mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 01.06.2025 : 21:53:55

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 437 438 439 440 441 [442] 443 444 445 446 447 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 652363 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.337

« Odgovor #6615 : nedelja, 17.08.2008 : 21:18:00 »

Mislim da bo Gela, tako so mi rekli in ja ona bela punca z veliki flekcom je punca. Imena fantkov niso ravno taka kot sem napisala kot ime slike, to so le njihova ljubkovalna imena, ki jih imajo dokrel so še pri mamici.
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #6616 : nedelja, 17.08.2008 : 21:24:19 »

Kakšni mali cukri!!! Cheesy, A-Tsa-Rja, čestitke Briku za male kepice  Smiley.

Mi smo današnji dan izkoristili za hribe. Potem, ko smo dva dni čakali, ali bo napovedani dež ali ne ter hodili le na okoliške kuclje  Tongue, smo danes uporabili Namshijevo idejo in se odpravili s planine Ravne na Moličko planino in od tam na Korošico. Vračali smo se po drugi poti in zgrešili odcep za Ravne in odšli proti planini Podvežak...smo se nato odločili vrniti po isti poti nazaj, kar je naši poti dodalo kakšno uro hoje (kaj čmo, ko smo pa bili premalo pozorni na oznake) Roll Eyes, a se je medtem megla zgostila, oblaki so potemneli in pričelo je deževati  Angry, tako da smo se odločili spustiti na Podvežak, ki je bil bližje, potem pa na Ravne po avto  Smiley.

Še naše fotke iz iste poti, a tokrat v bolj megleni izvedbi: so pa bile temperature kot nalašč za Najo  Grin, ni kaj, tile naši TT skale obvadajo kot gamsi  Cheesy

[attachment deleted by admin]
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #6617 : nedelja, 17.08.2008 : 21:27:24 »

Metha vidim da ste uživali. Smiley Hvala za čestitke.
Logiran
Namshi
rad pišem
Sporočil: 418

« Odgovor #6618 : nedelja, 17.08.2008 : 23:04:15 »

O, Metha, smola, da ste imeli tako vreme  Sad , ko je tam sicer tako lepo! Krasni razgledi so, kadar je sonček.

Jaz sem pa cel vikend delala, jutri gremo pa na Smrekovec in naprej na Komen. Upam, da bomo imeli več sreče z vremenom.
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #6619 : ponedeljek, 18.08.2008 : 10:37:21 »

Mislim da bo Gela, tako so mi rekli in ja ona bela punca z veliki flekcom je punca. Imena fantkov niso ravno taka kot sem napisala kot ime slike, to so le njihova ljubkovalna imena, ki jih imajo dokrel so še pri mamici.

Japajade Cheesy, Karin že pravi, da Gela, ampak kar se mene tiče, je Angelca, pa pika Tongue Cheesy Cheesy Cheesy

Fanta bodo klicali Charlie (soboljev Simonček) in Ganpo (belo-soboljev Lojzek).

Namshi, kakšni so bili žganci Cool
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #6620 : ponedeljek, 18.08.2008 : 12:28:31 »

Aha Angelca bo. Sej je taka ko mali angelček po barvi, karakterno pa ni ravno angelček je prej majhen nagajivček.
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #6621 : ponedeljek, 18.08.2008 : 12:31:34 »

O, kadar bo poredna, bo pa Angela Tongue
Logiran
Starsy
rad pišem
Sporočil: 353

« Odgovor #6622 : ponedeljek, 18.08.2008 : 13:12:11 »

Briku čestitke za mladičke, Dailyju za alpinistični uspeh =) Metha, Naja je čudovita =)
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6623 : ponedeljek, 18.08.2008 : 20:45:31 »

TagTu, žganci so bili božanski  Tongue Tongue Tongue ! Pa ne samo žganci, zraven fantastično zelje in masovnik   Cheesy Cheesy Cheesy . Jaz vsako leto čakam, da je drugo leto spet ovčarski praznik samo zaradi teh treh stvari! Meni je to za umret dobr.

Danes smo šli na Komen - pot je zelo romantična, skozi gozdove, ki spominjajo na pohorske, čez senožeti, čez planjave borovničevja, kjer je zdajle vse črno borovnic. Imam čisto črne prste, samo žal mi je bilo, da nisem imela kakšne posode s seboj  Sad .

Par stvari pa ni bilo tako romantičih - Daily se je že kmalu usedel na sredo ene smole in je imel celo rit in stegna čisto lepljiva. Kaj vse se je kasneje prijelo gor, si lahko mislite  Roll Eyes . Tudi trava je tam čisto drugačna, kot pohorska - taka čisto tenka, v čopih. Tam, kjer je bila pokošena in osušena, se je spremenila v svetle "iglice", podobne borovim. Silno lepo in romantično - samo, lepo prosim, ne v dlaki, zmešano s smolo  Angry .

Ravnokar sva zaključila večerno toaleto, ki je trajala kakšno uro in pol, pa še zdaj ima malo lepljivo dlako ... Na trenutke sem se že bala, da lahko odpišem Trbovlje, ker bom morala kar škarje vzeti  Cry . Pa je nekako uspelo.

Ja, tako je to, če gre pes povsod, a ne, Nanda in drugi hribovci  Wink .
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #6624 : ponedeljek, 18.08.2008 : 20:57:29 »

Hehe, Namshi, drugo leto se moramo drugače organizirati Wink Sicer pa so bile tudi potičke več kot odlične Smiley
Logiran
Starsy
rad pišem
Sporočil: 353

« Odgovor #6625 : ponedeljek, 18.08.2008 : 21:06:04 »

Končno obljubljene slike.

pozerska:

končno senca:

lej ga muca:

ne slikaj me, no!:

spet doma..a nisem bogi?:

več slik pa  tukaj 

Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6626 : ponedeljek, 18.08.2008 : 21:21:19 »

Starsy, kok je cortkan Bailey  Grin Grin Grin . Sem vse slikce pogledala. Komaj čakam, da se spet kaj dobimo!

TagTu, a veš, kako smo si težko prislužili tiste dobrote? Najprej je bil še program - striženje ovac, prikaz raznih kmečkih opravil, malo petja in zabavnega teksta - ful zanimivo, samo ne s praznim želodcem  Wink . Meni se je že kar tema delala pred očmi, ko smo končno okrog sedmih le prišli na svoj račun. Tako da veš za drugo leto  Grin .
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #6627 : ponedeljek, 18.08.2008 : 21:32:39 »

Se pravi, da si je treba prej privoščiti eno skromno malico Cool
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #6628 : ponedeljek, 18.08.2008 : 21:35:24 »

Namshi, danes ste pa imeli super vreme, a ne. Vem sicer, da bi bili razgledi včeraj lepši v sončnem vremenu, a tako so bile temperature bolj primerne za Najo, pa se vse pokompenzira  Wink. Uf, ja popoploma razumem tole smolo  Angry, mi smo jo fasali prejšnji teden nekje na poti po hribih... Naja je nazaj prišla kot novoletna smrekca, okrašena z vsemi mogočnimi vejami in listki...najhujše so smrekove vejice, ko imajo tiste male bunkice-ni šans, da jih spraviš ven brez puljenja dlake Sad. Glede smole sem pa dala na dlako precej balzama in spirala, pa moram reči, da smo jo kar vredu odnesli. Ampak tudi to pač paše zraven....
TagTu  Kiss  Kiss  Kiss za malčke, še posebej en velik  Kiss za Angelco
Starsy, tudi Bailey je en velik cort, super barve!!!
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #6629 : ponedeljek, 18.08.2008 : 21:37:20 »

Živjo Kdo kaj gre v Trbovlje?

- Daily ...
- Bailey ...

- Newa - odprti razred - ...
- India - šamiponski razred - sobota nedelja

dopolnite  Wink

Namshi - kako ste odstranili smolo / ste uporabili olje - mi naš kosmatulo na morju rešujemo smole z oljem

... pa kakšne slike iz ovčarskega praznika bi tud lahko dali na ogled  Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 437 438 439 440 441 [442] 443 444 445 446 447 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.