mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 21.05.2025 : 23:04:38

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 315 316 317 318 319 [320] 321 322 323 324 325 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 642962 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
TagTu
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.173

« Odgovor #4785 : nedelja, 17.02.2008 : 10:39:55 »

Ja, psičke se spomnim s Cinine prve razstave v Trbovljah, psa pa še nisem videla, samo vem, da obstoja.
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #4786 : nedelja, 17.02.2008 : 11:32:29 »

Za vzreditelje vem (so sicer bolj redkobesedni) vendar tudi dvomim, da imajo takega psa. Kaja to res ni Don, ker njega in lastnico tudi sama poznam. Ravno tako ni potepinček sivo črne barve iz Šuštarjeve kolonije. Ta ima krajšo dlako kot Don (da o razčesanosti ne govorim). Če ni rodovniški imam na sumu "kvazi" vzrediteljico iz sosednjega kraja, da bi bil njen, ampak bolj pomembno je, da bi našla sedanje lastnike. Je pa srček in ne bo ga problem privezati, se namreč prec vrže na hrbet in nastavi trebuščka za praskanje. Dlaka na otip čisto tibetanska, da o učkah sploh ne govorim. Bi se človek kar malo zatrapal. Tisa se je pa menda že, ker kar nekaj brunda v svojem boksu. Kako se bo pa obnašal na vrvici bom pa videla (svoboden duh). Mogoče bi bilo tudi, da je ušel zaradi kakšne goneče, ker ga zelo dajejo hormončki, ko ga je Tisa nahrulila, ker je bil preveč neposreden se je spravil pa na mojo nogo, potrebnež.

A Tsa Rja plašček je domače izdelave in iz  poskusne linije, pa se kar obnese. Imamo še enega, pa v njem še ni pozirala. Faj je za v blato in Tisa se je že v 10 minutah v njem prav udobno počutila. Sama sem tudi iskala kot zmešana kakšno takšno palerinco za po tačkah in trebuščku, pa je vse samo za čez hrbet in tam se Tisa ponavadi sploh ne umaže, dež naju pa tudi prav posebej ne moti. Tako smo se šli malo mujškre in nastalo je tole.

lp
Logiran
Kimi*
odvisnež
Sporočil: 595

« Odgovor #4787 : nedelja, 17.02.2008 : 11:48:56 »

Bela Tisa iz kakšnega materiala si pa naredila plašček? Me zanika, ker jaz tudi za Lino do sedaj še nisem našla palerine, ki bi bila praktična z v blato, našla sem samo takšne kot si ti napisala zgoraj.

LPK
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #4788 : nedelja, 17.02.2008 : 11:51:54 »

Kvazi vzrediteljica ima v Trbovlje prodano vsaj eno psicko, crne barve, staro kaksne 3 do 4 leta. Lahko, da je tudi kaksnega samcka prodala sem. (hehe, smo kot KGB, imamo vse pse prestete  Grin Grin Grin)

Ce ne najdes lastnika, ga se vedno lahko zvleceva domov (lahk tud k meni) in ga postrizeva. Potem mu pa na ovratnico obesiva listek, da naj poskrbijo zanj, drugace.... Angry Sicer obstaja tudi moznost zavetisce, ampak jaz v Zonzani ne dam psa. Sad

p.s. sicer pa...a ne bi imela dveh psov? Cheesy Wink
Logiran

BELA Tisa
rad pišem

« Odgovor #4789 : nedelja, 17.02.2008 : 12:10:28 »

Iz navadne flis odejice (vedno so kje v akciji) in iz enega kosa sem dobila ven dva plaščka, s tem, da sem kar nekaj blaga zavrgla, saj sem veliko eksperimertirala z merami in krojem. Pri prvem so obrobe iz stare moške srajce.
Ta drugi je iste barve, hlačke so pa iz otroškega bodija.

Pri flisu moraš biti pozorna kako režeš, ker (vsaj moja je bila) je raztegljiv v eno smer v drugo pa prav nič. Prvič so se mi rokavčki zmočili in nateggnili za par 10 cm, tako sem jih morala potem izrezati v drugi smeriin se sedaj širijo le po obsegu in ne po dolžini.

Ja, Kaja saj že imam dva psa, in dokler bo tako, si tretjega žal ne morem omisliti. Začasno pa ni problem, vendar se bojim da bi bilo potem nemogoče kar naenkrat mogoče, mojo denarnico bi pa kap. Prav, naslednjič ko ga vidim, gre z menoj, vsaj do veterinarja na branje čipa in potem bomo videli. Sem pa dobila inf., da je en takšen tibetanec na Tereziji, lastnica dela v Šparu in je vsa zatrapana vanj in vedno govori o njem tako, da dvomim, da bi si ona dovolila, da njen pes takole bega okrog. Nikoli pa ne veš.

[attachment deleted by admin]

Logiran
nuhl
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #4790 : nedelja, 17.02.2008 : 14:30:30 »

Cheesy Par vtisov z sobotnjega snežnega izleta.  Cool

Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #4791 : nedelja, 17.02.2008 : 14:45:50 »

Lhun, kje ste pa bili?
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
nuhl
rad pišem

« Odgovor #4792 : nedelja, 17.02.2008 : 19:49:07 »

Cheesy Cheesy Cheesy Rudno polje  Wink
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #4793 : nedelja, 17.02.2008 : 19:53:39 »

Tina, pa ti si prava šiviljska mojškra Wink
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #4794 : nedelja, 17.02.2008 : 20:06:08 »

Tina, pa ti si prava šiviljska mojškra Wink

To pa čisto res.
Logiran
BELA Tisa
rad pišem

« Odgovor #4795 : nedelja, 17.02.2008 : 21:00:37 »

Hvala, vendar ni tako težko, le potrpeđžljivega psa moraš imeti, da ti je za model. Wink

Metha, ste bili na Kumu, je tam gori še kaj snega? Tisa bi se tudi še malo valala po snegu, pa ga ni več nikjer.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #4796 : nedelja, 17.02.2008 : 21:00:43 »

Cheesy Cheesy Cheesy Rudno polje Wink

Škoda da niste povedali da greste tja - bi se ponudili za kompanijo ...
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #4797 : nedelja, 17.02.2008 : 22:34:20 »

Bela Tisa, na Kumu se je včeraj Naji "trgalo". Bilo je mrzlo, gozd,... in na senčnih koncih zaplate snega, idealne za valjat. Tako da, snega res ni veliko, a za malce povaljat dovolj. Plašček je pa super!!!
Lhun & Co, mi smo bili danes tudi tam, pa nato peš do Uskovnice. Prava zimska pravljica, a ne.
Logiran
nuhl
rad pišem

« Odgovor #4798 : ponedeljek, 18.02.2008 : 00:12:48 »

Škoda da niste povedali da greste tja - bi se ponudili za kompanijo ...
Še sami nismo vedeli. Smo se odpravili šele okoli 1 ure od doma, bolj po sistemu za nosom in smo pod vplivom Nandinih fotk končali na Pokljuki.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #4799 : ponedeljek, 18.02.2008 : 01:42:14 »

Še sami nismo vedeli. Smo se odpravili šele okoli 1 ure od doma, bolj po sistemu za nosom in smo pod vplivom Nandinih fotk končali na Pokljuki.

... ŠKODA - TUD MENE SO PREMAMILE, SAJ SEM BIL PREMALO ODLOČEN IN TAKO SMO ŠPANCIRAL LE OKROG PO TACNU
Logiran
Strani: 1 ... 315 316 317 318 319 [320] 321 322 323 324 325 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.