mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 27.07.2025 : 15:11:08

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 234 235 236 237 238 [239] 240 241 242 243 244 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 525658 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
kia
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #3570 : ponedeljek, 27.02.2006 : 18:56:46 »

Ah smotka, sem prehitro stisnila Sporočilo  Angry

Ja, pleničko ima že od rojstva v boxu...ampak tja gre lulat SAMO ponoči, ko ne more več zdržati. sem poizkusila tudi ponoči že vstajati in jo nositi na WC, pa je takrat tako zaspana, da sploh ne dojema  Cheesy
Zaenkrat ji jo bom pustila. Ko pa se bo navadila na pravi WC, ji jo bom začela umikati, oziroma jo ponoči nositi na WC. Dokler ne bo toliko zrasla, da bo lahko zdržala brez tega čez noč.
Logiran
scenic
novinec
*
Sporočil: 20

« Odgovor #3571 : ponedeljek, 27.02.2006 : 22:41:31 »

Zanimivo, kaj vse se dogaja, Lori smo dobili staro 8 tednov in od prvega dne je vsa hiša njena brez omejitev. Potrebo striktno opravlja na papirju pri vratih, spi na ležišču v dnevni sobi neograjena, zbudi se tako kot mi med tednom okoli 6 ure med vikendom pa okoli 8 ure, običajno je na papirju zjutraj lužica in to je vse.
Poglavitno pa je, da ni zaprta tudi, ko je sama doma. Prve dni smo jo nadzorovali s kamero web, da se je malce videlo kaj počne pa je bila vseskozi na ležišču, lahko bi se reklo da je neverjetna.

Lp

scenic
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.642

« Odgovor #3572 : torek, 28.02.2006 : 00:07:33 »

Ah smotka, sem prehitro stisnila Sporočilo Angry

Ja, pleničko ima že od rojstva v boxu...ampak tja gre lulat SAMO ponoči, ko ne more več zdržati. sem poizkusila tudi ponoči že vstajati in jo nositi na WC, pa je takrat tako zaspana, da sploh ne dojema Cheesy
Zaenkrat ji jo bom pustila. Ko pa se bo navadila na pravi WC, ji jo bom začela umikati, oziroma jo ponoči nositi na WC. Dokler ne bo toliko zrasla, da bo lahko zdržala brez tega čez noč.
Aja .. hmm

Pa zakaj jo mas sploh v boxu Smiley ? Mej jo se ponoci ''prosto'' da gre sama lulat na drugo mesto(plenicko prestavis ven iz boxa) .. ker cene bo v boxu lulala tudi ko plenicke ne bo ..
Logiran
Staša
rad pišem
Sporočil: 326

« Odgovor #3573 : torek, 28.02.2006 : 01:33:17 »

Jaz sem jo ponoči okoli štirih nesla na papir (zadnjič je pred spanjem lulala okoli polnoči), v boxu pa nisem imela pleničke. Zjutraj okoli sedmih spet. V boxu je spala, dokler je Gašper ni razvadil, sedaj pa spi z nama v postelji.

Moram še povedati, da se WC s celuloznimi kroglicami super obnese.

kia, v sredo odpotujem, upam, da se potem čimprej vidimo. Aja, včeraj smo bili na spoznavnem pri Gašperjevi teti in zanimivo - Maša ni nič lajala na njihovo kužiko, le naježila se je na začetku in jo ignorirala, nato pa se je že hotela igrati (po kaki uri in pol  Wink) Je pa lajala na morskega prašička (ki ima 1,2 kg  Wink), ampak ga je tudi že previdno povohala in sem prepričana, da se bosta razumela. Teta je povedala, da se njihovi šicujki obeša na dlako in skače po njej, pa tudi kost ji ukrade  Grin
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #3574 : torek, 28.02.2006 : 08:44:30 »

Oooo Stasa tvoj dan odhoda je pa sedaj cisto pred vrati...kako maj malcica? Kaj dojema da se nekaj spreminja ali se sploh ne sekira? Kdaj pa jo bos odnesla na "sluzenje" za teh 10 dni? Jutri preden gres ali ze danes?

