informacije - pomoč | cenik za uporabnike | cenik za oglaševalce | popusti za člane | splošni pogoji
Domov
mojpes.net
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 23.05.2012 : 12:11:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpesForum  |  o prireditvah  |  mojpes.net vabi na prireditve  |  Pretekle prireditve  |  Živalske matineje v Slovenski kinoteki  |  Tema: Živalske matineje v Slovenski kinoteki
Strani: [1]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Živalske matineje v Slovenski kinoteki  (Prebrano 445 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Agnes
Neža Vilhelm
skrbnik rubrike

Spol: Ženska
Sporočil: 2.209

Setri so carji!

« : sobota, 26.09.2009 : 13:19:46 »

NAMEN MATINEJE

V Slovenski kinoteki imamo zelo radi otroke (že dolgo časa potekajo ob sobotah dopoldne matineje, namenjene našim najmlajšim). Imamo pa tudi radi živali (Minec je itak kinotečni pes  Kiss). Želeli smo narediti nekaj zanimivega, zabavnega in koristnega tako za naše malčke kot tudi za naše živali. Zamislili smo si Živalske matineje. Potekale bodo enkrat mesečno. Na njih si bomo ogledali film, v katerem glavno vlogo igra pes ali maček in se nato (ali pred tem) pogovorili o pasji ali mačji temi, ki nam jo narekuje film. Pockrljali bomo lahko kakšnega pesjana in vprašali njegovega vodnika o pasmi in izkušnjah, povezanih z življenjem s pesjanom. Vsakič bo nekje tudi škatlica, namenjena prostovoljnim prispevkom (denarnim in materialnim), ki bodo namenjeni živalim, ki nimajo toliko sreče kot naši pesjani.

PROGRAM MATINEJ

oktober: Benji + zavetišča za živali in društva za zaščito živali
november: Big Red (ali kak drug film, povezan s setri) + predstavitev setrov
december:Garfield + predstavitev muc
januar: Sreča na vrvici + novofundlandci
februar: Valentinovo
marec: 101 dalmatinec + dalmatinci
...

NAGRADNE IGRE

Vsak mesec bodo potekale nagradne igre, v katerih bo mogoče dobiti po dve vstopnici za posamezen film. V decembru pa bo potekala posebna nagradna igra, kjer si boste lahko izbrali filme z živalsko temo, ki bi si jih radi ogledali.

Z vstopnicami za naslednjo matinejo bo pa nagrajen tudi najboljši prispevek o pretekli matineji.

Več o pravilih, poteku in še nekih dodatnih nagradah  Cheesy pa kmalu.

Vabljeni k sodelovanju in ogledu filmov ter predstavitev.

Logiran

Ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil. Ne hodi za menoj, morda ne bom vodil. Hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(Albert Camus)
alexx
živim tukaj

Sporočil: 3.671

« Odgovor #1 : sobota, 26.09.2009 : 13:25:10 »

A pa si ti čisto ziher, da ti je g. direktor dovolil živali v dvorani?!?!?  Grin  Grin  Grin
(Xena, ti pa kar tiho bodi!)   Tongue  Roll Eyes

Agnes, super! Sem RES ful vesela!  Kiss
Logiran
skogkatt
midi

Sporočil: 8.616

Dogs have owners, Cats have staff ;)

« Odgovor #2 : sobota, 26.09.2009 : 14:02:57 »

Noro Cheesy

Maj se ponižno javlja za prostovoljca, vkolikor bi Minčeva visokost potrebovali njegove usluge Wink
Logiran

Agnes
Neža Vilhelm
skrbnik rubrike

Setri so carji!

« Odgovor #3 : nedelja, 27.09.2009 : 15:05:55 »

Hvala tebi, Alex, ki si s tem začela Smiley. Za vse ostale: Alex je kriva za Valentinčke v Kinoteki, pa Božičke ...

A pa si ti čisto ziher, da ti je g. direktor dovolil živali v dvorani?!?!?  Grin  Grin  Grin

A bi ti rada, da imamo takoj spet razpis, al kaj? Tongue

Agnes, super! Sem RES ful vesela!  Kiss

Hvala Cheesy Cheesy. Se bomo trudili, da bo tole res zalaufalo in postalo neke vrste tradicija, da bodo imeli dvonožni mulci kaj od tega, štirinožni pa itak.

Tudi kadar zavetišča ne bodo gost, bomo zbirali prispevke zanje Cheesy

Sicer bo pa v decembru pestro: ugibali boste skritega gosta, ki se nam bo pridružil v januarju, učili se boste pesmice, risali boste. Po vsaki živalski matineji pa pisali in se potegovali za zanimive nagrade, tako da nam definitivno ne bo dolgčas Cheesy.

LP Neža
Logiran

Ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil. Ne hodi za menoj, morda ne bom vodil. Hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(Albert Camus)
Agnes
Neža Vilhelm
skrbnik rubrike

Setri so carji!

« Odgovor #4 : nedelja, 27.09.2009 : 15:08:41 »

Maj se ponižno javlja za prostovoljca, vkolikor bi Minčeva visokost potrebovali njegove usluge Wink

Mince se popraska za ušescem, reče MMM, naredi pet krogov po stanovanju in reče: ŽUUUUUUUUUUUUUUUUUUR! Tako da, Maj, dobrodošel Cheesy Cheesy. Bomo veseli vajine družbe in sodelovanja. Pa kdaj tudi norenja po kakih travnikih, da služben stres spravita iz sebe Tongue
Logiran

(Albert Camus)
Agnes
Neža Vilhelm
skrbnik rubrike

Setri so carji!

« Odgovor #5 : petek, 09.10.2009 : 20:32:07 »

Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri. Se vidimo jutri v Kinoteki. Upam tudi, da ostali pridete pokukat v čim večjem številu.

Za november pa že pripravljamo nove izzive, ki bodo, upam, zdrmali vaše možgančke.

Se vidimo v Kinoteki, Neža
Logiran

(Albert Camus)
luna7
midi

Sporočil: 6.703

« Odgovor #6 : sobota, 13.02.2010 : 20:20:23 »

Pa kako sem jst tele kinotečne filme zgrešila....   sram Roll Eyes
Vidim pa, da imamo priložnost delat Maju družbo naslednji mesec... Evil Evil
Po mojem vsekakor pridemo v isti zasedbi kot danes!

Logiran
Strani: [1]   Gor
Natisni
mojpesForum  |  o prireditvah  |  mojpes.net vabi na prireditve  |  Pretekle prireditve  |  Živalske matineje v Slovenski kinoteki  |  Tema: Živalske matineje v Slovenski kinoteki
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2012 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.