mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 30.05.2025 : 10:08:41

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 428 429 430 431 432 [433] 434 435 436 437 438 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 651437 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Starsy
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 353

« Odgovor #6480 : četrtek, 31.07.2008 : 18:33:50 »

Hejhoj=)

mi se po zeeeeeelo dolgem času spet oglašamo. me je kar sram, da nisem nič spremljala. Smo že tri tedne na morju, jaz sem bila prej še na taboru in še prej na morju pri babi, tako da me že 5 tednov ni bilo doma (izgovor sploh ni tako slab xD), tu v kampu pa internet malo zafrkava in dela približno enkrat na teden, takrat malo pregledam maile, poklepetam s kom in potem že letim v morje, še preden uspem priti na tale forum. Sad sram Gremo pa v nedeljo domov in spet bom malo več časa posvetila tudi prebiranju forumov Roll Eyes Sem pogledala kje sem nazadnje kaj pisala..to je nekje pri 412.strani sram in bom potrebovala precej časa, da bom vse prebrala. Zaenkrat tega časa še ni bilo, zato ne vem točno, kaj ste pisali in tudi ne bom nič od takrat komentirala. Bom pa že danes vsaj 10 strani prebrala (upanje umre zadnje). Prebrala sem do zdaj samo zadnji dve strani.. sram Jana, najlepše slikce!!^^ TagTu, tele kepice bi ti človek kar ukradel Wink Nanda, super slike. Kot so že rekli ostaliu, človeka kar prime, da bi šel hodit na Krn (ali kam drugam). Sami in Gyantso sta čudovita. =) Veseli me, da gre Tisi na bolje =)

Mi smo na morju in Bailey uživa na polno.Vsak dan gre zjutraj dve uri (primerno zgodaj, ko še ni vroče) hodit tu na en hrib.Blazno uživa. Wink Drugače pa to vročino (čez 30 stopinj je tu) precej dobro prenaša. Kadar mu je vroče, se pač zavleče pod prikolico in je. Se je tudi že kopal... Prvič je šel samo noge pomočit, drugič je pa že plaval. Voda je pa super xD Samo ježice ga malo ovirajo..No ja, mene tudi =) Zdaj ima že precej dolgo dlako in ga vsak dan več kot eno uro (pa delava 2 ali pa tudi 3) čistimo. Na koncu ga še razčesemo in preverimo če ima še kakšno noter.
Imamo tudi fotoaparat s sabo, USB-ja pa ne, zato pridejo slike v nedeljo =)

Kakšen koment več pa ko preberem manjkajoče strani xD Vidim, da danes ne bo nič  Smiley

LP
Logiran
Ljiljana Li
rad pišem
Sporočil: 396

« Odgovor #6481 : četrtek, 31.07.2008 : 21:05:02 »

Evo mene samo nakratko - ukraden tibetski terijer u Poljskoj - malo vise o tome na:

http://www.tibetaanse-terriers.nl/tibetan_terrier_missing.php

Ne znam kaj se dogada, no definitivno svi trebamo puno, puno paziti na svoje pse

Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #6482 : četrtek, 31.07.2008 : 22:03:32 »

Bom ponovila, kar so že drugi napisali - Nanda, čudovite fotke!!!! Cheesy Cheesy  Ful sem vesela za Gjanija, da mu je uspel ta podvig!!! Cheesy

Mali GyanCiniji pa so za pojest luštni - eden mi je še posebej všeč... Wink

Vročino pa tudi mi ne prenašamo najbolje - še najslabše se mi zdi, da jo jaz.  Tongue
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #6483 : četrtek, 31.07.2008 : 22:35:36 »

Mali knedelčki so za pojest.  Kiss  Jaz pa imam kar tri favorite.  Grin
Logiran
Ljiljana Li
rad pišem

« Odgovor #6484 : petek, 01.08.2008 : 07:02:02 »

Nanda, super fotke - osobito ona "mali Buda"  Cheesy

Tag Tu - mladici su vec veeeliki .....i bas gledam puncu i mogu ti reci da je vrlo, vrlo interesantna - mislim da ce biti vrlo zanimljiva sa flekicom na glavi  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #6485 : petek, 01.08.2008 : 08:54:18 »

Tag Tu, pa ti na vsaki fotki izgledaš bolj srečno  Cheesy
In to z razlogom Grin
Nanda, počohaj knedle in mamo pa teto še v mojem imenu  Wink
Logiran
Jasi
midi

« Odgovor #6486 : petek, 01.08.2008 : 10:06:55 »

Moja Lojzka bo jutri praznovala 12 rojstni dan. Ker je po obnašanju in duhu še čisto mladostna pripenjam tokrat njeno slikco izpred skoraj 12ih let

[attachment deleted by admin]
Logiran
Ljiljana Li
rad pišem

« Odgovor #6487 : petek, 01.08.2008 : 11:37:56 »

O pa Jasi - evo ja unaprijed cestitam Lolin 12. rodendan  i zelim joj jos puno zdravih godina Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Nadam se da ce dobiti tortu ili kaj vec ide....ipak 12. rodendan je samo jednom Smiley

Logiran
luvi7777
odvisnež
Sporočil: 642

« Odgovor #6488 : petek, 01.08.2008 : 12:34:52 »

Evo nas samo na sekundu da čestitamo ljepotici rođendan!!!
Puno ju izljubi i isporuči čestitke za još mnogo takvih godina: aktivnih, veselih  i zdravih!!
 Kiss Kiss Kiss Kiss

Samo za slavljenicu!!

ps. nisam zaboravila slike parka. čim se vratimo idem tamo i poslikam  Wink

LP
Logiran
Starsy
rad pišem
Sporočil: 353

« Odgovor #6489 : petek, 01.08.2008 : 13:18:54 »

Še en ukraden TT? slabo =( upam da se ga najde.

Vse naaaaj naaaaj Loli <3* na še veliko kosmatih trenutkov in zdravih, srečnih let =)
Logiran
Jasi
midi

« Odgovor #6490 : petek, 01.08.2008 : 14:08:16 »

Hvala vsem v Lolinem imenu, torta in praznovanje bo jutri  Tongue , pol pa za 14 dni na morje
Lepo se imejte ta cas in uzivajte s svojimi pesoti  Wink
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #6491 : petek, 01.08.2008 : 14:40:26 »

Cestitke Loli!
Upam, da spoznam tudi njo in če ne drugače, se srečamo spet v Savinjski dolini. Seveda upam, da se vam ni priskutila zaradi letošnje obilice vode. Lepo se imejte na morju.

Nanda hvala za info - povodec je nadvse zanimiv, vendar na spletni strani nekako pogrešam podrobnejše informacije.

Sem kakšen mesec nazaj dobila strgan fleksi kot izstrelek v oči, tako da sem bila nekaj časa lepo modra.
Tisa je namreč štartala na polno in moč je bila tako silovita, da je vrvica čisto pri njej popustila in se mi izstrelila naravnost v obraz. Hvala bogu razen rahle modrice in zastonj make up-a drugih posledic ni bilo. Klasični povodci (vrv, trak,...) pa tako zelo omejujejo njen nemiren duh. In tudi če je 3m imam običajno potem povne roke povodcev od dveh psov. Včasih bi bilo pa dobro imeti nekaj vmesnega. Saj veš, da na takšne ture kot vi, tudi v sanjah ne hodimo, smo pa zato večkrat po malo na "pohodih". Zato me zanima ali to zadevo uporabljaš tudi za tvojega ta večjega gospoda ( ali bi bila dovolj močna npr. za NO-ja?). Pri NO-ju je prisotna fizična moč, pri Tisi so pa pospeški in hitrost tisti, ki jih moram upoštevati pri vodenju na sprehod.

Sicer je pa vikend in s hribi ste mi naredili takšne lušte, da bom poskusila najti čas in iti raziskat vsaj kakšno "okoliško vzpetino".
Logiran
Namshi
rad pišem
Sporočil: 418

« Odgovor #6492 : petek, 01.08.2008 : 20:02:16 »

Jasi, tudi v našem imenu čestitke in najboljše želje vaši Lojzki  Cheesy Cheesy Cheesy  ! Res iz srca ji želimo zdravja! Če bo zdrava, bo vse ostalo super. Da pa je tako mladostna, gotovo pripomore sosedov kompost  Wink . Tudi Daily, naš "anoreksični" pes, si najraje privošči kompost ali kravjeke  Smiley

Logiran
Namshi
rad pišem
Sporočil: 418

« Odgovor #6493 : petek, 01.08.2008 : 20:07:38 »

Nanda, ali bi lahko še meni dala link na tiste vrvice, lepo prosim! Zgledajo zelo uporabne! Fleksica se mi je rahko zamerila, ko je Daily (potem ko ga je stresel električni pastir  Shocked) zaštartal s takšno brzino, da me je vrvica opekla po roki - res grdo. Brazgotina me bo najbrž spominjala na ta dogodek do konca življenja  Roll Eyes .
Logiran
ginger
nekaj malega že vem
Sporočil: 166

« Odgovor #6494 : sobota, 02.08.2008 : 01:27:14 »

fant je pokazal Sami ( in tudi nama) kako se špara z energijo na višini in predvsem kako se po gorah hodi Grin Grin Grin

Se priporočam še jest za eno lekcijo...mogoče pride drugo leto prav....
Logiran
Strani: 1 ... 428 429 430 431 432 [433] 434 435 436 437 438 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.