mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 22.05.2024 : 01:57:29

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Tema: Ste naredili kaj smešnega svojim ljubljenčkom?
Strani: 1 2 [3] 4 5   Dol
Natisni
Avtor Tema: Ste naredili kaj smešnega svojim ljubljenčkom?  (Prebrano 12772 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
ika
odvisnež
*****
Sporočil: 644


« Odgovor #30 : petek, 12.09.2008 : 08:17:49 »

js bom bolj napisala kak so jo ljubljenčki nam zagodli.

najprej mačja:
takrat smo še živeli pri babici. in nekega dne jaz lepo v svoji sobi gledam Tv, babica pa v svoji. in naenkrat ona prileti in me vpraša, če sem jaz spustila malega mačkona v hišo. pa ji povem, da ne. verjetno je kdo pustil vrate odprte in da mačka ven. pa ni 15 min in me pokliče, priletim v njeno sobo in mimo Tv švigne maček.
nobeni nič jasno.spet nese mačka ven,a on čez 5 min spet noter.potem sma pa začele opazovat. in mali frajer se je sam naučil. je zunaj skočil na klopco iz klopce na kljuko in je visel na njej dokler se vrata niso odprla, pa skočil dol. Grin midve sva pa mislile da se nama že meša


2. pasja,ki mi je najbolj všeč:
že tudi 2 leti nazaj,ko sma šla z mojim na dopust in sm Skyja peljala k očetu.ko sma se vrnila,mi je oči zaupal tole zgodbo.
nekega dne so šli kot vedno na sprehod in bilo je kar vroče. Pa so se ustavili ob nekem potoku,ampak Sky ni ljubitelj vode in mu ni bilo do tega da se ohladi. in pol so se šli igrico. Sky na eni strani, oči gre na drugo stran in ga je hotel na vsak način s povodcom notr potegnat (oči Skyja). in sta se zabavala tako nekaj časa, ko mu je le uspelo in ga je v enem skoku spravil v vodo.
potem pa je sledilo dretje,jok,lajanje (tisti ki poznate huskyje, vete kako glasno je to).Sky drži tačko v zraku,čisto mehko mu je bingljala.Od očeta punca se dere, da je zmešan, da mu je taco zlamu, veterinarju hitro, da bom js ponorela...!
in Sky-ju taca še vedno binglja,se dere.potem mu taco pretipata  in on naenkrat v sekundi nič več narobe, se zažene,kot da ni nič in gre.
oči je rekel, da se je grozn prestrašu, ampak pravi,da mu je Sky dal takrat vedet: Ti mene ne boš v vodo metal!
Pravi igralci znajo bit.

Logiran
bernika
novinec
*
Sporočil: 2


« Odgovor #31 : četrtek, 18.09.2008 : 09:26:20 »

Naj povem da imajo psi tudi razmišljanje ker mi je moja psička to zanesljivo dokazala večkrat. Povedam en dogodek.  Tongue
Psička Biba zdaj ima 6 let je takrat bila stara 2 leta ko smo kupili računalnik. Prinesli smo domov računalnik in smo se z njim ukvarjali cel popoldan in zvečer. Pustili smo ga na kuhinjski mizi ker še nismo imeli omarice zanj.
Drug dan smo šli v službo in ko sem prišla domov čakalo me je presenečenje. Cheesy Biba je spala izpred računalnika na mizi. Ljubosumna je bila na računalnik in je to hotela pokazati. Nikoli prej in nikoli po tem ni bila na mizi še hrane ne vzame če ji ja ne dam lahko imam karkoli sama ne bo vzela tudi če je lačna vedno prosi nikoli sama ne vzame. Kiss
Moram povedati da je sicer pridna in ne grize pohištva ne trga zavese nikoli ni naredila nobene škode v stanovanju ima svoj prostor za igranje.
Spi pa na kavču v dnevni sobi. Mene tera dol z kavča če ne grem zvečer spat v sobo ne da mi poležavat ker ima kavč za svojega.
lp. bernika
Logiran
Toga
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 168


« Odgovor #32 : petek, 26.09.2008 : 13:03:25 »

Še ena pasja!
Pridemo domov z dopusta in srečamo sosede, ki nas vprašajo: "Ali že veste, da smo bili  v vaši hiši?" "Ne. Kaj pa je bilo?" "Naša Pegi je zginila, nikjer je ni bilo. Iščemo, vozimo se naokoli, kličemo. In ko gremo že nekajkrat mimo vaše hiše, se nam zazdi, da nam znotraj odgovarja. Pridemo do vrat, kličemo in Pega res notri cvili. Kako, vraga, pa je prišla v hišo?"
Ko smo odhajali, smo avto natovarjali pri odprtih garažnih vratih, Pegi se je - očitno - zmuznila v  stanovanje, nihče je ni videl, zaklenili smo in .. se odpeljali. K sreči so imeli drugi sosedi ključe naše hiše, odklenili so .. in Pegi je bila rešena.

Lp Toga
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #33 : petek, 26.09.2008 : 23:16:53 »

 Grin
Logiran
TalQec
otrok do 14 let
*
Sporočil: 1.018


« Odgovor #34 : ponedeljek, 13.10.2008 : 21:28:38 »

pri vsaki zgodbi posebej se nasmejim. lp
Logiran
emchy
novinec
*
Sporočil: 41


WWW
« Odgovor #35 : sreda, 26.11.2008 : 17:13:31 »

ok, mogoče zdaj ne bo smešno, ampak v tistem trenutku smo se vsi smejali...moja kš kala veeedno tuli, ko zasliši sirene.in zadnjič sma bili na obisku in ravno se mimo pelje rešilec in ona tuli ko zmešana.jaz sem ji z roko zaprla gobček, ona pa še kar z zaprtim gobčkom uuu---uu-phuu--huuuuuuuuu--auuuuh.....v glavnem, kao nič nas  ne preseneti, nič nas ne zmoti Grin Cheesy
Logiran
ka ty a
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.919


« Odgovor #36 : sreda, 26.11.2008 : 21:46:32 »

emchy to se je tudi nam že zgodilo.
Tudi naša psa ob vsaki sireni zavijata en čez drugega.
Logiran
branka
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 8.174


« Odgovor #37 : četrtek, 27.11.2008 : 11:08:11 »

U, kako moj zavija  Grin če sliši rešilca, sireno... Grin Jaz sem ga navajena, ostali ljudje pa debelo gledajo - poslušajo.  Tongue Meni pa tako lepoooo zavija  Kiss Kiss Kiss
Logiran
takoda
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.324


« Odgovor #38 : četrtek, 27.11.2008 : 11:23:48 »

Pred časom smo bili na parceli. Nabavila sva količke za ogrado in potem sva tuhtala, kako bi jih najlažje ˝slekla˝, se pravi odstranila lubje. Čip je bil za nama, privezan na 15 m štrik. Naj povem, da se bo ograda naredila prav in samo za njega Wink. Tako midva sediva na hlodu, debatirava, razvijava stare in nove teorija, skratka, eden bolj pameten kot drug. Čez čas le pogledam, kje je Čip, ponavadi tam dirja okoli in uživa v tej delni svobodi. Tokrat pa.... prav ponosno je stal nad popolnoma ˝slečenem˝količkom in naju gledal, češ: Tako se to dela!  Grin Grin Medtem ko sva midva pametovala, se je on lotil dela. Verjetno si je mislil; Če bosta še naprej samo debatirala, jaz nikoli ne bom prišel do svoje ograde. Ah, bogi pes,  prav vse si mora prislužit s trdim delom Cheesy
Logiran
delavec@amis.net
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.444


« Odgovor #39 : četrtek, 27.11.2008 : 21:16:58 »

Takoda, kaj je tvoj Čip faca, sem se ful nasmejala  Cheesy  Grin  Kiss .
Logiran
pudelj
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.450


« Odgovor #40 : četrtek, 27.11.2008 : 22:34:54 »

Ko je bila Kaja še mladiček in smo jo prvič peljali na morje, se je na plaži, polni kopalcev, pred vsemi povaljala v blatni luži. Vsi so se smejali, mene pa ni bilo nič smešno, ker je smrdela.

Takrat sva tudi obe prvič (in tudi zadnjič ) spali v šotoru. Ko smo šli spat, so pri sosednjem šotoru še sedeli zunaj in bili malo bolj glasni. Kaja ni mogla zaspati in ko je imela dovolj sosedov, je stekla izpod šotora do sosedov in zalajala na njih. So jo prav čudno pogledali, a je zaleglo in so potem dali mir.
Logiran
Micika
rad pišem
****
Sporočil: 445


« Odgovor #41 : petek, 28.11.2008 : 09:25:12 »

He he... jih je nadrla  Grin
Logiran
ren
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 198


« Odgovor #42 : četrtek, 08.01.2009 : 11:35:05 »

Ko sem bila majhna, sem pri mami gledala risanke, nakar zaslišim, da je pes prišel v dnevno sobo. Ker je bila zelo napeta risanka, ga nisem niti pogledala in ga zažela božati po glavi, vendar mi nekaj ni šlo skupaj....naš Maks (veliki šnavcer) vendar nima špičastega gobčka. Počasi spustim roko in pogledam...pred mano je bil zelooo velik nemški ovčar, verjetno je nekomu ušel in prišel v dnevno, ker so bila vhodna vrata odprta, ker smo zračili.
 Druga zgodba, kjer nastopa Maks: Maks je bil zaprt na vrtu, stric, ki je imel  tudi velikega šnavcerja Mika, pa je šel na skladišče, ker je nekdo prišel nekaj kupit. Ta človek se je Mika zelo ustrašil in začel teči pred njim...Mik pa za njim, saj ga je zanimalo, zakaj ta oseba teče pred njim, je mislil, da se bosta igrala. Ubogi revček se je zatekel na vrt, zaprl vrata in rekel: Ha, kaj boš pa sedaj? Nakar se obrne in zagleda Maksa in ves prestrašen zavpije: Ja, hudiča, kako si pa ti tako hitro skočil na to stran!!! Ni vedel, da sta bila dva psa.
Tretja zgodba, kjer nastopa Maks: bilo je že temno in gre mami nekaj iskat na vrt, nakar začuti dve roki na ramah(tako je mislila ona) in glasno dihanje, Seveda je začela kričati: Pustite me, bom poklicala policijo!!! Te roke so bile šapice od našega Maksa, ki je šel za njo iz hiše.
Drugače je bil pa Maks zelo smešen pes. Ko je bil še majhen je stal v skledi polne hrane in gledal (vohal) kje je za jest. Tudi zelo rad je lulal tam, kjer se ne sme, npr. kar po ljudeh: Enkrat se z atom zunaj pogovarjava in pride Maks in ga polula po hlačah.
Drugi smeško pri hiši pa je Oskar. Je šel z našimi kampirat. Bila je noč in vsi so že spali. Oskar pa ni in ni hotel nehati lajat. Proti jutru mami reče: sedaj greš pa v avto, boš zbudil vse ljudi! In res jih je zbudil predčasno: ko je bil v avtu pred šotorom, je skočil na sprednje sedeže in začel hupati. No potem ga je spustila in je hotel iti v sestrin šotor, ki pa je bil zaprt. Oskar vzame zalet in....mami je rekla da ga je kar katapultiralo v njen šotor...
Tudi on zelo rad lula na tiste, ki so pod balkonom.
Logiran
kocka
živim tukaj
***
Sporočil: 7.518


« Odgovor #43 : četrtek, 08.01.2009 : 11:37:38 »

Hehehe ren, jaz pa zdajle lulam od smeha Grin Grin Grin
Logiran
takoda
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.324


« Odgovor #44 : sobota, 24.01.2009 : 19:07:39 »

Tole ni ravno smešno, je pa tako prisrčno, da moram deliti z vami.
Zadnje dni sem pošteno bolana, brez energije, visoka vročina itd. Čip je, revež, obsojen na tri kratke polurne sprehode v bližini in konec. Sreča v nesreči, da se tudi on ne počuti najbolje in sva ravno pravi par Wink.
Vendar mu očitno ni jasno, zakaj kar nekaj poležavam na sedežni in se ne zleknem k njemu na tepih, da bi se šla rundo ali dve rokoborbe. In tako se je v četrtek odločil, da zadeve vzame v svoje roke. Najprej mi je zmetal v naročje vse igrače, kar jih je našel, potem mi je začel žvečit stopalo in ko sem mu le dopovedala, da se mi ne da, je skočil k meni na sedežno (edini prepovedan prostor) in se ulegel.. direkt name! Je verjetno mislil, da mi bo termofor na trebuhu prav prišel Cheesy Grin.
Pa tudi sicer točno ve da nisem v redu. Če gre kdo po hodniku, ga nadere, česar ne počne nikoli.
Zlat je, res zlat. Da ne začnem pisat, kako se ponoči stiska in rine k meni. Mu pravim kar moj dohtar Čip!
Logiran
Strani: 1 2 [3] 4 5   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Tema: Ste naredili kaj smešnega svojim ljubljenčkom?
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines