Vse najboljše Dailyju, Doru, Tačiju in Baileyu

---
Eno leto popolnosti. <3 Dobesedno.
Bailey. Ko sem izvedela zate, tisto navdušenje. Potem ko ste se skotili, sem se veselila tvojih slik. Ko smo te šli prvič pogledat in se zaljubili vate. Pa si naslednjič dobil dekco. Potem si bil naš. 22.2.-datum ki ga ne bom NIKOLI pozabila. Nisem mogla verjet. In potem.
Dokler te nisem imela, nisem tega poznala.
Tvoje oči, tako popolne, tople, razumevajoče, vesele, iz njih seva ljubezen. Ko sem šla samo za minuto do sosede si cvili na balkonu, ko sem se vrnila, si me ves navdušen pozdravil in skakal. Ko sem prihajala iz šole. Vsak dan veselje, da mu ni para, hooop na mojo posteljo, prelupčkat in tako navdušenje, da samo gledaš.
Ta tvoja brezpogojna ljubezen, ki je prej nisem poznala. Ne glede na to, kaj sem naredila, si bil tu ti. Vesel in sprejemal si ljudi kakršni so pač bili.
Veselje in ljubezen na štirih nogah. Pa ta nežnost in energija. Ko sva se igrala si me primel z zobmi za roko, tako nežno, kot da bi mravlja gor stala in me pogledal s tistimi svojimi rjavimi očkami.
Ko zacviliš, me spreleti groza.
Obožujem to tvojo podivjanost na sprehodih, navdušenje nad psi.
Rada te imam*

Hvala ti za ta popolen čas, ki sem ga preživela s tabo. Hvala Ramoni in Branku za tega čudovitega psa. Hvala Katki za sprehode, Miri za šolo, Nini za striženje in vsem za super nasvete.
Vse najboljše, Bailey! Na še mnoooooooogo pasjih trenutkov.
---
Draga moja Starsy,
kljub čestitki in posladku za Bailya, ki sem jo poslala v začetku tedna, ti moram res še tukaj na forumu napisat, da sem neizmerno vesela, da smo se našli...jaz,kot vzrediteljica in vi, kot takrat še skrbniki v pričakovanju. Vsaka beseda in vsak stavek, ki si ga napisala tukaj, je zame pravi dokaz, da je moje iskanje skrbnih lastnikov do sedaj zmeraj bilo zadetek v polno, da ste srbniki Sang-po dawa kužkov ponosni na njih, njihovi kužki pa srečni v družini, ki jim je bila ob kotitvi "usojena".
Starsy in Baily...uživajta še naprej!!!