mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 29.04.2024 : 01:49:53

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  člani med seboj  |  v spomin  |  Tema: Moj Roki...hvala, ker si me rešil iz tega sveta :-*
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 24   Dol
Natisni
Avtor Tema: Moj Roki...hvala, ker si me rešil iz tega sveta :-*  (Prebrano 79804 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Mel
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.795


« Odgovor #45 : sobota, 08.11.2008 : 09:44:08 »

Ej Irina, jokam s tabo, res. In to tule v službi. V vaju z Rokijem sem videla naju z Orijem, mojim16 letnim seniorčkom in kakor je bil Roki s tabo od nekdaj, tako je moj Ori z mano od nekdaj in moja najvčja želja je, da je pred nama še nekaj dolgih skupnih let, ker je res moj zakladek in si življenja brez njega ne predstavljam, kot si ga ti zdaj ne, brez Rokija ... In zdaj, ko je Roki šel in, ko samo pomislim ... ne, saj ne smem, ker se mi že zdaj meša, samo, ko mi misli uidejo tja, kamor ne smejo. In potem pomislim nate ... kako nefer je, da so z nami tako kratek čas. Vse bi jim dali ...In prav je tako ... In ti si Rokiju dala vse, kar si lahko. Najlepše skupne trenutke, učila sta se drug od drugega, preživela toliko lepega in hudega, ustvarila toliko spominov, ki vama jih nihče, prav nihče ne more vzeti ... za vedno bosta ostala skupaj v srčku in tudi tega ne more vzeti nihče in v srčku vaju ne more ločiti nihče.

Roki je še vedno ob tebi in zadnje, kar bi želel je, da gleda tebe, kako tako zelo trpiš. Srečen je, ker sta imela toliko let, toliko skupnih let, ki mnogim niso bila in ne bodo nikoli dana. In srečen, da sta ostala skupaj v srčku, mislih ... ljubezni. To so grozni trenutki, vem pa, zagotovo vem, da je tvoj največji prijatelj ta trenutek čas. Jaz sicer mislim, da ni dobro, da si doma. Pojdi ven, morda za začetek ne na poti, kjer sta bila skupaj z Rokijem. Pojdi kam drugam, samo ne bit doma, kjer te bo vsak predmet spomnil na Rokija, pokanje parketa bo spominjalo na Rokijevo premikanje, slišala boš tačke ... ki jih ni, itd. Pojdi ven, tudi če boš sredi ulice hodila s solzami na licih se ne sekiraj. Ne vem, mogoče ti svetujem napačno, toda, ko sem jaz imela Orija v bolnici in smo se borili za njegovo življenje, nisem zdržala niti trenutka doma, ker me je bil en sam neutolažljiv jok. Slišala sem njegovo dihanje, premikanje, tačke, da pije vodo ... nisem več zdržala in sem šla ven. Zamenjaj okolje tudi ti, vsaj malo. Razbij dan, ki si ga bila navajena, ker drugače bo še bolj bolelo. Ne kuhaj, če ti ni do kuhanja, ker ti bo zraven manjkala posoda za Rokija, naroči si nekaj na dom. Zdajle ne imeti dneva ustaljenega po tirnicah, kot je bil. Moraš jest, moraš, tudi Roki je jedel in se trudil do konca.

Irina, res mi je žal ... bi ti tako zelo rada pomagala, pa vem, da zdaj želiš le eno ... Bodi močna in pogumna, kot je bil Roki. Nadaljuj to, kar sta skupaj začela. Kiss  

Logiran
oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748


WWW
« Odgovor #46 : sobota, 08.11.2008 : 09:56:51 »

Moonbeam, tudi jaz jokam s tabo. Ne vem, kaj naj ti rečem - nobena beseda ne pomaga, takrat, ko je najbolj hudo. Zjokaj se, nasloni se na tiste, ki so s teboj, ali pa pojdi malo v samoto, po poteh, kjer sta hodila z Rokijem in jokaj, jokaj, jokaj, pa tuli, če ti paše in božaj trave ali lomi veje ali brcaj kamenje...da daš iz sebe najhujšo bolečino. In bes. Jezo. Občutek nemoči in izgubljenosti.
Tvoj Roki bo vedno s teboj, nosila ga boš v srcu in v glavi. In tudi ti boš vedno z Rokijem. Drug drugemu sta dala neizbrisen pečat.
Drži se, Moonbeam - nisi sama.
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #47 : sobota, 08.11.2008 : 10:07:00 »





Miša ga išče  Undecided 

Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #48 : sobota, 08.11.2008 : 10:08:10 »

http://s407.photobucket.com/albums/pp154/moonbeam1983/?action=view&current=RokiinMisa.flv

http://s407.photobucket.com/albums/pp154/moonbeam1983/?action=view&current=Krvavec.flv
Logiran
branka
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 8.174


« Odgovor #49 : sobota, 08.11.2008 : 10:22:43 »

Seveda ga Miša išče, takega psa, kot je Roki, ne more kar tako pozabiti. Nihče. Jaz nikoli. Ti nikoli...zavedno bo ostal v mojem srcu. In ti, Irina, ki si tako lepo skrbela zanj. Tudi ti si se zapisala v moje srce. Rokija sedaj nič več ne boli, nič ne trpi, je vesel in te gleda dol, ter misli nate, kot ti misliš nanj. Nekoč se zopet srečata. Čas bo zacelil rane, in na Rokija bodo ostali lepi, prekrasni, čudoviti spomini. Nanj se boš spominjala z nasmehom na licih. Verjamem, da so sedaj vse besede odveč. Drži se Irina, mislimo nate, in žalujemo s teboj. Nikoli ne bomo pozabili na Rokija, NIKOLI. Roki, počivaj v miru, nekoč se srečata z mojim Bučkom, in z Mišo, Irino, z mano...Takrat pa se pripravi, da te preljubčkam, kot sem si to vedno želela. Roki, ti si zlat.
Logiran
mešanka
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 750


« Odgovor #50 : sobota, 08.11.2008 : 10:36:14 »

Moje sožalje  Cry
Logiran
nyssa
rad pišem
****
Sporočil: 438


« Odgovor #51 : sobota, 08.11.2008 : 10:44:54 »

Irina, tako zelo, zelo mi je žal...
Roki, ni nam uspelo it na sprehod...mojim norcem ni uspelo, da bi te spoznali...je pa zato uspelo meni, da sem te enkrat prečohala in da sem imela čast slišat tvoje volčje glasove. Bil si en tak gospod...gospod z veliko začetnico. Pustil si pečat v vsakem srcu, v to sem prepričana. V mojem si ga. Mladosten, z iskricami in šarmom. Z daleč najmehkejšim kožuščkom in z daleč najbolj srečnim obrazom. Svoja leta si skrival pod zaveso optimizma, sreče in zadovoljstva, ker si bil s svojo Irino. Ker si jo imel takooooo rad. Kar se je videlo v tvojih pogledih. In vedenju. In v Irininih.
Roki, zdaj ti je bolje...gledaš svojo Irino z neba, vsako noč se ji pokažeš in svetiš na vso moč, da ve, da si tam. In da nisi zares šel.
Vsi te vidimo, Roki...ampak najbolj pa svetiš za Irino. Nikoli te ne bo pozabila, mi pa tudi ne.
Gospod Roki, uživaj tam zgoraj. Pozdravi Capija...zdaj oba lahko norita in divjata in skačeta po lužah in se podita po gozdovih.  Kiss  Kiss  Kiss  Kiss


Irina, drži se!

Naia in njeni
Logiran
moksa
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.901


« Odgovor #52 : sobota, 08.11.2008 : 10:46:55 »

Moonbeam, najprej nisem hotela nič napisati sem. Ker te ne poznam in Rokija niti.
Ampak.
Vedi prosim nekaj: pusti, da čas opravi svoje, brez sile, brez prisile.  In zavedaj se nečesa - spomini in skupni srečni trenutki bodo na koncu prevladali nad bolečino, ki te sedaj dobesedno duši (nažalost jo tukaj prisotni poznamo skoraj vsi). Res je, da tvoj Roki ni več fizično ob tebi, vendar naj te tolaži misel, da sta skupaj bila dolga srečna leta v katerih  ti je dal ogromno in ti si mu ravno toliko vračala.
Na koncu šteje samo to, kar sta skupaj doživljala, vajini skupni trenutki, in tega nikakor ni možno izbrisati. Ti samo pogumno naprej in če se vsake toliko zrušiš, ti bo že on pomagal nazaj na noge, verjemi mi. Oni to zelo dobro obvladajo  Wink
Srečno.
Logiran
Kalsang
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406


« Odgovor #53 : sobota, 08.11.2008 : 10:55:03 »

Letos je leto slovesov. Včeraj, ko si se poslovila od Rokija, smo se na Žalah poslavljali od prijatelja. Odšel je nenadoma, veliko premlad, pa vseeno je živel veliko bolj polno kot kdorkoli v veliki množici, ki se je prišla poslovit od njega. V tej množici je bila tudi njegova mlada žena in nekje je bil tudi njegov komaj leto in pol star otrok. Prav vsi smo bili globoko potrti, ker je vsakemu od nas dal nekaj lepega. Toda slovesnost se je na presenečenje vseh končala z živahnim disko komadom. Prav takšnim, kot je bil on. Prav gotovo ne bi želel, da smo žalostni. Vedno nas je znal bodriti, bil je poln optimizma in človeške topline. In takšnega se ga bom spominjala jaz in vsi v tam zbrani množici.

Irina, joči, izjoči potem pa z Rokijevim spominom naprej. Tudi jaz zdaj jočem. Pa sem Rokija samo enkrat videla. Bil je res poseben, zlat. In takšen bo tudi ostal. Izjoči bolečino, da boš potem lahko s toplim spominom nanj šla naprej.

En fejst ornk topel objem ti pošiljam prek spleta in ko se spet vidiva, ga dobiš tudi v živo.

Logiran
Eva D.
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 205


« Odgovor #54 : sobota, 08.11.2008 : 11:03:20 »

Moonbeam, moje sožalje  Cry, sočustvujem s tabo ob izgubi  Cry...
Čas bo mogoče res zacelil rane, a ljubezni, ki si je gojila do Rokija in on do tebe, ne bo nič na svetu izbrisalo... Spomini ostanejo za vedno zakopani v naših srcih, glavah - zato tudi tako zelo boli! Ker konec koncev ostanejo samo spomini - mi pa si želimo, da bi dobili spet "naše kosmate srčke" nazaj in skupaj ustvarjali še več spominov...  Cry... nekega dne pa upam, da bomo spet združeni, vsi skupaj, tam nekje nad mavrico... za celo večnost...
Logiran
P_E_T_R_A_
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 62


« Odgovor #55 : sobota, 08.11.2008 : 11:23:29 »

Sožalje tudi od mene.. Sad kako je mene bolelo, ko sem izgubila svojo psičko..nisem vedela, kaj naj, kam naj grem.. :(zdaj pa z veseljem gledam njene fotke, se jo spominjam na vsakem koraku..boš videla, bolečina bo minila, potem bodo pa ostali le še lepi spomini..Drži se..
Logiran
kobilica
rad pišem
****
Sporočil: 261


« Odgovor #56 : sobota, 08.11.2008 : 11:28:49 »

Moje sožalje, Irina.

Rokija nisem poznala drugače, kot preko računalnika, a se mi je kar nekako vsedel v srce. Najbrž zato, ker so bili tvoji posti vedno tako polni ljubezni do njega.
In če smo to čutili mi, zgolj bralci, je to Roki občutil še miljonkrat bolj. Lepo življenje je imel, prepričana sem v to.

Nekoč se spet srečata... do takrat pa bo tvoja najsvetlejša zvezdica na nebu.

Drži se. Veliko nas misli nate!
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #57 : sobota, 08.11.2008 : 11:30:16 »

http://www.youtube.com/watch?v=tPW70sgrHiY

When You're Gone lyrics

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

[Chorus]
When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you
Logiran
Zala_
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.180


« Odgovor #58 : sobota, 08.11.2008 : 11:36:37 »

Moje iskreno sožalje. Sploh ne vem, kaj napisat.

Meni se je tudi trgalo srce, ko nas je zapustil naš Bruk, pa je bil naš le zadnja štiri leta svojega življenja. Vem, da so te občutki žalosti popolnoma prepojili. Ne zadržuj jih v sebi, ampak jih sprosti na dan in sčasoma bodo popustili. Malenkost na dan jih bodo nadomeščali lepi spomini in kmalu se boš lahko nasmehnila ob mislih nanj.

Drži se!
Logiran
moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #59 : sobota, 08.11.2008 : 12:26:10 »

http://www.youtube.com/watch?v=rzPUfZ32GLw&feature=related


Logiran
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 24   Gor
Natisni
mojpes.net  |  člani med seboj  |  v spomin  |  Tema: Moj Roki...hvala, ker si me rešil iz tega sveta :-*
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines