mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.03.2024 : 15:27:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: KAJ POTREBUJEMO
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 170   Dol
Natisni
Avtor Tema: KAJ POTREBUJEMO  (Prebrano 508147 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #30 : petek, 01.09.2006 : 10:05:44 »

Naslednji teden sem sama. Če ima kdo čas in voljo za sprehajat, bi bilo fajn, da se javi...pa smiselno bi bilo narediti en plan, da ne bodo/boste vsi naenkrat...če bo sploh kdo imel čas. Lp vsem.
Logiran

Dani
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.194


« Odgovor #31 : petek, 01.09.2006 : 18:28:18 »

Letake lahko prinesete tudi v naso trgovino (Gali&Nika), istocasno lahko kdo, ki bo sel kaj v Horjul, odnese nekaj stvari (malo hrane, malo opreme), ki so se nabrale v nasi namensko postavljeni skatli za Horjulcke.
Logiran
Xena
živim tukaj
***
Sporočil: 7.968


« Odgovor #32 : sobota, 02.09.2006 : 08:48:13 »

Prosim upoštevajte, da so Horjulčki še vedno brez interneta, zato se za sprehajalske termine obrnite kar dirketno na Polono/Smetko, telefonsko. Hvala.

lp, Katarina
Logiran
drobtinica
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.477


« Odgovor #33 : nedelja, 03.09.2006 : 11:08:32 »

Tisti, ki me že poznate, veste, da mi včasih po glavi rojijo neumne ideje, katera izmed njih pa ima morda celo možnost, da se "prime".
Predlagam organizacijo CACIB Horjul. Tisti,ki bi imeli takrat čas, pridemo v Horjul, vsak Smetkinega varovanca na povodec, mačkona pa v naročje, pokažemo, kaj znamo. Akcijo podkrepimo s številno reklamo, povabimo ljudi preko medijev, se poslikamo, nastavimo v gasilsko fotografijo, pse in mačkone pa razvrstimo v kategorije H1, H2 in ne vem kaj še vse, povabimo novinarje s Tednika, pa še s kakšne lokalne TV. In ni hudič, da ne bi vsaj kakšen mačkon ali pa kosmatinec med obiskovalci našel primernega lastnika ali pa vsaj nekoga, ki bo prispeval za dobrodelne namene. Če pa s strani obiskovalcev ne bi bilo ustreznega odziva, pa smo na ta dan horjulčanom vsaj omogočili celodneven sprehod in človeka čisto zase.
A je neumna ideja?

P.S. Res pa je, da bi potrebovali kar nekaj časa, da se zadeva ustrezno organizira.
Logiran
Rossy
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.658



« Odgovor #34 : ponedeljek, 04.09.2006 : 21:21:52 »

Lep pozdrav, imam eno vprašanje! Zasledila sem, da bo 17.9. na pikniku tudi srečelov, zanima me, če rabite kakšne drobnarije v ta namen? Doma imam nekaj reklamnih zadevc, raznih firm,ki bi se jih mogoče dalo porabiti v ta namen? Seveda, če sploh pridejo v poštev reklamne zadeve in če nimate okoli tega že vse porihtano?!   Undecided  Smiley
Logiran
sarabenji
odvisnež
*****
Sporočil: 818


« Odgovor #35 : ponedeljek, 04.09.2006 : 22:23:53 »

rossy, za srečelov pride v poštev karkoli od reklamnih zadev, pa tudi rabljene zadeve, ki so dobro ohranjene. čeprav bi morda te zadeve, če so res lične in dobro ohranjene, morda raje donirali za licitacije?

za srečelov imamo kar ''zalogo'' nagrad, a se novih zalog ne bomo otepali. rossy, če prideš na piknik, bi zadeve morda lahko prinsla kar tja? to bi bilo iz organizacijskega vidika še najbolj enostavno, saj smetka teh nagrad za srečelov ne hrani pri sebi. če ne prideš na piknik, se bomo dogovorile nekako drugače, za prevzem zadev. če greš kdaj sprehajat v horjul, jih lahko pustiš tam, sicer bomo našle tretjo rešitev.

isto velja seveda tudi za vse ostale, ki premorete zadeve, ki bi jih lahko porabili za nagrade za srečelov.
Logiran
šnapi
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 407


« Odgovor #36 : torek, 05.09.2006 : 18:26:37 »

Danes sem v trg.Gali&Nika prevzela donirane stvari za Horjulčke.  Smiley Stvari bom dostavila v Horjul še ta teden verjetno v petek (četrtek padel v vodo), ko pridem sprehajat pesjankote.

Logiran
Xena
živim tukaj
***
Sporočil: 7.968


« Odgovor #37 : torek, 12.09.2006 : 21:41:03 »

Kopiram še sem.....

No, takole, pa smo na robu......

Živalski prebivalci Horjula imajo hrane samo še za največ 2 dni, potem pa nastopi veliko vprašanje, kako do nove zaloge, saj v tošlu ni POPOLNOMA NIČ sredstev več. Niti tolarja.

Gradnja boksov, ki sicer napreduje, vendar še zdaleč ni končana, sproti požira velik del tistega, kar pride iz različnih kanalov. Pa osnovne stvari za  vsakega mačjega in pasjega prišleka tudi.... Vsi vemo, koliko je trenutno lačnih ust v Horjulu in danes smo ugotavljale, da gre na dan malo manj kot 30 kg hrane, samo za pse.

Ven je bilo sicer poslanih kar nekaj prošenj konkretno za HRANO, vendar do sedaj še nobenega odziva....

Moje osebno mnenje je, da moramo pridobiti kakega generalnega sponzorja hrane, vendar ne takega, ki bo dajal le takšne in drugačne popuste, ampak takega, ki bo zavetišče oskrboval s hrano tako, da sredstva zanjo ne bodo šla iz zavetišča. Vse je stvar dogovora, ampak dokler bodo stroški hrane,  ki so samo vrh "ledene gore" ostalih neusmiljenih stroškov, na strani zavetišča, potem se računica ne bo izšla. Nasprotno - živali dejansko ne bodo imele od česa živeti.

Veliko vas je, ki zavetišču na razne načine pridno pomagate in vse se vam za pomoč iskreno zahvaljujemo. Je pa zdaj napočil čas, da skupaj najdemo še rešitev na zgoraj predstavljeno situacijo. Nam bo uspelo?

Hvala vsem vnaprej.

Katarina
Logiran
Ora
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 214


WWW
« Odgovor #38 : sreda, 13.09.2006 : 10:28:36 »

Pripravljeni sta 2 vrsti prošenj za donacije zavetišču Horjul. Ena je za finančno pomoč, druga pa za hrano.
Teh za hrano je bilo poslanih 10 in sicer vsem glavnim zastopnikom kvalitetne pasje in mačje hrane. Niso pa bile (še) poslane na naslove trgovin za male živali. Verjamem, da bi se lahko našla tudi kakšna trgovina, ki bi donirala kak žakelj hrane, lahko je tudi tik pred potekom roka saj gre pri Smetki hrana tako hitro v promet, da se takoj porabi.
Torej, če ima kdo v kakšni pasji trgovini dobre odnose ali poznanstva bi bilo mogoče smiselno, da to prošnjo odnese tja osebno in še malo razloži situacijo. Mislim, da tukaj veze ogromno pomenijo.
Enako velja za prošnje za finančno pomoč. Poslane so bile že kar nekaj večjim firmam, vendar (zaenkrat) omembe vrednega odziva (še) ni. Mislim, da bi tudi tukaj poznanstvo z vodilnimi kadri odigralo pomembno vlogo.

Prošnje (zelo lične s foto urtinki) vam sprintam jaz, potem pa je potrebno poskrbeti še za štempelj in Polonin avtogram. To ponavadi uredi Katarina.

Kdor meni, da lahko kakorkoli v tej smeri pomaga (beri: ima veze v firmi, ki je potencialni donator ali v kakšni trgovini za male živali), naj se javi, da mu dostavimo izvod prošnje (finančna pomoč ali hrana).
Logiran
drobtinica
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.477


« Odgovor #39 : sreda, 13.09.2006 : 10:37:47 »

Jaz lahko pomagam z odpošiljanjem prošenj v mojem koncu, čeprav se malo bojim reakcij, da prosim za pomoč Horjulčanom ne pa tistim kosmatincem in mačkonkom, ki so v zavetiščih bližje nas.
Sicer pa poskusiti ni greh.

Ora, pošlji mi 10 izvodov prošnje (vse za finančno pomoč), za hrano je brezzveze, ker pri nas ni trgovin za male živali, v navadnih trgovinah pa se najde samo ne preveč primerna hrana.
Moj naslov dobiš pri šefici Jani ali pa mi pošlji e-mail na irma_prosen@t-2.net.
Logiran
Ora
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 214


WWW
« Odgovor #40 : sreda, 13.09.2006 : 10:54:52 »

Takoj ti lahko pošljem, samo bo brez štemplja in Poloninega podpisa Undecided
Mislim, da bi bilo najbolje, da jaz naprintam 50 prošenj, jih dam Katarini (verjetno bo šla prej v Horjul, kot jaz Wink) in vam jih potem razpošljemo.
Logiran
PikaPoka
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.073


« Odgovor #41 : sreda, 13.09.2006 : 11:01:52 »

Tudi jaz bi prosila za kakšen dopis. Se ga lahko nalima tudi v veterinarske ambulante, kjer prodajajo hrano? In katera hrana pride v poštev?

Hvala!

P.
Logiran
Kalsang
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406


« Odgovor #42 : sreda, 13.09.2006 : 11:03:01 »

Ora, imam "dobre odnose" v eni od trgovin za živali. Se prijavim za podpisano in poštempljano prošnjo.

lp
Logiran
Ora
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 214


WWW
« Odgovor #43 : sreda, 13.09.2006 : 11:11:24 »

Evo, prošnje se že printajo in ko bodo tudi podpisane in poštempljane javimo tukaj, da si jih nekako potalamo Wink

PikaPoka; to ni plakat, ampak je prav prošnja z vsemi Poloninimi podatki tako, da je jaz lepila naokoli ne bi. Bi bilo pa čisto smiselno, da jo izročiš veterinarjem, če misliš, da bi lahko kaj donirali.
Logiran
kaalen
rad pišem
****
Sporočil: 254


« Odgovor #44 : sreda, 13.09.2006 : 11:15:28 »

A Eukanuba/IAMS hrana vam je OK?
Logiran
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 170   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: KAJ POTREBUJEMO
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines