informacije - pomoč | cenik za uporabnike | cenik za oglaševalce | popusti za člane | splošni pogoji
Domov
mojpes.net
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 25.05.2012 : 00:55:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpesForum  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Landseer
Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 [15]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Landseer  (Prebrano 12314 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
kastelecu
rad pišem

Sporočil: 484

« Odgovor #210 : torek, 25.08.2009 : 11:04:44 »

branka.. se mi je kar zdelo, da se boš oglasila v tej temi Smiley

a pa veš, zakaj?

Ker so tele pikice na nogah in glava in barva zelo podobne tvojemu Bučkotu, ane  Wink

Sem v svojem prvem postu tu že imela napisano, pa sem potem zbrisala, da me pasma zelo spominja na pomanjšano različico mešančka neke forumovke, ki se bo po vsej verjetnosti tu tudi javila Wink Wink

Lepi so teli pesoti, res Kiss
Logiran
kastelecu
rad pišem

Sporočil: 484

« Odgovor #211 : torek, 25.08.2009 : 11:12:36 »

Aja, dedina, sem pozabila nekaj napisat v zvezi s tvojim prvim postom, da razumeš tisto KatarinoM, ki ji ni nihče nič odgovoril in se zato ne oglaša več na tem forumu.
Veš kako je, vsak forum ima svoja pravila. Na tem forumu lahko svoja legla in psarne oglašujejo tisti uporabniki, ki imajo uporabniški paket maksi.
KatarinaM je v tistem primeru spraševala za morebitna legla po Sloveniji. Ker na mojpes.net-u takrat ni bilo prijavljenega nobenega vzreditelja landseer-jev, ji je Jana lepo napisala, da teh podatkov tu ne more dobiti in jo usmerila na druge naslove, kjer pa bi jih lahko dobila + prilepila ji je link do pravil..
Torej, nič žalosti in razočaranja, forum ni zamrl in ne bo zamrl, samo ene pasme so v Sloveniji manj znane, zato tudi manj zanimanja in pisanja.  Smiley

LP Wink
Logiran
Lynn
Sara S.
midi

Spol: Ženska
Sporočil: 4.862

Boni in Poppy

« Odgovor #212 : torek, 25.08.2009 : 13:53:52 »

Zelo lepa landserja Kiss imaš, dedina.
Logiran

A Cavalier is the only one on earth that loves you more than you love yourself.
~Josh Billings

Kavalirji so moje življenje!
branka
midi

Sporočil: 8.888

Prijatelja za vedno :)

« Odgovor #213 : torek, 25.08.2009 : 14:15:26 »

branka.. se mi je kar zdelo, da se boš oglasila v tej temi Smiley

a pa veš, zakaj?

Ker so tele pikice na nogah in glava in barva zelo podobne tvojemu Bučkotu, ane  Wink

Sem v svojem prvem postu tu že imela napisano, pa sem potem zbrisala, da me pasma zelo spominja na pomanjšano različico mešančka neke forumovke, ki se bo po vsej verjetnosti tu tudi javila Wink Wink

Lepi so teli pesoti, res Kiss

Hehe, ti pa imaš dober "uč"  Wink ampak res, podobnost z mojim Bučkom je res velika, le da ima tale velikanček še 2x toliko kg, kot Bučko. Ampak smrček, pa pikice na njem  Roll Eyes Kiss krasni so! Zelo zelo lepi psi  Kiss
Logiran

"Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh." Lord Byron
dedina
novinec
*

Sporočil: 7

« Odgovor #214 : torek, 25.08.2009 : 17:09:23 »

Ojla!
Hvala vsem za pomoč in seveda pohvalam. Sem vesela, da sta vam naša kosmatinca lepa. Mi smo nori nanju in lahko rečem, da sta naša člana družine. Z nami potujeta vsepovsod. Lahko rečem, da Larsu manjka le še potovanje lz letalom Wink ... bil je že z gondolo na Voglu in z barko ter trajektom po otokih. Znjim smo dali skozi tudi nekaj razstav in prinesel nam kar nekajkrat  CAC, CACIB in BOB iz domovine in tujine. Zdaj pa je na vrsti mala Pandica.
Še pozdravček in  Kiss

Logiran
dedina
novinec
*

« Odgovor #215 : sreda, 26.08.2009 : 12:16:43 »

sram  Mogoče ni to pravo mesto za postaviti to vprašanje, a vseeno... mi lahko kdo pomaga, kako pridem do svojega profila in si vnesem podatke in sliko... Namreč, ko kliknem na moje ime mi napiše, da nimam dovoljen ogled do svojega profila  Undecided ...
Hvala in lep pozdrav!
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator

Sporočil: 40.259

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #216 : sreda, 26.08.2009 : 12:23:51 »

dedina, vse razlage najdes v pravilih in tehniki.
Logiran

dedina
novinec
*

« Odgovor #217 : sreda, 26.08.2009 : 13:23:53 »

Hvala!
Zelo lep napisano...  Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 [15]   Gor
Natisni
mojpesForum  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Landseer
Skoči na:  

domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2012 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Strežniki Spletni Hotel.