mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 19.05.2025 : 19:06:01

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 238 239 240 241 242 [243] 244 245 246 247 248 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 442981 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Moon
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.642

« Odgovor #3630 : torek, 14.03.2006 : 23:09:37 »

Staaasaaaaa, welcome baaack Cheesy Cheesy Cheesy

Se zmenmo za Mostec brez problema Cheesy
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3631 : torek, 14.03.2006 : 23:11:15 »

Tukej me pa ful na Sassy (ko je bila mlajsa) spominja .. http://stasagrom.moj-album.com/slike/1015781/eL9KA909zdNuYzw8.jpg
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #3632 : sreda, 15.03.2006 : 14:29:07 »

Glede na vse prijatelje, ki jih je imela oz. na novo spoznala, vaju ocitno res ni kaj prevec pogresala...

http://stasagrom.moj-album.com/slike/1015781/xvE2qmhDkRbRGVNJ.jpg
Logiran
Staša
rad pišem
Sporočil: 326

« Odgovor #3633 : četrtek, 16.03.2006 : 18:01:21 »

Midva sva njo vsekakor bolj  Wink

Imam pa en problemček. Maša sedaj briketov niti od daleč noče videti, če jih skombiniram z rižem in piščancem, jih prav izpljuva ven, seveda mimo posode, da ne bi slučajno rabila kakšnega dvakrat izpljunit ... niti dotakne se jih ne (na počitnicah je namreč jedla ostalo hrano). Nasplošno je postala izbirčna - za zajtrk sem ji naredila tuno s skuto in malo kosmiči, par grižljajev je pojedla, nato pa konec.

Kaj naj sedaj storim??  Sad
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #3634 : četrtek, 16.03.2006 : 19:37:28 »

Khm...to se podobno dogaja pri nas trenutno z Ganyem...namrec mami pri skoraj vsakem obroku pade kak koscek hrane direktno Ganyu v gobcek in tako se je le ta zacel zmrdovati nad briketi...sem jih vmes tudi ze zamenjla, ce slucajno mu "okus" ne bi odgovarjal, vendar je bilo jhitro ocitno, da ni problem v briketih, temvec v "mami"...

Pac, v vsakem trenutku ima brikete na voljo in ko je lakota dovolj velika, le ti postanejo se kako uzitni...sicer se slisi kruto, vendar ce bo lacen bo pac lacen...na voljo so mu briketi, odlocitev je pa
njegova...

Zjutraj se zajtrka recimo tudi dotakne ne, okrog poldneva, ko pa se zlaufa in presnova vsak koticek, pa mu zacne ocitno "kruliti" po zelodcku in veselo navali na briketke...

Pa recimo od Olija briketi so tudi veliko bolj uzitni kot njegovi (tukaj verjetno ni potrebno poudarjati, da imata isto znamko, le da so eni za seniorje eni za puppye)...

Ce ji ne zelis vseskozi kuhat, jo raje postavi pred dejstvo ali briketi ali lakota...prej ko slej se bo odlocila za brikete...slisi se sicer res okrutno vendar deluje... Huh
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3635 : četrtek, 16.03.2006 : 20:29:28 »

Citat
Ce ji ne zelis vseskozi kuhat, jo raje postavi pred dejstvo ali briketi ali lakota...prej ko slej se bo odlocila za brikete...slisi se sicer res okrutno vendar deluje...

Se strinjam Wink Mojadva tut kaksen dan ali dva v tednu stavkata, ampak ce bota dovolj lacna bojo tut briketi dobri. Zanc sem jima vzela brikete in ukinla vse ostalo(zjutraj sta malo jedla potem cez dan nista hotela vec) pa sem jima dala brikete nazaj sele naslednji dan opoldne-popoldne. Morda malo kruto .. ampak sta potem takoj spraznila skodelco in gresta lepo papat brikete ko jima zapase.
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #3636 : nedelja, 19.03.2006 : 20:25:02 »

Ciao Staša! Sem si šele zdajle uspela ogledati tvoje nove slikice...... tale z morskim prašičkom je pa popolnoma nora!!!  Cheesy In Maša se je tako spremenila!  Shocked Prava odrasla punca.......
Glede hrane se strinjam z ostalimi. Ne popuščaj...... slej kot prej bo jedla to kar je v skledi!

lp
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #3637 : nedelja, 19.03.2006 : 21:14:17 »

Najprej hvala Christini za obisk vceraj in Stasi danes.. No glede hrane in vsega sva se ze osebno pomenili..  Saj pravim, ob polni skledi hrane se noben ni umrl..  In pokazi ji da je od tebe odvisno kaj in kdaj bo jedla.. in ne pustit vec kot 10 min briketov v salcki, pocasi bo dojela da mora pospravit kolikor lahko, ker potem ne bo cel dan nic.

No pri nas imamo ful dela, ker se non stop nekaj dogaja pa se potem skoraj nimam casa oglasit. Danes ko je bila Stasa pri meni in je bil tak lep soncek da smo bili lahko zunaj, je prvic obcutil toplono soncka tudi mali Winnie. Glede na njegovo raziskovanje mu je bilo vsec. Pa prav nic ga ni bilo strah. Kasneje so prisli tudi Kojekovi z Masinim polbratcem oz. Sassyinim stricem, tako da smo se res cel dan skoraj crkljali s kuzki.
Pa nekaj slikic mi je uspelo dati v album, sicer ne od danes, ker nisem imela fotica, pa vseeno:

http://sasy.moj-album.com/album/2063759/

Pozdravcek, pa cim vec soncka

Ursa
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3638 : ponedeljek, 20.03.2006 : 09:40:36 »

Hvala tebi za povabilo Urša.  Wink Mali je enostavno preveč luškan in človek se komaj pripravi, da ga ne bi kar domov vzel  Grin. Billy je bil seveda srečen, da se je lahko družil s svojimi kolegi, ampak za Winnija pa nekako ni vedel kaj naj z njim  Huh ..... nekam majhen se mu je zdel in verjetno mu je čudno dišal.....

Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3639 : ponedeljek, 20.03.2006 : 09:42:17 »

Joj, zdele sem vidla slikice z novim puloverčkom!!!  Cheesy A je lahko še bolj srčkan!!??
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3640 : ponedeljek, 20.03.2006 : 12:49:43 »

par slikc od včerej..

http://magic.moj-album.com/slike/1577374/LmpflkwZHCT_0up5.v.jpg
Lump :?:  :twisted:

http://magic.moj-album.com/slike/1577374/ePPoCv06OLiSzRi6.v.jpg

http://magic.moj-album.com/slike/1577374/SAApYMN0NrZtldBU.v.jpg

http://magic.moj-album.com/slike/1577374/kTeNMHVae_BtuR3n.v.jpg
Logiran
Staša
rad pišem

« Odgovor #3641 : ponedeljek, 20.03.2006 : 22:24:43 »

Masha dobesedno strada, mogoce poje žlico briketov, pod pogojem, da ji jih dajem direktno iz roke. Pa še to ne vedno  Sad

Ursa, hvala za povabilo. Res je bil lep dan in kužki so prav uživali na sončku Smiley Winnie je za pojest, Tally je pa v živo še bolj srčkana kot na slikicah. Mislim, da bosta krasna, ko zrasteta. Tudi Tino mi je bil všeč, mogoče zato, ker se je tako stiskal k meni - me je spomnil na Tinko Smiley Sicer pa upam, da se s Tinko še kaj vidimo v prihodnosti.

Sara, Nacho je pa zrastel  Shocked Res ga že dolgo nisem videla. Sicer pa Urša pravi, da je tudi Maša zrastla, od kar jo je nazadnje videla, kar je bilo takrat pri meni doma. Proti Sassy in Kokotu je res velika, da ne govorim proti Tally in Winniju  Grin Sedaj, ko je bila na počitnicah, se je malo poredila, menda je imela celo 2,5 kg, ko sem jo pa jaz nazadnje tehtala, pa 2,1 kg. Sicer pa bo kmalu prišla na svojo staro težo, čle bo tako nadaljevala z briketi  Sad

Ory, moramo se kaj videt. Billie je ne glede na vse Mašin ljubček Wink Na slikicah izgleda še bolj košat, kot je bil nazadnje pri meni. Res bi bilo fajn, če bi se kaj dobili. Kar pa se Winnija tiče, tudi Masha ni točno vedela, kaj si naj misli Smiley Vendar jo je blazno zanimal, celega je prevohala (kolikor je stražaka Sassy seveda dopustila Wink), v svoji vznemirjenosti (saj jo poznaš) je bila na trenutke celo preveč vsiljiva. Na Tally začuda ni nič lajala, kar se ponavadi zgodi, ko prvič vidi določenega kužka, najbrž zato, ker je bila na tujem terenu.

Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #3642 : torek, 21.03.2006 : 22:00:21 »

Staša, a tebi tudi ne gre Tinka iz glave. Jaz jo imam vsakič pred očmi, čim mi kdo omeni čivave.
Logiran
Staša
rad pišem

« Odgovor #3643 : sreda, 22.03.2006 : 10:13:06 »

Ja, res se spomnim velikokrat na njo.
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #3644 : sreda, 22.03.2006 : 18:57:31 »

Ojla!

Včeraj smo obiskali malega Winnija. Mali te osvoji v delčku sekunde Cheesy!! Od kar sem ga zadnjič videla je postal prav poskočen (no neroden je tudi Wink) in prav razigran. Geri se je zelo čudila kaj je to majhno bitjece Shocked.. Na obisku pa je bil tudi Billy, ki si je za punco kljub Sassyjinim ljupčkom zbral Tali Wink nastalo je tudi nekaj slikic, ki si jih lahko ogledate: http://geri.moj-album.com/album/2621340/
Moja najljubša pa je: http://geri.moj-album.com/album/2621340/?os=2621578 Grin
Logiran
Strani: 1 ... 238 239 240 241 242 [243] 244 245 246 247 248 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.