Hej!! Tisa, prav luštno frizurco ima Tisa!

Je takale varianta prav fajn za poletje, nama je bilo lani najprej malo žal, potem pa, ko sva videla, kaj je vse na morju pobiral od trav, ježkov, pa v mokro dlako se je vse zapletlo, sva bila prav vesela, da sva se tako odločila.
Meni je nekaj psov všeč, nekaj pa ne. Tista psička pri samicah, ki je zmagala v open class, mi sploh ni všeč. Žal, to ni moja predstava o pravem TT-ju, bolj zgleda kot povečan lasa apso, pa tista zalizana dlaka na gobcu, ne hvala! Bogi pes, verjetno še v življenju ni videl travnika ali pa samo od daleč. Pa še nekaj takih je tam, ki verjetno hodijo samo po asfaltu, ker je drugače nemogoče, da bi imeli dlako do tal (razen, če jo prilepijo, tako kot bi jo ti barvica!!

)
No, pa da vam še jaz predstavim mojega nerazstavnega manekena, ki je bil danes skopan in počesan. Mu na vse strani dlaka štrli, mu nisem nič gor dala, samo malo je trpel, ko je fen brnel pa krtača zraven (Nanda, saj veš

)
Kako je zgledal pred kopanjem...khmmm, ko dobim slikce, jih pripopam. Smo bili namreč danes na enem jezeru, bi lahko kar rekla, da smo odkrili raj pri Mariboru, kjer smo bili dvonožni lepo pod senčko, psa pa sta norela po vodi, sicer čisti, nekaj alg pa je vseeno bilo noter. Si lahko predstavljate, kakšna sta bila! Glavno, da sta uživala in se nanorela!!! Pravo veselje ju je bilo gledat!

[attachment deleted by admin]
[attachment deleted by admin]