mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 30.05.2025 : 06:08:01

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 427 428 429 430 431 [432] 433 434 435 436 437 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 651219 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
ginger
nekaj malega že vem
Sporočil: 166

« Odgovor #6465 : sreda, 30.07.2008 : 23:26:34 »

Čestitke vsem udeležencem...Gyantso sicer verjetno ni podrl svojega višinskega rekorda ampak vseeno...bravo.  :)Cool
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #6466 : sreda, 30.07.2008 : 23:52:06 »

čeprav je Najč pogonitveno razpoložena

... je kaj novega ?
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.306

« Odgovor #6467 : četrtek, 31.07.2008 : 06:11:54 »

Metha .... Saj tudi je  Cheesy !
Ampak tale je prehuda za "pogonitveno obdobje" ... Tudi sicer jo (sedaj, ko sem jo probala) vsem s kužončki  svetujem le v jeseni ali spomladi... in samo izkušenim in v kondiciji!  Je res prevroča in če ni oblakov nad tabo, da bi skrivali sonce si primoran se obrnit in se ji v dobro kužkom odpovedat....  Vode NI jo je treba nosit! Lažji, a daljši pristop na Krn je iz Lepene prek Krnskih jezer ... in kar se mojega okusa tiče lepši in bolj prijazen za človeka in tudi psa ..... Je pa treba vedet, da se v nobenem primeru na da gor prespati s psom (v nobeni koči - psi nimajo vstopa niti v bivak)  Sad ... torej je treba računat na tako ali drugače hojo 9 -10 ur .....

Ja, povodci so posebni - "Gorske tačke"  Grin ...

Imaš na e-mailu več o včeraj in celotno pot in kje se povodce dobi  Smiley

Ginger ... hvala  Smiley Ne, Gyantso rekorda ni podrl z nadmorsko višino, ga je pa s hojo vsekakor  Wink Grin
In še, fant je pokazal Sami ( in tudi nama) kako se špara z energijo na višini in predvsem kako se po gorah hodi  Grin Grin Grin

Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #6468 : četrtek, 31.07.2008 : 07:41:16 »

Nanda, super fotke-kot vedno. Ti znaš pa vedno narediti lušte, da bi se človek kam podal.  Grin

Kiss
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #6469 : četrtek, 31.07.2008 : 08:02:30 »

Kako super fotke. Nanda res naredite lušte.

Tisa je sedaj po obnašanju sodeč zdrava. Zbiram pogum, da greva na kontrolni pregled, da mi to še uradno potrdijo. Kar me rahlo moti je edino še to, da ji je grozno vroče. Imam občutek, da bolj kot ostalim. Mogoče smo jo razvadili saj smo ji res dovolili da vedno poišče najbolj hladen prostor. saj meni tudi teče dol ob najmanjšem naporu, a vseeno. Recimo, če se pelje še zvečer v avtu ( ki je pred tem stal v senci) in z vsemi odprtimi okni, na najkrajši možni razdalji ( cca 5 min) že diha kot"slon".

Kako na kužke vpliva sopara? Ali jo prenašajo še slabše kot mi ali jih ne moti tako zelo kot  vročina?

P:S jaz bi tudi kakšne podatke o povodcu, prosim!

LP Tina
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #6470 : četrtek, 31.07.2008 : 08:15:35 »

Varja ....   Grin vas povabimo enkrat s sabo. Samo ne na tako turo, ker tja res hodiva samo sama .... bi bila prehuda odgovornost še koga imeti s sabo  Smiley

BelaTisa .. me vesli, da je Tisa bolje  Kiss Kiss Kiss Soparo vsi psi prenašajo težko in vsekakor težje kot mi ljudje..... mislim, da kar podobno kot vročino...vsaj tako je videti pri nas doma  Smiley
.... Ti pošljem na e-mail  Wink

Pa še tale "Mali Buda" ... Smiley

Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #6471 : četrtek, 31.07.2008 : 08:16:05 »

Nanda, meni tud prosim na mail podatke o povodcih in opis poti. Čeprav za moje veterančke in človeščo mladičko res ne pride v poštev. Pa slikce prosim  Roll Eyes
Mi odhajamo v nedeljo an Susak, fanta z nami, Lola pa bo čuvala babico  Grin
in me že kar skrbi koliko bo pridobila na teži, ker ji moja Mara kuha in potem samo vrne skupaj z Lolo "komplet pikic", tako namreč pravi briketom in dodaja da niso hrana  Shocked
Marko, Veliko Planino toplo priporočam, poleg navedena imajo tud žgance  tam zelo dobre  Cheesy
Sicer pa semo nabavili knjigo "masaža psov" in naši kar pridno prenašajo moje poskuse masiranja
En lep pozdav vsem,  Wink
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #6472 : četrtek, 31.07.2008 : 08:23:05 »

jaaaaaa, zraven bi šli, seveda na light verzijo.   Grin   Grin   Kiss

Bela Tisa, sicer imam drugo pasmo, ampak moja ta starejša jo tudi komaj prenaša, soparo namreč. Že po 10tih minutah je čisto boga (ok, drugo bi bilo, če bi ji takrat pokazala žogico, samo seveda ji ne  Wink).

In seveda super, da je bolje.  Smiley
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #6473 : četrtek, 31.07.2008 : 08:32:56 »

Jasi - imaš  Wink

Varja - light verzija velja  Wink
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #6474 : četrtek, 31.07.2008 : 09:40:36 »

Nanda, še enkrat hvala... Tako tura pa morda enkrat.., ko bomo nekaj časa pred tem s kakšnimi lažjimi variantami nabirali kondicijo  Smiley.

Bela Tisa, super, da je s Tiso bolje  Smiley, glede vročine pa je Naja tudi  Tongue

Marko, nič novega  Wink, žal ne rata vedno tako, kot si zamislimo in želimo.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #6475 : četrtek, 31.07.2008 : 10:58:12 »

Knjigo masaža psov sem tudi jaz naročil - je menda že na pošti za dvignit. Med dopustom sem se prebil čez "Tibetan Terriers The Little People Hanne Mathiasen" in sedaj moram poiskat WOTT, da grem še 1x čez. Čakam pa še na nekaj druge literature, ki mi jo bo poslala Paula iz Finske in naročil bom še DVD. Mi kdo še kaj priporoča?

Jasi - za žgance tudi že vemo in se vsega skupaj na moč veselimo  Wink
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #6476 : četrtek, 31.07.2008 : 11:24:48 »

Zdaj mi je pa kar žal, da gremo na morje, bi se vam drugače kar priključi za Veliko Planino  Wink. Kaj pa bo Paula poslala?  Shocked
Moji najljubši knjigi sta še vedno od Angella Mulliner Tibetan Terrier volume I in II. Pa še ena za katero moram naslov doma pogledat... jih imam kar nekaj, tud posodim, samo pol hočem nazaj (sem baje zoprna). lp Grin
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.462

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #6477 : četrtek, 31.07.2008 : 15:29:42 »

Uh, mi pa nismo bili tako visoko, kot Nanda & comp, pa tudi slikic nimamo tako specialnih, smo pa meckali ene majhne tibetanske bibe Grin Cheesy in nadvse uzivali v savinjski nizini Tongue

Torej, vceraj smo obiskali Tag Tu family Smiley in je nastalo nekaj za silo uporabnih fotk s trotlzihrfotkicem.
Tag Tu, obema hvala za prijeten vecer.

Smiley Smiley Kiss
Logiran

Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #6478 : četrtek, 31.07.2008 : 16:31:35 »

O, Jana ti si pa "Tibetanske Štrudlčke" čohljala  Cheesy Hvala za fotke  Smiley
Upam, da jih jutri vidim tudi jaz  Cheesy Cheesy Cheesy !
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #6479 : četrtek, 31.07.2008 : 17:53:17 »

Evola  Smiley kdor bi želel pokukat http://www.semskyibu.com/ še malo več fotk z našega potepanja  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 427 428 429 430 431 [432] 433 434 435 436 437 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.