mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 15.03.2024 : 07:38:55

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
Registracija - Zahtevane informacije
Izberite uporabniško ime:
Uporabite za prijavo in identifikacijo na mojpes.netu.
Ne uporabljajte specialnih znakov, temveč samo črke in številke.
Email:
To mora biti veljaven email naslov.
Izberi geslo:
Potrdi geslo:
Vizualna verifikacija:
Prepiši znake s slike
Prepiši znake s slike
Dan, ki je za petkom:
Odločili ste se za registracijo na mojpes.netu.

Pred klikom na gumb "Registracija" OBVEZNO PREBERITE celotno besedilo splošnih pogojev uporabe spletnega portala mojpes.net in spodnje besedilo.

Vsa določila o varovanju osebnih podatkov so na voljo v splošnih pogojih uporabe spletnega portala mojpes.net in so skladna z zahtevami evropske uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR) in ostalo veljavno zakonodajo Republike Slovenije.

Email naslov, ki ga navedete ob registraciji, mora biti pravilen, saj sicer registracija ne bo mogoča!
Za prijavo na mojpes.net morate imeti na svojem računalniku omogočene piškotke (cookies).

V nadaljnem postopku registracije boste morali poleg veljavnega email naslova posredovati še nekaj svojih podatkov:
- ime in priimek, starost,
- kratka predstavitev vaših izkušenj s psi.

Uporabniško ime, geslo v šifrirani obliki in email naslov so del baze uporabnikov mojpes.neta za dostop uporabnikov do mojpes.netovih storitev. Te podatke lastnik mojpes.neta uporablja izključno samo za komunikacijo s posameznim uporabnikom, če je potrebna. Informativnih ali marketinških sporočil uporabnikom mojpes.neta ne pošiljamo.
Ime in priimek uporabnika sta podatka, ki se nikjer in na nikakršen način ne zbirata v seznam ali bazo ali kako drugače obdelujeta, temveč ostaneta neobdelana v arhivu email sporočil na naslovu lastnika mojpes.neta. S tema dvema podatkoma lastnik mojpes.neta ravna v skladu z veljavno zakonodajo in s splošnimi smernicami o varovanju elektronske korespondence.
Starost je podatek, ki se deli na navedbe oseb, mlajših od 14 let in navedbe oseb, starejših od 14 let. Če uporabnik navede, da je mlajši od 14 let, se ob odobritvi registracije uporabniku na mojpesForumu označi status 'otrok do 14 let', starost pa se navede pri objavi opisa izkušenj s psi, kar omogoča ostalim uporabnikom upoštevanje mladosti sogovornika. Če je oseba stara med 14 in 18 let, se samo navede starost ob objavi izkušenj s psi. S tem podatkom vseh ostalih uporabnikov, ki navedejo starost nad 18 let, ravna lastnik mojpes.neta enako kot z imenom in priimkom in ju arhivira v arhiv email sporočil brez obdelave.
Kratek opis izkušenj s psi je objavljen skupaj z uporabniškim imenom uporabnika sprotno ob registraciji v posebni rubriki na mojpesForumu in je dostopen samo prijavljenim uporabnikom mojpes.neta.

Brez teh podatkov registracija ni mogoča. Če podatkov ne želite posredovati, se na portalu mojpes.net ne morete registrirati.
Sledite navodilom v email sporočilu, ki ga boste prejeli po kliku na gumb "Registracija".



1. S kljukico pri "Se strinjam" in klikom na gumb "Registracija" potrdite seznanjenost in strinjanje s pogoji uporabe spletnega portala mojpes.net.

2. S kljukico pri "Se strinjam" in klikom na gumb "Registracija" potrdite seznanjenost in strinjanje z uporabo piškotkov na mojpes.netu.

3. S kljukico pri "Se strinjam" in klikom na gumb "Registracija" potrdite prostovoljno, konkretno, ozaveščeno in nedvoumno strinjanje z uporabo vaših osebnih podatkov v skladu z navedbami v pogojih uporabe spletnega portala mojpes.net.

Če navedenega ne potrjujete v vseh treh točkah, se na mojpes.net ne registrirajte!

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines