Natečaj za najboljšo fotografijo na temo "zob za zob" - finalno glasovanje* V predizboru smo za finale izločili 12 fotografij, ki so dosegle največ glasov, vendar od enega uporabnika samo po eno fotografijo. Tako lahko vsak uporabnik konkurira samo za eno nagrado.
* V zgornji anketi glasujte za
pet (5) najboljših fotografij.
* V kolikor bo po finalni anketi prišlo do enakih števil glasov pri več fotografijah, se bo upoštevalo število
utemeljitev iz predizbora. Vsak lahko glasuje samo enkrat. Glasov se ne da popravljati, spreminjati ali dodajati. Za glasovanje je potrebno biti vsaj registriran član mojpes.neta in prijavljen na mojpesForum.
* Gre za tajno glasovanje. Vsi glasovi v anketi se bodo avtomatsko beležili,
prikazali pa šele 17.12.2010 ob uri, ki je navedena ob anketi.
* Fotografije so objavljene v maksimalni velikosti 500 px širine ali višine in do 30% kvalitete,
po kliku na fotografijo pa lahko dostopate do fotografij maksimalne širine ali višine 1000 px in 100% kvalitete za web, s katerimi si lahko pomagate pri izboru.
Šifra fotografije je nad vsako objavljeno fotografijo. Pod fotografijo je avtorjev komentar, avtorjevo ime in priimek ter čas, ko je bila fotografija posneta.
Za posebno nagrado izbora Trgo-Spleta se potegujejo vse fotografije. Nagrajenec bo 18.12.1010 objavljen skupaj z nagrajenci po izboru uporabnikov.
Nagradni sklad:nagrada po izboru Trgo-Spleta:Trgo-Splet, Spletne storitve, Gregor Komauer s.p. bo izmed vseh objavljenih fotografij izbral eno, za katero bo avtorju podaril
Cuddle Buddy psa.
nagrade po izboru uporabnikov: 1. nagrada: bon za 50 € za nakup v trgovini za živali v Celju
2. nagrada: knjiga Psi za telebane
3. nagrada: jubilejna majica mojpes.net z dolgimi rokavi, siva XL
4. nagrada: majica mojpes.net, črna L
5. nagrada: majica mojpes.net, oranžna M
6. nagrada: majica mojpes.net, bela S
7. nagrada: majica mojpes.net, rdeča XL
8. nagrada: knjiga 300 vprašanj o psih
9. nagrada: magnetna avto nalepka mojpes.net
10. nagrada: navadna avto nalepka mojpes.net
11. nagrada: bombažna nakupovalna vrečka mojpes.net
12. nagrada: zapestnica mojpes.net
Nagrad ne bo mogoče zamenjati za denar.
Način, dan in kraj podelitve nagrad bodo objavljeni ob končni objavi rezultatov in razglasitvi najboljših.
123401 (AnaJ)
Vitas the ''cat''Foto: Ana Jelinčič
Posneto: 15.11.2010
cats01 Foto: Cats
Posneto: 3.10.2010
linchaich03 Nočna pošastFoto: Matic Kuder
Posneto: 25.11.2010
maksimasa01 pasji nasmeh Foto: Katarina P. Herček
Posneto: 01.10.2010
mamaf01 sladke sanje malega črnega mlečnozobcaFoto: Mojca Senegačnik
Posneto: 22.11.2010
mesanka01 Foto: Eva Kovačič
Posneto: 7.10.2010
moksa01 Žoga neumna, zopet je zgrešila gobec!Foto: Clelia Vidic
Posneto: 30.10.2010
moonbeam01 Ko zapoje zvonček v uri, prebudi se maček Muri ...Foto: Irina Ivšič
Posneto: 6.11.2010
silbamia01 Foto: Monika Picelj
Posneto: 16.10.2010
soul02 Foto: Petra Južnič
Posneto: 19.11.2010
sunnyday03 Pojooooči pianist, dingo Dinky - udomačeni sirotekFoto: Tomaž Hreščak
Posneto: 26.10.2010
tina8201 Foto: Tina Korinšek
Posneto: 16.10.2010