Rezultati natečaja "Svoj ognjemet si letos narišite!"

Datum 4.1.2016 19:41:35 | Rubrika: Razno

Rezultati natečaja "Svoj ognjemet si letos narišite!"

Tudi letos so v Društvu za zaščito živali Ljubljana pripravili čisto poseben risarski natečaj za otroke, mlade in mladostne vseh starosti - "Svoj ognjemet si letos narišite!"

Čim širši krog ljudi so decembra pozvali, naj namesto pokanja 'v živo' ognjemet raje narišejo. Odziv je bil velik, prejeli so skoraj 255 risb. Vse si lahko ogledate na facebook strani Petarde? Ne, hvala.

Ker za kategorijo M niso prejeli nobene risbe, v kategoriji S pa jih je bilo veliko, so se odločili, da nekaj več nagrad podelijo najmlajšim. Tekmovalce so razdelili v skupino do 8 let (S1) in v skupino 9-13 let (S2). Ker so prejeli več skupinsko ustvarjenih slik, so tudi te obravnavali ločeno.


Neža Bregar (12 let), OŠ Brinje Grosuplje
Avtorica zmagovalne risbe iz kategorije S2 in hkrati avtorica najboljše risbe natečaja je Neža Bregar (12 let) z OŠ Brinje Grosuplje. Prejme topel zimski šal in skodelico z motivom mačke.


Svit Šlamberger (6 let), OŠ Gustava Šiliha Laporje

V kategoriji S1 je zmagal Svit Šlamberger (6 let) z OŠ Gustava Šiliha Laporje, ki prejme topel zimski šal.


Urban Klemenčič (6 let), OŠ Idrija

V kategoriji S1 posebno nagrado za izvirnost in umetniški vtis prejme Urban Klemenčič (6 let), OŠ Idrija, podružnična šola Godovič. Z zapestnico "Cool to be Kind" bo lahko še naprej širil sporočilo, da je kul biti prijazen do živali.


Zarja Černeka (4. razred), OŠ Martina Krpana iz Ljubljane

Zapestnico "Cool to be Kind" za izvirnost in umetniški vtis v tej kategoriji prejme Zarja Černeka (4. razred), OŠ Martina Krpana iz Ljubljane.


Dušan Klobasa

V kategoriji L je zmagal Dušan Klobasa, ki prav tako prejme šal z motivom mačke.


Učenci 5. in 6. razreda OŠ Poldeta Stražišarja Jesenice

Nagrado za najboljšo skupinsko sliko prejmejo učenci 5. in 6. razreda OŠ Poldeta Stražišarja Jesenice. Vsi ustvarjalci prejmejo zapestnico "Cool to be Kind".

Društvo za zaščito živali Ljubljana se vsem najlepše zahvaljuje za sodelovanje.

Vse prejete risbe
Objava na spletni strani DZZŽ Ljubljana


Svoj ognjemet si raje narišite!

Tudi letos so v Društvu za zaščito živali Ljubljana pripravili čisto poseben risarski natečaj za otroke, mlade in mladostne vseh starosti. Popestrite si letošnji december drugače in si svoj ognjemet narišite! Narišete ga lahko z barvicami, flomastri, vodenkami, voščenkami, dovoljeni so vsi načini risanja, ne smete pa si pomagati z računalniškimi programi.

Sodeluje lahko vsak, pravila in vse ostale pogoje natečaja pa najdete TUKAJ - klik.

Risbe bodo objavljene na Facebook profilu Petarde? Ne, hvala., zmagovalne pa tudi na spletni strani Petarde? Ne, hvala! in www.dzzz.si.Petarde? Ne, hvala.

Te dni boste po Sloveniji spet lahko zagledali plakate Društva za zaščito živali Ljubljana in družbe TAM-TAM. Ko ga vidite, ga fotografirajte in ga prilepite na Facebook zid projekta Petarde? Ne, hvala.

Obenem Tam-Tam vabi podjetja k sodelovanju:
"Ker pa smo skupaj lahko še močnejši in odmevnejši vas vabimo, da nas podprete z donacijo, s katero bomo lahko omogočili še večji obseg plakatne akcije, ki se bo decembra dogajala po središčih 23 slovenskih mest in krajev, kjer so petarde tudi doma."
Za več informacij pišite na: natasa@tam-tam.si.Objava 18. 12. 2015


Več:
Spletna stran Petarde? Ne hvala!
Facebook stran Petarde? Ne hvala!
Več o škodljivosti petard
Namesto petarde raje pamet v roke!
Lanski božično-novoletni prazniki med najbolj varnimi v zadnjih osmih letihPrispevek natisnjen s spletne strani mojpes.net
//www.mojpes.net

URL za ta prispevek je:
//www.mojpes.net/article.php?storyid=2435