mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.03.2024 : 09:46:26

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: KZS peskovnik
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 19   Dol
Natisni
Avtor Tema: KZS peskovnik  (Prebrano 46517 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Nanook
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.399


NS Lama Tari


WWW
« Odgovor #120 : ponedeljek, 25.11.2013 : 18:30:09 »

Hm, a potem zaupnica/nezaupnica bo? Vsaj tako razumem tiste delcek zgoraj. Mah, moram res prebrat tole Delo.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Nanook
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.399


NS Lama Tari


WWW
« Odgovor #121 : ponedeljek, 25.11.2013 : 18:30:23 »

Eh, mislim glasovanje, seveda.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #122 : ponedeljek, 25.11.2013 : 18:46:49 »

Nanook, gre za dva sklica izrednih skupščin.

- 29. 11. 2013 -> sklicatelj je Nadzorni odbor, glasovanje o nezaupnici je na dnevnem redu in ni bilo nikoli vprašljivo; Kavčič te skupščine ne priznava, temveč je o njej na strani KZS objavil tole: "Obveščam vas o nezakonitem delovanju NO KZS, ki povzroča nepopravljivo škodo KZS in njenim članicam. Sklic izredne skupščine za 29. 11. je nezakonit, v nasprotju s Statutom KZS in mimo pooblastil NO KZS. Udeležba na nezakoniti skupščini pomeni podporo kršitvi Statuta KZS in sodelovanje pri nezakonitem delovanju skupščine KZS."
Pravni strokovnjaki pravijo, da je sklic zakonit.

- 14. 12. 2013 - > sklicatelj je Kavčič na zahtevo s strani Nadzornega odbora, vendar kljub jasni zahtevi NO glasovanja ni dal na dnevni red, temveč je zdaj v Delu objavljeno, da "Kavčič napoveduje, da bo na izredni skupščini predlagal glasovanje o svoji zaupnici." Strokovnjaki pravijo, da na izredni skupščini ni mogoče dodajati točk na dnevni red. Nisem strokovnjak, zato ne bom presojala, vendar tudi ne verjamem, da bo 14. 12. res kakršnokoli glasovanje.
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #123 : ponedeljek, 25.11.2013 : 21:25:06 »

Poročilo o delu Nadzornega odbora, 25. 11. 2013 - KLIK

Preberite dokument na zgornjem linku in videli boste:

- kaj so se šli danes v Zapogah, ko sta prišla dva nadzornika pogledat dokumente,
- kaj se lahko skriva v 'poslovnih skrivnostih',
- kaj 'bi lahko bilo' s pogodbami o investiciji v Zapoge,
- kaj je z rezultati revizije za leto 2010,
- katere zahteve postavlja predsedniku KZS Nadzorni odbor,
- vpogled in razjasnitev česa želi Nadzorni odbor,
- kakšne pripombe je NO podal 13. 3. 2012 na UO glede nagrad 15 osebam in izplačila 82.594,08 EUR vodjem krogov,
- kaj je takrat NO predlagalo UO.

Na koncu je Roman J. Grah, predsednik NO KZS, zapisal:

Iz nastopov, izjav, obtoževanj in prepričevanj predsednika KZS mag. Blaža Kavčiča gre jasno razbrati, da mu ni mar kinologija, ampak samo njegov "obstoj na stolčku" KZS. Zaradi vseh nepravilnosti pri poslovanju in zaradi takojšnje razjasnitve vseh zadev na KZS, vas VLJUDNO VABIMO, da se udeležite izredne skupščine, ki bo dne 29. 11. 2013.

V primeru, da se v petek izglasuje nezaupnico predsedniku KZS, se s tem avtomatično izglasuje nezaupnico tudi celemu Upravnemu odboru, s tem pa bodo članice KZS imele možnost izvoliti novo vodstvo, ki bo delovalo v korist slovenske kinologije.
Logiran

alenka
midi
***
Sporočil: 133


« Odgovor #124 : torek, 26.11.2013 : 08:02:13 »

Berem in berem to nadaljevanko in si želim samo to, da končno dobimo nekoga, ki bi se želel ukvarjati s psi in s strokovnimi vprašanji, nekoga, pri katerem bi imeli vzreditelji resnično podporo, ki bi nam pomagal pri zadevah kot je ustanovitev kluba, nekoga, pri katerem bi lahko dobili odgovore na relevantna vprašanja. Ne pa da je vse tako kot v slovenski politki  - vsi samo gledajo, kako bi si omastili prste, za vse ostalo pa jim je popolnoma vseeno.

 Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry
Logiran
Terierček
novinec
*
Sporočil: 12


« Odgovor #125 : torek, 26.11.2013 : 12:08:53 »


Najbrž je čas za tole:
Vseh 11 članov Upravnega odbora, s Kavčičem na čelu, si lahko poda roke, saj jih je vseh 11 vrednih drug drugega in tako, kot so skupaj prišli, je prav, da skupaj odidejo na smetišče kinološke zgodovine.
Članice zapomnite si ta stavek in ga tudi uresničite! Za vedno morajo ostati na smetišču.
Logiran
korzig
novinec
*
Sporočil: 14


« Odgovor #126 : torek, 26.11.2013 : 12:48:21 »

Pozdravljeni!
Terierček:
#
Članice zapomnite si ta stavek in ga tudi uresničite! Za vedno morajo ostati na smetišču.#

Pa kaj ti misliš, ali bi prišlo do tega problema, če nebi bilo teh članov - katerim je mar za kinologijo. Misliš, da so tako neumni, da niso pričakovali rekcijo Kavčiča. Mislim, da toliko gnojnice, laži, podtikanj pa vseeno niso pričakovali od mag. Kavčiča. Navsezadnje je tudi kinološki sodnik in obstaja KODEKS, katerega pa je na celi črti KRŠIL. Ni mu mar za človeško dostojanstvo, tuja sta mu poštenost, odnosi... pa čeprav na vseh nastopih na TV in medijih to zagovarja.
Dokler bodo vodili ali nas želeli voditi, ker jim mi to omogočamo bo pač tako. Enak primer je Šumak - /v svoji karieri je imel 3 pse /, sedaj pa želi biti sodnik oz. je sodnik, sedaj je tudi ugotovljeno kako je prišel do izpita - NA NEPOŠTEN NAČIN (predložil je podatke, da izpolnjuje pogoje /. In taisti Kavčič podpira takšna delanja !!!!!???, za vse moje navedbe obstajajo pisni dokumenti.
In nenazadnje so vsi ostali NEPOŠTENI samo on je pošten.
Glede stroškov pa samo tole, Kavčič že ve zakaj je lansiral te podatke, kajti ON je kriv če so si po nepoštenem izplačali kilometrino !!!
Bo pa zanimivo, ko bodo prišli v javnost njegovi kilometri, pa tudi koliko je porabil z kartico denarja KZS, lahko verjamete, da ne malo evrčkov.
 

 
 
 
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #127 : torek, 26.11.2013 : 13:13:11 »

Karba v današnjem (tiskanem) Delu nadaljuje. Na www.delo.si je tole:

Skrivalnice v kinološki zvezi
26.11.2013 00:00:00

Ljubljana - Nadzornemu odboru Kinološke zveze Slovenije (KZS) tudi včeraj ni uspelo priti do dokumentacije, ki izkazuje finančno poslovanje zveze in družbe v stoodstotni lasti zveze – KZS, d. o. o. Namesto tega so člani nadzornega odbora v roke dobili zgolj izjavo o zaupnosti.


V tiskani verziji je med drugim tudi tole:

"Nadzorni odbor, ki ga vodi Jožef R. Grah , je včeraj na sedežu KZS v Vodicah zaman terjal poslovno dokumentacijo. Nadzorniki trdijo, da jim Kavčič ni pojasnil stroškov pri opravljanju dejavnosti KZS (145.638 evrov) in stroškov dela zveze (80.749 evrov) ter komu in za kaj so izplačali 82.594 evrov nagrad. Bistven je še en Grahov očitek: »Takratno revizijsko poročilo ni zajemalo poslovanja v celoti (...). Kje se skriva 40 odstotkov dokumentacije oziroma zakaj je Kavčič družbi Renomant d.o.o., naročil revizijo manjšega obsega, nam ni jasno.« Kavčič vse očitke zavrača."
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #128 : torek, 26.11.2013 : 13:22:10 »

Naslednje ni namenjeno nobenemu posamezniku temveč vsem, saj je pomembno, da se vsi v vsakem trenutku zavedamo svoje odgovornosti.

Ne pozabite!
Vsak sam kazensko in odškodninsko odgovarja za vse, kar napiše.
Predvsem je pomembno, da to veste, preden navajate kakšne trditve.
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #129 : torek, 26.11.2013 : 15:19:20 »

Prejeto za objavo:

-------------------------------

»Strel v koleno«

Navajanje zneskov, ki jih naj bi posamezni funkcionarji prejeli kot kilometrino, je še ena v vrsti potez, ki zaslužijo označbo »faux pas«. In pomilovanje. Zneski, v kolikor njihova podlaga ni virtualna, so pa čisto razumni.
Da pa človek, ki so ga članice KZS pooblastile, da med dvema skupščinama vodi in (so)upravlja KZS, pove, da so si posamezniki pod njegovim vodstvom kar sami odobravali in izplačevali sredstva KZS, je pa, milo rečeno, »strel v koleno«.

Izpostavljen je bil tudi »rekorder vseh časov«. Pa je?
Pred nedavnim je dobila zaposlitev na KZS predsedniku zelo ljuba in za KZS nepogrešljiva gospa/gospodična. Kot organizator prodaje. Sicer mi ni znano, kaj omenjena gospa/gospodična trži (razen sebe), se je pa v gradivih NO KZS znašel podatek, da je za njeno prihajanje na delo od »koderkoli že« (in predpostavljam, da tudi odhajanje), KZS za september 2013 izplačala nekaj manj kot 1.500 EUR. Pri tarifi za prevoz na delo zaposlencev v znesku 0,18 EUR za obračunski kilometer, se je gospa/gospodična v septembru 2013 izpostavljala nevarnostim, ki prežijo na cesti, na krepko več kot 8.000 kilometrih. Če je bila svojemu delodajalcu na voljo prav vsak koledarski dan, je dnevno prevozila skoraj 300 kilometrov. Razen če nima vgrajenega števca v pisarniškem stolu (in sršene v »ta zadnji«).

Pa nazaj k rekordu. Če je ali če bi omenjena gospa/gospodična nadaljevala s takim silovitim tempom, bi že v enem letu potolkla rekord KZS, v štirih letih pa letvico postavila tako visoko, da bi moral dosedanji »rekorder vseh časov« le zardevati.
Po razkritju »metode obračunavanja in odobravanja kilometrin na KZS« je na mestu vprašanje, ali si ni mogoče tudi omenjena gospa/gospodična kar sama odobrila in odredila izplačila za mesec september.

Za »orožja« nevešče je igračkanje z njim nevarno početje. Strel mimogrede zatava v »lastno koleno«.

Igor Rac
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #130 : torek, 26.11.2013 : 16:02:37 »

Članice so dobile v email poštne predale iz pisarne KZS 5 dokumentov, od katerih se štirje nanašajo na FMBB - Svetovno prvenstvo belgijskih ovčarjev, ki je bilo med 30. 4. in 5. 5. 2013 v Kopru, peti pa je tekst, ki je bil objavljen na KZS strani o 'rekorderju med izplačanimi kilometrinami', vendar v obliki dopisa na KZS papirju.

Česnik in Habič močno prizadela mednarodni ugled KZS
V četrtek, 21.11.2013 je predsednik KZS mag. Blaž Kavčič prejel pritožbo in prošnjo za posredovanje od predsednika FMBB, g. Johana Weckhuyzna, zaradi hudih nepravilnosti g. Habiča (in posredno Aleksandra Česnika kot vodje projekta pri KZS) med in po izvedbi pri izvedbi Svetovnega prvenstva letos maja v Kopru. Poleg neporavnanih finančnih obveznosti do FMBB sta Česnik in Habič odgovorna še za več kot 4.000 € obveznosti, ki jih je morala namesto DPBO prevzeti KZS, da je normalizirala odnose z Zavodom za šport Koper in omogočila nadaljnje odvijanje mednarodnih razstav in drugih prireditev v Kopru. Zaradi nepravilnosti grozi g. Habiču in DPBOS uvrstitev na črno listo, kar bi za člane pomenilo prepoved udeležb na vseh prireditvah FMBB in FCI!


Dokumetni so:
- Česnik in Habič močno prizadela mednarodni ugled KZS
- Dopis FMBB-SKC
- Prevod dopisa FMBB-SKC
- Taxes World championship Koper - Slovenia 2013
- Podpredsednik UO KZS - rekorder med izplačanimi kilometrinami

Je pa objava o tem tudi med novicami na KZS spletni strani:
http://www.kinoloska.si/domov/item/306-česnik-in-habič-močno-prizadela-mednarodni-ugled-kzs
Logiran

Terierček
novinec
*
Sporočil: 12


« Odgovor #131 : torek, 26.11.2013 : 17:56:48 »

Pozdravljeni!
Terierček:
#
Članice zapomnite si ta stavek in ga tudi uresničite! Za vedno morajo ostati na smetišču.#

Pa kaj ti misliš, ali bi prišlo do tega problema, če nebi bilo teh članov - katerim je mar za kinologijo. Misliš, da so tako neumni, da niso pričakovali rekcijo Kavčiča. Mislim, da toliko gnojnice, laži, podtikanj pa vseeno niso pričakovali od mag. Kavčiča. Navsezadnje je tudi kinološki sodnik in obstaja KODEKS, katerega pa je na celi črti KRŠIL. Ni mu mar za človeško dostojanstvo, tuja sta mu poštenost, odnosi... pa čeprav na vseh nastopih na TV in medijih to zagovarja.
Dokler bodo vodili ali nas želeli voditi, ker jim mi to omogočamo bo pač tako. Enak primer je Šumak - /v svoji karieri je imel 3 pse /, sedaj pa želi biti sodnik oz. je sodnik, sedaj je tudi ugotovljeno kako je prišel do izpita - NA NEPOŠTEN NAČIN (predložil je podatke, da izpolnjuje pogoje /. In taisti Kavčič podpira takšna delanja !!!!!???, za vse moje navedbe obstajajo pisni dokumenti.
In nenazadnje so vsi ostali NEPOŠTENI samo on je pošten.
Glede stroškov pa samo tole, Kavčič že ve zakaj je lansiral te podatke, kajti ON je kriv če so si po nepoštenem izplačali kilometrino !!!
Bo pa zanimivo, ko bodo prišli v javnost njegovi kilometri, pa tudi koliko je porabil z kartico denarja KZS, lahko verjamete, da ne malo evrčkov.
 

 
 
 

Člani UO si lahko podajo roke z Kavčičem, vsi so v glavnem isti. Mar jim je za kinologijo, samo sedaj jim je, veliki šef mislil zapreti bankomat, pa so začeli rovarit.Člani UO so dobro vedeli kaj delajo in sprejemajo na UO! Primer Šumak. Svetec F. je izgubil sodniško licenco, ker je opozoril, da je Šumak neupravičeno prišel do naziva sodnika za goniče in je naslovil vlogo na KSV, če mu  argumentirano odgovorijo glede Šumakovih pogojev za izpit. UO- Glasovanje 10 ZA, za odvzem licence. Sedaj se je izkazalo, da je imel Svetec prav! Je dobil nazaj licenco? ni je dobil, se mu bo kdo kdaj opravičil? Nobeden! Takih primerov je ogromno, kjer bi se lahko vsaj pri glasovanju člani UO izkazali, da imajo svojo glavo!
Šumak je imel do sedaj enega Hanoveranskega barvarja, kateri mu je pri treh letih poginil, sedaj ima psico iste pasme, v tretjem letu. Vse skupaj, glede obdobja ni imel psa, niti za enega.
 Neupravičeno so mnogi prišli tudi, do naziva inštruktorjev lovskih psov, me drugim tudi Šumak, kljub temu, da je bil Vidic kot predsednik izpitne komisije na to opozorjen. Kaj je naredil, nič!
 Vsi so enaki in bodo morali zapustiti igralski oder KZS. Nobeden me ne more prepričati, da so bili zavedeni....Lari fari. To lahko govorijo petletnem otroku, pa še ta bi jih kislo gledal.
Revolucijo pa smo začeli v prvi vrsti zganjati lovski kinologi, predvsem, ker smo slutili kaj se dogaja. Potem so začele padati glave, nezakonitim odvzemom licenc trem sodnikom, ki so bili za Kavčiča preveč glasni in njemu nasprotujoči. Prvi je padel Poljanšek, nato Svetec in Pfaifer.
Da se pa kolege sodnike ne žali, je Kavčič velikokrat opozarjal, vendar je on sedaj pozabil na ta kodeks FCI-ja.
Še  članek iz lovskega foruma, kateri je bil zavrnjen s strani uredniškega odbora LOVCA za mesec JULIJ 2013, kjer je avtor Poljanšek hotel odgovoriti na napadalen članek proti njemu od člana UO KZS Verčkotu. Žal objava ni dočakala dneva, ker so lovke velikega šefa bile predolge. Že takrat smo lovski kinologi čutili, da se bo moralo nekaj zgoditi. IN SE TUDI JE IN ŠE SE BO!

V VSAKI ZGODBI JE VEČ RESNIC-drugič

Tako je začel kolega Verčko svoj odgovor lovsko kinološki javnosti v želji, da me ( nas) poduči o nekaterih zadevah, ki jih slabo ali sploh ne poznamo. Zanimivo je, da tudi razlaga statuta KZS ,ki je najvišji akt v KZS in ki je bil že pred leti spoznan za ne življenjskega, protiustavnega naperjenega proti razvoju kinologije in ravno zaradi takega tolmačenja je tudi "aktualni predsednik KZS " bil izvoljen, saj je obljubljal na vseh nivojih, da je potrebno nemudoma spremeniti nevzdržen statut in vse njemu podrejene strokovne akte. Verjeli smo mu in kaj se dogaja danes?!
V lovski kinologiji smo začeli izgubljati" licence" kot po tekočem traku samo tisti, ki smo nekoliko bolj "sledoglasni" od ostalih. Brez kakršnega koli disciplinskega sodišča kar tako na" rekla kazala"in na podlagi osebnih zamer ali kaj podobnega. Zadeva je prišla tako daleč, da je v primeru, ki ga je obravnaval delni zbor sodnikov za krvosledce in so vsi ali večina prisotnih obrnila palce navzdol za sodnika, ki sta z goljufijo prišla do rezultata in molče priznala krivdo. Upravni odbor KZS je pa iskal samo možnost kako umiriti tiste bolj "sledoglasne," krivca pa celo ustoličiti kot novega člana UO KZS. Kolikor sem informiran je o tej zadevi dvakrat razpravljala strokovna komisija pri KZS in sprejela sklepe v prid sklepom zbora sodnikov za krvosledce. Tudi upravni odbor naj bi sicer z zelo veliko težavo, ampak vseeno odločil, za trajno prenehanje opravljanja sodniške funkcije. In vendar, psi lajajo karavana gre naprej, sodnika sodita dalje. V zadnjem kinologu pod sklepi UO ne najdemo nobenega tozadevnega sklepa. Vse verjetno temelji na tem, da se pridobi na času in se vsa stvar pozabi. Grozljivo a resnično. In pri vsem tem ste sodelovali vsi člani UO KZS , ki rešujete lovsko kinologijo in naj bi bila to vaša prva naloga. Moje mnenje je, da nas je že nekaj padlo za Lovsko kinološko svobodo in najbrž nas še bo. Žal mi je zate in za vse ostale zavedene, ki" rešujete lovsko kinologijo" a vsak stavek začnete s tem, da slovenski lovci lahko zberemo ca. 100,000 Eur, ki bi jih potem porabili na KZS za razvoj lovske kinologije. Ta ideja že ni zrasla na srcih lovskih kinologov, ampak lahko samo v glavah prefinjenih "odsluženih liderjev", ki so sposobni iz vsake stvari ustvariti dobiček, jo uničiti in nadaljevati pot brez slabe vesti! Pa ne da lovski kinologi ne rabimo finančne podpore. Seveda jo, ampak samo tako, ki nam zagotavlja prihodnost in svobodno izražanje. Enostavno smo siti tega enostrankarstva in poniževanj. Kako se more nekdo sploh oglašati v tem smislu, da je potrebno reševati Lovsko kinologijo, ko pa športna leta in leta ni uspela zagotoviti sklepčnosti na skupnem zboru sodnikov za športne pasme medtem, ko smo se Lovski sodniki sto procentno udeležili vseh zborov ne glede na vremenske razmere in osebne zamere. Če je koga treba reševati je to potem športna kinologija in ne lovska. Še več, ker sem mnenja, da je prav, da vsak v svoji hiši rešuje probleme, sem in bom vedno podpiral idejo, da mora Lovska kinologija delovati kot samostojna. Zato in zaradi nemogočih razmer v Kinologiji se je pač pojavila iniciativna skupina za samostojno Lovsko kinologijo in vsak dan ima več somišljenikov. Bojim se, da so razmere v kinologiji približno take kot leta 1990 v bivši državi. Tik pred" velikim pokom". Ali drugače povedano! Vsi ministri in dvorjani v strahu občudujejo golega samodržca cesarja, hvalijo njegova oblačila in potem pridem jaz otrok in zavpijem:saj je vendar gol". Ne glede na vse izrečeno in napisano si želim, da bi bil ti Verčko Jožef tisti, ki iz množice zavpije:" saj otrok ima prav! "
Dejan Poljanšek
Odgovori s citatom Multi-Quote This Message
Logiran
korzig
novinec
*
Sporočil: 14


« Odgovor #132 : torek, 26.11.2013 : 18:24:38 »

No Terierček:
Pa glih tako ravno ni kod ti predstavljaš. In želel bi da tudi ti kdaj prisluhneš drugače mislečim.
Glede odvzema licenc: Da so ju odvzeli oz. prekinili sodelovanje z starostjo slovenske lovske kinologije g.Pfaiferju in g.Svetcu je tudi mene motilo in je bilo to dejanje nehigienično.
Glede Šumaka, pa bi bilo potrebno urediti enako, kod bodo sedaj uredili z vozniškimi dovoljenji, kateri so jih kupili ali predložili dokumente /kupljene/.
Pa še glede bankomata, Ti je lepo razloženo v zgornjem postu #Strel v koleno#, jaz bi dodal samo še to, to so samo stroški prevoza, kje pa je še ostalo delo, ki so ga morali opraviti: sedenje na sejah, priprava na sejo, ...
Moje mnenje je, da ti ki so opozorili na nepravilnosti mag. Kavčiča so morali imeti kar nekaj velikega v hlačah ali pa med nogami - no sigurno pa je nekaj: niso si mogli predstavljeti, da je lahko človeški um toliko pokvarjen.
Logiran
Terierček
novinec
*
Sporočil: 12


« Odgovor #133 : torek, 26.11.2013 : 18:50:16 »

Nič ne očitam, glede kilometrine. Samo v skoraj petih letih, ko so-ste skupaj dihali dan za dnem, me ne moreš in ne boš prepričal, da ste bili samo kimavčki- marionete. Sploh, ko smo nekateri opozarjali na nepravilnosti in to prav UO, vendar psi so lajali karavana je šla naprej.
Da pa je vaš cesar maščevalen, bi vam pa moralo biti jasno, ko je obračunaval z posamezniki. Sram bi lahko bilo katerega koli od njih-vas iz UO in ostalih predsednikov komisij, kateri so delali koruptivno, nepošteno, da se bi zopet pojavili v naslednjem mandatu KZS.
Ne razumem ali pa, zakaj se vse sume na nepravilnosti ne preda prestojnim organom za pregon?
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #134 : sreda, 27.11.2013 : 10:46:14 »

Samo v skoraj petih letih, ko so-ste skupaj dihali dan za dnem, me ne moreš in ne boš prepričal, da ste bili samo kimavčki- marionete.

Zgornjemu ni mogoče oporekati, pa če se vsi še tako trudijo prikazat sebe ali koga drugega kaj lepšega ali boljšega od nekoga tretjega. Velja za vseh 11 iz UO + za nekaj drugih funkcionarjev. Naredili ste tudi več kot vse, da bi se obdržali v sedlu še en mandat.

Ne razumem ali pa, zakaj se vse sume na nepravilnosti ne preda prestojnim organom za pregon?

Tega tudi jaz ne razumem. Če se jih že ne preda organom pregona, pa za začetek disciplinski komisiji.

Sicer pa so se danes KZS potni stroški znašli tudi v Slovenskih novicah.
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/kinoloski-funkcionar-s-kilometrinami-v-zep-pospravil-15893-evrov

Za bruhat, res. In kaj imajo tile bedasti potni stroški opraviti s psi? 

Mene bi res zanimalo, kako pripomore tole prepucavanje k dobrobiti psov, o kateri so bila predsednika 5 let polna usta? Bodo 'potni stroški' in ostalo, kar beremo, pripomoglo k boljšemu sodelovanju KZS z UVHVVR in Veterinarsko zbornico, torej k znižanju stroškov za vzreditelje? Pripomore tole k večanju prodaje rodovniških psov? K čemu pripomore? K čemu?
Logiran

Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 19   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: KZS peskovnik
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines