20:10:50 »

Moj je isti kot tvoj ewchy. Ko je bil star ravno nekje 3-4 mesece je bila glavna igrača piskajoči ježek in vrv. Zdaj je v bistvu nor na to debelo vrv. Ima pa zelo rad, če mu jo kdo vleče iz gobčka in on seveda pokaže da je močnejši. Imam pa tudi konga pa žogice,... Teh igrač se kar naenkrat preveč nabere.  Smiley lp M.
Kaj pa je kog? sram Huh sram
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #87 : četrtek, 09.12.2004 : 09:19:08 »

a kong? to je igraca iz gume, vcasih je pritrjena na vrvico, je votla in je hecne oblike, spodaj je sirsa in se proti vrhu oza. zelo dalec leti, ce jo psu meces, v votli del pa lahko das kos hrane, da ga pes potem proba dobit ven. lahko se tudi vleceta. primerna naj bi bila tudi za v vodo. mi se s kongom veliko igramo, ker je xsari zelo vsec, sva jih pa ze kar nekaj izgubili v travi.
Logiran
Vixen
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.804

« Odgovor #88 : četrtek, 09.12.2004 : 09:25:11 »

Še to v zvezi s kongom - originalni (gor piše Kong) je izjemno trpežen. Mojega izmenoma žvečita zlati prinašalec in pitbulka že leta in leta, pa je kot nov. Ostale igrače ostanejo kakšni dve uri... Pa kong se od trde podlage odbija v nepredvidljive smeri, tako, da je za psa zelo zanimiv za lovit.  Cheesy
Logiran
frigga
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.577

« Odgovor #89 : sobota, 19.03.2005 : 15:47:25 »

Včeraj popoldne sva bili s Friggo zunaj. Lepo se je igrala s svojo najljubšo žogico, potem pa jo je kar naenkrat spustila iz gobčka, počepnila nad njo in se nanjo polulala. Tega ni dosedaj še nikoli naredila, zato me res zanima, kaj bi to lahko pomenilo.
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  vzgoja  |  Igre in zaposlitve  |  Tema: Igrače
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.