mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 02.06.2025 : 03:56:59

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 438 439 440 441 442 [443] 444 445 446 447 448 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 652450 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Starsy
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 353

« Odgovor #6630 : ponedeljek, 18.08.2008 : 21:39:12 »

Bailey ne gre v Trbovlje, pride pa na Pohorje, na specialko (gre še kdo?) Metha&Namshi hvala =) Ja, Namshi, ko pridete se moramo spet videti =D
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #6631 : ponedeljek, 18.08.2008 : 21:42:23 »

Metha, smo polupčkali po dolgem in počez Cheesy
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #6632 : ponedeljek, 18.08.2008 : 21:52:06 »

Marko, mi gremo v Trbovlje v soboto  Smiley. S kakšnim oljem odstranjujeta smolo? Meni doma moji kemiki za odstanjevanje smole svetujejo navadno nivea kremo za roke... a to se bolj obnese na kakšnim avtomobilih, na dlaki pa še nismo probali.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #6633 : ponedeljek, 18.08.2008 : 21:57:19 »

.... nivea je pa res za vse živo  Wink
Logiran
Namshi
rad pišem
Sporočil: 418

« Odgovor #6634 : ponedeljek, 18.08.2008 : 22:08:17 »

Jaz sem tudi veliko balzama dala na dlako, ga še pod tušem pošteno prečesala, potem pa spirala. Potem pa česala z glavnikom, krtačo in slikerjem (saj se menda tako reče). Bom videla, kako bo jutri, ko bo dlaka čisto suha ...

S kakšnim oljem ti to delaš, Marko?

Ja, midva prideva v Trbovlje v soboto, v Maribor pa v nedeljo. Fino, da se vidimo, Metha in Marko! Jaz bom živčna kot strela, prvič v ringu  Smiley . Bom rabila malo inštrukcij in vzpodbude. Saj Mira mi je vse pokazala, še pašček posodila - ampak vseeno  Huh prvič je prvič.
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #6635 : torek, 19.08.2008 : 06:11:49 »

Hej-hoj  Cheesy Cheesy Cheesy smo še tu  Wink !

A-Tsa-Rja Čestitke vsem prekrasnim dojenčkom in komplimente  Kiss njihovim staršem za super "barvanje"  Cheesy Cheesy Cheesy

Tag-Tu ... kaj so zrastli mali štrudli  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy A, je Angelca danes Angelca ali Angela  Grin Grin Grin ?

Metha .... super fotke  Smiley Kot kaže ste se nalezli "naše viroze" z meglo in dežjem  Grin Wink

Namshi ... skrivnost - Dailiyu ne smeš povedati, da bo šel na razstavo, pravzaprav tega sploh ne smeš na glas povedat  Grin  in morda je še bolje, če na to sploh ne misliš  Wink, dobro je če ga pozabiš skopat  Shocked in morda ga počešeš enkrat manj kot ponavadi  Cool  Grin Grin Grin Grin in potem so psi v dlaki in brez problemov .... niti smola se ne prime nanje Wink Wink Wink

Vsaj pri nas je tako, da čim pomislim, "ti greš na razstavo" in se začnem malo bolj ukvarjati z dlako imam v naslednjih 24 urah katastrofo z dlako točno tistega psa, ki ga želim peljati na razstavo....  Grin Wink .... Ko pa ne razstavljam in živim v miru  Roll Eyes so vsi psi v krasni dlaki  Roll Eyes A ni to čudno  Tongue Tongue  Grin Grin ?!

Smola gre dol z lakom za lase - pošpricaš na pramen dlake in z mehko krpico vlečeš od korena dlake priti konici ... nato spereš z vodo  Wink !
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #6636 : torek, 19.08.2008 : 07:26:30 »

Na Tisi sem  odstranila smolo z navadnim maslom. Pramen sem namazala malo bolj na debelo in obrisala s papirnatim robcem. Sicer je bila potem mastna in je dišala kot putrček, a o smoli ne duha ne sluha. Potem pa še nekaj kaplic šampona, pa je bilo vse kot mora biti. Nič cukanja, nič škarji in razen pasjega šampona nič kemikalij.

lp
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6637 : torek, 19.08.2008 : 07:48:26 »

Punce, najlepša hvala za vse smolnate nasvete!!! Res ste prijazne  Cheesy Cheesy Cheesy ! Tale mehčalec se je tudi kar obnesel, je danes v redu.

Saj navsezadnje se je kot še hujši problem pokazala tista omenjena trava  Angry. Vsaka, ki je nisem spravila ven ob mokrem česanju, je naredila vozel, tako da sem ga, revčka zaspanega  Smiley , še sredi noči obdelovala. Takrat ni imel moči se braniti  Wink in sem mu lahko ščesala ven vozle izpod pazduh in po trebuščku.

Zdaj pa, kot svetuješ, Nanda, spet v hosto z Dailyjem in ne misliti na razstavo  Grin Grin Grin . Moram malo v kontrolo, če jurčki spet kaj poganjajo  Smiley .
Logiran
alala
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 61

« Odgovor #6638 : torek, 19.08.2008 : 08:07:48 »

Starsy, Bailey je super barve, meni so všeč takšne barve. Thai je v primerjavi s tvojim že precej posvetlel; na trenutke se zdi kar bele barve, no v bistvu, pa je krem barve.
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #6639 : torek, 19.08.2008 : 08:36:38 »

Nanda, Angelca je angelček z rožički Tongue Cheesy Cheesy Cheesy

Namshi, a si ti še v Šmihelu?
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6640 : torek, 19.08.2008 : 08:39:28 »

TagTu, ja, sem. Jutri grem za dan ali dva v Ljubljano, pa spet nazaj.

Popravek - nisem v Šmihelu, pač pa v Radegundi  Wink .
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #6641 : torek, 19.08.2008 : 08:42:28 »

Aha, mi pa smo zdaj v Ljubljani in verjetno dlje kot do jutri ne bomo zdržali Wink Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6642 : torek, 19.08.2008 : 08:46:28 »

Ja, le pridite nazaj, vreme je super. Danes je tako lepo, da je že kar kičasto  Smiley .
Logiran
Starsy
rad pišem
Sporočil: 353

« Odgovor #6643 : torek, 19.08.2008 : 09:34:47 »

Alala, Bailey pa nekkako temni..Spodaj po nogah, trebuhu, zadku in glavi in to svetli, po hrbtni liniji pa temni. Kakšen centimeter je zelo svetla, potem pa spet temni. Se pa to spreminja, sploh ko bo menjal dlako.Mi je ta temnko kremasta precej všeč, bi mi bila pa tudi svetla. Daj še ti slike od Thaija =)

Namshi, jaz sem bila tudi živčna. Prvič je pač prvič. Mi je Mira vse pokazala, na razstavi so bili Marko, Mira, A-tsa-rja in ostali, tako da mi res ne bi bilo treba nič skrbet. Se mi je pa zdelo lažje, kot sem mislila. A potem pridete v nedeljo v Maribor? Mi tudi=)

LP
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #6644 : torek, 19.08.2008 : 12:13:14 »

Namshi - tako se temu streže, ja .... gozd, pa nič na razstavo mislit   Wink Smiley !

TagTu - poljubček mojemu, ups  Grin najinemu Angelčku  Wink pa seveda fantoma tudi  Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 438 439 440 441 442 [443] 444 445 446 447 448 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.