o psih
pasme
galerija
forum
zaščita ivali
posvojite psa
Dobrodošel/la,
gost
. Prosim
prijavi
ali
registriraj
se.
četrtek, 22.05.2025 : 20:36:40
1 uro
1 dan
1 teden
1 mesec
vedno
Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
mojpes.net
|
o psih
|
pasme
|
FCI 9
| Tema:
Čivava - čvek
Strani:
1
...
189
190
191
192
193
[
194
]
195
196
197
198
199
...
449
Dol
« nazaj
naprej »
Avtor
Tema: Čivava - čvek (Prebrano 447478 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
Ninca10
odvisnež
Spol:
Sporočil: 644
Re: Čivava
«
Odgovor #2895 :
petek, 02.12.2005 : 17:31:07 »
Ups...sem vidla da sem napisala samo lastnice so vsete zraven brez lastnikov...
Kaj je tukaj na forumu tuki kak lastnik civavic ali pri tej pasmi prevladujemo zenske?
Khm...
L.P.
Logiran
teia
novinec
Spol:
Sporočil: 11
«
Odgovor #2896 :
petek, 02.12.2005 : 18:00:58 »
Našla sem jo v Mb, ni rodovniška, in tudi ne potrebuje rodovnika, da bi mi bila najlepša in najboljša.
Je kratkodlaka punčka, svetlo rjave barve, stara pa je 2 meseca. Res je pravi cuker.
Moram jo malo poslikat, pol pa pripopam slikice
Mogoče kateri ve kje naj najdem kako tanko ovratnico, ker je extra mala. Pa zvonček ji moram nabavit, ker skoz neki skače.
Moon, koliko pa je star tvoj Bacci al kako si ga poimenovala?
Logiran
n3wfka
rad pišem
Spol:
Sporočil: 343
«
Odgovor #2897 :
petek, 02.12.2005 : 18:08:57 »
Citat: teia , petek, 02.12.2005 : 18:00:58
Našla sem jo v Mb,
ni rodovniška, in tudi ne potrebuje rodovnika, da bi mi bila najlepša in najboljša.
Je kratkodlaka punčka, svetlo rjave barve, stara pa je 2 meseca. Res je pravi cuker.
Oh, jaaa....
Zmeraj ena in ista pravljica... Kdaj bo tega že enkrat konec!
Sicer pa kar je, je. Želim ti, da bo zdrava. O tem, da je cuker, pa sploh ne dvomim.
Lp
Logiran
teia
novinec
Spol:
Sporočil: 11
«
Odgovor #2898 :
petek, 02.12.2005 : 18:11:35 »
Moja mala Lily
[attachment deleted by admin]
Logiran
Ninca10
odvisnež
Spol:
«
Odgovor #2899 :
petek, 02.12.2005 : 18:28:40 »
Edino prav, da je zate najlepsa in najboljsa...drugace bi bilo neumnost da bi jo imela...res je lustkana se strinjam...
Majhne ovratnice...se ze spet ponavljam
...Smrcek v centru Ljubljane in pa v BTC-ju Hala A (kjer sem kupila plascek), so imeli ful lepe crne z bisercki (cena je bila 4.000 sit in pa 5.600 sit -meni osebno se to zdi veliko denarja za tako malo ovratnico
)
L.P.
Nina
Logiran
Moon
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.642
«
Odgovor #2900 :
petek, 02.12.2005 : 18:57:45 »
z bisercki!? waa, to je ful lepo .. A so dost majhne za civave?
Ej, nacrtujem v kratkem da se dobimo .. sicer pa ze jutri pridem ker grem do prijateljice .. pa se lahko kje vidimo ..
Mishko je drugace ful hiter, se Kristinin Billy vedno jezi ker ga ne ujame, pa je sam tut hiter .. On laufa tut ko grem jaz normalno pes, pa laufa sem in tja .. Drugace sva pa ponavadi prakticirala da je laufal za mano na rolerjih, parkrat sva sla pa tudi na kolo.
Citat: n3wfka , petek, 02.12.2005 : 18:08:57
Oh, jaaa....
Zmeraj ena in ista pravljica... Kdaj bo tega že enkrat konec!
Sicer pa kar je, je. Želim ti, da bo zdrava. O tem, da je cuker, pa sploh ne dvomim.
Lp
S temle se pa strinjam ..
Logiran
Ninca10
odvisnež
Spol:
«
Odgovor #2901 :
petek, 02.12.2005 : 19:04:03 »
Ja, so dovolj majhne za civavice...mojemu je bila prav...sva jo seveda morala probati...samo ko mi vest ne da miru, ker je bila res cortkana...mogoce bo pa Miklavz kaj prinesu...
Pkl me, oz se kaj tipkava, kaka bo situacija jutri, naceloma pa bi se lahko kaj videli...
L.P.
Logiran
Moon
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.642
«
Odgovor #2902 :
petek, 02.12.2005 : 19:09:36 »
No fajn
Mi bos povedala kje tocno je ta stacunca ..
Logiran
vesna
tukaj sem doma
Spol:
Sporočil: 2.500
«
Odgovor #2903 :
petek, 02.12.2005 : 22:53:06 »
Našla sem jo v Mb, ni rodovniška, in tudi ne potrebuje rodovnika, da bi mi bila najlepša in najboljša.
No se nisem mislila vmešat - pa se vseeno bom!
Čeprav tole sploh ne paše v tole temo in navsezadnje je tega povsod in v vsaki temi neštetokrat povedano in zapisano in ja nikol zadost.........
Jezi me samo tole neumno razmišljanje .....
Draga Teia, da si neboš mislila da ljudje kupujemo rodovniške pse da so lepi, najboljši - lalala
Če še ne veš se psi z rodovnikom kupijo povsem iz drugih razlogov (če bi malce prelistala forum in ne samo teme o čivavah bi to hitro ugotovila) - lepi so pa itak vsi!
Pa še nekaj veliko ljudi ima rodovniške pse - pa se nikoli ne pojavijo na razstavah!
Zato si dajte že enkrat dopovedat, da rodovnik ni VSTOPNICA za tekmovanje za MISS in MISTRA v lepoti!!!
PS: se opravičujem da smradim temo z takšnimi stvarmi - ampak tokrat si ne morem kaj da nebi!
Logiran
Mel
tukaj sem doma
Spol:
Sporočil: 2.795
«
Odgovor #2904 :
petek, 02.12.2005 : 23:01:41 »
Jana, imamo kje smeškote ki bruhajo? Sory, ampak tole je pa že vse skupaj too much!
Ljudje, ali kdaj vidite prst pred sabo ko kupujete pse?! Najboljša in najlepša bi ti bila v vsakem primeru - in edino prav je tako! Koliko "dobrega" pa si s tem storila, je pa nekaj popolnoma drugega!
Pa tukaj pes ni nič kriv - na to se namreč zelo radi obešate, ko zagovarjate svoje nepremišljene ali še huje premišljene nakupe. Ja DENAR JE SVETA VLADAR, kajne?
Mah, jaz grem vsaj s čisto vestjo spat...
LP,
Diana
Logiran
vesna
tukaj sem doma
Spol:
«
Odgovor #2905 :
petek, 02.12.2005 : 23:06:59 »
Citat: teia , četrtek, 24.11.2005 : 12:22:40
Bila sem v dvomih glede čistokrvnosti, pol pa ste na forumu komentirali "čivavo" v šalčki, takrat pa sem se odločla, da raje počakam.
3 mesece sem vsak dan preučevala čivave, tak da tisti peso je res mel drugačen gobček kot ga majo čivave.
Bom pač še malo počakala, vem da bo vredno, ker sem se zaljubila v čivave
To je še huje ko vidiš informiranost.......
Pa Jana ji par postov kasneje da par KORISTNIH povezav!
Ja saj res - kje so tisti smeški ki jih omenja Mel?
Logiran
Mel
tukaj sem doma
Spol:
Sporočil: 2.795
«
Odgovor #2906 :
petek, 02.12.2005 : 23:22:20 »
Citat: teia , četrtek, 24.11.2005 : 12:22:40
Bila sem v dvomih glede čistokrvnosti, pol pa ste na forumu komentirali "čivavo" v šalčki, takrat pa sem se odločla, da raje počakam.
3 mesece sem vsak dan preučevala čivave, tak da tisti peso je res mel drugačen gobček kot ga majo čivave.
Bom pač še malo počakala, vem da bo vredno, ker sem se zaljubila v čivave
Bravo!! Če si za vse stvari vzameš 3 meseca časa, potem pa tako neumnost narediš
mah, bom raje tiho!!
Res premišljen nakup! Verjetno linkov, ki ti jih je dala Jana niti poškilila nisi, ne?
Eno je, če ljudje userjejo in kupijo psa tako...pa pridejo na forum, kaj preberejo in priznajo, da so bili nategnjeni...Drugo pa je ko ljudje pred nakupom pridejo na forum, mi kot ovčke vsi limamo linke, pa se razpišemo kot Prešerni, potem pa ta forumaš veleumno kupi psa za 2 ovinkom in ne za prvim, kot bi ga drugače
lp,
Diana
Logiran
1A
novinec
Sporočil: 10
«
Odgovor #2907 :
sobota, 03.12.2005 : 11:43:39 »
jaz spoštujem mnenja vsakega posameznika! Se mi pa zdi da s temi rodovniki že malo serjete!!!
rodovnik NI zagotovilo da bo tvoj kuža zdrav! vi mislite da so razni mešančki med ovčarji pa rotvajlerji pa vsi drugi, kaj manj zdravi od vaših čistokrvnih čivavic??? Ni mi jasno-če mate vse tak rade kužke-kako lahko tako serjete po čivavah brez rodovnika???
ful me zanima..... vsaka naj napiše 1 predlog kaj se naj zgodi s čivavami brez rodovnika?? naj začnem jaz: zakoljimo jih vse!! bi vam to bilo všeč, kužkoljubke??
vsak kuža si zasluži topel dom in dobrega lastnika, pa če ma papir ali ne!!! Nehajte srati po nerodovniških čivavah in njihovih lastnikih! Če mate svoje mnenje-ok, ne ga pa tako nesramno tupiti vsem drugim....
no zdaj pa na delo...vsaka en predlog! (pa brez tega da ne bi sploh smele obstajati nerodvniške, ker je dejstvo da so na svetu!)
aja, pa še to: nisem lastnica nerodovniške čivave!
Logiran
Ninca10
odvisnež
Spol:
«
Odgovor #2908 :
sobota, 03.12.2005 : 12:06:05 »
Oj!
Kaj bi lahko prosim v tej temi
nehali o rodovniskih in nerodovniskih psih
, civavah, maldickih, zaradi mene bitjih... tema ja civava!!!
Bilo je ogromno napisanega in stvari se samo se ponavljajo...ali ima smisel? Prav je, da se cloveku predstavi mnenje oz. situacija, vendar na koncu bo vsak naredil po svoje...verjetno je ze prav tako...
Ce ta forum spremeni misljenje vsaj enega cloveka je verjetno dovolj, ne gre pa pricakovati, da bodo vsi razmisljali tako in bo vse v najlepsem redu...
A1 na tvoje vprasanje nimam odgovora...
L.P.
Nina
Logiran
vesna
tukaj sem doma
Spol:
«
Odgovor #2909 :
sobota, 03.12.2005 : 12:38:40 »
Citat: 1A , sobota, 03.12.2005 : 11:43:39
jaz spoštujem mnenja vsakega posameznika! Se mi pa zdi da s temi rodovniki že malo serjete!!!
rodovnik NI zagotovilo da bo tvoj kuža zdrav! vi mislite da so razni mešančki med ovčarji pa rotvajlerji pa vsi drugi, kaj manj zdravi od vaših čistokrvnih čivavic??? Ni mi jasno-če mate vse tak rade kužke-kako lahko tako serjete po čivavah brez rodovnika???
ful me zanima..... vsaka naj napiše 1 predlog kaj se naj zgodi s čivavami brez rodovnika?? naj začnem jaz: zakoljimo jih vse!! bi vam to bilo všeč, kužkoljubke??
vsak kuža si zasluži topel dom in dobrega lastnika, pa če ma papir ali ne!!! Nehajte srati po nerodovniških čivavah in njihovih lastnikih! Če mate svoje mnenje-ok, ne ga pa tako nesramno tupiti vsem drugim....
no zdaj pa na delo...vsaka en predlog! (pa brez tega da ne bi sploh smele obstajati nerodvniške, ker je dejstvo da so na svetu!)
aja, pa še to: nisem lastnica nerodovniške čivave!
Če bi si dobro prebrala par zadnjih postov bi videla da nihče tako kot ti paraviš NE "serje" po nerodovniških čivavah!
Vsak kupuje po svoji pameti!
Samo ne vem zakaj ljudje hodite po nasvete - če jih pa ne potrebujete!!!!!!
Vse kar sem hotela povedati da imam pač polno glavo takšnih, ki pišejo da ne rabijo rodovnika za potrdilo, da je njihov kuža lep, zdrav, pa da ne bodo hodli po razstavah in ga zato ne potrebujejo!
In ja o nerodovniških psih se ni pisalo samo v temi o čivavah - še marsikje drugje in če bi pred svojim prvim postom malce pogledala po forumu bi vidla da se to dogaja skoraj spri vseh pasmah!
Zato prosim ne piši neumnosti!
Če pa zagovarjaš nerodovniške pse pa se prosim preseli v temo o nerodovniških psih, k preprodajalcem, mogoče celo k g. Matoši - pa daj tam kakšen pameten nasvet - ne dvomim da jih nimaš!
Pa še nekaj mislim da se na forumu morajo uporabljati tudi določena pravila lepega vedenja - zato pazi kaj pišeš in uporabljaj primernejše izraze!
In ja nisi lastnica nerodovniške čivave - po moje pa ni več daleč do tega!
Zato ne pričakuj da bodo vsi na forumu veselo skakljali naokrog in ti iskali nerodovniško čivavo - za to kar sama prosiš! Zelo dvomim da boš deležna pomoči!
Pa brez zamere, saj mislim da ljudje danes ne sprejemate več nasvetov kot dobro mišljenih, ampak vse vzamete za slabo - pa se gremo kregat - to vsi obvaladamo - MAR NE???
Logiran
Strani:
1
...
189
190
191
192
193
[
194
]