Logiran
kia
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #3575 : torek, 28.02.2006 : 10:04:24 »

Joj, Staša, me prav zanima, kako bo maša sprejela teh nekaj dni. In po pravici povedano, me tudi zate malo skrbi, kako se boš počutila brez male kokice  Wink

Ko prideš nazaj, se pa res moramo videti. Do takrat bomo že vedeli, kje lahko lulamo in kje ne  Smiley

Ruby je včeraj zvečer zaspala na mojem trebuhu in se po dveh urah sploh ni zbudila, ko sem jo nesla v box. Ko pa se je prvič zbudila ob pol dvanajstih pa jok in stok. Tako je cvilila, da sem se je na koncu usmilila in ji box prinesla k moji postelji. In je bil mir, dokler se nisem zbudila jaz. Napredek  Cool
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #3576 : torek, 28.02.2006 : 10:53:17 »

Kia iz dneva v dan bo boljse...se malo pa bo zacela vstajati za tabo... Roll Eyes

pri nas recimo je prava redkost, da Oli vstane pred mano (pa da ne bo kdo mislil, da se zbudim sredi zgodaj zjutraj, sem namrec velik zaspane... sram )
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #3577 : torek, 28.02.2006 : 12:36:22 »

Joj Staša, ti greš pa uživat!!  Wink Maši verjetno ne bo popolnoma nič hudega. Najprej bo presenečena, ker vaju ne bo, potem se bo pa hitro navadila.....
Prinesita kakšen luškan plašček za Mašo!  Wink

lp
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3578 : torek, 28.02.2006 : 12:54:06 »

Stasa, lepo se mej Smiley
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3579 : sreda, 01.03.2006 : 00:15:06 »

No mi smo ravnokar s sprehoda.. pa me zanima kako naj pri Miskotu omilim njegovo ''daddy vlogo'' ker nonstop brani Nachota .. pride pes mimo, Nacho ves vesel, Misko se dere in potem ga ta isti pes povoha pa zacne tult nekak .. Pa ze tko je mogoce malo dominanten do samcev (heh, kako se to slisi pri civavi Smiley ) ..
Je kar malo bad, ker je tisti pes cisto zmesan pol, pa se enim ni vsec da se dere .. (psom).

Hmmm .. kaka ideja? Smiley

Lp

Pa se ena lustna slikca Smiley

http://magic.moj-album.com/slike/1577374/672yi3U5jEGsQ01W.jpg
Logiran
Staša
rad pišem
Sporočil: 326

« Odgovor #3580 : sreda, 01.03.2006 : 02:25:18 »

Samo na hitro, ker je SKRAJNI čas, da se spravim spat  Wink

Danes sva Mašo popoldan odpeljala k teti, kjer se ima čisto super (po tetinih besedah kasneje po telefonu). Ne deluje, da bi bila kaj ekstra žalostna, kar sem tudi pričakovala, saj ni zahtevna glede tega in jo lahko, če ji izkazuješ dovolj pozornosti, popolnoma zamotiš. Če pa te obdaja še tako pisana živalska druščina, pa tako ali tako  Wink Ko sva bila še pri teti, je non stop hodila v sobo od sestrične gledat prašička  Grin

Komaj čakam, da teta po telefonu sporoči, kako je preživela noč in kje je spala (dvomim, da v SVOJI postelji Wink)

Hvala za lepe želje, upam, da bo 12 dni hitro minilo in da jo spet vidim, pikico, ker nama je že cel popoldan hudo. Non stop gledam, od kje bo pritekla  Sad No, bomo že preživeli ... če mi bo uspelo, se kaj javim v em času ... mejte se  Smiley
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #3581 : četrtek, 02.03.2006 : 02:16:36 »

Stasa, jaz sem te mal zamudila ampak ko prides nazaj, se bomo dobili pa bos mal povedala kako je bilo..

No pa se ena slikica Nachotovega bratca:

Microschihuas Poison Ivy:

Lp,

Ursa
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3582 : četrtek, 02.03.2006 : 02:21:35 »

LOL, hud ime Grin Grin
A to je bratec al pol bratec? Ker v tem leglu ni blo nobenga take bavre ane .. a tole je trikolor??
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #3583 : četrtek, 02.03.2006 : 09:53:01 »

Kakšen pikec!!  Cheesy A on je doma ostal?

lp
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3584 : četrtek, 02.03.2006 : 11:32:04 »

Ja sam je res ful luskan Smiley Dej kaksno vecjo slikco Smiley
Skoda da ni psicka, bi jo lahko Iva klical .. alpa Ivica Smiley kej tacga Smiley Drugac je pa hudo ime .. Poisen Ivy Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 234 235 236 237 238 [239] 240 241 242 243 244 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.