mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.03.2024 : 23:38:20

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Zadnji dogodki v Kinološki zvezi Slovenije
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13   Dol
Natisni
Avtor Tema: Zadnji dogodki v Kinološki zvezi Slovenije  (Prebrano 75491 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Starka
novinec
*
Sporočil: 10


« Odgovor #105 : sreda, 19.10.2011 : 21:20:18 »

Revizijska hiša Renoma ( izbrana od UO KZS) ni ugotovila nobenih nepravilnosti!!!! Ali je ta revizijska hiša zastonj? Ali je vredna zaupanja?  Cool

Preberite: Koleša ni več direktor Renome
   
   
11.5.11 07:55

To naj bi zaradi domnevno spornih revizij revizijske hiše Renoma zahtevala Agencija za javni nadzor nad revidiranjem  Angry


Šefu revizijske družbe Renoma Marku Koleši Gajšek z ovadbo očita krivo izpovedbo o plačilni sposobnosti Cestnega podjetja Maribor  Roll Eyes

Toliko o zaupanje v revizijo! Ti podatki so javno objavljeni na straneh Finance.si! Za revizijo plačujejo društva KZS!  Cry
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #106 : četrtek, 20.10.2011 : 09:31:36 »

Prispelo za objavo:

**********************

Popravek

Opravičujem se za napisano številko - ja, ena ničla se mi je prikradla.....Mislila sem napisat 10.000.....

Danes sem prebrala podatek iz junija tega leta, da je v Sloveniji registriranih 223.260 psov.....Članov Kinološke zveze Slovenije pa je le 9.000?Huh?? Pa še od teh 9.000-ih jih ima verjetno kar veliko po dva ali več psov...... Kje pa so vsi ostali?

Mislim, da bi morala biti poglavitna naloga novega ali sedanjega vodstva povezati v KZS čim več lastnikov psov, da ta procent nebi bil tako nizek...... In potrudit se, da se šolajo psi le v Kinoloških društvih in pod taktirko strokovno usposobljenih ljudi z licenco KZS, ne pa da danes prav vsak lahko šola pse, pripravlja različne prireditve s psi - ampak ne pod pokroviteljstvom KZS-ja temveč izključno v svojem lastnem privat interesu.

Ni čudno potem, da so ljudje zbegani, da ne vedo, na koga naj se obrnejo, ko kupujejo prvega psa - če pa je KZS vedno zadnja, na katero sploh pomislijo oz. itak sploh ne vedo, da obstaja......Zato pa služijo preprodajalci, zato imamo toliko nerodovniških psov, mešancev.......

Zakaj pa noben ne pride k meni v avto šolo? Saj jaz tudi znam avto vozit pa tudi lahko koga naučim.....Ne, država je poskrbela, da se voznike šola izključno v avtošolah, ki imajo pridobljeno licenco in vsi točno vemo, kaj moramo naredit, ko hočemo opravit vozniški izpit. Ko pa hočemo kupit psa, pa ljudje ne vedo, na koga naj se obrnejo in komu naj sploh zaupajo.

Ampak ne, važno je, da so v KZS kar naprej same afere, da se piše o vodilnih, da se ugotavljajo nepravilnosti - kaj pa prihodnost? Nanjo ne pomisli nihče!!!

Cvetka Bogovčič
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #107 : četrtek, 20.10.2011 : 11:02:58 »

Prejeto za objavo:

**************************

Razpihovanje megle

Kaj je revizija?
V najširšem pomenu je revizija preverjanje točnosti, popolnosti, verodostojnosti in objektivnosti določenih pojavov in procesov (in kot taka seveda ni omejena na finančno sfero).
V najožjem smislu pa je revizija preverjanje finančnih izkazov, zakonitosti poslovanja in notranje kontrole računovodenja.

Kdo ima interes oz. kdo je naročnik zunanje revizije?
V prvi vrsti so to lastniki in je revizija v funkciji njihovih lastniških interesov.
Tudi država ima tak interes, ne le tam, kjer je lastnik, ampak zaradi nadzora nad izvajanjem davčnih in drugih predpisov ter smotrne porabe proračunskih sredstev.  Tu so še upniki, investitorji, banke, ..., pa še kdo, a to v našem primeru ni pomembno.

Kako je z revizijo v društvih?
Najpogostejše situacije, v katerih v društvih lahko pride v poštev zunanja revizija, so:
•   zakonska, ko prihodki društva v preteklem letu presegajo 1 mio EUR-ov
•   jo zahteva skupščina na predlog NO, ki ob tem ponavadi za preteklo poslovno leto predlaga razrešnico vodstvu s pridržkom
•   jo zahteva skupščina zaradi dvoma v poročilo NO
•   jo zahteva skupščina na predlog UO, itd.

Kaj je nadzorni odbor in kakšna je njegova vloga v društvih?
NO v društvih je organ, na katerega lastniki/člani prenesejo svojo nadzorstveno funkcijo/pravico.
Njihova poglavitna naloga je, da spremljajo delovanje drugih organov z vidika zakonitosti, smotrnosti, preglednosti in usklajenosti z nameni, zaradi katerih je društvo/zveza ustanovljeno, ter usklajenosti z letnimi, srednjeročnimi in dolgoročnimi načrti dela.
Poleg finančno-materialnega poslovanja (po pravilih stroke, kadar pa je bolj zapleteno ali vzbuja dvome, pa je na voljo predlog skupščini za zunanjo revizijo) njihovo nadzorovanje obsega vsebinsko presojo. Ob tem je jasno, zakaj so v NO praviloma imenovani dolgoletni, izkušeni člani društva.

Kaj sedaj?
Kdo so lastniki KZS in vsega, kar je v lasti KZS (KZS, d.o.o.)?
Kdo je naročil aktualno revizijo in s čigavim mandatom?

Jasni in nedvoumni odgovori na ti dve vprašanji bi razjasnili marsikaj. Predvsem pa odstranili nevarnost, da bi se poskušalo poročilo NO nadomestiti s strani lastnikov KZS nenaročenim revizijskim poročilom in na tej podlagi pridobiti razrešnico vodstvu za preteklo poslovno leto. V takem primeru bi delegati na skupščini lahko stopili v past nezakonite odločitve (ki pa bi bila seveda izpodbojna).

Razmišljanje o tem ali je bila aktualna revizija potrebna ali ne, ali je poceni ali ne, ali je verodostojna ali ne, ... je popolnoma odveč. Za delegate na skupščini je svoji morebitni perfekciji navkljub brezvredna. Zakaj?
Odgovor se skriva v vprašanju: "Kdo je revizijo naročil in ali je imel za to mandat?"
Če revizije niso naročili lastniki (s sklepom skupščine) oziroma predsednik/UO z mandatom skupščine, je ne bodo ne plačali, pa tudi druge okoliščine jih ne smejo zanimati (potrebnost, verodostojnost, izsledki, ...). Plačal jo bo tisti, ki jo je naročil, če pa jo je naročil nepooblaščeno v imenu KZS, bo pač potrebno z odškodninskim zahtevkom nadomestiti nastalo škodo.

Enak pristop bi bil verjetno smiseln tudi pri stroških pravniške pisarne, komunikatorja, ... ki so nastali zaradi nerazumljivega "prerivanja" naročnikov teh storitev (predsednik/UO, če obstajajo njihovi sklepi) z lastniki KZS/članicami oziroma NO kot njihovim pooblaščenim organom.
Gre namreč za tragikomično situacijo. Kot da bi direktor firme xy z denarjem te firme "izsiljeval" svoj prav in "preganjal" lastnika, ker le-ta ni zadovoljen z njegovim delom. Narobe svet.

Soočeni smo s tretjim nelegalnim sklicem skupščine (redne). Gradiva je tokrat obilo, a k najpomembnejši točki ni poročila NO (kar je, so pojasnila, zakaj poročila ni). Brez tega dokumenta vodstvo zveze razrešnice za preteklo poslovno leto enostavno ne more dobiti.
Tako pač je. Bo treba pač prej zamenjati NO, če je "nekooperativen".
Zato močno dvomim, da bo vodstvu KZS uspelo izpeljati to redno skupščino in zadovoljiti zahtevi iz statuta. Več stavim na cit. "Nasvidenje v naslednji vojni" (po Vitomilu Zupanu, Menuet za kitaro). Žal.

Igor Rac
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #108 : četrtek, 20.10.2011 : 18:24:41 »

Prejeto za objavo:

***************************

Spoštovani kinološki prijatelji

Danes sem dobil SMS sporočilo na moj osebni telefon iz pisarne KZS,. Lepo je da se pisarna in predsednik  tako angažirajo za udeležbo na izredni skupščini. Ne malo, pa me je presenetilo sporočilo , kjer navaja , da obstaja neka skupina , ki zavaja in grozi posameznikom in ogroža stabilnost delovanja KZS.  Sprašujem se , če je to mogoče nadzorni odbor KZS ?  Mislim da smo vsi skupaj volili na zadnji skupščini nadzorni odbor , kateremu mu 100% zaupamo . Oglasil sem se , ker sam doživljam vsakodnevne grožnje in sporočila , da bom po tej skupščini kinološko mrtev in prepričan sem , da nisem edini. Prva žrtev  konstrukta je predsednik komisije za šolanje. Zato tudi sam osebno mislim , da se moramo vsi udeležiti skupščine in  da moramo oddati svoj glas , pravici , demokraciji, človeškim vrednotam , stroki in predvsem spoštovanju,  katerega sedaj najbolj pogrešam. Vsekakor pa ne podpiram kupčkanja, groženj, podtikanja in raznih konstruktov  , katerim smo priča vsak dan. Z ponosom bom oddal glas vsem tem vrednotam, pa tudi za ceno da bom jutri kinološko mrtev.

Lep pozdrav,
HARI ARČON
mednarodni kinološki sodnik
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #109 : četrtek, 20.10.2011 : 21:10:18 »

Ne malo, pa me je presenetilo sporočilo , kjer navaja , da obstaja neka skupina , ki zavaja in grozi posameznikom in ogroža stabilnost delovanja KZS.  Sprašujem se , če je to mogoče nadzorni odbor KZS ? 
HARI ARČON
mednarodni kinološki sodnik

Osebno nisem videla vsebine SMS sporočila, zato bom komentirala zgornje, kot je zapisal Arčon.

Zelo težko verjamem, da je legalno in legitimno izvoljen NO "skupina, ki zavaja in grozi posameznikom in ogroža stabilnost delovanja KZS", glede na to, da na iste stvari opozarja že nekaj mesecev, pa do sedaj še nismo doživeli, da bi ga kdo poskusil razrešiti, kot to predvideva najvišji akt zveze. Posebej ne, ker sporočilo prihaja en dan pred skupščino, torej potem, ko se že nekaj mesecev ve povsem točno, kaj NO izpostavlja.

Če kdo "zavaja in grozi posameznikom in ogroža stabilnost delovanja KZS", sem kot članica ene od članic te zveze dolžna pozvati pošiljatelje SMS sporočila, da razkrijejo skupino, konkretizirajo njeno početje in takoj ukrepajo v skladu z notranjimi in zunanjimi predpisi, ne pa da en dan pred skupščino med potencialnimi delegati širijo pomanjkljivo in povšalno informacijo.
Logiran

bruno188
novinec
*
Sporočil: 22


« Odgovor #110 : petek, 21.10.2011 : 20:19:24 »

No, pa smo priča še eni farsi non plus ultra. Ali kot je rekel predsednik Kavčič: za slovensko kinologijo gre, delegati na skupščini pa NIMAJO SVOJEGA MNENJA!
Evidentiranih je bilo 98 delegatov s pooblastili, enega so izločili kot neveljavnega in je to še vedno 97. Že pri prvem glasovanju pa je bil seštevek glasov 91. In potem dalje v istem stilu: enkrat je manjkalo 10 glasov, nato trije, nato devet. Verifikacijska komisija je ugotovila, da je za sprejem sklepa potreben kvorum 48 glasov. Dnevni red je bil SPREJET s 44 glasovi.
Ja madonca, a ni škoda časa za tako gledališče brez režiserja. Občinstvo pa nič..... So what?Huh??
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #111 : sobota, 22.10.2011 : 09:13:12 »

Ja madonca, a ni škoda časa za tako gledališče brez režiserja. Občinstvo pa nič.....

Eh, bruno188, režiser je bil odličen in priznaj, da je treba čestitati Sašu Novaku, ki mu je spravil igro skoraj tja, kjer jo je želel imeti. Skoraj. O poročilih kljub na hitro podtaknjenemu poizkusu nismo glasovali.

Sicer se pa povsem strinjam s teboj, da je za tako gledališče, samo zaradi občinstva, res povsem škoda časa in vsakršne energije.

Poslušali smo večinoma hvaljenja sebe (samih govornikov) in grajanja drugih (prisotnih in odsotnih). Priznam, da mi je bilo kar slabo ob nastopih nekaterih govorcev, še nekoliko bolj pa ob dvojnih merilih, ki so ob spuščanju na govornico veljala. In res ... občinstvo pa nič. Sama imam za izpostaviti samo en vsebinski nastop: Es je bil edini, ki je povedal nekaj zelo pomembnega za ljudi: sprejeti je treba pravila. Iz Kavčičevega pojasnila navajam samo to, da je najprej treba narediti PSD, potem Statut, vodja skupine za PSD je Hoefferle. O rokih pa raje ne bom, da se na to fajn soboto ne spravljamo v slabo voljo. Izgovor, zakaj obojega še ni, je bil, da je bilo najprej treba narediti vse za stabilnost KZS. Tak izgovor težko sprejmem, saj je bilo včeraj jasno videti, da je (strokovna) ekipa na KZS velikoštevilčna. Upam, da ni zdaj več kaj stabilizirati in bodo za to zadolženi začeli res delati tisto, kar je za ljudi in kinologijo pomembno - osnovna pravila. Razen, če se ne bo tudi v naprej (strokovna) ekipa tako naglo krčila. Sklepa se seveda nikakršnega v zvezi s PSD in novim statutom ni sprejemalo.

Glede na včerajšnjo sliko občinstva in delegatov, je najbrž popolnoma vseeno, kaj napišejo, tako v PSD kot v statut in nov kinološki zakon, ter prodajo VURS-u za dodatke k veterinarski zakonodaji, občinarjem pa za občinsko. Slovenski kinologi namreč brez kakšnega posebnega razmisleka sprejemajo popolnoma vse, kar dobijo na mize, pa čeprav imajo pred in po sprejemanju cele knjige pripomb. Tako deluje slovenska kinologija in pravila ter vodstvo imamo taka, kot jih sprejmemo sami.

Pa še malo slovenske kinološke matematike Wink, ki je sama ne razumem. Mogoče jo boste razumeli tudi ostali kinologi, kot jo je včeraj razumela večina v dvorani, ki je pridno dvigovala modre listke, člani verifikacijske komisije pa so nadvse zavzeto šteli in računali:

50 + 36 + 7 = 98
49 + 39 + 4 = 98
85 + 0 + 9 = 98
52 + 31 + 7 = 97
44 + 42 + 7 = 97
48 + 39 + 5 = 95
57 + 0 + 16 = 76
48 + 5 + 17 = 76
63 + 4 + 8 = 76
59 + 0 + 6 = 76
62 + 0 + 9 = 76
62 + 1 + 1 = 66
54 + 1 + 9 = 66

Zgoraj so zapisane številke, kot jih je povedal delovni predsednik skupščine v mikrofon (samo tiste, ki sem jih slišala).

Za kinološke firbce, če še niste obveščeni: Vidmar in Šterman sta včeraj zaporedoma odstopila z mest članov Nadzornega odbora, namesto njiju sta bila sprejeta za nova člana NO Drago Goričan in Miran Žvanut. NO se je nekje ' v ozadju' takoj sestal ter umaknil zahtevo za sklic izredne skupščine. Tako se je ob 22:40 predstava končala.
Logiran

natis
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.518


« Odgovor #112 : sobota, 22.10.2011 : 11:31:55 »

kolk ti mene matraš  Grin Grin Grin

jaz mam mal drugačne cifre kot ti  Grin Grin Grin

ma mene pri teh najinih seštevkih moti ena stvar ....

vsi pooblaščenci, ki NISO glasovali ... zakaj hudiča ste bili potem tam??  butnglavc butnglavc
Logiran
bruno188
novinec
*
Sporočil: 22


« Odgovor #113 : sobota, 22.10.2011 : 18:10:38 »

Natis, enega od odgovorov na tvoje vprašanje je bilo slišati med odhajajočimi (prisluškovanje ni vljudno, ampak vseeno...  Tongue ) po koncu predstave: "Joj, oprosti, nisem podprl predloga NO, ker so mi povedali, da nikdar ne bom opravil sodniškega izpita, če bom glasoval... "

Glede žoganja s PSD in statutom (enkrat je eden v prednosti, drugič drugi) pa malo ljudi ve, da je skupina pod prejšnjim vodstvom PSD napisala skoraj v celoti. Menda ga je Roman Hoefferle dobil na mizo.   Cool Nekdo si ne želi reda v tej hiši, ker je lepše ribariti v kalnem, brati ista pravila za pridne tako, za poredne malo drugače, ene nagrajevati in drugim groziti....

Če smo res vse članice lastniki te zveze, potem je pa največji absurd, da se iz našega denarja plačuje odvetnike, da grozijo nam samim...  Undecided
Logiran
Drejči
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.862



« Odgovor #114 : sobota, 22.10.2011 : 19:04:17 »

Kdo ne bi dobil sodniskega izpita? Drustvo/klub ali pooblascenec drustva/kluba, ki je glasoval, kot mu je bilo naroceno v drustvu/klubu?  Grin
Logiran

Moj cilj v zivljenju je...
...biti enako dobra, kot moji psi mislijo, da sem.

Nekateri pravijo, da sem pasja. Prav imajo.
bruno188
novinec
*
Sporočil: 22


« Odgovor #115 : sobota, 22.10.2011 : 19:08:06 »

3 x lahko ugibaš...  butnglavc
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #116 : ponedeljek, 24.10.2011 : 13:53:28 »

Prejeto za objavo:

************************

Božanska komedija

V Pekel sta Dante in Vergil vstopila skozi vrata, nad katerimi je zapisano:
"……………..kdor vstopiš, pusti upe zunaj vsake"

Novodobne "božanske komedije" žal niso stvaritve ne Danteja ne njemu ravnih estetov, zato so bila "vrata" ozaljšana pragmatično.

Da mi je dano okopati se v rekah Lete in Eunoe.

Razumi, kdor hočeš.

Igor Rac
Logiran

Starka
novinec
*
Sporočil: 10


« Odgovor #117 : torek, 25.10.2011 : 15:35:44 »

(Zahvala

Spoštovani!

Dovolite nam, da se iskreno zahvalimo vsem za zaupanje ob skupščini Kinološke zveze Slovenije.

Resnično smo veseli, da so na skupščini zmagali argumenti, da bomo lahko končno v ospredje postavili kinologijo.

Vaše zaupanje jemljemo z veliko mero odgovornosti in kot smo večkrat poudarili, na voljo smo za vse komentarje, predloge in mnenja, da bomo v prihodnosti lahko še boljši. Za vse se lahko obrnete na ziga@kinoloska-zveza.si

Še enkrat iskrena hvala!  )  Roll Eyes Cry

UO KZS se je po dolgem času zopet čustveno odzval, zahvalil se je vsem, ki so mu omogočili prodajo stanovanja na Ilirski ( 130.000,00), poplačilo astronomskega Leasinga ( 400.000,00), obnovo hiše ( 200.000,00 eur)  Grin Upajmo samo, da bo to stanovanje prišlo v roke naših velecenjenih kinologov iz UO KZS ali vsaj njihovih bližnjih. Vse pohvale sedanjemu vodstvu za ostvarjene načrte. Na računu KZS je prvič v zadnjih letih velik plus ( več kot 400.000,00 eur), bi bil tudi + če ne bi bilo EDS? Cry Seveda bo tudi v nadaljevanju njihovega vladanja lep kupček denarja na računu KZS ( morda res), kljub temu, da ne bo EDS-a. Računica se nikakor ne izide, torej nekaj ne bomo storili ali bomo nekaj podražili  Tongue Ne smemo? Cool Lahko, delamo kaj se nam zljubi, mi smo vsemogočni, vi DELEGATI ste nam dali to moč  Evil Tekmovalcev, vzrediteljev in ostalih članov naših članic tako in tako nihče nič ne vpraša Sad Hvala vsem delegatom zadnje skupščine, da so se tako izborili za pravice UO KZS.  Tongue Kaj bo če denarja ne bo? Kje bomo denar dobili? EDS je samo enkrat, sedaj smo zopet tam kjer je bilo prejšnje vodstvo. Komaj čakam na naslednjo skupščino in letni izkaz poslovanja v letu 2011 in 2012. Bodimo tiho in ubogajmo vsemogočne  Lips Sealed Če ne? Bomo poklicali advokate, varnostnike in mediatorje - si upate še kaj reči delegati? Cool Nič? Cool he,he,he,he,he

Logiran
bina
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.790


« Odgovor #118 : sreda, 26.10.2011 : 11:16:06 »

bolj kot berem in spremljam, manj mi je jasno vse skupaj  Huh a je sedaj sploh kaj drgače kot je bilo prej? Predsednik je še vedno isti? UO tudi? Odstopila sta 2 člana NO in to je to, a ne?
kr neki  Roll Eyes
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #119 : sobota, 05.11.2011 : 17:05:30 »

Dogovor o sodelovanju nevladnih organizacij na področju trajnostnega razvoja in pri skupnih prizadevanjih varovanja in ohranjanja biotske raznovrstnosti
http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=1811

Osebno sem vesela vsakršnega sodelovanja in ob temle srčno upam, da ne gre le za fotkanje in lepo besedičenje, temveč bomo zelo kmalu brali o konkretnih skupnih projektih.

Zaenkrat je samo tole:

Organizacije, podpisnice sporazuma, so ugotovile, da se njihovo delovanje na mnogih področjih prekriva, zato bodo v skladu s podpisanim sporazumom sodelovale v javnih razpravah, pri pobudah za izboljšanje in upoštevanje zakonodaje s področja okolja in narave, vzdrževale bodo medsebojne stike ter obveščale svoje člane o dejavnostih drugih organizacij, pripravljale skupne projekte, srečanja in posvete in tako krepile medsebojne vezi ter usklajevale stališča do vprašanj trajnostnega razvoja, varovanja in ohranjanja narave ter biotske raznovrstnosti, usklajeno bodo komunicirale z različnimi javnostmi in mediji in drugo.

Nič za 'prijet'.

15. 4. 2011 je bil v Gornji Radgoni podpisan naravovarstveni sporazum (KLIK) med KZS in LZS. Takrat so napisali za javnost:

KZS si bo prizadevala za krepitev ozaveščenosti lastnikov psov v smeri odgovornega lastništva psov in preventivnih dejavnosti za preprečevanje pojava škodljivega delovanja psov v gozdovih.

Mi lahko kdo pomaga, prosim, kje lahko vidimo karkoli konkretnega o takrat zapisanih načrtih? Kakšne materiale o načinih krepitve ozaveščanja ... karkoli. Z veseljem bi namreč objavili tudi tukaj vse osveščevalne materiale, ki so v zvezi s tem na voljo.
Bomo vprašali tudi g. vodjo komunikacijskih projektov.

Sicer pa bi osebno po skupščini pričakovala namesto lepih nasmehov pred fotoaparati predvsem usmeritev vseh razpoložljivih sil v pripravo lastnih pravil. Zdaj izgovorov, da je bilo treba reševati druge zadeve, ne bi smelo biti več.
Logiran

Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Zadnji dogodki v Kinološki zvezi Slovenije
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines