mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 23.05.2024 : 05:38:19

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  srečne PASJE zgodbe  |  Tema: Zgodba o Vii
Strani: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 62   Dol
Natisni
Avtor Tema: Zgodba o Vii  (Prebrano 150696 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #405 : sreda, 24.07.2013 : 21:52:56 »

Aaaaa, torej so se gobe ze zacele  Tongue Wink   Grin
Via zna tudi to! Pikica zadovoljna.
Logiran
Lynn
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504


« Odgovor #406 : četrtek, 25.07.2013 : 01:42:43 »

O, Vii se pa vidi da uživa na teh izletih.. Cheesy Smiley Lepe slikce Kiss
Logiran
viamia
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 479


« Odgovor #407 : četrtek, 25.07.2013 : 09:13:13 »

Aaaaa, torej so se gobe ze zacele  Tongue Wink   Grin
kakšne gobe nekaj, jaz ne ločim jurčka od mušnice. Meni so mušnice še bolj všeč, ko so tako lepo pisane Cheesy Ne, ne vse gobe, ki jih jaz pripravim pridejo direkt iz trgovine. Ziher je ziher, ne bi rada iskala Vii novega lastnika.
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #408 : četrtek, 25.07.2013 : 09:35:31 »

Hehe, ko pridejo medvedi na Pokljuko, potem je znak za začetek gobarske sezone...  Wink  Tongue Evil (To rečejo domačini zato, da se v gozd ne zaženejio čisto vsi, ampak samo" tapogumni"...)

Z gobami sem tudi jaz v podobnem odnosu.  Smiley Pred mano se ne skrivajo, se pa pred mojo mamo, ki jih pozna. In je prav smešno, ker jst jih vidim, ona pa ne... Goba že ve, da je ne bom pojedla, ker je ne poznam.  Za mamo pa goba že ni več tako zelo ziher...  Tongue Tongue Azn vegi
Logiran
Mačja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.086


WWW
« Odgovor #409 : četrtek, 25.07.2013 : 13:59:25 »

Ma jest mislm, da ti to bogo žvau čist preveč matraš  Angry!!!
Boga pikica, je našla take zaguljene hribolazce  objem!!
In pol jo še slikate kar naprej, da ovekovečite to nesrečo  Sad!

Via, lubica, drži se  Kiss!
Logiran
viamia
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 479


« Odgovor #410 : sreda, 31.07.2013 : 20:27:25 »

Hov, hov! Glede na to, da je to zgodba o meni, je skrajni čas, da še jaz kaj povem o tem kako se imam. Smiley No, imam se super, ...večino časa,... včasih tudi ne. Da najprej mal pojamram. Moja me je zadnjič vrgla pokonci ob neki nemogoči uri in naju s Šefom spet odvlekla v hribe. Tongue Prejšnji dan je nekaj govorila o  pasjih dnevih in, da je treba zgodaj vstati. Kaj so to pasji dnevi? A to pomeni da bomo psi končno upravičeno zavladali človeku? Ker mislim, glede na to kakšne imam moja včasih bi bilo veliko bolje, da se mene posluša. No da končam zgodbo o hribih, bilo je prav fino, le da sem SPET morala hoditi zadaj jezen. Jaz, ponosna pogumna psica, vodja tropa tako rekoč, pa moram hoditi zadaj. Angry Sramota in krivica vam povem. Pol se pa moja čudi, zakaj se tako oglašam  če kdo pride nasproti, ja da vsaj malo popravim vtis a ne.

No, to sem jaz, ponosna in pogumna  Cool


Gledali pa smo tole, nimam pojma zakaj toliko ihov in uhov o tem kako je lepo Undecided


Drugače pa uživam zdaj ko je bolj toplo, končno me ne matrajo vsak dan s pranjem tac plesalec, voda je fuj in fej. Edino ne razumem, zakaj me moja kar naprej kliče v senco, ko bi se pa tako rada malo posončila. Vsak dan mi zapre balkon, da ne morem na sonce, in potem si mislim, ok bom pa mal na parketu poležala in kakšni sončni žarek ujela. ja pa kaj še, še rolete ta zmešana baba spusti. In kako naj dobim kaj barve, po trebuhu sem čisto bela.  jezen

Je pa fino zdaj tudi to ko je tako dolg dan in greva vsak dan na bližnji hrib v gozd. Tam pa pa dooooogaja, koliko enih vonjav,mmmmm. Ko mi seveda ni treba hoditi zadaj. Včasih tako lepo do zadnjega milimetra napnem povedec, pa me moja že kliče: Pridi sem. Pa potem tisti njeni sedi, pa okrog,pa spet sedi, pa ne vem kaj še Undecided Angry. Vam povem, da še tista razrezana račka ni vredna vsega truda, glede na to kako me muči.

No da vas ne dolgočasim, kaj drugega vam pa zaupam še naslednjič.
Hov hov, vaša Via  objem

Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #411 : četrtek, 01.08.2013 : 09:25:44 »

Via mia! Kako pa ti uživaš! Boni pravi, da je voda isto fuj in fej... dokler ni hudo vroče in je naša kokica ugotovila, da je fajn z odprtim gobcem glisirat po kakšni plitvini. Kakšna uživancija! Cheesy Grin Cheesy Tko, da plitvine so tisto tapravo - zdej, ko je vroče. Ker plavat, to pa je fuj in fej!
Via, sonček bo kmalu spet sijal samo zate!  Wink Kiss
Logiran
viamia
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 479


« Odgovor #412 : četrtek, 01.08.2013 : 20:49:13 »

Naš hudiček se je vrnil z vsemi svojimi izpadi Sad. Ko sem že mislila, da smo iz najhujšega ven in da bo šlo z njenim vedenjem le še na boljše, se zadnje par tednov situacija le slabša in slabša. Sicer ne vem kaj je krivo, ampak slaba 2 tedna nazaj je 2 dni zapovrstjo ful grmelo in takrat so se izpadi doma spet začeli. Zdaj pa se vse le stopnjuje. Včeraj sem v bloku našla listke, da pes laja Angry. Moji zlati sosedje žal nimajo toliko jaj.. da bi prišli povedat, če imajo kakšne težave, se raje po inšpekcijah pritožujejo in mi puščajo sporočila na oglasni deski. ko jih pa mož direktno vpraša če je kakšen problem so pa vsi tiho. za  bruham
u glavnem, naša pesjanarka je zgrizla novo rjuho, ki sem jo dala v kučo v parih dneh. Potem se mi je pa včeraj že tako smilila, ker je imela v kući res že eno ubogo blazino, vse že večkrat prešito. Sem šla in ji kupila novo lepo, udobno posteljo/blazino. In danes me pričaka tole... Shocked

 
Dobra naložba za celih 12 ur Angry
Da bi človek kar znorel. Ne vem kaj ji je. Res ne, ali ga jaz kje hudo serj... in je zato taka, ali je tako hudo prizadeta, da nikoli ne bo bolje, res mi ni jasno.
Ampak pazi to faco, gleda kot bi iz kože stresla. V bistvu nisem pa čisto nič rekla, niti naredila. Ko sem prišla sem le stala in gledala, nato pa zapustila sobo, preštela od 10 nazaj, globoko zadihala in se vrnila.
Z Vio res ni nikoli dolgčas Lips Sealed
Logiran
SILBA MIA
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.789


WWW
« Odgovor #413 : četrtek, 01.08.2013 : 23:32:47 »

Oprosti, viamia, vem - se zavedam, da je tole hudo, ampak...ko tole faco na kupu predekorirane blazine vidim, je pa 

A ste karkoli spremenili v režimu? Mogoče se je kaj spremenilo v familiji? Tele "sorte" pse hitro ven vrže že vsaka malenkost. Sicer imam edino voljo po preustvarjanju pri nas samo jaz, ampak imamo drugačna neželjena vedenja pri Lizi, ki pa so pogostejša in močnejša, ko se spremeni karkoli....recimo, gre moj na morje za dalj časa ali pa samo to, da zaradi vročine spustimo pri dveh sprehodih žoganje Undecided, ali pa nekaj dni nimamo malo daljših bližnjih srečanj z drugimi psi, da malo povadi Smiley
Malo pogruntaj, mogoče je to to - lahko pa se je samo vrnil en "bad memory from past", ko je grmelo.
Saj bo spet boljša, škoda ker nimajo tipke Reset.
Logiran
Lynn
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504


« Odgovor #414 : petek, 02.08.2013 : 00:28:21 »

Po mojem je bila v stiski zaradi nečesa ali da jo je bilo strah. Moj Kylie ko ga je strah grmenja in če je sam v sobi tako praska po vratih da imamo kar luknjo v oboku od vrat.
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #415 : petek, 02.08.2013 : 07:12:33 »

Ja, se tudi jst opravičujem, ampak, ne morem, da se ne bi valjala od smeha pri tej faci, ki jo je naredila.  Grin Grin Grin Grin
Pri nas tiste penaste žogice ne zdržijo več kot pol ure (jasno, jihz ne kupujem več), ker jih Emi v trenutko raztrga... Roll Eyes Lips Sealed

