mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 29.04.2024 : 01:49:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Frankie
Strani: 1 2 3 4 [5] 6 7   Dol
Natisni
Avtor Tema: Frankie  (Prebrano 20145 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
lovethor
odvisnež
*****
Sporočil: 516


« Odgovor #60 : četrtek, 08.03.2007 : 21:53:26 »

Res je lepo tole brat  Smiley
Logiran
Jolly1
rad pišem
****
Sporočil: 312


« Odgovor #61 : petek, 09.03.2007 : 07:42:20 »

hehe se vidi da uživate in sem vesela, da je Lana tak dom dobila  Smiley
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #62 : torek, 13.03.2007 : 15:02:05 »

Iiii, jst sem pa mislila, da sem jst malo čudna.....ko tečem domov in takoj na lepše Cheesy - ven s psom! In, meni to ni nobena obveza, ampak veselje. Smo si pač različni! Ampak jst uživam!

Res, kako vas je fino brat Cheesy Cheesy. Kako uživate! In, seveda, kako poznam ta sindrom ponovne neposlušnosti.... Jst samo včasih vzamem sosedovega kužka, pa poslušnost moje psice v trenutku popusti Tongue....

Lani počohljajte še zame! In veliko zabave pa prjetnih trenutkov skupaj! Wink

Lp polonak
Logiran
TinkaraC
odvisnež
*****
Sporočil: 734


« Odgovor #63 : ponedeljek, 19.03.2007 : 09:35:16 »

Mi smo ok, malo sta punci poskušali, kako bi lahko našo bajto vrgli na glavo - in kaj se zgodi, če to naredita. Nič pretresljivega Wink glede na to, da že imamo enega 7 letnika, ki ni nikoli pri miru, me stvari kaj dosti ne vržejo iz tira.

Danes ponoči sem dežurala, Lana se je spet prenažrla - pojedla svoje in še Smetkino - ko sem intervenirala, je bilo že prepozno(dobesedno pogoltnila je svoje in se lotila Smetkinega, mislim, da je bilo vse skupaj v 1 minuti), potem pa me je zbudila ob 1. zjutraj, da mora ven (zadnje kakanje ob 21.30), je opravila svoje, ob 4.00 pa me zbudi mož, da je dnevna soba komplet pokakana in polulana (očitno jo je žejalo ponoči, pa je hodila pit). Hja nič, sva počistila in se za 1 uro še vrgla v mižale. Zjutraj je bejbika že iskala, kje bi našla kaj za jest. Ampak je danes na postu. In Smetka tudi.

Mislim, da bo to še največja težava - kako Lano navaditi, da bo pri nas zanjo poskrbljeno, da punca ne bo trpala vase vse kar diši Wink Sem prebrala, da je to kar pogost problem kužkov, ki so trpeli pomanjkanje v nekem obdobju. Bi bila vesela kakšnega nasveta.

Naslednjo soboto greva v šolo Cheesy komaj čakam, da izvem še kaj novega in da si kak pojem ali dva razčistim, da nam bo lažje.

Sicer ful uživamo, včeraj celo dopoldne hodili po bližnjih hribčkih, da sta bili punci potem cel dan ko tepih - utrujeni sta ležali v kotu in dali mir. Wink
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #64 : ponedeljek, 19.03.2007 : 09:38:21 »

Tina, zapri jo v kletko, ko niste zraven in ni nadzora. Tako ponoči kot podnevi. Prej ko boš to naredila, prej bo ok.
Logiran

lovethor
odvisnež
*****
Sporočil: 516


« Odgovor #65 : ponedeljek, 19.03.2007 : 09:55:01 »

TinkaraC, naš požeruh je kar nekajkrat skočil psički v hrano - ampak pri nas je to psička rešila sama. Ker je ugotovila, da bo ostala brez, če ne bo hitra, je začela bolj hitro jest.
Najprej ga je nekajkrat narenčala, ampak ga to ni ustavilo. Za hrano bi tvegal tudi ugriz. Seveda mali še vedno poskusi (ravno včeraj je imel en tak poskus), zato pa vedno dežurava zraven, ko jesta.
Poskusila sva z ločevanjem, ampak ni šlo. On je svoje pogoltnil, potem se pa zaganjal v vrata, ker je slišal, da ona je. In ker je ona slišala, da on nori, ga je hodila iskat in ni jedla.

Tudi jaz bi bila vesela, če bi naš lakotnik dojel, da mu ni treba pojest vsega in takoj, ampak imam občutek, da ne bo nikoli.

Žal drugega nasveta nimam, tole sem napisala samo v tolažbo, da niste edini s kužkom, ki bi rad nadoknadil obdobja, ko je krulilo v želodčku.
Logiran
TinkaraC
odvisnež
*****
Sporočil: 734


« Odgovor #66 : ponedeljek, 19.03.2007 : 10:09:38 »

Polona, v kletki je čez dan, ko nas ni, ponoči spi pri sinu v sobi, včeraj pa je bila nemirna in jo je mož (ko sem že zaspala) spustil ven. Bomo jo tudi spat dajali v kletko, ta je itak pri sinu v sobi. Sicer ni brez nadzora, ker se me drži ko klop.
Včeraj pa je res izrabila trenutek nenadzora in je, ko je Smetka nehala jesti, pogoltnila še njeno hrano. Smetka je malo, Lana pa bi še in še ...
Tudi ločeno ju bomo hranili, eno v predsobi, drugo v kuhinji, prej smo jima dajali skupaj, ker ni bilo težav s kreganjem. Ko bosta nehali jest, takoj pospravim, da ni šans, da mala prileze k Smetki v posodo.

hvala.
Lp
Logiran
Noli
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 587


« Odgovor #67 : ponedeljek, 19.03.2007 : 12:02:49 »

Moja izkušnja s požeruharco  Cheesy (sicer ni zavetiščar) je taka:
Ker je imela zasuk sem jo morala hraniti po operaciji s čisto malimi količinami hrane po 6-7x na dan, to je trajalo kake štirinajst dni, po tem obdobju se je njeno hlastanje po hrani umirilo in panika da je to zadnji obrok je izginila.
Napisano zgolj kot ideja  Wink

LP Noli
Logiran
TinkaraC
odvisnež
*****
Sporočil: 734


« Odgovor #68 : sreda, 11.04.2007 : 07:22:46 »

Naša Lani je izgubila kak kilogramček in ima zdaj celo lepo linijo, sva bili pohvaljeni pri veterinarju, kamor me je spremljala po nakupih. Zdaj jo, ker se blaaaaaazno boji avta, vozim vsepovsod in jo potem nagradim s kako poslastico. Smeti je flegma in se kdaj fura z nama Wink (ampak se mi zdi, da ima najraje malo miru in tišine tiste pol ure Wink )
Tudi požrešna ni več, naša mala medvedka, pridna je tudi, razen njene - draaaaaameeee ...
Xena je to zadnjič videla na vadbišču. Punca je narejena za AGRFT.


Da se ti sname Smiley Huh
Logiran
TinkaraC
odvisnež
*****
Sporočil: 734


« Odgovor #69 : nedelja, 29.04.2007 : 19:39:04 »

Samo, da se javimo. Punci sta pridni. Lanika je mal Polone Vetrih, garant, ker dela dramo, ampak vse manj. Včeraj sva imeli najboljši trenutek dneva, ko je SAMA, brez moje pomoči v obliki porivanja ta zadnje, skočila v avto. Previdno in počasi, ampak je Cheesy jupi!
Pri Katarini sva pridni; zdaj se naklikavamo. Moji pasji bejbiki, pošiljata pozdravček - pozor!:

Logiran
ka ty a
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.919


« Odgovor #70 : nedelja, 29.04.2007 : 19:42:13 »

Kok jima pašeta rutki Kiss
Logiran
fetta
rad pišem
****
Sporočil: 359


« Odgovor #71 : nedelja, 29.04.2007 : 20:28:05 »

Ojoj, kolk sta fletkani!  Roll Eyes
Logiran
TinkaraC
odvisnež
*****
Sporočil: 734


« Odgovor #72 : torek, 08.05.2007 : 12:19:09 »

Samo da se javimo:
Smo v hudi fazi menjavanja dlake - ne vem, a jo je ta pasja bejba kdaj že vrgla s sebe, ker tole je pa huuuuuudo  Shocked, vsakdanje krtačenje pomeni 1 litrska napolnjena vrečka (ker krtačim zunaj, pa da ne letijo dlake po komplet dvorišču, tlačim sproti v malo vrečko) z njeno svetlo medvedkasto volno ... ampak ne vem, če kaj pomaga, popoldne je stanovanje spet polno njenih kosmov vate, pardon dlake ... Sem mislila da Smeti pušča na veliko, pa sem se zmotila  Huh Skratka, če bi kdo kakšno posteljnino, polnjeno s pasjo dlako (ni primerno za alergike  Grin), naj se javi. Zaenkrat zaloge niso omejene (vsaj ne kaže Wink) Res je eno "lane moje".

Kakorkoli, k sreči ji je krtačenje všeč, mi nastavlja tisti svoj hrbet, še, pa še, pa še ... pa še PAŠE  Tongue


Sicer s Smeti hodiva teč, Lani pa je jasno pokazala, da pa tega ne bo počela - po 1 km teka se je usedla in - nesi me  Roll Eyes Tako da gresta najprej pasji bejbi na sprehod bolj počasi, potem pa jaz krog ponovim še na hitro s Smetuljo.
Je pa Lani čisti spalni pes  Wink, najraje z glavo na povštru pod odejo ko dojenček ... ampak vedno počaka, da dovolim, da se pride zjutraj pocrkljat k meni, sama ne skače ne na kavč in ne na posteljo. Pridna (piflarka).
Mejte se, mi se imamo lepo Smiley
Logiran
MaxyTT
odvisnež
*****
Sporočil: 541


« Odgovor #73 : torek, 08.05.2007 : 13:55:56 »

Hi,hi,hi, welcome to the club - glede dlake.  Grin Grin Grin Ja, saj vem, ni smešno, ko moraš vsak dan s sesalcem okol letat.  Tongue

Važno, da se imate super in da se imate radi,radi,radi!  Smiley Smiley Cheesy Kiss

LP
Logiran
Rossy
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.658



« Odgovor #74 : torek, 08.05.2007 : 14:49:14 »

TinkaraC, če pogledaš  našo dolgodlako madam boš vedela, da smo na istem  Grin - tudi jaz zunaj pridno polnim vrečke
Logiran
Strani: 1 2 3 4 [5] 6 7   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Arhiv Zavetišča Horjul (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul, Sine)  |  Tema: Frankie
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines