mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 17.05.2024 : 16:26:25

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Nike je doma
Strani: 1 ... 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 ... 134   Dol
Natisni
Avtor Tema: Nike je doma  (Prebrano 271474 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
SunnyDay
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.364


« Odgovor #1230 : petek, 12.07.2013 : 08:01:14 »

Vidva sta pa en krasen par, Mačja pasja Cheesy, tako all inclusive sožitje se tole bere. ljubezen  super
Logiran
kocka
živim tukaj
***
Sporočil: 7.518


« Odgovor #1231 : petek, 12.07.2013 : 08:05:24 »

Ej, tkole bom rekla. Zadnjič je imela ena bejba v našem lokalnem Mercatorju dihurčka, ki ji je lezel vsepovsod - torej ni bil v torbi, ali karkoli. No, meni to ni za med kruh in mleko, čeprav se je dihurčku in bejbi prav videlo, da sta urejena, čista in da je žival lepo oskrbljena. Verjetno zato sploh ne pustijo večjih psov not, ker bi potem težko preprečili, da jih ljudje ne bi med kruh vlačili.
Za na kavo - to pa me prav nič ne moti Cheesy!

Sicer pa - malo belo omelce je prav kjut Kiss Kiss
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #1232 : petek, 12.07.2013 : 08:09:10 »

No, za v prehransko štacuno pes res ni.
Na kafetu pa... pa tudi na hodnikih teh velikih centrov... tukaj pa res ne vidim nekih blaznih zadržkov peljat psa kulturno na vrvici. Seveda, če ga lastnik zna.
Včeraj sem imela čas spoznati vse čare maltežanov (belo omelce Grin Grin)... lajanje za vsak premik ali prdec... no, tega na kafetu tudi ne bi poslušala, pa je lahko takšen maltežan lahko tudi v torbici.  Tongue Lips Sealed
Logiran
Mačja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.086


WWW
« Odgovor #1233 : petek, 12.07.2013 : 10:04:41 »

Samo da Maxi je Horjulc, ne maltežan  Grin in res nima tipičnega obnašanja, kot piše v knjigah, da je značilno za maltežane. Če že, ima karakter bolj bišonski. Bistveno je, da je najino življenje funkcionalno v obojestransko zadovoljstvo. Saj drugače ga ne vzamem v šopinge sabo, ampak tokrat ga nisem imela kje pustit, da bi bil tačas na varnem. Je pa ta center na seznamu psu prijaznih trgovin.

Sicer pa uni človeški mladiči, vreščeči, tuleči, divjajoči, zaletavajoči se, slinasti, s pocastimi rokicami in polnimi plenicami tudi niso za v trgovino  Evil Evil  Pa že raje stojim v vrsti za dihurjem kot pa za enim takim človeškim mladičem.
Logiran
Pepsi
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 6.033



« Odgovor #1234 : petek, 12.07.2013 : 10:19:04 »

Sicer pa uni človeški mladiči, vreščeči, tuleči, divjajoči, zaletavajoči se, slinasti, s pocastimi rokicami in polnimi plenicami tudi niso za v trgovino  Evil Evil  Pa že raje stojim v vrsti za dihurjem kot pa za enim takim človeškim mladičem.

No, pod tole se pa absolutno tudi jaz podpišem!  Cheesy
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #1235 : petek, 12.07.2013 : 10:36:05 »

 Grin Grin Grin Grin Grin Pa res!  Grin Grin Grin
Maxi, ti si itak čistokrven horjulc.  Wink Tongue  Smiley Wink
Pa tudi, poznam rodovniške maltežane, ki ne vpijejo vsepovprek.  Wink Je pa res, da pa večina to počne...ker pač lahko zaradi lastnikove želje (ki je jaz pač ne razumem  sram ).
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #1236 : petek, 12.07.2013 : 10:38:15 »

Hm, kakšne pa so zahteve (poleg tega, da daš NO v prenosno torbo Tongue), da je center psu prijazen? Tega še nisem slišala, pa ravno tem centru sem enkrat bila... Mi je pa zanimivo, d obstajajo tudi takšni centri. - seveda pri nas.  Smiley
Logiran
mamaF
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 9.066



WWW
« Odgovor #1237 : petek, 12.07.2013 : 12:24:11 »

Mačja se je čist popasjila Cheesy Super je brat vajine dogodivščine veselje

Kar pa se trgovskih centrov tiče, globoko sočustvujem s tabo, ker slutim, kateri del družine te je tja spravil Grin Šoping za zabavo, pa kaj še Tongue
Starost ni lepa, a ne Grin
V "našem" najbljižjem, ki se imenuje na "Q" vidim tiste parkrat letno, ko sem tam, občasno kako italijansko gospo s kuŠkom v torbici, sicer pa psi tam niso zaželjeni, kolkor vem. A na srečo je vsaj edina "živalska" trgovina tam čisto blizu enega vhoda (vanjo pa živali seveda imajo dovoljen vstop), da vsaj v primeru  nakupa opreme, ki ga brez psa s sabo težko prav opraviš, ljudje verjetno nimajo večjih težav. Ker, kolikor slišim imajo ponekod psi prepoved vstopa v celoten trg. center, "živalska" trgovina pa je čisto na sredi ... potem pa pomerjaj oprsnice ali transporterje in podobno, čisti nonsens butnglavc
Logiran

Unikatne tablice in portretki
rava
živim tukaj
***
Sporočil: 3.641


WWW
« Odgovor #1238 : petek, 12.07.2013 : 13:18:48 »

Sicer pa uni človeški mladiči, vreščeči, tuleči, divjajoči, zaletavajoči se, slinasti, s pocastimi rokicami in polnimi plenicami tudi niso za v trgovino  Evil Evil  Pa že raje stojim v vrsti za dihurjem kot pa za enim takim človeškim mladičem.

To je zato, ker trgovski centri nimajo facilities za privezovanje človeških mladičev kot za kužate.
Logiran
Mačja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.086


WWW
« Odgovor #1239 : ponedeljek, 22.07.2013 : 23:50:48 »

Maxi se je že pred tednom dni vrnil v topel stisk Nikinega hrbta in k bucom svojega Muckota.

Ko sem začela v avto zlagat stvari, je skočil na sedež in me gledal. In čakal. Ne ležal, sedel je in čakal. Omladinka ga je morala dvignit in odnest, da je šel lulat. Takoj, ko sta se vrnila, je bil že hop spet v avtu in čakal - da me ne boš slučajno tle pozabila!
Tako da tudi če bi razmišljala o tem, da bi ga pustila na morju, bi bilo to težko - za oba. Ampak hvalabogu za to ni nobene potrebe.

Vožnjo on predrema, preleži, dvigne glavo le, če se ustavim in začnem lest ven iz avta. Sicer pa kot da ga ni.  Kiss
Doma sva doživela topel sprejem dveh presrečnih mačkonov, ki sta kar tekmovala, kdo bo bolj na koga zlezel. Naslednje jutro je Mucko prišel in nas vse tri prebucal za naprej in nazaj.  Kiss Zjutraj je on običajno razpoložen za ljubezen  Grin.

Potem je sledil projekt beljenje.  Ko sem se po letih premišljevanja in odlašanja odločila, da tega le ne bom delala sama, je bilo vse samo še stvar organizacije. Najprej je bilo treba najti majstre. Pa ne kr ene. Ok, to, da profesionalno popravijo stene, vogale in prebelijo, je le en del mojih zahtev. Potem so še zahteve glede živali. Trije kosmati in vedro jupola - hmmm  Shocked.
Včasih imam več sreče kot pameti  Cheesy. Našla sem dva majstra, ki je obema jasno:
- da so mačke notranje živali;
- da je normalno, da je žvau poštimana (S/K), da se ne ukvarjaš dvakrat letno z mladiči.

Predlagala sem, da jih omejim na tisti del, kjer se ne bo delalo, pa sem dobila dva NE pod nos in da če bo treba, jih bosta že onadva začasno zaprla. Da nevarno je le, ko hodi majster z lestvijo naokoli, da ne bi koga stisnil. Sicer pa takosmati nič ne motijo.  Cheesy
Skratka, ko sem prvi dan prišla domov, je eden od njiju z eno roko mešal barvo, z drugo je čohal Nike, ki je ležala pred njim na hrbtu in ga s tačko držala za hlačnico!!
Drugi dan je bilo jasno, da se je moja lubica nasmrt zaljubila v malarja  sram. Ona, ki nikoli, nikoli ni stopila čez vhodni prag, je ob poslavljanju za tisti dan zakorakala direkt na hodnik za njim!  Shocked Shocked Undecided. V rokah sem držala tigra, ki itak misli, da je hodnik njegov in ga vedno primem, da se ne šetava gor do osmega nadstropja in nazaj. In sem ga morala odložit, da sem šla iskat zaljubljeno Julijo. Tudi Mucko je bil ob tem šokiran, in je obsedel na mestu.
Romanco smo zaključili po štirih dneh, ko so bila dela opravljena in zdaj je malce huda name moja lubica  Kiss. Pride k meni šele, ko misli, da že spim, prej pa mulo kuha in stran gleda.
No ja, saj se bo unesla.

Sicer pa še malo generalko delamo in smo si kot prvo stvar priklopili internet (ko sem odmeštrala tisto štreno kablov).

Logiran
rava
živim tukaj
***
Sporočil: 3.641


WWW
« Odgovor #1240 : torek, 23.07.2013 : 00:34:27 »

malarja si ji vzela !?!?!  trmoglavka jezen
to bo pa Nikica prijavila, ziher
   
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #1241 : torek, 23.07.2013 : 08:48:16 »

 Grin Grin Grin Grin Grin malarja si ji vzela!!?!?!  Shocked Shocked Shocked Shocked Lips Sealed O, ti kriza morska!

Kako poznam tole štorijo. Jaz pa nisem mogla izbirat, kateri majstri bodo prišli zamenjat okna. In, zadevo sem rešila, da sem dala vse tri mačke za en dan v kopalnico. Jasno, zadeve sem morala imeti pod konotrolo in sem zato bila doma - z Boni na hodniku. Še dobro, zato ker se je eden od njiju bal stopiti v kopalnico (ki je kao smrdela - a, dej, pri treh mačkih in mačjih vecejih, vročini zunaj in zaprti kopalnici pa res ne more notri dišati.... Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes ) Sem si mislila svoje in sem rekla, da naj se pač znajde - še pred tem, ko sem videla s kakšnimi imam opravka....   Roll Eyes Mislim, da nikomur ne bom teh gumpcev priporočala...mi je bilo žal do konca, da sem se odločila za njih - zaradi marsičesa (ampak, okna so pa profesionalno vgrajena - vse ostalo pa dizaster!  Angry Angry Angry)
Nike, sej bo prišel še kakšen, noooooo
Maksi, ti pa itak znaš!
Mačja, a veš, da sem videla, da je Boni noronavdušena nad malimi belimi kožuščki. A bi mi šli en malo bolj ohlajen večer noret za Bežigrad v ogrado?  Wink Cheesy Cheesy Cheesy

Logiran
Mačja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.086


WWW
« Odgovor #1242 : torek, 23.07.2013 : 15:35:33 »

O ja, bi res se lahko dobili, da se zdivjajo (men se ni treba  Evil).
Mi boš napisala na zs?


Ne, mislim, da smo zaenkrat zaključili z majstri, tako da bo Nike morala še kar najprej mene imeti rada  Kiss.
Je pa ta njen nesojeni Romeo ljubiltelj mačk, ima dve doma in zna zelo dobro komunicirat z njimi. Je navdušen nad njihovo skrivnostnostjo, samosvojostjo, tak taprav mačkoljubec.
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #1243 : torek, 23.07.2013 : 15:46:30 »

A mačkoljubci tudi obstajajo  Shocked Shocked Shocked Evil
Logiran
Mačja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.086


WWW
« Odgovor #1244 : sreda, 31.07.2013 : 23:02:13 »

Ja, Luna7, mačkoljubci obstajajo  Cheesy!



A ni fajn, ko je tako vroče in lahko cele dneve samo poležavam??  Cool

http://shrani.si/f/3z/Cl/4Ic7sCZa/20130730070031.jpg[/img]]


in gledam dol na plebejce:

http://shrani.si/f/2K/7l/KXdAHCv/20130730070110.jpg[/img]]



in ko pride moj frend s sprehoda, solidarnostno grem v banjo in tudi meni mora oprat šapice:

http://shrani.si/f/1c/h2/dGVT9Ge/20130730074227.jpg[/img]]




uživajte v zadnjih pasjih dnevih letos (potem bo spet samo jamranje, kok je mraz  Evil)!

Mucko
Logiran
Strani: 1 ... 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 ... 134   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Nike je doma
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines