Starsi, Bailey ni edini, ki obožuje blatne jarke.

Verjetno ti spodnji slikici veliko povesta.Tudi njo pustim, da divja. Malo jo omejujem le če je mraz in če vem, da je ne bom mogla kar takoj spraviti na toplo.
Mislim, če to ni za jezo,

končno sem se spravila napisati dolg odgovor in vmes nekaj zaštrikam z predogledi in namesto, da bi poslala mi vse zgine. Bom ponovila v bolj kratki verziji.

( Jana, eno hitro lekcijo iz uporabe foruma za maki telebane bi včasih rabila!)

Namshi - kako hitro boste na vrsti na razstavi je delno razvidno in statistike po krogih, ki je objavjena tudi tule na forumu.
http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=1269http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=1268Potem je pa vse odvisno kako hitro sodnik sodi in koliko pasem v krogu je na vrsti pred vami. Bolj podrobne informacije bodo lažje dali tisti, ki imajo razstavno prakso. V Tr. sem sicer pomagala, vendar bolj kot "fizikalec" ,

letos jim pa nudim support še bolj iz ozadja, saj sem spoznala, da je bolje, da vsak dela tisto na kar se spozna.

Metha - s Tiso v šotoru ni bilo problemov.

Doma sem jo že seznanila s to pošastjo med poskusnim postavljanjem in ni pokazala nobenega oklevanja. Tudi med kampiranjem ni bilo težav, čeprav sem se bala, da se bo poskušala pripraskati ven. Celo sama je nakazala, da želi zvečer iti not spat. Ni se pa želela stiskati pri meni na blazini,

ampak se je zvalila v kot na tla, kjer sem ji nametala odejice in si je iz njih naredila čisto svoje gnezdece. Sem pa imela tudi box s seboj za vsak slučaj, pa ni bilo potrebe.
Marko - na zadnji slikici je odganjalec komarjev, ki ga nosi Tisa na oprsnici. Je pa ta napravica za ljudi in se kupi v specializiranih trgovinah s medicinskim materialom oz. tudi kje drugje. Odganjalec običajno v obliki pasjih šap v živih barvah, ki je namenjev za kužke se pri Tisi ni obnesel, ker je bil preveč občutljiv na vodo, blato, udarce,..

Tisa pa kot veste zna biti prav divjak.

Sedaj bom pomovno poslala in upam, da bo šlo. Sem si vse še kopirala, ker še enkrat pa res ne mislim pisat. ( Jana, eno hitro lekcijo iz uporabe foruma za maki telebane bi včasih rabila!)

lp
no tako naknadno sporočam, da tudi v drugo ni uspelo, zato ponavljam vajo. Dobro, da imam besedilo skopirano.
[attachment deleted by admin]