Hejhoj=)
mi se po zeeeeeelo dolgem času spet oglašamo. me je kar sram, da nisem nič spremljala. Smo že tri tedne na morju, jaz sem bila prej še na taboru in še prej na morju pri babi, tako da me že 5 tednov ni bilo doma (izgovor sploh ni tako slab xD), tu v kampu pa internet malo zafrkava in dela približno enkrat na teden, takrat malo pregledam maile, poklepetam s kom in potem že letim v morje, še preden uspem priti na tale forum.

Gremo pa v nedeljo domov in spet bom malo več časa posvetila tudi prebiranju forumov

Sem pogledala kje sem nazadnje kaj pisala..to je nekje pri 412.strani

in bom potrebovala precej časa, da bom vse prebrala. Zaenkrat tega časa še ni bilo, zato ne vem točno, kaj ste pisali in tudi ne bom nič od takrat komentirala. Bom pa že danes vsaj 10 strani prebrala (upanje umre zadnje). Prebrala sem do zdaj samo zadnji dve strani..

Jana, najlepše slikce!!^^ TagTu, tele kepice bi ti človek kar ukradel

Nanda, super slike. Kot so že rekli ostaliu, človeka kar prime, da bi šel hodit na Krn (ali kam drugam). Sami in Gyantso sta čudovita. =) Veseli me, da gre Tisi na bolje =)
Mi smo na morju in Bailey uživa na polno.Vsak dan gre zjutraj dve uri (primerno zgodaj, ko še ni vroče) hodit tu na en hrib.Blazno uživa.

Drugače pa to vročino (čez 30 stopinj je tu) precej dobro prenaša. Kadar mu je vroče, se pač zavleče pod prikolico in je. Se je tudi že kopal... Prvič je šel samo noge pomočit, drugič je pa že plaval. Voda je pa super xD Samo ježice ga malo ovirajo..No ja, mene tudi =) Zdaj ima že precej dolgo dlako in ga vsak dan več kot eno uro (pa delava 2 ali pa tudi 3) čistimo. Na koncu ga še razčesemo in preverimo če ima še kakšno noter.
Imamo tudi fotoaparat s sabo, USB-ja pa ne, zato pridejo slike v nedeljo =)
Kakšen koment več pa ko preberem manjkajoče strani xD Vidim, da danes ne bo nič

LP