mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 28.04.2024 : 21:41:02

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: Lažna prijava - ukrepi?
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12   Dol
Natisni
Avtor Tema: Lažna prijava - ukrepi?  (Prebrano 42674 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
mari
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 17


« Odgovor #120 : torek, 18.10.2005 : 15:20:32 »

Ojla!

Ja tip je bil pri zdravniku, vendar šele drugi dan, ko je videl da od naju ne bo dobil denarja, ugriz je bil potrjen, vendar niti do krvi ne.
Baje da je bil prijatelj z njim, samo men ne gre v glavo zakaj ni počakal ( ni ga odpeljal rešilec, ampak se je odpeljal sam!?!). Nihče ni v trovini eno uro, da ne bi mogel počakat, pa če je blo tko hudo, ne vem zakaj ni šel takoj k zdravniku, ampak šele naslednji dan (to se je zgodilo ob enih popoldne).
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.300


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #121 : torek, 18.10.2005 : 15:32:14 »

Torej ga boli denar in ne ugriz Cool.
Moj predlog je, da si najdeta odvetnika. Stos je, da ocitno vidva nista imela psa tako zavarovanega, da ne bi pod nobenim pogojem mogel nikomur nic storiti. Torej sta kriva. Po drugi strani je pa bebo rinil prste tja, kjer nima kaj iskat. On lahko rece, da je reseval psa iz pregretega avtomobila, ker sta ga vidva neustrezno pustila predolgo not, ali pa da vaju je cakal eno uro, pes pa brez vode na soncu v razgreti plocevini, ali pa... kaj drugega. Ni vaju bilo tam in zdaj res lahko rece, kar mu pade na pamet. Imata vidva kaksno svojo prico?

Pa se pripomba na prijaznost vajine psice. Vedi, da se vsak pes povsem drugace obnasa, ce je v avtomobilu sam, kot pa smo ga sicer vajeni, ko smo mi z njim. Ne pravijo zastonj, da ima pes kosmata usesa Wink in tudi najmilejsa zlata prinasalka bo branila notranjost avtomobila, ki ji bo zaupana. Za savs je 10 cm dovolj. In ni nujno da je prisotna kri.

Je pa poucno in zabavno tole, kaj vse se lahko zgodi, kaj si lahko izmislijo ljudje, ki od nas nekaj hocejo, kako ne morejo tujih psov mimoidoci pustiti pri miru...
Logiran

bina
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.790


« Odgovor #122 : torek, 18.10.2005 : 15:47:28 »

Samo to je pa meni zdi že zelo kruto. Jaz sem ena izmed tistih, ki vedno pusti okno odprto, če je pes v avtu. Pa je Bina velikokrat z mano na poti. a to pomeni, da moram začet zapirat okna Huh Res grozno, kaj si ljudje vse izmislijo, da pridejo do denarja Roll Eyes
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #123 : torek, 18.10.2005 : 16:11:34 »

treba bi bilo zakon sprejet, da tistega kdor posega v tvojo posest, lahko usterliš. Potem bodo ugrizi psov ob primerih ko se nekdo v avto hoče stegnit z roko, postali nepomembni Bo lahko srečen da metka ni fasal.
Logiran
marička
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 148


« Odgovor #124 : torek, 18.10.2005 : 16:15:51 »

Pa reci, da je v avtu sedela tvoja sestra ali kakšna druga priča! zadaj, zraven psice. Pa saj to ni res. Mogoče je pa hotel ukrasti avto, ker je moral očitno z roko seči v avto, ker ga pes ne bi ugriznil, ko je šel kar mimo avta, no!! Pa to ni res, me pa res zanima, kako se bo tale sodni spor končal! Pojdita čimprej k odvetniku!
lp
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.300


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #125 : torek, 18.10.2005 : 16:20:41 »

treba bi bilo zakon sprejet, da tistega kdor posega v tvojo posest, lahko usterliš. Potem bodo ugrizi psov ob primerih ko se nekdo v avto hoče stegnit z roko, postali nepomembni Bo lahko srečen da metka ni fasal.

