mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 28.04.2024 : 12:05:01

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Pekinezer - čvek
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 48   Dol
Natisni
Avtor Tema: Pekinezer - čvek  (Prebrano 110878 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
leni
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 271


« Odgovor #45 : nedelja, 09.10.2005 : 08:10:28 »

Ja res so kot eni pliškoti. Skoraj vsak pride do nje da jo poboža, če pa to ne jo pa vsaj ogovori. Sej tud mene to moti ker sploh ne morva normalno hodt če se pa vsak ta drug ko gre mim ustav za kakšno minutko. Pol pa probava čim prej zbežat na neopazen način. Sicer se mi zdi da je ljudje ne zanimajo več tok kokr prej tko da nama gre na boljše. No, časopis sem ji že nastavla pa priboljški zravn da res takoj dobi nagrado. Upam da bo čimprej dojela kje je treba lulat. Se mi zdi da so tejle pekinezki kar pameni ane?
Logiran
marička
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 148


« Odgovor #46 : nedelja, 09.10.2005 : 09:57:56 »

he he, brihtni ko sam hudič. pa trmasti tudi! Moraš res bit vztrajna! Če ima svoj boks, si lahko s tem pomagaš! Ko se polula, se malo poigrajta, čez kakšno uro pa jo zapreš v boks! V boksu se ne bo polulala, ker je to njen prostor! In potem takoj iz boksa jo pelješ ven, da  se bo zunaj polulala in spet nagradica! Ko v boksu zadržuje si malo trenira mehur! Seveda pa to ne pomeni, da jo maš tri ure v boksu! Saj si zdaj verjetno pogruntala, na koliko časa lula! Toliko, da vsaj pol ure potegne, ne! Jaz sicer tega nisem delala, samo sem prebrala v eni knjigi! Ne vem, mogoče pa pomaga!
Logiran
leni
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 271


« Odgovor #47 : nedelja, 09.10.2005 : 17:40:37 »

Bom probala da jo bom mela zaprto v boksu ki ga ima zelo rada sam ga uporabljamo samo takrat ko kam gremo in ga je zato pomoje tako vesela ker ve da gre na kakšen izlet.
Danes je lulala samo enkrat notri smo bli pa kar veliko zunaj ker smo šli na Rožnik Čeprov je tam lulala samo 2X tko da mislim da bo kar šlo.
Logiran
marička
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 148


« Odgovor #48 : nedelja, 09.10.2005 : 18:35:19 »

No vidiš, super!
Kal je ful navdušen nad svojim boksom! To je njegova dnevna soba jaz pravim! In ko kaj ušpiči, se hitro notri skrije, ker je to njegov prostor, in jaz z roko ne grem notri! Ko se loviva in ko nima drugega izhoda, ker ve, da ga bom ulovila, leti v boks! Ker ve, da tam pa ga ne morem ulovit! Ful je navezan nanj! In ravno danes sem umila boks in je Kal bil skoz zraven, da ne bo kaj zamudil! Ga je zanimalo, kaj bom z njim naredila, čist je bil vznemirjen. Ko sem mu ga vrnila je šel takoj notri počekirat, če je vse na svojem mestu! Sem ga pa tudi prvotno namenila za avto, ker kar veliko hodiva okrog! Ampak sem ga vedno odnesla gor in sem vidla, da je veliko v njem! In tako ga ima zdaj čisto za svojega! Meni je boks ful dobra stvar res. Tudi če kakšno hudo ušpiči, ga za kazen zaprem v boks, dokler se ne ohladi.
lp
Logiran
leni
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 271


« Odgovor #49 : nedelja, 09.10.2005 : 19:11:48 »

Ja Tai-Či tud kr ne more vn ko ga ma na razpolago. Verjetno ga bom tud jst zdej začela redno uporabljat, sam je pa smotan kr precej postora zavzame. Sicer pa mislim da je dovolj dobro tud to če jo zaprem v kabinet kjer ma svojo košarco, in se pol tm ne polula pa tud za kazen jo tm zaprem čeprov se mi zdi da se je ta sploh ne prime Angry.
Logiran
marička
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 148


« Odgovor #50 : nedelja, 09.10.2005 : 19:38:20 »

Ja, kabinet je vseeno prevelik in si verjetno hitro najde kakšno zabavo.  Cheesy
Logiran
leni
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 271


« Odgovor #51 : ponedeljek, 10.10.2005 : 07:37:56 »

V kabinetu sem večinoma vse skrila kar bi bilo zabavno. Edino kar je ena izmed največjih neumnosti je ta da zleza v predal pod postlo in se zrine čez čist majhno luknjo pol jo pa iščem. Pa enkrat ko se mi je mobitel polni ga ji je uspel dol s police spravt (čeprov je bil kabel skrit) pa zgrist polnilc ki na vso srečo še nekako deluje. Tko da mislim da je tud kabinet vredu.
Logiran
marička
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 148


« Odgovor #52 : ponedeljek, 10.10.2005 : 21:59:35 »

Ma ja, sej je verjetn v redu, samo je sigurn bolš kletka, je res tko vzgojno! No, kakor za koga,ne!?
Ej, a si vidla enga črnga pekineza, more bit iz tega prvega visokega bloka zraven Slatkega greha! Ej, kok je meni lep ta pes! Jaz sem si želela črnega, samo jih je ful malo in bi ga mogla pripeljat iz Italije! Shocked Jaz sem pa drugač iz tistega zelenega bloka zraven vrtca! Moj fant pa je iz Pot na fužine! (malo off topic, ampak sva itak edine k bereva, hi hi). A ni zanimiv, kako malo je pekinezov! No, čeprav je ena starejša pekinezka še pri nas v bloku. Je huda ......... joj, našega takoj nazja, če se ji preveč približa Grin
Logiran
leni
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 271


« Odgovor #53 : torek, 11.10.2005 : 07:19:47 »

Ja sem vidla ta črnga. Mislim  da je punčka stara okol pol leta. Tko je cotkana Kiss.  Očka od naše je črn sam ne čist mamica pa je zlate barve.

slikca od očija
 http://baguette.moj-album.com/album/54925/?os=605351

Pa še celotna tema o njem
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,3441.0.html

Logiran
deteljica
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.357


« Odgovor #54 : torek, 11.10.2005 : 08:39:26 »

O lulanju pa sem ti že nekaj v tej temi napisala, nekaj pa tudi v tisti temi lulanje malo drugače! Saj pravim, kal še zdaj ne zdrži cel dan, samo se polula na papir, če mi slučajno ne rata ga popoldan ven pelat! Če kaka samo zunaj potem je v redu. Po moje, da ni nič narobe z mehurjem, samo je še mladiček in ti ful veliko lulajo, čeprav ne pijejo veliko! Imajo še mali mehur!


moj najmlajši pes je kot mladič tudi lulal na deset minut, zdelo se mi je ,da stokrat na dan. Bistvenoooo več kot vsi drugi mladički ,ki sem jih kdaj imela. Očitno je stvar v hitrosti pesnove,ali pa nezrelosti mehurja.Huh  Ker zdrav je bil popolnoma. Okoli sedmega meseca je šele lahko zdržal čez noč oz med službo, brez uporabe papirja.
Zdaj je star eno leto in se mu nikamor več ne mudi.Če je zunaj ob 6 zvečer in tudi ,če potem še je in pije, ni panike do zjutraj. Sploh se mu ne da zvečer ven. Če vztrajam, gre povohat prvi grm, spusti pet kapelj in pride nazaj.
Če spimo v nedeljo do 11 h tudi ni problema. Ko vstanemo najprej začne nosit igrače okoli in ne kaže nobene potrebe za it takoj ven.
Tako ,da daj času čas, vse se uredi
Logiran
marička
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 148


« Odgovor #55 : torek, 11.10.2005 : 08:47:40 »

Ne, šele pol leta! To sva po moje vidle različna psa! Ker ta,ki sem ga jaz vidla, ma že ful ful dolgo dlako in je čisto pravi! Tako da je verjetno ta že starejši!
Samo tale slikica od očkata je pa luštna, he he!
Ja, tako je kot pravi deteljica! S tem, da imajo manjši psi manjši mehur, ne! Poročaj, kako vama bo šlo učenje na papir in zunaj!
lp
Logiran
leni
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 271


« Odgovor #56 : torek, 11.10.2005 : 13:21:24 »

Jaz pa mislim da misliva isto. No takrat ko sem jo vidla je bila stara 6 mesecev zdaj jih ma pa kakšne osem. Je tud šla v tisti blok Brodarjev trg 13.
Tai-Či še ni lulala na papir je pa zato tudi malo manj notri zunaj pa redno lula. Ponoči pa sploh ni še nikoli lulala odkar jo imamo. Sicer se mi zdi da je samo ene 3 dni lulala zelo veliko in da je zdaj malo boljše.
Logiran
leni
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 271


« Odgovor #57 : sobota, 15.10.2005 : 08:07:27 »

Marička kako je kaj s Kalovim očkom? Upam da se z muco že kaj bolje razumeta Wink.
Logiran
leni
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 271


« Odgovor #58 : ponedeljek, 17.10.2005 : 12:39:49 »

No kako vama gre s Kalom?
Logiran
marička
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 148


« Odgovor #59 : ponedeljek, 17.10.2005 : 13:17:17 »

Ma jaz ne vem, kako ne vidim vsakega sporočila. Bom mogla bit bolj pozorne, ne?!
Okec je že zelo v redu, tudi veterinar je zelo zadovoljen. Še malo, pa se ne bo nič več poznalo. Antibiotika tudi več ne dajem.
Ta vikend je bila spet risanka z mačkom. Samo se je maček spet umikal. Mislim, da je Kal ljubosumen. Maček je že zelo dolgo pri nas, enkrat se je pritepel okoli, in zdaj je kar naš. Ta moj Kal pa je novi prišlek, hi hi, in sem mislila, da bo maček kaj divjal - no saj na začetku je. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Pa sem bla z njima, tako z obema, da smo se igrali, vse OK. Ko pa ustanem, pa grem, pa spet Kal proti mačku. Grozen je, res. Samo izgleda, kot da bi se on rad igral, ker zraven maha z repom. Ah, saj bo.
Zdajle greva na sprehod, je tako lepo vreme. Zjutraj pa se je ful lepo igral z enim Staffordom. Ful prijazen pes, sva bla eno uro zunaj, jaz pa samo v brezrokavniku  Roll Eyes
lp
Logiran
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 48   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Pekinezer - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines