mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 01.05.2024 : 08:59:52

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Tema: Ste naredili kaj smešnega svojim ljubljenčkom?
Strani: [1] 2 3 4 5   Dol
Natisni
Avtor Tema: Ste naredili kaj smešnega svojim ljubljenčkom?  (Prebrano 12740 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« : torek, 06.05.2008 : 15:21:35 »

No zanima me kaj ste naredili smešnega s svojimi zverinicami, ste jih mogoče kje pozabili, ste jih kam zaklenili in jih potem iskali cel dan,... to zna bit zanimivo.

Pri meni je bilo takole. Nekega lepega popoldneva smo dobili obisk. In ker so starši imeli polne roke dela z družbo, so me prosil, če skočim v trgovino. Zelo se je mudilo. Seveda sem poleg vzela tudi Rokija kot ponavadi. Prideva do trgovine, kjer ga privežem. Grem not, nabavim kar moram in potem nazaj domov. Pridem domov in skoz študiram, da sem nakaj pozabila. (tu ne pozabiti del, da se mi je zelo, zelo mudilo Wink). Dam nakupljeno doma in vprašam mamo, kje je Roki? Mama me čudno pogleda in vsi vemo kaj sledi. Ajajajaja... Rokija sem pozabila pred trgovino. K zmešana se obujem in letim med bloki do trgovine. Vmes sem postavila rekord v skoku čez ovire Wink  Roki je seveda zvesto čakal in se drl k zmešan: Kje siiiiiiiiiii, Irinaaaaaaaaaaaaaaaaaa, neeeeeeeeeeeeeeeeee, aaaaaaaaaaaaa, pridi po meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...!
Seveda je bil tako vesel, da ga je skoraj pobralo, ko me je videl. Od takrat ima sindrom trgovine-ko jaz stopim noter v trgovino začne on z, WOF WOF. Ja sej kdo bi mu zameril Wink

No kaj ste pa vi naredili takšnega, da se malo nasmejimo Cheesy
Logiran
bolha2
odvisnež
*****
Sporočil: 871


« Odgovor #1 : torek, 06.05.2008 : 15:32:29 »

Jaz sem svojo Kano pozabila v avtu. sram Sem se pripeljala domov in pobrala vse zadeve iz avta, pridem v stanovanje, pa mi je nekam čudno, zakaj me ni prišla pozdravit, nakar se spomnim, da sem jo imela s sabo. Grin Je treba razumet, da Kana ne mara vožnje z avtom in ko mora biti notri, je tiho kot miška, sploh ne vem, da jo imam.

Lp
Logiran
delavec@amis.net
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.444


« Odgovor #2 : torek, 06.05.2008 : 21:08:43 »

He, he, he, sem se nasmejala do solz  Grin.
Jaz pa velikokrat zamenjam sinovo in Donovo ime, ker sta oba na D. Pa sem glasna na dvorišču:; David, ali si šel lulat in kakat, si pojedel kostko, prinesi novo igračko !:Don, kdaj imaš pa jutri službo, a včeraj si bil s punco v kinu?;  David je naprimer moj 29.letni sin, Don pa  pes  Grin. Ali :; David daj tačko!
Don ali si zaklenil vrata? ;
Logiran
Kalsang
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406


« Odgovor #3 : torek, 06.05.2008 : 21:38:03 »

Moj bivši je bil grozen smrčač. Ponoči sem ga večkrat budila, ga obračala na drugo stran, cmakala, žvižgala, da je prenehal, saj se drugače ni dalo spati. No, enkrat me spet zbudi gromko smrčanje. Pa ga začnem rukat, trest, budit, pa ni nič pomagalo. Smrčanje je še naprej odmevalo in mi cefralo živce. Potem pa kar naenkrat nesrečni objekt mojega dreganja (beri, moj bivši) začne na ves glas cmakat. Me je skoraj kap. Nič mi ni bilo jasno, saj je bil očitno buden, smrčanje pa se je nadaljevalo. Na koncu mi je le kapnilo, da tokrat ni smrčal on, ampak moja psica Tara. Priznati moram, da ga je pri smrčanju dostikrat prekosila.  Cool  Grin
Logiran
Monster
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 219


« Odgovor #4 : sreda, 07.05.2008 : 09:16:49 »

No mi smo pa enkrat s celo družino obiskali stare starše. Naša (takrat še edina) psička Bina je bila z nami. Naj omenim da je Bina jazbečar in seveda obožuje vse luknje, škatle, tunelčke in seveda vse v kar se da splaziti in skriti.
No, spali smo na zložljivem kavču, naslednji dan smo vse lepo pospravili, popokali kufre in da se bomo odpravili...
Ja kje je pa Bina?!
Iščemo, iščemo, kličemo, kličemo... nič.
Po dolgem dolgem času, potem ko smo že odpakirali vso prtljago in pregledali vse sobe, se ta nesreča pasja končno oglasi... iz zložljivega kavča!!
Ta trapa se je zavlekla tja noter (seveda, pod kavčem je bila luknja po celi dožini in jazbečarski nagon pravi hitro v prvo luknjo). Ko smo kavč zložili se je Bini očitno zdelo čisto fino da ima zdaj tisto luknjo čisto zase, brez vhodov. Šele ko je ratala lačna se ji je zdelo vredno oznaniti kje se nahaja.. trapa mala Cheesy

Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #5 : sreda, 07.05.2008 : 10:19:31 »

he he. Pa sm mislila, da sem samo jaz  Cheesy  Avto, smrčanje, luknje, imena... he he
Logiran
lyzika
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 101


« Odgovor #6 : sreda, 07.05.2008 : 10:37:41 »

Jaz nisem ravno kaj posebnega zakuhala moji Maši, sem pa eno ušpičila (povesem nenamerno) ribičem...
....bil je lep sončen dan in z mojo psičko greva na sprehod ob reki, kjer so tisti  dan imeli ribiči tekmovanje (ne me vprašat v kateri disciplini). In moja psička ne bi bil moja, če nebi v bližnjem grmovju našla crkovino, takšno, ki je že dva dni ležala na soncu (tisi, ki ste to že kdaj vonjali, veste, kako to zaudarja). Seveda na ves glas začnem vpiti:"Maaaaašššššaaa ffffuuuujjjj....!!!". Nakar se ribiči vstanejo, začnejo dreti, razburjati, češ, da plašim ribe, da jih dekoncentriram in ne vem kaj še vse!
Največji hec v vsej tej zgodbi, je pa bil, da naslednji dan v lokalnem časopisu preberem članek, da je bilo regionalno tekmovanje ribičev prestavljneo zaradi kaljenja miru mimoidočih sprehajalcev!
 Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
skogkatt
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.691


Dogs have owners, Cats have staff ;)


WWW
« Odgovor #7 : sreda, 07.05.2008 : 10:39:22 »

Cheesy srečne ribice tisti dan Grin
Logiran

moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #8 : sreda, 07.05.2008 : 10:50:04 »

Največji hec v vsej tej zgodbi, je pa bil, da naslednji dan v lokalnem časopisu preberem članek, da je bilo regionalno tekmovanje ribičev prestavljneo zaradi kaljenja miru mimoidočih sprehajalcev!
 Cheesy Cheesy Cheesy

No pa si le prišla do svojih 5 minut slave Wink  Ribe praviš Cheesy
Logiran
lyzika
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 101


« Odgovor #9 : sreda, 07.05.2008 : 11:12:35 »

 Grin Cheesy Grin Cheesy
Logiran
Lubenica
novinec
*
Sporočil: 25


« Odgovor #10 : četrtek, 08.05.2008 : 08:57:41 »

Jaz sem jo tut zagodla... Pa ne BIbi, ampak fantu. Bila sem v službi in je fant šel v trgovino. Bibico je privezal pred vhodom, on pa je odšel po nakupih. Ko sem se vračala mimo trgovine, sem videla ta moj kup nesreče, kako čaka potrpežljivo. Lepo jo odvežem in greva domov. Fanta je zagrabila panika, ko je prišel iz trgovine, pa sem ga hitro preko mobitela pomirila, da sem mu jo jaz "ukradla".
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.309


« Odgovor #11 : četrtek, 08.05.2008 : 11:09:29 »

Podobno smo mi doma mojemu tastu enkrat zagodli, popolnoma nehote. Vcasih meni namrec uspe mojega fotra prepricat, da lahko pride Uma z mano v pisarno (obicajno kaksen petek). In tako sem jo mirno vzela enega dne v sluzbo. Vmes pa je nenapovedano k nam domov sel moj tast po neke svoje stvari in potem ponavadi tudi spusti pse ven lulat (za kar smo mu sicer izredno hvalezni). Potem naenkrat zvoni telefon in moj tast cel panicen, da Ume ni nikjer in da je ne najde in da ne ve ali mu je pri vratih ven vsla ali kaj se je zgodilo - ko mu moj moz razlozi, da je v mb-ju pri meni. No smo se se kr par dni smejali na ta racun. Cheesy
Logiran
lovethor
odvisnež
*****
Sporočil: 516


« Odgovor #12 : četrtek, 08.05.2008 : 11:24:37 »

Moja Anita doma vsepovsod hodi za nama kot senca. Neštetokrat se mi je že zgodilo, da sem jo zaprla v spalnico, kopalnico, tudi na balkon že enkrat. In ker je tako pridna, človek niti ne opazi, da je ni - ampak to nikoli ne traja dolgo, ker kmalu začne bevskat Smiley Thora pa sem ponesreči enkrat zaprla v spalnico, bila je že tema. Revež je verjetno mislil, da je kaj kaznovan, saj je čisto tiho čakal več kot eno uro. Ker ima navado, da se zavleče pod kavč, sem bila prepričana, da je tam. Potem pa smo se spravljali spat in ga kličem, naj pride izpod kavča. Kličem, kličem, nič. Vzamem skledo s priboljški, malo zaropotam, še vedno nič. Potem se le premaknem, pogledam pod kavč, njega nikjer. S fantom sva začela zganjat paniko - kaj če ga je pred vrati pustil, ko so prišli z lulanja? Groza! Hitro se odpravim v spalnico po jakno, prižgem luč in zbudim frajerja sredi najslajših sanj Smiley
Logiran
delavec@amis.net
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.444


« Odgovor #13 : četrtek, 08.05.2008 : 18:04:53 »

Naš maček Levči jo je zagodel moji sorodnici, da jo je skoraj kap. Kot ponavadi se je tudi takrat spravil spat na kavč, pod odejo. Pa pride na obisk sorodnica, sediva pri mizi v istem prostoru, in kar naenkrat ona izbulji oči in prestrašeno gleda na kavč. Celo zakričala je  Grin. Na kavču se je odeja sama od sebe počasi dvigovala, na sredini in dvignjen kupček je bil vedno večji, je zares malo čudno izgledalo, če ne pričakuješ, da je spodaj maček, ki se je ravnokar prebudil in se dobro pretegnil  Cheesy.
Logiran
balu07
otrok do 14 let
***
Sporočil: 172


« Odgovor #14 : četrtek, 08.05.2008 : 18:24:46 »

Pridem jaz enkrat iz šole in grem seveda pozdravit  svoja dva psa. Pridem gor, Taro pobožam, Baluja pa nikjer..Grem k staršem vprašam kje je Balu nihče nič ne ve, grem vn in ga kličem, on nikjer..nato pa se pripeljejo "frajerji" in rečejo da je Balu bil pri vetu Cheesy

Alpa enkrat moji mami:

Mama spusti Baluja vn, v hiši zazvoni telefon in gre noter zdignit...ko pride vn Baluja spet nikjer, ga kliče in nikjer. Gre do vseh sosedov vpraša če so ga vidli-nikjer noben. Vzame kolo se malo pelje po kraju, nikjer ga ne vidi, po dolgem iskanju pride domov in naš mali sedi predvratmi in čaka da mu jih kdo odpre Cheesy
(to se je dogajalo ko sem bila v šoli)
Logiran
Strani: [1] 2 3 4 5   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Tema: Ste naredili kaj smešnega svojim ljubljenčkom?
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines