mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.03.2024 : 01:19:37

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Potepuhi, napadalni psi, lovci in kmetje  |  Tema: RAZOČARANA NAD SOSEDI
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]   Dol
Natisni
Avtor Tema: RAZOČARANA NAD SOSEDI  (Prebrano 29819 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
damayanti
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.361


« Odgovor #105 : ponedeljek, 03.04.2006 : 19:26:32 »

Mislim , da je bil Kajin.
Par metrov  špage in vsakega ljubimca  privezat na svoj vogal Grin
Logiran
5rca
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 687


WWW
« Odgovor #106 : ponedeljek, 03.04.2006 : 19:28:57 »

aha, ta mi je bil ze takrat ful všeč...  Grin Grin
Logiran
roknik
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 99


« Odgovor #107 : ponedeljek, 03.04.2006 : 19:31:43 »

Potem bomo rabili pa res veliko špage, pa še dreves in vogalov nam bo zmanjkalo (vsaj meni)
Logiran
Tetameta
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 181


« Odgovor #108 : sreda, 08.11.2006 : 12:02:52 »

SEM LASTNICA 3 LETA STAREGA PRIJAZNEGA BERNARDINCA.KUŽA JE ZELO PRIJAZAN DO VSEH, SPLOH PA OTROK,ZATO SE MI NITI SANJALO NI ,DA BI MU KDO HOTEL KAJ ŽALEGA STORIT.MESECA MAJA,KO SEM MU ČISTILA KOČO PA MI JE UŠEL POTEPAT SE PO VASI.Z MOJIM BRATOM SVA GA CELO POPOLDNE ISKALA KO MALO ZMEŠANA,LJUDJE SO MI ZATRJEVALI, DA SO GA VIDELI IN DA JE BIL BLASNO UMAZAN.ZVEČER SE JE VRNIL DOMOV,BRAT GA JE ZAPRL V PESJAK,NA ŽALOST PA MISLIL KAKO JE UMAZAN IN ZARADI GOSTE DLAKE IN TEME NI VIDEL KAKO MOČNO KRVAVI.NAVSEZGODAJ ZJUTRAJ PREDEN SEM ŠLA V SLUŽBO BI ME SKORAJ KAP.PES JE LEŽAL V PESJAKU IN KOMAJ DIHAL.IZGUBIL JE ŽE OBROMNO KRVI.TAKOJ SEM GA ODPELJALA K VETERINARJU NA OPERACIJO.SAMA SE PREDVIDEVALA, DA SE JE PAČ NA KAKŠNO OGRAJO NABODEL, NAKAR MI JE VETERINAR ODPRL OČI IN PEVEDAL DA JE BIL ZABODEN S NOŽEM ALI ŠEPSARJEM ZA HLODE.IMEL JE PRETRGANE VSE NOTRANJE ORGANE.BILO JE VPRAŠANJE ČE BO PREŽIVEL,PA SE JE VSE DOBRO IZŠLO PO 10 DNEH.KO SEM SE ODPRAVILA KASNEJE NA POLICIJO,SE JIM NI VREDNO ZDELO NITI TOLIKO, DA BI ZASLIŠALI KOGA OD SOSEDOV.JAZ SEM POIZVEDOVALA KO NORA, PA NIHČE NI VIDEL NIČ.SAMA SEM TOTALNO RAZOČARANA NAD NJIHOVIM PRISTOPOM,KAJ ŠELE NAD NAŠIMI PRIJAZNIMI SOSEDI.ČE JIM JE PAČ ŠEL ČEZ VRT NAJ GA PAČ OZMERJAJO IN BI ŠEL PROČ,NE PA DA JE PES 10 DNI JEDEL KAKOR MAJHEN DOJENČEK, IZ PLJUČ JE IMEL CEVKO IZ KETERE JE TEKLA TEKOČINA.ZAŠIT JE BIL V 4 PLASTEH.UGLAVNEM BIL JE TAKO BOGI, DA JE ŠELE PO 3 DNEH PRVIČ ŠEL NA BLATO.
A POLICIJA NIMA NITI TOLIKO VOLJE, DA BI SI VSAJ PRIZADEVALA ODKRITI STORILCA.

OK, samo ena manjša informacija zate Berni... Malo osnovne olike glede pisanja na forumih... Pisanje z velikimi črkami pomeni VPITJE... Ker nimaš razloga, da vpiješ na ljudi, uporabljaj v bodoče majhne črke...

Kar se psa tiče- vedno ga imej na očeh in ga ne spuščaj, da bluzi po okoli... Vsi ne marajo tega...potem se pa najdejo še kakšni izmečki...in posledice so tu...
Logiran
Mircy
novinec
*
Sporočil: 8


« Odgovor #109 : petek, 10.11.2006 : 11:55:55 »

no tudi jaz imam bernardinca in težave s sosedi:(
te psi res zelo radi pobegnejo in uživajo v potepanju. mi smo zadevo uredili, da se to več ne dogaja. a ker našim sosedom moj kuža gre na živce, ker včasih zalaja (moj bog, saj je pes!!!!), so si sosedovi otroci dovolili toliko, da so mu odprli vrata in je lahko pobegnil. včasih res niso lastniki krivi za vse, eni ljudje so res čudni in ne prenesejo naših kosmatinčkov!
Logiran
TanPe
novinec
*
Sporočil: 21


« Odgovor #110 : petek, 10.11.2006 : 21:28:41 »

No, pa se ena idiotska, kar se tice sosedov!

Sosedje so v bloku, kjer zivim, ugotovili naslednje: kljub temu, da Jacques ne laja in da pobiram iztrebke za njim, jih neizmerno moti to, da LULA!!!! Ker se baje okoli drevesnih debel in po travi, ki ji pravijo "nedotakljiva zelenica", igra horda otrok, ki dajo vse v usta in lahko pojedo kaj, hkm, neuzitnega in svinjskega, no, seveda to, kar pusca moj pes za seboj. Seveda sem jih vprasala, kje imamo to veselo in nasploh ogromno skupino razposajenih otrok, ki bi naj dneve prezivljala v okolici bloka in ali nimamo enega zanemarjenega peskovnika, kamor, na zalost, hodijo opravljat svojo potrebo okoliske potepuske muce. Ne, je bil odgovor, treba je scistit za svojim psom, TUDI Z VEDROM VODE!
Torej, moji sosedje pricakujejo, da bom poleg 3 vreck v zepu na sprehod odsla tudi z vedrom vode. Pa se cistilo mi bodo predpisali??? Komaj cakam naslednji sestanek hisnega sveta. Na zalost mi je do zdaj pomagalo samo odgovarjanje v stilu: "ce vam kaj ne pase, poklicite policijo!"
En blok naprej od nasega pa vprasanja: "Zakaj vedno hodite tu mimo? Ali vas pes ne more kakat pred vasim blokom? Ja, saj vem, da cistite za njim (seveda, saj so skozi na oknu), pa se vedno ziher nekaj ostane!"
Najini sprehodi so, zaradi vsakodnevnega najedanja in zaradi poti, ki jo moram NUJNO ubrati (ker imajo pri sosedih psico, ki jo zaradi njenih, tj. pasjih, zelja ne morejo zapreti v ograjo in jo imajo odprto, s tem, da je mojega psa ze ugriznila), totalno stresni in polni prerekanja z mimoidocimi.

No, kakorkoli: Nikakor ne dajem moznosti nobenemu, da bi imel kakrsnikoli razlog, da lahko ukrepa. Za psom cistim, je na povodcu, popolnoma socializiran in prijazen. Kje so naju nasli, ne vem. Ocitno sta zloba in hudoba res del slovenskega karakterja.
Logiran
LULIKA
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 256


« Odgovor #111 : ponedeljek, 13.11.2006 : 07:50:10 »

Se strinjam s tabo TanPe! Zloba in hudoba so del slovenskega karakterja! Moja psička je enkrat, ko je bila stara 3 mesece ušla na sosedovo se igrat (ni kakala in ne lulala)! In sosedje vik in krik, da jo bodo ubili, da tam lula in kaka... Samo enkrat je šla tja in ni nič delala. Zakaj bi? Saj ima 900 kvadratov velik vrt, kjer se lahko sprehaja! No v glavnem, to smo uredili in od takrat ne gre več na njihovo! S sosedi pa tako ne govorimo! Vedno se najdejo eni ( z ostalimi ni problem, ker imajo radi Tiso), ki nimajo kaj počet, kot čakat kdaj boš naredil kaj! Vedno počistim za Tiso tudi na domačem vrtu. Sosedov pa kot da ni več.
Jaz si tega ne jemljem k srcu! Vem, da imam lepo vzgojeno psičko. To je problem, ki postaja vedno večji in obširnejši!
Logiran
Tecka
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.256


« Odgovor #112 : ponedeljek, 13.11.2006 : 21:29:14 »

Ocitno sta zloba in hudoba res del slovenskega karakterja.

Se strinjam s tabo TanPe! Zloba in hudoba so del slovenskega karakterja!
Se strinjam, samo na žalost po mojih izkušnjah ne gre za slovenski karakter, temveč za človeškega nasploh.
O mojih sosedih pa rajši ne bom zgubljala besed. Od komentarjev, da mučim psa, ker jo imam v stanovanju (najbrž bi morala biti na ketni  Roll Eyes  Lips Sealed), do poskusov, da bi mi jo prepovedali...  Lips Sealed
Povsod se kakšen kr**** najde.
lp
T.
Logiran
luncica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 511


« Odgovor #113 : ponedeljek, 13.11.2006 : 22:28:47 »

Ej, saj ze ne morem vec verjet, kaj berem. Se pravi, pri vas horda otrok zveci drevje, ali kako? Zakaj tocno imajo pa ti pamzi starse? Da jih spustijo ven, da se jim ni treba ukvarjati z njimi, ocitno. Ne vem, ce jaz ne bi mogla frocu dopovedat (res hvalabogu, da jih nimam, ocitno so to zelo umazana bitja), naj ne da vsega v usta, ga niti ven ne bi spuscala. Hja, je res tipicno za slovenclne, da je treba drugim v kroznik pljuvat, v svojega pa se pogledat ne. Kaj bi dala za hisko brez sosedov...
Logiran
bina
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.790


« Odgovor #114 : ponedeljek, 13.11.2006 : 22:34:58 »

no tudi jaz imam bernardinca in težave s sosedi:(
te psi res zelo radi pobegnejo in uživajo v potepanju.

hmmm...ja...s tem se pa ne strinjam. oz. strinjam se, da se radi potepajo (kateri psi se pa ne)-moja je predvsem rada podila divjad, vendar se ne strinjam s tem, da se tega ne bi dalo odvaditi. Moja bernardinka je v mladosti zelo zelo zelo rada jagala divjad. Na koncu je ni bilo celo 4 ure. Ampak z vztrajnostjo, potrpezljivostjo ter solo mi je uspelo, da se psica ne potepa vec. Tudi ce je sama doma (okoli hise nimamo ograje in do gozda 50 m). Tako da vse se da Wink tudi ce ima moznost, da bi usla, ne bo usla!
Logiran
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Potepuhi, napadalni psi, lovci in kmetje  |  Tema: RAZOČARANA NAD SOSEDI
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines