slikica by vixiV Horjulu na desetine mačk čaka nove domove. Nekatere že čez 1000 dni, nekatere manj, starejšim varovancem zavetišča pa se redno pridružujejo novi.
So vseh barv in karakterjev, torej za vsakogar, ki bi želel prihodnja leta preživeti v družbi mačjega Horjulca, se da najti pravega. Ogromno pojedo, lulajo in kakajo v pesek, demolirajo praskalnike in posteljice, nekateri rabijo še zdravila, vsi so ali še bodo sterilizirani, kastrirani, cepljeni, čipirani ... Kmalu pričakujejo spet dudarje.
Poleg ostalih oblik pomoči -
KLIK je za vas tukaj namenska dobrodelna licitacija -
za horjulske mačke. Vabljeni, da se nam pridružite kot donator predmetov in/ali licitator.
Vsekakor si vsi najbolj želimo posvojiteljev, zato vas vabimo tudi k razmisleku v tej smeri
, ali da nam vsaj v svoji okolici pomagate širiti glas o krasnih Horjulcih. Medtem, ko mačke čakajo na nove domove, pa vsaka vaša pomoč šteje.
Del horjulskih mačkonov in mačkonk lahko spremljate
TUKAJ .
Filmčki
(klik na posamezno sliko):
... in še in še
----------------------------------------------------------------------------
Vabljeni k sodelovanju na dobrodelnih licitacijah za Horjulske mačke Izlicitirane zneske in druge donacije nakažite na:Zavetišče Horjulzavod za oskrbo, nego, zaščito in vzgojo hišnih in izgubljenih živali
Smrečje 55, Horjul
TRR:
03160-1000931624 (pri SKB)
obvezen pripis:
Mačke----------------------------------------------------------------------------
Pri teh posebnih dobrodelnih licitacijah veljajo enaka pravila kot pri vseh naših licitacijah:
- predmete lahko donira kdorkoli; če donator še ni uporabnik mojpes.neta, je potrebna
registracija ali nekdo od uporabnikov, ki bo 'vodil' licitacijo za njegov predmet namesto njega,
- licitirajo lahko vsi
uporabniki mojpes.neta,
- ponujene cene se dvigujejo za min. 1 €,
- te licitacije potekajo od 8. 1. 2016
do torka, 19. 1. 2016 do 23h,
- denar se nakaže na račun
Zavetišča Horjul 03160-1000931624, odprt pri SKB,
- tukaj je o plačilu vsak obvezen obvestiti v ustrezni temi (velja samo obvestilo, da JE plačano),
- vsa ostala navodila so v
pravilih za mojpes.netove licitacije,
- tematika ni določena, na licitacije lahko dodate karkoli
- predmeti se na licitacije lahko
dodajo najkasneje v ponedeljek, 18. 1. 2016; lahko jih dodate sami, lahko pa materiale pošljete na
jana@mojpes.net (naziv in opis predmeta, fotografija, način predaje, vaše uporabniško ime in izklicna cena)
- za predajo v trgovini Gali ste dolžni v celoti upoštevati pravila, ki
veljajo za predajo predmetov pri njih - klik.