Bibika
Dobrodelne licitacije za Bibikodo ponedeljka, 5. 10. 2015 do 23hIz Horjula javljajo:
11. 8. 2015 smo v zavetišče sprejeli psičko - shujšano, prestrašeno in polno ličink. Bila je v tako slabem stanju, da je prve dni komaj stala na svojih šibkih tačkah. Ob kvalitetni hrani in veterinarski oskrbi je psička, ki smo ji dali ime Bibika, hitro napredovala. Rebrca se ne vidijo več, ve kaj so igrače in z veseljem pozdravi vsakega izmed nas, ki vsakodnevno skrbimo, da ji je lepo. Kljub temu, da je Bibika danes fizično zdrava, pa bo potrebno še precej dela, da bo sposobna normalnega, samozavestnega odhoda v nov dom.Bibika ob sprejemu
Več o Bibiki - klik ...----------------------------------------------------------------------------
Vabljeni k sodelovanju na dobrodelnih licitacijah za Bibiko Izlicitirane zneske in druge donacije nakažite na:Zavetišče Horjulzavod za oskrbo, nego, zaščito in vzgojo hišnih in izgubljenih živali
Smrečje 55, Horjul
TRR:
03160-1000931624 (pri SKB)
obvezen pripis:
Bibika----------------------------------------------------------------------------
Pri teh posebnih dobrodelnih licitacijah veljajo enaka pravila kot pri vseh naših licitacijah:
- predmete lahko donira kdorkoli; če donator še ni uporabnik mojpes.neta, je potrebna
registracija ali nekdo od uporabnikov, ki bo 'vodil' licitacijo za njegov predmet namesto njega,
- licitirajo lahko vsi
uporabniki mojpes.neta,
- ponujene cene se dvigujejo za min. 1 €,
- te licitacije potekajo od 24. 9. 2015
do ponedeljka, 5. 10. 2015 do 23h,
- denar se nakaže na račun
Zavetišča Horjul 03160-1000931624, odprt pri SKB,
- tukaj je o plačilu vsak obvezen obvestiti v ustrezni temi (velja samo obvestilo, da JE plačano),
- vsa ostala navodila so v
pravilih za mojpes.netove licitacije,
- tematika ni določena, na licitacije lahko dodate karkoli
- predmeti se na licitacije lahko
dodajo najkasneje v nedeljo, 4. 10. 2015; lahko jih dodate sami, lahko pa materiale pošljete na
jana@mojpes.net (naziv in opis predmeta, fotografija, način predaje, vaše uporabniško ime in izklicna cena)
- za predajo v trgovini Gali ste dolžni v celoti upoštevati pravila, ki
veljajo za predajo predmetov pri njih - klik.