mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 20.05.2025 : 22:37:43

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 167 168 169 170 171 [172] 173 174 175 176 177 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 444437 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
Joni
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 799

« Odgovor #2565 : nedelja, 06.11.2005 : 13:35:57 »

Joni, tale vmesna faza je najbolj hecna. Ni ne puhast, ne lepo kosmat, ampak kot kakšna oskubljena kura Roll Eyes Smiley. Dolge noge, kratek telo (saj ljudje smo tudi hecni v času odraščanja), potem se pa tako lepo naredijo.

To pa res ... Joni je bil tak medvedek kot pasji dojencek, potem pa v to fazo. Čeprav sem vedela, da to pride, je bilo vseeno hudo, ko so šopi dlak stran padali  Cry Čeprav Joni ni naekrat zgubil vse dlake, ampak mu je vratu in po hrbtu se zelo dolgo ostala. Takrat je bil zelo hecen - kot pobrit po tackah in prsih, gol po trebuhu in okrog ritke, po hrbtu pa so mu viseli dolgi prameni dlake. To se lepo vidi na tisti sliki (5 mesecev).

Je pa res, kako se lepo naredijo. Joni je (tako kot Billy) ze pravi mali gospodic, zdaj ima ze circa 4 cm dolgo gosto dlako po celem telesu, goste "hlače" okoli ritke in kosmata ušesa. Jaz pa fuuuul ponosna  Grin

Lepo, da se vidimo v Vrtojbi!  Sassy, vi tud pridete?

Tinkara
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #2566 : nedelja, 06.11.2005 : 14:16:06 »

Oj Urša, kako je kaj Sassy te dni? Se že zelo dolgo nismo videli in bi se lahko spet kdaj zmenili..... morda kakšen večer čez teden.

lp
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #2567 : nedelja, 06.11.2005 : 20:53:52 »

Oj!

No Moon, ko bos sla kdaj babico obiskat, pripelji s sabo se kuzmana, pa se lahko dobiva, jaz zivim tocno nasproti vrtca, tako da samo cez vrata stopim....Smiley..drugace pa v Domzalah naj ne bi bilo tezko najti kakega travnika, da se bucmani zletajo...

Big guy...hvala za navodila, mislim, da bi se mogla znajti...drugace pa dandanes telefoni laufajo sto na uro, tako da ne bi smelo biti problema...

Se vam bova kak vikend z mojim bucmanom ful z veseljem pridruzila, da ugotovim, kako (ne)socializiranega psa imam...  Shocked  sram

L.P.

Nina
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #2568 : ponedeljek, 07.11.2005 : 16:22:46 »

Ojla!

Bila sem v Nitri na razstavi. Čivav je bilo veliko, žal nimam nič slikic z razstave ker so takrat bili whippeti in sem tam navijala za Kevina. Imam pa slikice vzrediteljičinih čivavic Smiley
-Elvis
-Al capone (samček mladiček)- 2 meseca, 450 gramov
-mala posvojenka (psičko je vzrediteljica rešila iz puppymilla, bila je vsa garjava in suhcena, psička je skoraj popolnoma slepa in ima predvidoma enih 7-8 let. Bila naj bi čivavica. Mislim da bo kar pri njih ostala, ker je Zuzana čisto zaljubljena vanjo.
Ostale slikice z Nitre.

Lp, Mojca
Logiran
Staša
rad pišem
Sporočil: 326

« Odgovor #2569 : ponedeljek, 07.11.2005 : 21:31:40 »

Geri, lepe slikice  Smiley

Maša sigurno nima bolh, ker jo je vzrediteljica posprejala s Frontlinom, poleg tega nisem nikoli opazila nobene, pa jo večkrat pregledam.  Mimogrede, koliko časa drži Frontline?

Glede hrane pa bom še videla, zaenkrat celo papa Nutro Lamb@Rice, očitno ji je postala všeč  Smiley Se pa mi zdi, da se manj praska (je možno, da se tako hitro opazi?) Royal Canin ji namreč sploh več ne dajem.

Pa še ena slikica od včeraj  Smiley

http://stasagrom.moj-album.com/slike/1015781/okydt7Ag7OIoEZvR.jpg
Logiran
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #2570 : ponedeljek, 07.11.2005 : 21:48:57 »

Staša: koliko pa kaj kopaš Mašo? Lahko da jo draži, če ji šampona ne spereš dovolj s čisto vodo. Možen vzrok srbečice pa so tudi cunje (npr. dekica na kateri leži), oprane z močnimi praški ali mehčalci. Mi našemu NO peremo dekico brez mehčalca in z zelo malo praška, ker se je po normalno oprani začel praskati...to so naše izkušnje. Wink
Logiran
Staša
rad pišem
Sporočil: 326

« Odgovor #2571 : ponedeljek, 07.11.2005 : 23:36:17 »

Kopala je še nisem, tako da to odpade, pranje pa bi morda lahko bilo razlog, čeprav se praska že od kar je prišla k meni (od prvega dneva naprej). Vzrediteljica mi je rekla, da je to reakcija na Frontline, ampak zdaj je že več kot mesec od tega ...
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #2572 : torek, 08.11.2005 : 00:09:36 »

Oj!

Staša jaz sem mojemu kuzmanu po priporocilu veterinarja dala Frontline za macke (ampule)...in je rekel, da to zadostuje nekje za 3 mesece...3 dni moras pa pazit da psa ne cohas, kaj prevec po vratu oz. po mestu kamor naneses Frontline...

Zanima me, ali se kdo od vas daje Frontline za macke...jaz sem od zacetka dajala dozo za najmanjse pse, ko pa sem nazadnje prisla k veterinarju, je rekel, da bo za macke vec kot dovolj (sem se zanasala in se zanasam, da ze ve ali vsaj priblizno ve, kaj govori veterinar:Smiley)...no bolhic res ni bilo niti prej niti pol, tako da ucinkovalo verjetno je...ampak...ali je to dobro? Sestave res nisem sla preverjat ali je kaka razlika med pasjimi in macjimi ampulami. sram

Imate kako mnenje?

L.P.

Nina
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #2573 : torek, 08.11.2005 : 00:25:42 »

Oj Urša, kako je kaj Sassy te dni? Se že zelo dolgo nismo videli in bi se lahko spet kdaj zmenili..... morda kakšen večer čez teden.

lp

Sassy je odlicno in spasuje ce se ta vikend kaj dobimo..

Geri, lustne slikice, v zivo pricakujem detajle..  Wink

No pa se nekaj novega za vas.. Mladicki pri

www.microschihuas.com

pod news...

Pozdravcek vsem..

Ursa

Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #2574 : torek, 08.11.2005 : 10:11:08 »

Jaz dajam tudi Frontline za mačke....je učinkovito, mislim pa da ne škodi, ker je tudi meni vet. svetoval da mu dam.

Sassy: meni spletne strani sploh ne odpre Undecided!

Geri: no pa da te še tu pohvalim za slikice  Wink Tongue Grin!
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2575 : torek, 08.11.2005 : 12:43:20 »

Staša, če niso bolhe ali hrana, potem je mogoče na kaj v stanovanju alergična. Se je pa potegnila malčica  Shocked..... Vidim, da gre zdaj predvsem v višino ker je tako lepo suha.  Wink

Billy je popolnoma prehlajen. Hodi po hiši in kiha vsake par korakov. Ko leži je o.k., čim pa vstane pa ima spet probleme z dihanjem. Nosek ima zamašen in z njega se mu cedi. Šla sva preventivno k veterinarju (saj vem, da paničarim  Roll Eyes) in ga je celega pregledala. Temperature sploh nima povišane, učke so zdrave, skratka nič ni narobe samo nos mu nagaja. Upam, da se bo kmalu pozdravil.

Geri, ko se vidimo nam boš še več povedala. Joj sami mladički povsod  Smiley........ Microschihuas, de Pompadour. Eni bol luškani kot ta drugi  Shocked. Sassy, vidim da imajo tudi dolgodlakega  Wink. Dobr da so tako daleč, ker drugače ne vem  Roll Eyes......

lp
Logiran
tajci
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 70

« Odgovor #2576 : torek, 08.11.2005 : 13:09:52 »

Ory moj Taj tudi, edino kašlat je pa nehal ker mu že 2 dni med dajem,kiha pa še >:(Tko, da jaz sumim da so se tako Billy,Mini kot tudi Taj prehladili v šoli ko morjo ležat tam na tleh. Če jutri ne bo boljši pomoje sploh v šolo ne bova prišla.
Lp
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2577 : torek, 08.11.2005 : 13:14:19 »

tajci, se strinjam. Ne vem če ima smisel jutri v šolo, ker samo kiha in smrka. Ne bova imela nič od tega  ne jaz, ne on. Po moje je to tako kot pri človeku. Treba je prebolet prvi prehlad, da imaš potem celo zimo mir. Konec koncev je še otrok in je to njegova prva zima....... ležanje na mokrem in mrzlem pa verjetno prav nič ne pomaga pri vsem skupaj  Sad. Danes sva šla vzet mere za plašček, tako da ko bo narejen, ga bom za šolo verjetno kar oblačila. Je že čisto temno in hladno ob 5h, pa še padavin bo vedno več.

lp
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #2578 : torek, 08.11.2005 : 13:20:08 »

Ory: Kaj si dala šivat plašček?

Sassy: Komaj zdaj mi je odprlo stran da sem lahko pogledala maldičke, full so luštkani!
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2579 : torek, 08.11.2005 : 16:08:35 »

Plašček sem dala šivat, ker mu ni nobeden prav. Vsi so mu preširoki  Sad. Dala pa sem ga delat v Tukanu v BTC. Na koncu trgovine imajo en del kjer vzamejo mere za plaščke po meri.
Logiran
Strani: 1 ... 167 168 169 170 171 [172] 173 174 175 176 177 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.