informacije - pomoč | cenik za uporabnike | cenik za oglaševalce | popusti za člane | splošni pogoji
Domov
mojpes.net
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 25.05.2012 : 01:10:16

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpesForum  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Šnavcerji  |  Tema: Šnavcerji - čvek
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Šnavcerji - čvek  (Prebrano 12308 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
LacenS
novinec
*

Sporočil: 37

« Odgovor #180 : nedelja, 18.03.2012 : 14:47:13 »

super hvala za odgovor! Smiley...
nekje sem prebrala(angleška stran), da je najbolje da vzameš mladička iz kombinacije(staršev), ki je že bila ponovljena, da imaš možnost tudi spoznat kakšnega psa iz prejšnjega lega...sem pa ob tem isto pomislila, da nekdo pa tudi mora vzet mladička tudi če je za psičko in vzreditelja prvo leglo...ampak raje vprašam...
vzreditelja še zagotovo nameravam osebno spoznat in če mi ne bo všeč pač psa ne bom vzela, sem pa po telefonu imela dober občutek...pa glede na to kako redka so legla, tudi upam, da se ne dogajajo stvari kot pri kakšni bolj popularni pasmi(ko pač forsirajo vse skupaj)...
mi je pa na nek način zelo zanimivo zdaj ko sem malo brala kam so na žalost pripeljali določene pasme in ker mi je to vse novo imam veliko vprašanj Smiley...in me zato tudi zanima, če so tudi šnavcerje pripeljali do tega da se pogosto pojavljajo kakšne napake(v smislu, da je psu potem onemogočeno normalno življenje, kot recimo pri mopsih, ki komaj dihajo...)
bi pa res lahko bili lastniki šnavcerjev malo bolj aktivni na forumih...
še enkrat hvala za odgovor...
lp, špela
Logiran
Dada73
nekaj malega že vem

Sporočil: 172

« Odgovor #181 : sobota, 31.03.2012 : 13:09:55 »

Na bolhi oddajajo šnavcarja, komu kaj znanega?
Logiran
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13]   Gor
Natisni
mojpesForum  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Šnavcerji  |  Tema: Šnavcerji - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2012 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.