mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 22.05.2025 : 15:15:02

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 447106 krat)
0 članov in 16 gostov pregleduje to temo.
Moon
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.642

« Odgovor #2820 : torek, 29.11.2005 : 13:11:06 »

Citat

Moon, od kje pa je pes? Drugače je pa luškan Smiley

Iz iste psarne kot Mishko. Hvala za kompliment ..  Wink
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2821 : torek, 29.11.2005 : 13:13:32 »

ne sarkastično, žalostno resnično. Še nedolgo nazaj je moon "posvojila" eno mladičko iz Gmajnic, ki je romala nazaj, bojda zaradi alergije.  Lips Sealed Tudi ona je bila luškana. In super se je ujela z Miškotom, krasen album je moon naredila, potem pa preberem, da je šla nazaj na Gmajnice...meni nič, tebi nič, pa je tamala spet v zavetišču, sama, osamljena. Hecno, nikjer nisem zasledila, da bi se moon takrat potrudila psičko oddat ali pa vsaj najti začasni dom...Za bruhat. Zato sem se zgrozila, ko sem videla, da ima "novo pridobitev".

Še tole .. od kje ti to , da se je super ujela z Miskotom ? Niti ne, nje res ni fino sprejel. Rencanje, izogibanje, ipd.
Tegale je pa res okej sprejel, skupaj lahko isto kost grizeta pa ne bo rencanja ..

Logiran
Bučka
rad pišem
Sporočil: 386

« Odgovor #2822 : torek, 29.11.2005 : 13:22:16 »

Evo spet debate .. Wink

kaj se muzaš zdaj? V čem si ti kaj boljša kot ostali, ki cucke šetajo sem pa tja, pa malo posvajajo in malo oddajajo?!

Hvalabogu, da na čivave nima .. Cisto odvisno od psa do psa.. Sej nimajo vsi iste dlake .. Najlazje je obsojat, ja .. pa debate razvijat ..

kako se že reče: probat ni greh, a ne?

Kot je ze Mojca oz. Geri napisala ..

vse sorta oglasi se pojavljajo na forumih, vestno jih limate sem in tja na različnih forumih itd...ampak neee, tale pa ni šla gor... Intenzivno iskanje, ni kaj.

Tegale je pa res okej sprejel, skupaj lahko isto kost grizeta pa ne bo rencanja ..

razlog več, da ga obdržite?!  Zdaj pa še upajte, da ne bo kakšne alergije.
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2823 : torek, 29.11.2005 : 13:26:15 »

kaj se muzaš zdaj? V čem si ti kaj boljša kot ostali, ki cucke šetajo sem pa tja, pa malo posvajajo in malo oddajajo?!
A sem kje napisala da sem boljsa .. ?
Citat
vse sorta oglasi se pojavljajo na forumih, vestno jih limate sem in tja na različnih forumih itd...ampak neee, tale pa ni šla gor... Intenzivno iskanje, ni kaj.
A če sem logirana na forum, moram nujno objavlat oglase? Sem mislila da ni obvezno. Sicer pa, yuma je sla po parih dneh v nov dom.
Citat
razlog več, da ga obdržite?!  Zdaj pa še upajte, da ne bo kakšne alergije.
Jap Wink
Logiran
Bučka
rad pišem
Sporočil: 386

« Odgovor #2824 : torek, 29.11.2005 : 13:29:42 »

A sem kje napisala da sem boljsa .. ?

TO VSE POVE.
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #2825 : torek, 29.11.2005 : 13:35:10 »

Citat
He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart.

Zadnji del gre pa tako: You owe it to him to be worthy of such devotion.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2826 : torek, 29.11.2005 : 13:38:38 »

Zadnji del gre pa tako: You owe it to him to be worthy of such devotion.

Kaj? Ne štekam ..
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #2827 : torek, 29.11.2005 : 13:40:02 »

A sem kaj zamudila... emm.. a ni bila Yuma EDINI pes ki ga je Sara posvojila in žal morala oddati? Če ni potem me prosim razsvetlite Smiley. Če pa je je pa malo nepravično govorit da kar tako posvaja in oddaja pse... to zveni kot da je še nevem koliko psov posvojila se jih naveličala in oddala..?? Edino kar ji gre očitat je da se mogoče ni dovolj potrudila pri iskanju novega lastnika.

Lp, Mojca
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2828 : torek, 29.11.2005 : 13:40:23 »

Yuma je bila edina.
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #2829 : torek, 29.11.2005 : 13:44:54 »

Zadnji del tvojega podpisa, tisti del, ki ga ni, gre tako kot sem zgoraj napisala.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #2830 : torek, 29.11.2005 : 15:12:09 »

oj!

Clovek en dan ne bere kaj se dogaja pri civavicah, pa ima potem pol ure brenja...toliko je novega....

Ja Moon, full je srckan tale mali kuzman...

Em..samo ni mi cisto jasno, kam je bil namenjen prvotno kuzman oz. kdo ga je prej imel...?

Kar pa se tice prejsnjih posvojitev, je pa moje mnenje, da vedno obstajata 2 plati zgodbe...vsak pove svojo...verjetno ni prav obsojati, ce ne ves podrobnosti...

L.P.

Nina
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2831 : torek, 29.11.2005 : 16:28:38 »

Zadnji del tvojega podpisa, tisti del, ki ga ni, gre tako kot sem zgoraj napisala.
Aja Smiley Nisem skapirala od kje ta stavek.

Ninca .. Ja mali je iz psarne (iste kot Mishko) najprej pa je bil namenjen da bi bil prodan na Finsko, pa se je obrnilo tako da je prisel v Slo.
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2832 : torek, 29.11.2005 : 18:53:39 »

Par novih slikic v albumu .. http://magic.moj-album.com/album/1577390/ ..

http://magic.moj-album.com/slike/1577374/_XhL5a7j5aLfmuA8.jpg

http://magic.moj-album.com/slike/1577374/OT9oKx8HivRMZSTv.jpg
Moj moj  Cheesy
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #2833 : torek, 29.11.2005 : 22:02:34 »

No takole Bucka (ostali)!!  Moon je stara 14 let, to se ne pomeni da lahko ona odloca o teh stvareh. Za to ima mamo, ki odloca namesto nje. Ce ti kaj ni vsec, se obrni nanjo, pa ti bo ona svojo situacijo razlozila sama. Ne pa obsojat nje, ki ni kriva za to da je mala pac morala it. Ce bi npr. psica bila zelo agresivna do mishkota ali ljudi  a bi jo po tvojem mnenju ravno tako morala obdrzat obsojeno na nagobcnik in kletko? V Sarinem primeru stran od njene mame, kar je prakticno nemogoce izvesti v skupnem stanovanju. Ce bi te Sara osebno poznala imela tvojo tel. itd., bi verjetno tudi ti prejela nekaj klicev dnevno kot smo jih ostali. Tako da ne pametuj tukaj, kjer se pogovarjamo o civavah. Lahko je pluvat po forumu. Jaz mislim da bo se zmeraj njena mama tista ki bo odlocala kdo bo pri hisi.

Ja Sara, je imela v nacrtu ze dolgo da bo imela se eno civavico. Ce bi ze rada vedela, vceraj sploh se ni vedela da pride. Njena mama se je dogovorila z mano zanjo, brez Sarine vednosti, jaz pa sem bila ta vikend v Beogradu in sem malega prinesla. Njena mama jo je hotla presenetit in to je to. A mislis da Sara ni bila jezna in zalostna, ker je morala dat Yumo stran? Ni ji blo vseeno, zato je tudi hotla, da bi sla h komu ki ga pozna. Tako da ce ne poznas cele zgodbe bodi raje tiho, ali pa jo kontaktiraj na privat in se malo pozanimaj preden kogarkoli napadas.

Lp,

Ursa

Moon lepe slikice..  mali je ful cortkan..
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #2834 : torek, 29.11.2005 : 23:15:11 »

No, da malo prekinem debato oz. kreganje....

Oli je dobil svoj prvi plašček...najprej revezu ni bilo nic jasno, kaj hudica je to na njem in je hodu kot manekenka...smo se mu nasmejali do solz... Grin  Grin pol s casoma je pa ugotovil, da je ocitno noter kar prijetno toplo.... Roll Eyes

Ravno maneken za pasje oblekice ne bo bil...je delal vmes tako neumne poteze.... Undecided

L.P.

[attachment deleted by admin]
Logiran
Strani: 1 ... 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.