No, zdej pa k resnim temam.  Wink Mala je očitno malo padla v stres. Naša Boni trenutno cveti. Ampak, vem, da ima tudi takšne napade tesnobe, ko kr gleda z okroglimi očmi, ni razigrana, vleče se in je cela depresivna. In, enostavno ne vem, zakaj. Kakor opažam je takšnih pretresov pri Boni tudi vedno manj. Je pa res, da tudi pri nas eno grmenje "drži" tudi po več dni.
Mali hudiček pa domuje v Vii in ima iste razloge, da se pojavi. Mislim, da jo bi bilo fajn spet dat na kakšna pomožna sredstva (homeopatske kroglice ali Bachove kapljice...sej veš, Špela in to) ali pa morda tudi kakšno seanso BR pri kocki, da se punca malo sprosti. Mislim, da bi oboje lahko pomagalo. Je pa to delo na dolgi rok. Sicer učinkuje lahko takoj, ampak, je ponavadi treba dat večkrat. Vzorčen primerek je naša mačka Emi. Po enem letu terapije smo končno našli pravo stvar, ki dejansko deluje na njeno psiho. In to takoj. Upam, da se bo zdaj počasi stvar umirila pri njej. (Ima očitno iste hudičke kot Via.)
 
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #416 : petek, 02.08.2013 : 07:21:27 »

Sej vem, da ni fajn. Ampak, ker delaš na tem, tiste listke ignoriraj. Morda pa za svoje boljše počutje še ti napiši na veliko na oglasno desko, da se opravičuješ, ampak, da se pes uči, da se trudite z njim, da postaja vse boljše, ampak, da vseeno ni vedno tako, kot bi si vsi želeli, da je, in predvsem, da nihče ni popoln.
Mislim, da že to, da se nekdo zaveda, da je težava, veliko odtehta pri ljudeh.  Kiss Zakonsko pa ni prekrška. Lips Sealed

Jst sem se zadnjič zbudila 5x v eni noči, ker je ena deklica (nekje 8 let) tako grozljivo jokala (histerični jok), ker jo je očitno nekaj bolelo, okna so bila odprta, starši so bili očitno nemočni pri vsem tem, ampak so se nekaj trudili... in? Kaj naj? Nič, pač potrpiš. Če bi dete tako histerično jokalo vsako noč, bi bilo isto.
Logiran
Iska
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.129


WWW
« Odgovor #417 : petek, 02.08.2013 : 10:29:03 »

Ali ste bili zdaj na dopustu - doma - in se je navadila, da je ves čas nekdo doma?
Logiran
riry
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.052


« Odgovor #418 : petek, 02.08.2013 : 12:03:57 »

Sem pomislila na isto kot Iska. Ali pa je morda bila malo (pre)večkrat v človeški postelji na crkljanju? Wink To se ful pri Lexi pozna - čim jo začnemo razvajati (oz. sebe, ker je pač tok fajn se h kuŠku tiščat Tongue), se takoj pozna pri tem, ko je sama doma. Iz pridnega psa, se začne spet pritoževat, tko da bi bilo fajn razmislit o tem, kake ugodnosti si je pridobila, ki dolgoročno pač (žal) niso kul  Undecided.
Logiran
viamia
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 479


« Odgovor #419 : petek, 02.08.2013 : 12:38:19 »

Oh ta naš cucek Evil. Verjetno da bo res krivo kar to, da jo preveč razvajam. "Razvajam" je tako slabšalna beseda. Res se veliko crkljamo, zdaj poleti je tudi več z nama zunaj, kjer se vse živo dogaja, pa frizbi, pa žogce, pa trikci z veliko nagrade, pa izleti non stop. In verjetno je to res krivo za vse. Grmljenja se pa itak ful boji, in sta bila tista dva dni prav odličen povod, za že tako majava tla. Zaenkrat sva se z mojim odločila nadeljevati z že utečenimi vajami in do nadaljnega stroga prepoved kavča in postelje. no, vsaj postelje.
V bistvu me je najbolj potrlo to, da smo spet na istem, kot smo bili lansko leto, 20 korakov nazaj. Ko je bili že par mesecev vse b.p. in je tudi drugače napredovala, zdaj se je pa vse ustavilo. Če vam samo za primer povem, da jo je moj zadnjič zjutraj peljal ven, in je bila še luna na nebu, prestrašeno je gledala luno in vlekla domov. Mislim a je to normalno al kaj Undecided

ps. Se pa strinjam da je kar smešno videti cucka v kupu pisane pene Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 62   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  srečne PASJE zgodbe  |  Tema: Zgodba o Vii
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines