mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.03.2024 : 12:48:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: KZS peskovnik
Strani: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19   Dol
Natisni
Avtor Tema: KZS peskovnik  (Prebrano 46473 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Rokky
novinec
*
Sporočil: 20


WWW
« Odgovor #240 : četrtek, 30.01.2014 : 14:43:19 »

Tudi meni je že vse skupaj smešno. Čakam na listo kandidatov, pa bomo potem videli, koga bomo podpirali. Ne bom pa podprl nobenega izmed sedanje garniture, še najmanj pa kakšnega ""lovca"", ker iz vsega videnega in napisanega trdim, da imajo lovski kinologi še kako ""prste vmes"" pri celotni trenutni situaciji.
Logiran
Staffy
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 76


WWW
« Odgovor #241 : četrtek, 30.01.2014 : 18:55:41 »

Ja beauceroncek, kot si dejal "kdor je pameten se bo zdraham na kzs izognil na daleč", ker slovenceljni tako razmišljamo pa smo tam kjer smo, žal na vseh področjih ne samo na KZS.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #242 : petek, 31.01.2014 : 09:56:41 »

Ne mislim se ponavljat. Na prvi strani te teme sem napisala:

V vsej tej kinološki godlji ne gre samo za tokratnega predsednika KZS, temveč za vse funkcionarje, ki se niso in se ne uprejo takoj vsem političnim, predvsem pa strokovnim nepravilnostim, neumnostim in celo protizakonitostim. Gre za vse kimavce, oportuniste in dvigovalce rok brez hrbtenice. Za vse, ki nimajo mere pri prerivanju okrog korita. Za vse, ki se kljub evidentnemu pomanjkanju znanja prerivajo v ospredje in tako ali drugače odločajo o usodah psov, pasem ali čemerkoli drugem. Za vse, ki radi z bolnimi in nepreverjenimi idejami ter nepooblaščenim početjem skačejo izven svojih pristojnosti.

Da ne bo kdo imel kakšne hude potrebe po žuganju ali podučevanju. Ker zaenkrat uradno ali neuradno javno še ni nobenega imena kandidata, se osebno vzdržim komentarjev, ki se nanašajo na kateregakoli posameznika. Izpostavljat ljudi, ki morda potem sploh ne bodo na kandidatnih listah, v konkretnih ekipah ali konkretni 'akterji iz ozadja', je izguba časa in energije, pa tudi posvečanje pozornosti osebam, ki je morda ne zaslužijo.

jana, prejšnji predsednik je kavčič ali kdo drug? o tvojih interesih pa res kdaj drugič ja. morda po volitvah.

Prejšnji predsednik je prejšnji predsednik Denis Kuzelj, ker mag. Blaž Kavčič je eden in isti dva mandata, oz. enega in en firklc, kot je bil Kuzelj enega in en firkeljc.
Zadeva je bila podobna, kot tole - objave, ki jih akterji ne želijo javno videt, še manj, da kdo o njih in njihovem početju razpravlja.
Ko je odletel prejšnji predsednik, je šla očitno z njim tudi navedena pravna pisarna in verjetno z njo vsi posli, ki so jih za KZS opravljali prej. Nikoli nisem bila formalno obveščena, kaj se je zgodilo z mojo zahtevo takratnemu UO, da vse zahteve do mene umaknejo.
Logiran

korzig
novinec
*
Sporočil: 14


« Odgovor #243 : sobota, 01.02.2014 : 15:59:51 »

Rokky:   #...Ne bom pa podprl nobenega izmed sedanje garniture, še najmanj pa kakšnega ""lovca"", ker iz vsega videnega in napisanega trdim, da imajo lovski kinologi še kako ""prste vmes""...#

No moje mnenje pa je ravno nasprotno. Zadnji čas je že, da bo morda prevzel vodenje kakšen izkušen lovski kinolog.
Pa poglejmo kdo je v zadnjih 16 letih vodil KZS (predstavljal KZS )
...
...
 ?./ gospod D.Pleteršek - šporni kinolog
 ?./ gospod D.Kuzelj - športni kinolog
 ?./              B.Kavčič - športni kinolog
Verjetno se ti gospodje bolj spoznajo na finance kod lovski kinologi Huh
Tako, da je zadnji čas, da vodenje prevzame še kakšen lovski kinolog in da ga športniki tudi podprete in mu pomagamo pri njegovem poslanstvu za dobrobit slovenske kinologije

pa lep kinološki pozdrav vsem pasjelubcem.
Logiran
Rokky
novinec
*
Sporočil: 20


WWW
« Odgovor #244 : ponedeljek, 03.02.2014 : 07:54:43 »

korzig: o lovcih in lovskih kinologih imam svoje mnenje, ki je pač nažalost slabo. Slabo tudi zaradi slabih osebnih izkušenj z lovskimi kinologi. Tako pač je, vsak ima svoje mnenje.  Tudi v lovski kinologiji, če jo spremljaš imajo določeni velike apetite, seveda pa se vse vrti okoli prevlade v kinologiji in seveda dostopu do vseh privilegijev ( tudi denarja, če že hočeš to slišati ).

lp 
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #245 : sreda, 05.02.2014 : 15:03:54 »

Nadzorni odbor je poslal članicam KZS novo sporočilo:

Spoštovane članice!

Po krajšem predahu vas NO KZS ponovno seznanja z dogajanji na KZS, hkrati pa seznanja o delu NO KZS. Med tem časom smo imeli 4 seje NO, pri čemer s strani suspendiranega predsednika doživljamo konstantne ovire, da ne moremo opraviti svojega dela. Pri registraciji vpisa zakonitega zastopnika na UO Ljubljana, prav tako ne moremo speljati do kraja nadzor nad finančnim poslovanjem KZS, še manj pa se prebiti do realnih podatkov glede adaptacije oz. rekonstrukcije poslovnega objekta na KZS. Ne glede na vse ovire pa smo le prejeli nekaj pomembnih dokumentov, zato vas o teh zadevah v priloženem obvestilu seznanjamo.

Lep pozdrav!

Predsednik NO
Jožef R. Grah


Priloga: Obvestilo članicam KZS, 3. 2. 2014 - KLIK
Logiran

s.holms
novinec
*
Sporočil: 28


WWW
« Odgovor #246 : sreda, 05.02.2014 : 19:59:20 »

Vsa čast NO KZS, vendar  Shocked
Nekaj vsem skupaj ni jasno: če dobi nezaupnico predsednik KZS jo dobi tudi UO KZS! Torej sedaj KZS -ja ne more zastopat Terček kot podpredsednik  Shocked, ker jo v tem primeru lahko zastopa tudi Kavčič ( oba omenjena in ostali UO so dobili Nezaupnico). Napaka skupščine je bila, da ni sestavila delovne skupine, katera bi vodila KZS v prehodnem obdobju ali določila uradnega predstavnika skupščine, ki bi to peljal naprej!  Prav je, da NO sedaj želi vršit kontrole vendar nam vsem skupaj naj bo jasno, da so še nekje vedno zapisniki sej UO KZS, NO KZS in skupščin KZS, kjer še ne dolgo nazaj ti isti ljudje iz govorniškega odra mahajo in dajejo popolno podporo Kavčiču, soglasno sprejemajo vse o čemer glasujejo na odborih in dajejo pismena mnenja o odličnem in gospodarnem delu Kavčiča in njegovega UO! Ste to pozabili delegati, ki ste bili prisotni na skupščinah?  Ti isti 3 mesece po izvolitvi spoznajo, da tako delo predsednika pa ni dobro!   A nas imajo ti ljudje res za bedake in konje, nepismene in primitivne Slovence? Če je samo en glas resničen o dveh možnih kandidatih je to višek nesramnosti in pokvarjenosti, če bosta res oddala kandidaturi. Dajmo se organizirat in izbrat izobraženega, nevtralnega in poštenega Kinologa, kateri nima nobenih interesov po denarju KZS-ja predvsem pa, da ne pripada nobenemu političnemu klanu!
Logiran
Wolkowo
midi
*
Sporočil: 28


WWW
« Odgovor #247 : sreda, 05.02.2014 : 21:31:10 »

quote author=beauceroncek link=topic=47887.msg937268#msg937268 date=1391082110]


white rose, meni je še boljši gospodar ta, ki takšno hišo kupi za 450.000 €.
[/quote]

 butnglavc  pa še kmal se lahk zgodi da se gospodar vrne  ljubezen  Evil
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #248 : četrtek, 06.02.2014 : 09:58:59 »

Miloš Kovač, predsednik Komisije za šolanje pri KZS se je odzval na zadnje pisanje Nadzornega odbora. Nadzornemu odboru in članicam KZS je poslal sledeče sporočilo:

Spoštovani nadzorni odbor!

Žal sem angažiran pri odpravi posledic žleda v Sloveniji in trenutno vodim Nastanitveni center tujih enot, ki Sloveniji pomagajo z materialno pomočjo(agregati za prizadeto prebivalstvo). Zaradi dejstva, da sem pokonci že od nedelje sem v prvem sporočilu storil napako in vam poslal napačen zapis. Po bolj podrobnem pregledu ugotavljam, da z vidika finančnega poslovanja ni ugotovljenih nepravilnosti se pa NO zdi nenavadno, da so nekatere postavke indeksno povečane.
Nadzorni zbor je nedvomno pristojen ugotoviti ali je poslovanje KzŠ zakonito in seveda ali je smotrno. Zakonitost v primeru KzŠ ni sporna saj so vsi izdatki povezani s temeljno dejavnostjo KzŠ. Smotrnost je seveda možno ugotavljati tako ali drugače vendar menim, da je smotrnost zajeta v temeljnih določbah Statuta KZS zlasti v 10. in 11. členu kjer je opredeljen namen KZS. Smotrnost se zagotavlja tudi s pristojnostmi iz 148.člena PSD.
Zelo odgovorno lahko trdim, da je poslovanje KzŠ smotrno saj popolnoma temelji na omenjenih predpisih. Smotrnost delovanja na strokovnem področju je neločljivo povezana s finančnim poslovanjem komisije saj na podlagi finančnega plana lahko izvedemo vse naloge opredeljene v PSD.
Seveda sem vam pripravljen podati še kakšno pojasnilo (iz vljudnosti in osnovne kulture)  vendar mislim da to na podlagi naših predpisov  ni potrebno saj imate na razpolago vso dokumentacijo.
Glede zahtev mednarodnih kinoloških sodnikov z odličnimi zvezami v tujini pa lahko rečem le, da smo na sestanku KzŠ razgalili koruptivne povezave, ki segajo visoko v FCI in jasno je da se določeni veljaki nikakor ne bodo odrekli svojemu kosu pogače. Ker kot Komisija za šolanje želimo napraviti konec žaljivemu obnašanju tekmovalcev in sodnikov in ker želimo razkrinkati korupcijske povezave smo seveda trn v peti. V kolikor se boste le malo poglobili kako mednarodni kinološki sodniki poslujejo in kako pridejo do sojenj v tujini boste tudi sami deležni podtikanj pa saj ste že bili!

Lep kinološki pozdrav!
Miloš Kovač

54. člen
(1) Pristojnosti Nadzornega odbora so:
- nadzor nad zakonitostjo in smotrnostjo poslovanja vseh organov Kinološke zveze Slovenije;
- predlaganje ukrepov za odpravo ugotovljenih pomanjkljivosti in nepravilnosti Skupščini Kinološke zveze Slovenije


https://www.youtube.com/watch?v=x5hMpgmJkJA
Logiran

natis
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.518


« Odgovor #249 : četrtek, 06.02.2014 : 11:52:58 »



a me lahko prosim kdo popravi, če razmišljam narobe


seja NO je bila 29.1.2014, sranje z elektriko imamo pa od petka 31.1.2014 .... pravzaprav tukaj nekaj ne štima ....


1. ALI NO NI imel seje 29.1.2014
2. ALI pa JE NO pridobil podatke po opravljeni seji, če g. Kovač pravi, da je zaradi utrujenosti poslal napačen dokument .... ampak zapis je od 3.2. ... to je ponedeljek ...



hmmmm jaz sem blont očitno ........  kdo
Logiran
Staffy
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 76


WWW
« Odgovor #250 : četrtek, 06.02.2014 : 17:24:11 »

Jana, kaj naj bi pomenil ta dopis g. Kovača?
Logiran
alexy
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.308



WWW
« Odgovor #251 : četrtek, 06.02.2014 : 17:33:43 »

Joj res upam, da bo kandidiral kdo čisto neobremenjen s preteklostjo - beri nova kri  Smiley

Pa da se tale saga čimprej konča..
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #252 : četrtek, 06.02.2014 : 17:39:01 »

Staffy, ne vem, to moraš njega vprašati.
Jaz sem objavila njegov odziv na pisanje NO, ki ga je poslal na uradne naslove KD-jev.
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #253 : četrtek, 06.02.2014 : 17:46:36 »

natis,

Citat
Zaradi dejstva, da sem pokonci že od nedelje sem v prvem sporočilu storil napako in vam poslal napačen zapis.

se verjetno nanaša na njegovo sporočilo, poslano nekaj minut pred tem. Tega seveda nisi mogla vedeti, ker tisto prvo sporočilo ni objavljeno, saj ga nadomešča to, objavljeno. Obe njegovi sporočili nosita datum 5. 2. 2014.
Logiran

natis
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.518


« Odgovor #254 : četrtek, 06.02.2014 : 20:25:47 »


aha ... ampak jest (lahko da se motim) berem to kar je napisal, da je on NO dal napačne podatke ...

ne vem, lahko tud jaz narobe berem ...


ah kdo bi tole "Dinastijo" zastopu  Undecided Undecided
Logiran
Strani: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: KZS peskovnik
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines