Torej...
Medi je spoznala stanovanje. Predvsem banjo

Najprej se je malo bala in je na vsak način hotela pobegniti (popolnoma mokra sem bila, ker sem jo zadrževala znotraj območja banje

) potem pa se je umirila in se mi je celo zazdelo da mičkeno (ampak čisto mičkeno) uživa

Aja, sem omenila, da je takoj ko je stopila v kopalnico, našla čistila in zviznila WC Bref!! In ga skrila pod omarice v kuhinji!

Ja, Kimi je ostal brez košare in pravkar sem jo nakregala, ker jo je hotela raztrgati

Kimi je bil navdušen, ko je prišla ampak sedaj vidi, da je mala basinka in je malenkost manj navdušen, ker je že zaplenila vse njegove igrače. Saj ne, da se pretirano igra z njimi ampak so vseeno njegove.

Ko je prišla, je spila posodico in pol vode.

Se je kar usedla, ker je pitje toliko časa trajalo
Smetka, hrano sem kupila

ampak mi je Ines povedala, da Medi uporablja bivalno kletko (ali nek podoben izraz). Če se bo obnesla do vikenda, jo skočim takoj v ponedeljek kupit (oziroma jo bom vzela kar preko tebe), bi ti pa bila
neizmeeeernoooo hvaležna, če bi mi lahko posodila dosedanjo od Medi.
Malo me je strah njenih uničevalskih akcij - predvsem ponoči.

Če mi jo lahko posodiš - glede na tvojo zasedenost - bi ti bila tudi neizmerno hvaležna, če bi jo lahko ''podturila'' komu, ki bo prišel jutri k tebi. Če pa ne moreš, bom pa zimprovizirala nekaj!

Oddolžila se ti bom - s hrano. Prvega naslednji mesec, ko dobim plačo!!! No, to se ti bom itak!! Že za Kimija sem ti neskončno hvaležna!!

Aja, Medi zelo rada liže Kimija a njemu to niti ni toliko všeč, ker po navadi on liže ostale in ostalim to ni všeč

Sedaj se Kimi na moji desni nekaj liže po tačkah, Medi pa na moji levi v njegovi košari gloda plastenko kokakole.
Srčka sta!