mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 14.05.2025 : 08:34:27

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 437819 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #1950 : petek, 02.09.2005 : 14:52:09 »

Hojla!  Grin

Moon: zanima me tale plašček, ki ga ima Mishko: a je to mogoče dežni plašček? Mi bi tudi radi en tak plašček, ki bi ga varoval pred dežjem. A ga lahko slikaš, pa pošlješ fotke na ZS, da bi videli, kako zgleda od spodaj?

Pa še to: sej verjetno si že pisala, sam se mi ne da gledat nazaj  Tongue, zanima me, kako si ti prišla do Mishkota oz. če imaš še kakšen kontakt s to psarno (od kje sploh so, pa kako bi lahko kaj kontaktirali z njimi). Mishko je res cotek, pa nas zanima... Wink

LP
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.642

« Odgovor #1951 : petek, 02.09.2005 : 16:53:48 »

Zivjo Wink
Jaa, tole je dezni plascek. Ce ste iz Lj (predvidevam da okolica), je kar dosti stacunc kjer imajo dezne plascke. Tegale sem kupila v trgovini Smreck, na trubarjevi.. ?? ..
Sem mu pa tam kupila tudi en polovercek, ravno vcerej..
O psarni ti bom kar na Zs pisala.. A bi imeli se enega? Mi tudi, ravno iscemo. Smiley
Bo imela psarna zdaj kmalu leglo pa upam da bomo vzeli enga.. Ni se nic sigurno Smiley

Lp=)
p.s. Slikce sledjo..
Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #1952 : petek, 02.09.2005 : 16:57:58 »

O psarni ti bom kar na Zs pisala.. A bi imeli se enega? Mi tudi, ravno iscemo.
Bo imela psarna zdaj kmalu leglo pa upam da bomo vzeli enga.. Ni se nic sigurno

Seveda bi imel se eno, da bo imel Žak družbo na stara leta. No superca čaka na ZS

čau
Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #1953 : petek, 02.09.2005 : 17:05:12 »

slikce če lohka tud pošlješ na ZS, ker se u tvojem albumu ne vidjo dober . No k boš imela čas da ima miško mal modno revijo za našega Žaka.
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1954 : petek, 02.09.2005 : 18:09:09 »

Evo slikce vseh Mishkotovih oblacilc. Ostale slike sem dala kot linke, slikala sem pa kako se zapne, od spodaj, zgoraj, spredaj, od strani.. Pa se malo ''poziranja'' mojega srcka je Wink

Temno moder Snoppy colection pulovercek.

http://www.moj-album.com/slike/671776/JhoJx81QQMzL6FCe.v.jpg

Svetlejsi, isto moder pulovercek

http://www.moj-album.com/slike/671776/z9j2523YpPPtggFB.v.jpg

Zeleno-rumen dezni plascek

http://www.moj-album.com/slike/671776/LrcBbmeT567njQ2X.v.jpg

Ostale slikce vseh oblekc skupaj:
http://www.moj-album.com/slike/671776/uET7RMOkHWiNgbBY.v.jpg

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]

Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem
Sporočil: 209

« Odgovor #1955 : petek, 02.09.2005 : 18:42:36 »

Pozdravljeni !

Mishko je pravi maneken Smiley).  No tudi moj Miško iz dneva v dan bolj napreduje. Postal je že pravi "kleščar", zelo rad namreč grize moje roke in vleče moje prste. Sicer pa je imel zadnjič obisk svojih pasjih kolegic iz njegove rojstne hiše tako, da je pri nas doma kar mrgolelo čivavic. Pozdravljam vse na forumu in vam želim mnogo lepih jesenskih dni !

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1956 : petek, 02.09.2005 : 18:46:09 »

Hvala Wink
Prosim za slikice tvoje male zverine, ce lahko Grin Grin
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem

« Odgovor #1957 : petek, 02.09.2005 : 18:51:31 »

http://damjanz.moj-album.com/

Saj mislim, da ga že poznaš Smiley
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1958 : petek, 02.09.2005 : 19:23:46 »

Ga , ga, ampak bi se novih slikic Grin

Tale --> http://damjanz.moj-album.com/slike/943650/VG4Kl1S07xsKspmY.v.jpg , je pa svetovna Grin
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1959 : petek, 02.09.2005 : 20:40:01 »

Vidim, da je polno novih slikic pa sem bila samo dva dni odsotna Shocked. Moon, Mishko spet pozira in kaze kako je fotogenicen  Wink. big guy tudi vase slikice so prekrasne......

Sassy, lepo da je z malo vse o.k. Sem se tisti dan spomnila nanjo. Saj se bomo se dobili in bos povedala kako je bilo.  Billy pa gre kmalu v solo, da se malo spozna se s kaksnimi drugimi kuzki, ker se jih trenutno boji. Moj fant je ugotovil, da je Chihuhua pravi magnet za zenske (pravzaprav za vse ljudi, ki jih je srecal). Vceraj je namrec pes odsel cez Tivolil z Billijem v mesto na pijacko in je rekel, da ga je ogovorilo kaksnih 30 zensk  Grin. Vse so se popolnoma raznezile...... mogoce sta izgledala samo tako nenavaden in hecen par (vsak, ki je mojega fanta kdaj videl mu je jasno zakaj). No, moj brat je obljubil, da bo sigurno kdaj peljal Billija v mesto na kaksen sprehodek  Roll Eyes Wink.

lp
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1960 : petek, 02.09.2005 : 20:48:16 »

Vidim, da je polno novih slikic pa sem bila samo dva dni odsotna Shocked. Moon, Mishko spet pozira in kaze kako je fotogenicen Wink. big guy tudi vase slikice so prekrasne......

Sassy, lepo da je z malo vse o.k. Sem se tisti dan spomnila nanjo. Saj se bomo se dobili in bos povedala kako je bilo. Billy pa gre kmalu v solo, da se malo spozna se s kaksnimi drugimi kuzki, ker se jih trenutno boji. Moj fant je ugotovil, da je Chihuhua pravi magnet za zenske (pravzaprav za vse ljudi, ki jih je srecal). Vceraj je namrec pes odsel cez Tivolil z Billijem v mesto na pijacko in je rekel, da ga je ogovorilo kaksnih 30 zensk Grin. Vse so se popolnoma raznezile...... mogoce sta izgledala samo tako nenavaden in hecen par (vsak, ki je mojega fanta kdaj videl mu je jasno zakaj). No, moj brat je obljubil, da bo sigurno kdaj peljal Billija v mesto na kaksen sprehodek Roll Eyes Wink.

lp
Hah, velikan in mini civava Grin Grin Grin
Waw..

Pazi da brat ne postane glavni sprehajalec Grin Grin
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #1961 : petek, 02.09.2005 : 22:43:40 »

Moon, tvoj Miško je res pravi pozer! Prijavi ga na kakšno avdicijo za reklamo za plaščke Cheesy Grin! Vidim da imaš že celo kolekcijo oblačilc doma, pa še vedno nove kupuješ... pa saj bo na koncu moral bit vsak dan v novem Wink
Chi hu, tvoj Miško je tudi pravi mali šarmer! Upam, da bo res kaj več novih slikic ker vedno ko pogledam so samo te, ki pa so definitivno prevečkrat videne-> jih že poznam na pamet Smiley
Ory, hehe... je že fant vedel zakaj je hotel čivavico Wink

Lp vsem čivavoljubcem, Mojca
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1962 : petek, 02.09.2005 : 23:38:09 »

Heh, bom, samo da bo kaksna sansa Grin Grin Grin
Logiran
Chi hu
nekaj malega že vem

« Odgovor #1963 : sobota, 03.09.2005 : 10:25:05 »

Oj Geri! Smiley

Ja slikce dodajam sproti..saj veš..pri takem živem srebru v hiši in okoli nje ni dosti časa. No še za en nasvet bi vas prosil...kdaj ste svoje psičke (koliko so bili stari) začeli privajati na oprsnice ?

Lep pozdrav !
Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #1964 : sobota, 03.09.2005 : 10:46:48 »

Evo slikce vseh Mishkotovih oblacilc. Ostale slike sem dala kot linke, slikala sem pa kako se zapne, od spodaj, zgoraj, spredaj, od strani.. Pa se malo ''poziranja'' mojega srcka je Wink

Hvala za slikce, Miško je pravi model. Nam so vse oblekice všeč, Žaku moramo pa malo garderobo zamenjati.

Lep dan
Logiran
Strani: 1 ... 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.