mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 03.06.2025 : 10:49:10

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 441 442 443 444 445 [446] 447 448 449 450 451 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 653054 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
Starsy
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 353

« Odgovor #6675 : sreda, 27.08.2008 : 20:55:30 »

Hei! ^^

Bailey ima novega prijatelja. Ime mu je Dan, je toy pudl, star je 7 mesecov. Slikce pa kdaj drugič =)

Sicer je pa Bailey odkril novo zabavo: valjanje po grabnih. Super zabavno je, če dirkaš gor in dol, da voda teče od tebe, da šprica vse naokrog in da si videti kot pujs x) Ampak meni je všeč tudi tak ^^ Sicer pa res ne morem nič, ko vidim, kako uživa. Samo dva pogoja: da se vedno otrese, a ne v moji bližino (prvo upošteva, drugo pa ne ravno xD) in da se potem pusti stuširat in sčesat (hvalabogu upošteva). In če je to, potem je meni vseeno če dve uri tam dirka. Samo, da je srečen =)

Malo umazani:

Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #6676 : sreda, 27.08.2008 : 22:27:44 »

Starsi, Bailey ni edini, ki obožuje blatne jarke.  Grin Verjetno ti spodnji slikici veliko povesta.Tudi njo pustim, da divja. Malo jo omejujem le če je mraz in če vem, da je ne bom mogla kar takoj spraviti na toplo.
Mislim, če to ni za jezo,   Angry končno sem se spravila napisati dolg odgovor in vmes nekaj zaštrikam z predogledi in namesto, da bi poslala mi vse zgine. Bom ponovila v bolj kratki verziji.  Tongue ( Jana, eno hitro lekcijo iz uporabe foruma za maki telebane bi včasih rabila!) sram

Namshi - kako hitro boste na vrsti na razstavi je delno razvidno in statistike po krogih, ki je objavjena tudi tule na forumu.
http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=1269
http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=1268

Potem je pa vse odvisno kako hitro sodnik sodi in koliko pasem v krogu je na vrsti pred vami. Bolj podrobne informacije bodo lažje dali tisti, ki imajo razstavno prakso. V Tr. sem sicer pomagala, vendar bolj kot "fizikalec" ,  Wink letos jim pa nudim support še bolj iz ozadja, saj sem spoznala, da je bolje, da vsak dela tisto na kar se spozna.  Undecided

Metha - s Tiso v šotoru ni bilo problemov.  Smiley Doma sem jo že seznanila s to pošastjo med poskusnim postavljanjem in ni pokazala nobenega oklevanja. Tudi med kampiranjem ni bilo težav, čeprav sem se bala, da se bo poskušala pripraskati ven. Celo sama je nakazala, da želi zvečer iti not spat. Ni se pa želela stiskati pri meni na blazini,  Roll Eyes ampak se je zvalila v kot na tla, kjer sem ji nametala odejice in si je iz njih naredila čisto svoje gnezdece. Sem pa imela tudi box s seboj za vsak slučaj, pa ni bilo potrebe.

Marko - na zadnji slikici je odganjalec komarjev, ki ga nosi Tisa na oprsnici. Je pa ta napravica za ljudi in se kupi v specializiranih trgovinah s medicinskim materialom oz. tudi kje drugje. Odganjalec običajno v obliki pasjih šap v živih barvah, ki je namenjev za kužke se pri Tisi ni obnesel, ker je bil preveč občutljiv na vodo, blato, udarce,..  Undecided Tisa pa kot veste zna biti prav divjak.  sram
Sedaj bom pomovno poslala in upam, da bo šlo. Sem si vse še kopirala, ker še enkrat pa res ne mislim pisat. ( Jana, eno hitro lekcijo iz uporabe foruma za maki telebane bi včasih rabila!) Shocked
lp
no tako naknadno sporočam, da tudi v drugo ni uspelo, zato ponavljam vajo. Dobro, da imam besedilo skopirano.

[attachment deleted by admin]
Logiran
Namshi
rad pišem
Sporočil: 418

« Odgovor #6677 : sreda, 27.08.2008 : 22:52:23 »

Bela Tisa, hvala lepa za odgovor! Bomo že videli, kako bo, saj zato gremo tja, da se česa naučimo  Wink .
Logiran
BELA Tisa
rad pišem

« Odgovor #6678 : sreda, 27.08.2008 : 23:53:46 »

Verjetno v soboto, kajne? Vas prideva pogledat in navijat.
Nočko
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6679 : četrtek, 28.08.2008 : 07:39:15 »

Ja, v soboto. Lepo, če prideš, da se spet malo vidimo  Smiley .
Logiran
Starsy
rad pišem
Sporočil: 353

« Odgovor #6680 : četrtek, 28.08.2008 : 08:58:06 »

Tale Tisina blatna obloga mi je nekam znana xD
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #6681 : četrtek, 28.08.2008 : 09:51:58 »

Grin Grin Grin Kakšne pujse imate  Grin Grin Grin se jim vidi, da so pošteno uživali!

Naša dva kitajca pa se izogibata vlažne trave, dežja, lužic in vode kot da bi vse skupaj bilo kužno. Je prav hecno iti z njima na sprehod po dežju. Bog ne daj, da bi kdo po pomoti stopil v lužo. Potem jih pa preskakujeta, obhodita..... noro, sta kot dve princeski na zrnu graha
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #6682 : četrtek, 28.08.2008 : 09:55:45 »

Meni je pa Tisina blatna kopel zelo vsec, se posebej, ker mi je ni treba odstranjevati  Grin
Nanda, ves jaz imam najraje take sporte, kjer stojim na lastnih nogah  Undecided in tole s kolesom je podobno kot s smucanjem, samo da je cloveska druzina srecna in se lahk kam odpeljemo oz. odsmucamo. Je Hana po meni in jo je tud tezko navdusit nad kaksnim sportom razen hoje  Wink
Psom pa je kolo cist vsec, za Dona imam zgleda koncno pravo gibalno hitrost, TTji pa so v nasi hosti  tako brez povodca  Wink
Logiran
BELA Tisa
rad pišem

« Odgovor #6683 : četrtek, 28.08.2008 : 11:36:22 »

Pmaxi, saj tudi Tisa ne mara mokrih pločnikov, na rosno travo pa stopi le če gre za življenje.
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6684 : četrtek, 28.08.2008 : 12:29:45 »

Hecno, kako različen odnos do mokrega imajo tile naši TTji  Smiley .

Daily pa bolj je mokra trava, srečnejši je  Cheesy . Dirka po njej kot nor, da kar šprica okrog njega. Za vse na svetu pa ne gre v stoječo vodo ali malo globljo rečico. Samo toliko stopi v potok, da se napije in malo zmoči tačke.
Logiran
AMODINI
odvisnež
Sporočil: 589

« Odgovor #6685 : četrtek, 28.08.2008 : 19:40:12 »

Namshi, jaz pridem v Trbovlje sicer v nedeljo,
bom pa z vami v mislih tudi v soboto tam Shocked
Drzim pesti, bom cakala na sms Wink
vso sreco!!!! Grin
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6686 : četrtek, 28.08.2008 : 20:02:00 »

O, hvala, Amodini  Smiley ! Me veseli, da sem iz luknje mrtvila izbezala tudi tebe  Wink .
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #6687 : petek, 29.08.2008 : 08:13:12 »

Pa rezultate prosim cim prej na forum in slikce Wink
lepo se imejte  Smiley
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #6688 : petek, 29.08.2008 : 21:34:33 »

Smiley Mi smo imeli danes kopalni dan  Tongue  sej veste jetri gremo mal na lepše. Glede na mojo hrbtenico se je vse skupaj začelo v banji in tako, da sva se dobesedno kopala oba. To seveda nismo poslikali, je pa bil Sašo očividec in verjeto se mu je zdelo vse skupaj precej komično  Grin Ampak mene pa hrbet pri takšnem kopanju malo manj boli.

Nato pa je zadevo (Indio) vzela v roke Romi. K sreči smo se končno odločili za industrijski fen, ki sicer ful ropota "ampak učinek je fantastičen". Kuža je bila suha v slabih dveh urah. Če se bova še malo modernizirala z kakšnim stojalom za držanje cevi pa bo šlo verjetno še hitreje. Evo kukile je neki fotk in fen priporočam res vsem - če koga zanima pa bo menda tudi reklama kmalu na 3w-mojpesjan.krneki  Wink

MARKO von HRENSKI and KOMPANIJA iz TANCA

[attachment deleted by admin]
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #6689 : petek, 29.08.2008 : 21:36:23 »

Se vidimo jutri.
Logiran
Strani: 1 ... 441 442 443 444 445 [446] 447 448 449 450 451 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.