no, koncno sem tudi jaz prilezla do neta
nase prvomajsko vandranje na avstrijsko specialko je bilo res super... clio se je dokazal za izvrstno transportno sredstvo, ki "prenese" kar 6 potnikov
, kimo se pa ma po izletu z dvema misica za glavnega na vasi in v mestu (prav v glavo mu je stoplo
)
rona in retrieverka sta res razturali!!!!, glavni sta!!!... tudi "lizi" si za tretje mesto v JH v morju otrok zasluzita cestitke...
vtisi o goldnih... skupaj 111 goldnov... na prvi pogled: od vmesnih "navzgor" trend zlatih, pa tudi zelo temnih psov, relativno dobre glave, psi v povpracju visji od slovenskih (kimo je bil pravi malcek), suhi, neverjetno veliko visoko nosenih repov, nadpovprecno dosti sprednjih nogic navzven, kar nekaj psov z zelo slabimi (brez) misicami na zadnjih nogah, zelo dobro odlakani psi...
v povprecju je bilo videti nekaj vrhunskih psov in priblizno enako st. podovprecnih psov...
zanimivo pri mladickih, najmlajsih in mladih pa je, da so pri zelo svetli, res pa je, da so tudi v avstriji zaceli uporabljati samce, ki dajejo zelo svetle potomce (npr. karvin zaicca, etc)
rezultati... jaz sem se osredotocila na ring, kjer je sodila margaret woods (amirene), kjer je bil tut kimo... torej samci...
CACe so dobili:
vmesni (11): Vienna's Golden Dreams Aureo Savio (zelo lep pes, zasluzeno zmagal)
zreli (16): Faithful Heart Ayman (super v stoji, v gibanju zelo dolg, a sem navijala zanj
)
delovni (2): Dream Max Golden Angels of Oberach (oba psa veliko slabsa od vmesnih in zrelih)
prvaki (4): Royal Crest Gold-n Eye of Cyclone (BOB, krasen pes, samo prelomljen rep je zlo motil)
seniorja (2): Boris vom Friedenstein (zelo mladosten, cudovita dlaka, ki je malce prekrila slabse telo, ogromen)
psice:
mlade (9): Galans Kurazsi Sissy
zrele (11): Royal Crest Gold-n Hark the Herald Angels (BOS, sicer zelo temna, ampak precudovita, jaz ji bi dala BOB)
BOB in BOS je sel k istima lastnikoma!!
Labije je dobil prekrasen hrvaski samec Fisherman's Friend Cosmonaut, ki pa ga je, ce se ne motim, v BIS nasa rona premagala v delovnih;D
prireditev je bila super organizirana, ringi primerno veliki, v blizini ogromno trave za igro in potocek za retrieverje, ki niso ravno zmagali, da so se zletali, prasicko pa se je se malo skopal in skopal dve jami
ob prihodu pa so nas, slovence najprej, pozdravili se ob vstopu v EU
upam, da nas bo naslednjic ze za 2 clia