Hehe, Alti, smo pa se dalec od tega. Zaenkrat sem dolzna mulariji, ki pride na moj ograjen vrt sadje rabutat, se pomagat in pazit, da se komu kaj ne zgodi. Psice je pa itak bolje, da imam zaprte na podstresju. Tja se tatovi ne hodijo Roll Eyes

Iz zadnjega primera je sklepati, da potrebujemo oznake "pozor, hud pes" tudi za avtomobile. Evo, pa je biznis za take, ki to delajo. Za vsak avto rabis vsaj dve, bolje vec, kot premalo Grin. Pa zracnike namontirat, da ne bo treba oken imet odprtih. Potem tudi sodnik nima argumenta, da nisi dovolj zavaroval psa. Aja, pa avto mora biti zaklenjen Wink.
Logiran

damayanti
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.361


« Odgovor #126 : torek, 18.10.2005 : 17:27:00 »



S fantom sva šla v Kranj in seveda vzela s seboj tudi najino Gajo (kot vedno), saj sva šla samo v neko trgovino nekaj iskat. Ko sva prišla iz trgovine, sva za brisalcem dobila listek, da je nekoga ugriznil pes (odsotna sva bila največ 10 minut, saj sva blago samo prevzela in šla), in telefonska naj pokličeva.

Hmmm.......  zanimivo.  Še  reci , da je   bilo  to na  bivšem sejmišču Wink.

Tak listek  sem tudi jaz  že dobila  zataknjen za brisalcem med  tem ,ko sem šla  v  trgovino.   S to razliko , da  so bila vsa  okna  odprta  po  5  cm.  V  avtomobilu  pa  moj pes.  Res  " popadljiva  zverina"(  največja šleva na svetu Tongue).
Res pa , da sem  listek prebrala  ga zmečkala  in  vrgla    v  prvi koš za smeti.

Je pa to  očitno nova  fora  kako na  najhitrejši  način  priti  do  denarcev Angry.

Mi je  pa  zelo  žal  , da si nasedla  na to  foro Undecided
Logiran
marička
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 148


« Odgovor #127 : torek, 18.10.2005 : 17:44:28 »

OMG, damayanti, a se hecaš! Haloooo?? Pa folk je znorel, res ej! Upam Mari, da boš našla še kakšnega takega, ki bo voljan pričat zate in bo sodniku pokazal, da je to stalna praksa! Groza
Logiran
damayanti
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.361


« Odgovor #128 : torek, 18.10.2005 : 18:11:48 »

OMG, damayanti, a se hecaš! Haloooo?? Pa folk je znorel, res ej! Upam Mari, da boš našla še kakšnega takega, ki bo voljan pričat zate in bo sodniku pokazal, da je to stalna praksa! Groza

Ne  sploh se ne  hecam.  To se je  zgodilo meseca  junija...   zjutraj in  ni bilo nikakršne  vročine zunaj - nasprotno,  se je pripravljalo  k dežju.  Šla sem  pa v  trgovino(  vrtni center)  po  zemljo za rože.  Ni me  bilo cca  10  minut(  če  ne  celo  manj).
In med tem časom je nekdo   zataknil  listek  za  brisalec.    S  približno  takole  vsebino.  "  spoštovani,  ko sem se  približal  vašemu avtomobilu  me  je  skozi  odprto  okno  ugriznil vaš pes.  V  izogib  bodočim nevšečnostim vas vljudno naprošam , da me pokličete(  in neka  mobitel številka Roll Eyes Tongue)na  moj telefon.  "  spodaj  nek  nakrackan podpis  in to je bilo to. Roll Eyes
Ja  moj  Damster je pa  očitno  ušel  iz    znanstveno -fantastičnega  filma  " alien"  in  skozi  5  cm  odprtino  odtrga  roko potencialni  žrtvi Tongue Grin Grin Grin

Res  me je  pa  danes presenetil  tale post   od  Mari Sad

Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #129 : torek, 18.10.2005 : 18:19:15 »

Pa zracnike namontirat, da ne bo treba oken imet odprtih. Potem tudi sodnik nima argumenta, da nisi dovolj zavaroval psa. Aja, pa avto mora biti zaklenjen Wink.


obstajajo take fine mreže, ki se namontirajo tako, da šipo malo odpreš in daš to mrežo vmes, potem pa samo nazaj "zapreš" in okno ter okvir držita mrežo. Tako ima pes malo več kot 5 cm odprto, lastnik je pa miren...če seveda ne pozabi zaklenit avta. ker mrcine znajo odpirat vrata, ven skočit, oklat koga, potem pa it nazaj v avto ter vrata za sabo zapret, haha  Grin Grin Grin
Logiran
Schvarc
nekaj malega že vem
***
Spol: Moški
Sporočil: 131


« Odgovor #130 : torek, 18.10.2005 : 18:25:13 »

Jaz imam predlog  Wink
Vsak se en teden pripelje na staro sejmišče, parkira avto in se skrije. Med tem časom pa snemama, če se bo najdu ta deb...l, ki to dela. Sam jest ne bi bil, ker če ga zalotim ne bo tudi do zdravnika prišel.

Bi bilo pa zanimivo, če bi imela damyanti spravljeno to sporočilo, ki ga je napisal ta... hm, saj bi se pomoje lepo vidlo da je bil napisan doma z umirjeno roko in mogoče se celo na isti papir, ki ga prijela mari.

Kam gre ta svet?!?

Jure
Logiran
mari
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 17


« Odgovor #131 : torek, 18.10.2005 : 18:44:41 »



   Ojla!

Ja to se je zgodilo na bivšem sejmišču, letela sva pa v OBI-ja po klopce k so ble že naročene (torej sva jih vzela in šla).

Odvetnika še nimava, si ga bova pa očitno mogla zrihtat.
Aja sporočilo za šipo je bilo pa takšno : Vaš pes me je ugriznil. Prosim pokličite na tel. xxx in podpis Uroš. Seveda sva klicala nazaj, saj nama ni vseeno.
Ne pravim, da ni možno, da ga je ugriznila, moti me samo to, da je postopke sprožil šele ko je videl, da ne bo dobil denarja.
Listek je bil iztrgan iz nekega bloga, dobesedno 'skret papir'.

Damayanti a se slučajn spomnš kdo je bil podpisan?

Jana žal priče nimava nobene razen en drugega in prodajalcev, samo kdo se naju bo pa spomnu. Probat ni greh. Bom šla zej en dan prav prašat v skladišče, če se naju kdo spomni in da potrdi, da sva pri njem prevzela blago in se odpeljala.

Jaz mislim, da gre njemu samo za denar, ker če bi ga skrbelo za njegovo zdravje bi takoj odšel k zdravniku. Vsaj jaz vem da bi šla, če bi se mi to res zgodilo.

Hvala vsem za pomoč, upam da bo kakšen komentar še padel.

Lp Mari
Logiran
damayanti
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.361


« Odgovor #132 : torek, 18.10.2005 : 18:51:51 »

Podpis je bil  nakrackan...  nisem razbrala  imena. Undecided

No  jaz  ti grem lahko pričat, da sem dobila  tudi jaz že tak listek.  Brez  problema Wink  In  to ravno pred  obijem Wink

Logiran
babyjazz
odvisnež
*****
Sporočil: 694


« Odgovor #133 : torek, 18.10.2005 : 19:29:35 »

hmmm a ni objekt video nadzorovan? upam da sta se smejala ker sta bila na kameri. kaj pa strici policaji? naj se malce zapeljejo okrog in pogledajo.
Logiran
mari
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 17


« Odgovor #134 : sreda, 19.10.2005 : 08:49:16 »


...ja strici policaji misljo, da se to njih ne tiče, so pa že baje dobili nekaj takšnih prijav, vendar mi tukaj ne more to nič pomagati, ker so bile osebe druge in ne ta tip, ki teži meni Angry Angry

Njega vsi zdaj branijo, kot da mu je odtrgala pol roke (ja res je krvoločna Cheesy).
Ni se mi zdelo pošteno tudi to, da vsa psa morala 10 dni imeti pri veterinarju in za to seveda tudi mastno plačat, slišala pa sem (še preden mi je povedala tudi Jana), da drugače psa pelješ 1., 5. in 10. dan na pregled in plačaš samo to.

Jest bi mogoče poskusila enako, mogoče je pa to res nov način hitrega zaslužka, pa še nič ne delaš (razen, da doma psa naučiš, da te grize, ko je to potrebno) Roll Eyes-se hecam, da ne bo kdo narobe razumel.

lp Mari
Logiran
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: Lažna prijava - ukrepi?
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines