mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 27.04.2024 : 23:50:24

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Strani: 1 ... 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 ... 85   Dol
Natisni
Avtor Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije  (Prebrano 300400 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1065 : sreda, 20.01.2016 : 12:18:05 »

Nov dan, nova dobra novica - galgina Florencia, ki je bila v začasnem skrbništvu od novembra, je posvojena.

In seveda - začasni dom se je spremenil v stalnega.  Evil praznovanje


Hvala Igorju, Deborah, Oni in Tarzanu, da ste ji dali priložnost, da ste ji zaupali in predvsem, da ste in ji še pomagate premagovati njene male, pa včasih tudi velike strahove. Z vami je naredila res ogromen napredek.
Hvala, da ste dali Flo priložnost in srečno!  Kiss
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1066 : sobota, 23.01.2016 : 10:15:49 »

Eco

Datum rojstva: 30. 5. 2010
Spol: samec
Barva: črna z belo liso na prsih

Greyhound Eco je zelo plašen in sramežljiv pes. Ne poznamo njegove preteklosti in ne vemo, kako so se do njega obnašali ljudje, vendar predvidevamo, da je njegovo plašnost bolj za pripisati njegovemu karakterju, kot pa preteklim izkušnjam. Psi so kot ljudje različnih karakterjev in Eco sodi med tiste mirne, malce vase zaprte in boječe nravi.



Ker se je sedaj znašel v popolnoma novem svetu, ki ga ne pozna, se v njemu ne znajde in ga plaši. Z ostalimi psi se lepo razume ne glede na njihovo velikost. Lep odnos je spletel tudi z 11-letno deklico v začasni družini, kjer čaka na stalen dom.

Na sprehodu lepo hodi na povodcu ob človeku, tudi vožnja z avtomobilom mu ne predstavlja težav. Je v dobri fizični kondiciji in brez zdravstvenih težav.

Za Eca iščemo mirne, sočutne ljudi z nekaj izkušnjami, da ga bodo znali korak za korakom vpeljati v novo življenje in mu pomagali spoznati nov, velik svet v katerem se je znašel. Predvidevamo, da bi se dobro počutil v mirnem okolju. Idealna družba bi bil tudi za miren, starejši par, ki si želi pasjega družabnika na vsakodnevnih sprehodih. Mirna roka, vsakodnevna rutina in ljubeč odnos - ko se bo Eco počutil varnega v novem domu, se bo gotovo tudi sprostil in počasi odprl, skoraj vedno pa bo v njemu ostalo malce zadržanosti in plašnosti. Ker takšen pač je.

Več njegovih fotografij najdete na:http://www.hrtjisvet.org/hs/greyhound-eco/

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1067 : nedelja, 24.01.2016 : 10:36:43 »

Campero

Ocenjeno leto rojstva: 2013
Spol: samec
Barva: brindle



Campero je srednje velik, postaven galgo brindle barve, ki ga je v zavetišče pripeljal lovec. Campero je na prvi vtis deluje malce zadržan, očitno ni imel ravno dosti stika z ljudmi, vendar se kmalu sprosti in te radovedno pride ponoskat. Ko ugotovi, da mu v bistvu nočeš nič hudega, pa prične uživati v božanju.
Verjamemo, da bo v novem domu potreboval čisto malo časa, da bo postal tipično scartljan galgo.

Dobro se razume tudi z drugimi psi, na nevsiljiv način jih vabi k igri in dela norčije.
Campero je čisto pripravljen za odhod v nov dom, kjer bo s posvojitelji spoznaval, kako lepo je lahko življenje.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1068 : ponedeljek, 25.01.2016 : 09:18:57 »

LIAMOVA ZGODBA

Vsi v družini smo si želeli psa. A vsak drugačne pasme, barve in oblike. Zato sem večkrat obsedela pri računalniku in preučevala pasme psov. Nekega dne sem slučajno naletela na internetne strani, ki so opisovale problematiko in bedo španskih hrtov in greyhoundov. Večkrat sem se vračala na te strani, opazovala kužke in se veselila njihovih posvojitev. Niti pomislila nisem, da bi hrta lahko posvojila tudi sama. V družini smo premlevali odločitve in kaj pomeni prihod psa v dom, saj se življenje z novim članom vsekakor spremeni. Žival ni samo veselje, ampak obveznost in odgovornost za celo življenje. Vsi smo se videli s čudovitim pasjim mladičkom, ki ga bomo cartali do onemoglosti. Želja po psu je bila velika. Velik pa je bil tudi moj strah, kakšno bo naše stanovanje, ko bo v njem tekal psiček. Bala sem se pasjih dlak, pasje sline, neprijetnih pasjih vonjav in pogrizenih stvari. Meseci so minevali, odločitev, ki bi naj bila najlažja, je postala najtežja. Moj starejši sin Žan je želel velikega psa, manjši Timotej je želel majhnega psa, moj mož ni želel hrta, ker mu po zunanjosti niso bili všeč, jaz… kaj sem si želela jaz? Jaz pa sem se želela dragulj, takšen, o katerem sem brala v vaših zgodbah o posvojenih hrtih. Prosila sem vesolje, naj v naša življenja pripelje psa, ki bo najbolj ustrezal moji družini. Pa sem spustila dramo, bo kaj bo. In vesolje je odgovorilo nekega sončnega sobotnega dne, ko smo srečali Igorja z Rossom. Moj mož se je v trenutku zaljubil v Rossa. Kontaktirali smo Hrtji svet, postopki in energije so stekle. Na osnovi podatkov in ene fotografije smo izbrali psa in čakali…

01.06.2013 je v naše življenje stopil osemnajstmesečni greyhound Liam. Prestrašen, izgubljen, žalosten in precej suhljat. V enem samem trenutku nam je stopil srce. Bil je naš in mi smo ga izbrali! In samo to je bilo pomembno. V prvih nočeh, ko sem ga poslušala, kako vzdihuje, se mi je trgalo srce. V meni pa je kljuvalo vprašanje ali sem storila prav? Te noči kot vse začetniške tegobe, so minile. Dali smo mu priložnost in čisto nič nismo pričakovali od njega! Sedaj je z nami dve leti in pol. Iz prestrašenega fantiča je vzklik samozavestni labodek. Življenje z njim je čudovito brez kakršnihkoli olepšav. Z nami gre povsod kamor gremo. Je prilagodljiv na potovanju in v vsaki situaciji. Ko smo odsotni v službi in šoli, pridno počaka doma. Ko pridemo domov od veselja tuli, skače in v krogu pleše, priboljški nas komaj rešijo.



 Je izredno čist, dlak skorajda ni, njegov kožušček vedno diši, v stanovanju ničesar ne uničuje. Naučil pa nas je pospravljati daljince, telefone, očala, knjige, papirnate robčke in wc papir. Svoje postelje ne uporablja. Njegova je sedežna v dnevni sobi in postelja v spalnici, saj vedno spi pri naju z možem. Po postelji pleše, izvaja razne obrate in piruete, skratka zelo pospravi posteljo. V spanju se obrača, cmoka, duda….še, ko spi, pravimo, da je srečen in svojo srečo deli povsod! Vsak, ki ga sreča in pocarta, mu ukrade košček srca s svojo ljubeznivostjo, toploto in zaupanjem! V naša življenja vsakodnevno prinaša smeh!

Popoln pes – družinski član – dragulj in najboljša odločitev! Neizmerno ga imamo radi in smo hvaležni zanj!

Helena Peternik

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1069 : ponedeljek, 25.01.2016 : 16:12:20 »

Lativa

Ocenjeno leto rojstva: 2010
Spol: samica
Barva: rdeče rjava

Lativa je postavna galgina srednje velikosti s posebno rdeče rjavo, skoraj lisičjo barvo. V zavetišču se je znašla, ker za njenega lastnika, lovca, ni bila dovolj dobra – tako tipična španska zgodba. In imela je srečo.



Je res umirjena, simpatična,neobremenjena psička, čisto nežna in nevsiljiva.
Obožuje človeško družbo in bližino, ves čas je nekje blizu tebe in če se ji zazdi, da imaš trenutek za božanje, to takoj izkoristi.

Uživa tudi v družbi drugih psov, je nekonfliktna. Lepo hodi na povodcu, kolikor so jo do sedaj sprehajali.
Lativa je res simpatična galgina, primerna tudi za začetnike.

Več njenih fotografij najdete na http://www.hrtjisvet.org/hs/galga-lativa

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1070 : ponedeljek, 25.01.2016 : 19:35:29 »

Greyhoundica Taylor je nesrečna poraženka zadnjega transporta greyhoundov ... V Sloveniji jo je že čakal lep dom, vendar pa je na Irskem prišlo do napake in ni bila cepljena proti steklini (vsi pri morajo biti cepljeni tri tedne pred odhodom). Tako Taylor še vedno išče svoj dom in ... Mogoče ga bo našla ravno v Sloveniji.



Taylor je neobremenjena mlada greyica, stara šele dve leti. Njen karakter je pozitiven, rada ima ljudi, super pa se razume tudi z ostalimi psi ne glede na njihovo velikost. Energije ji ne manjka, zato bo super družba za ljudi, ki obožujejo dolge sprehode, potepanja ali imajo celo ograjen vrt, kjer bo lahko pretegnila svoje dolge tačke in odtekla par krogov.

Več njenih fotografij najdete na http://www.hrtjisvet.org/hs/greyhoundica-taylor/

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1071 : torek, 26.01.2016 : 22:21:41 »

PJ BOBBY

Datum rojstva: 1. 4. 2012
Spol: samec
Barva: črna z belo liso na prsih

Čudovit greyhound PJ Bobby (ali po domače kar Bobby Smiley ) je hrt z resnično prijetnim značajem. Tako do ljudi, kot do ostalih psov - ne glede na njihovo velikost, je prijazen, prijateljski in nežen. Primeren je za družine z otroki, v kolikor so ti pravilno podučeni glede odnosa do živali. Ravno tako bi se lepo vklopil v družino, kjer že prebiva pes, zlahka pa bi živel tudi kot edini štirinožec.



PJ Bobbyjeva preteklost je skoraj na las podobna preteklosti tisočerih greyhoundov - vzrejen je bil za namene hrtje tekaške industrije, njegovi starši so imeli krasen rodovnik, še posebej je zaradi številnih zmag na dirkah legendaren njegov oče. Tudi Bobby je kar nekajkrat posegel po najvišjih mestih ... Potem pa ... Pridejo mlajši in hitrejši tekmeci, ki so za nekaj desetink sekunde hitrejši, lastniki in trenerji več ne služijo na račun greyhounda, zato jim postane odveč. In če ima greyhound veliko srečo, pride pod okrilje dobrih ljudi na Irskem (enako seveda velja tudi za druge države, kjer prirejajo hrtje dirke), ki ga potem pripravijo na posvojitev in mu (tudi z našo pomočjo) poiščejo lep in odgovoren dom.

Ampak pustimo žalostno preteklost ... PJ Booby je sedaj več kot pripravljen na "kavčanje", sprehode s svojimi posvojitelji in cartanje. Na sprehodih lepo hodi ob človeku in ne vleče povodca, neizmerno pa uživa tudi v vožnji z avtom, zato bo prijeten sopotnik tudi na popotovanjih. Hrtji lepotec je zdrav in v dobri fizični kondiciji. Zaradi svojega prijetnega in odprtega karakterja je simpatičen Bobby primeren tudi za ljudi, ki nimajo izkušenj s psi.

Več o možnosti posvojitve na info@hrtjisvet.org

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1072 : sreda, 27.01.2016 : 18:20:06 »

EDITH

Prikupna greyhoundica Edith je stara komaj eno leto in čeprav je v bistvu še mladiček že obvlada veliko stvari. Lahko je prisrčna in zabavna varuška (seveda vedno pod nadzorom ljudi), obvlada kuhanje in še bolj degustacijo hrane, zato rada potrpežljivo leži pred kuhinjskim pultom in čaka, če ji bo kakšen košček hrane padel v gobček. Je pa tudi dobro in veliko lepše nadomestilo za tepih ... Pa še bi lahko naštevali Cool



Edith je zdrava in igriva hrtica drobne postave, saj tehta le okoli 25 kilogramov. Tako vizualno kot karakterno je čudovita psička, ima nežen značaj, obožuje ljudi in njihovo družbo, otroke (trenutno živi v začasnem domu z 9 mesečno punčko do katere je zelo ljubeča), super se razume z ostalimi psi ne glede na njihovo velikost. Edith je neobremenjena psička, potrebno pa je razumeti, da je še mladiček in zato bi bila primerna za aktivnejše ljudi, ki bi ji nudili dovolj dolge sprehode in potepanja, ter se ukvarjali z njo in ji pomagali trošiti energijo. Varno ograjen vrt, kjer bi lahko pretegnila svoje dolge tačke je le še dodaten plus.  Smiley

Prisrčna greyhoundica Edith je že na voljo za posvojitev, več informacij pa bomo dopisali v naslednjih dneh.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1073 : četrtek, 28.01.2016 : 14:21:44 »

MICHAEL

Lurcher Michael je prisrčen, droben pes v velikosti whippeta oz. skoraj še manjši. Kljub svoji mladosti (star ni niti še dve leti) ima za seboj že veliko slabih izkušenj z ljudmi, zato je v njem še trdno zasidran strah pred njimi.
Zanj iščemo ljudi, ki imajo s psi že nekaj izkušenj, so dovolj potrpežljivi in bi razumeli, da Michael potrebuje določen čas, da jim začne zaupati in se odpirati, v prvi vrsti pa iščemo zanj srčne in tople ljudi.



V začasnem domu Michael živi v družbi drugih psov, s katerimi se lepo razume ne glede na njihovo velikost. Družba ostalih psov ga pomirja, sprošča in ob njih pridobiva na samozavesti. Zato mu iščemo dom, kjer mu bo družbo delal pes, saj mu bo to zelo pomagalo, da se bo hitreje privadil na svoj nov dom in ljudi. Edini pes v družini bi lahko bil le v primeru, da bi lahko ves čas delal družbo posvojiteljem, saj predvidevamo, da bi težko ostal sam doma.

Ko se Michael sprosti in ugotovi, da mu ljudje nočejo nič slabega, postane prava mala carta, pa tudi njegova razigranost pride na plano. Potrebno mu je le dati čas, takšne stvari se ne zgodijo čez noč. Vedno, ko vidimo napredek psa je to za nas velika nagrada, ki se je na moč razveselimo. In takrat smo upravičeno lahko ponosni tako na psa, kot nase!

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1074 : petek, 29.01.2016 : 11:24:39 »

No, dobra novica - Taylor prihaja z naslednjim transportom v Slovenijo!  veselje

Greyhoundica Taylor je nesrečna poraženka zadnjega transporta greyhoundov ... V Sloveniji jo je že čakal lep dom, vendar pa je na Irskem prišlo do napake in ni bila cepljena proti steklini (vsi pri morajo biti cepljeni tri tedne pred odhodom). Tako Taylor še vedno išče svoj dom in ... Mogoče ga bo našla ravno v Sloveniji.



Taylor je neobremenjena mlada greyica, stara šele dve leti. Njen karakter je pozitiven, rada ima ljudi, super pa se razume tudi z ostalimi psi ne glede na njihovo velikost. Energije ji ne manjka, zato bo super družba za ljudi, ki obožujejo dolge sprehode, potepanja ali imajo celo ograjen vrt, kjer bo lahko pretegnila svoje dolge tačke in odtekla par krogov.

Več njenih fotografij najdete na http://www.hrtjisvet.org/hs/greyhoundica-taylor/

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org


Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1075 : sobota, 30.01.2016 : 10:21:30 »

Campero

Ocenjeno leto rojstva: 2014
Spol: samec
Barva: črno bel

Campero je srednje velik, postaven črno bele barve, ki je v zavetišče prispel s svojim bratom Palominom. Palomino je že našel posvojitelje, Campero pa še ne …
Trenutno se v zavetišču ne počuti dobro, večino časa je sam, izogiba se drugim dominantnim samcem, tako da se umakne in čaka.

Je čisto malo zadržan, to je tudi posledica zavetiščnega okolja, kjer se ne znajde. Prostovoljka, ki ga redno obiskuje pa pravi, da se že kaže napredek v odnosu do ljudi. Je nevsiljiv in umirjen galgo, ki potrebuje samo priložnost in stabilno okolje.



Verjamemo, da bo v novem domu potreboval čisto malo časa, da se bo sprostil in s svojimi posvojitelji bo spletel čudovit odnos.

Campero potrebuje svoj dom in je na voljo za posvojitev.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1076 : sobota, 30.01.2016 : 16:53:46 »

Zeus

Datum rojstva: 5. 10. 2013
Spol: samček
Barva: črna z belo liso na prsih

Greyhound Zeus je čudovit hrtji mladiček, ki ni nikdar postal profesionalni tekač, saj ga je bolj kot lovljenje mehanskega zajca zanimala igra. Imel je srečo, da ga njegova igrivost ni stala življenja in je pristal pod varnim okriljem naših prijateljev na Irskem.



Zeus, ki je ta mesec praznoval drugi rojstni dan je brat greyhoundice Roxy, ki je že dobila lep dom v Sloveniji. Vidi se jima, da sta si v "žlahti", saj sta oba prelepa hrta z bleščečo žametno dlako črne barve. Tudi karakterno sta si podobna, tako kot Roxy je tudi Zeus prijazen, prijeten in nežen pes, v sebi pa ima seveda tudi polno mladostniške navihanosti in energije. Zeus čaka na svoj dom v začasnem skrbništvu, kjer biva skupaj s posvojenim greyhoundom, s katerim se super razume. Z veliko žlico zajema vse kar se dogaja okoli njega in spoznava širok svet okoli sebe, ki ga do sedaj ni poznal. Obožuje pasje igrišče, kjer se popolnoma "izklopi", divja in meče svoje dolge tačke na vse strani. smile počutje Rad se veliko sprehaja, spoznava tudi druge pasme psov in vse ostalo, kar mu je bilo doslej neznano.

Za Zeusa iščemo malce bolj aktivnega posvojitelja, ki mu bo nudil dovolj možnosti, da bo trošil svojo mladostniško energijo, varno ograjen vrt pa bi bil zanj le še dodaten plus. Še vedno je tipičen greyhound z dobrim apetitom in ne moremo vam zagotoviti, da ne bo skušal že prvi dan osvojiti vašega kavča, kjer bo želel udobno poležavati. Z enako radostjo pa vas bo spremljal na daljših sprehodih ter potepanjih in gotovo postal res prijeten pasji družabnik.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1077 : ponedeljek, 01.02.2016 : 08:45:32 »

1. februarja je formalni konec lovske sezone z galgi v Španiji.

Lovska sezona vsakič prinese le enega zmagovalnega galga!

Le eden bo tisti galgo (ali galga), ki bo zmagal in le on bo vreden vsega občudovanja, slave, zmagoslavnih pesmi, čaščenja, po drugi strani pa tudi težkega življenja, saj bo še nekaj nadaljnjih let uporabljeni za “proizvodnjo” mladičev, ki bi morda lahko nadaljevali njegovo uspešno kariero.
Ti mladiči dosegajo neverjetno visoke cene, prav tako visoko ceno dosega zmagoslavni galgo, zato to pomeni izključno finančno korist njegovemu lovcu. In dokler ima lovec finančno korist in slavo zaradi svojega galga tako dolgo ta živi. Ko tega več ni, tudi zmagoslavnega galga več ni.

Galgo je na koncu lovske sezone vedno znova PORAŽENEC!
Poraženec zaradi človeškega pohlepa.
Usoda zmagovalca bo morda res malenkost boljša od usod tistih galgov, ki niso bili najboljši, a še zdaleč ne bo rožnata, a težko pomislimo na to kakšna usoda čaka vse druge galge, ki jim ni uspelo. Konec lovske sezone žal pomeni tudi konec za vse te galge - zapuščeni, shirani, obešeni, povoženi, privezani na tire, s polomljenimi nogami, težko ranjeni, mrtvi ...

Vse to bo prostovoljce in neprofitna zavetišča spremljalo v prihodnjih mesecih in to so izjemno težki trenutki za njih in za galge, pa seveda tudi za nas. Vsak dan bo spet borba, težka borba za njihova življenja. Vsem galgom na koncu ne bo uspelo, a tisti peščici, ki jim pa vendarle bo, bodo iskali svoje drugo, lepše in srečnejše življenje. Za vse te se bomo potrudili mi in jim poiskali takšne domove in dobre posvojitelje.

V zavetišču Scooby Medina del Campo od koder prihajajo naši posvojeni galgi in podenci že v tem trenutku polnijo svoje kapacitete, v prihodnjih mesecih pa bodo dobesedno pokali po šivih, zato v kolikor razmišljate o posvojitvi galga nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org.



Mogoče s posvojitvijo enega galga ne boste spremenili življenj vsem lovskim galgom v Španiji, a zagotovo boste življenje na bolje spremenili svojemu galgu. Za svojega galga boste ves njegov svet, boste rešitelj, boste njegov človek, boste njegovo vse ...


HVALA, ker ste tudi vi glas galgov!

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1078 : torek, 02.02.2016 : 10:09:34 »

Tempesta

Ocenjeno leto rojstva: 2014
Spol: samec
Barva: brindle

Tempesta je srednje velik, postaven galgo temno brindle barve. V njem se skriva ravno prava mešanica družabnosti ter umirjenosti, zelo rad je v družbi ljudi, vendar ni vsiljiv. Mirno in kar malce ponosno čaka, kdaj ga boš opazil in prišel do njega. Potem pa uživa v božanju.



Dobro se razume tudi s psi v njegovi ogradi, je nekonflikten in igriv.

Neobremenjen in nežen galgo samček je čisto pripravljen na posvojitev. Samo čaka, da ga opazi nekdo, ki si želi dobro družbo v življenju.

Tempesta je ravno pravi za to.

Več njegovih fotografij najdete na http://www.hrtjisvet.org/hs/galgo-tempesta/

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #1079 : torek, 09.02.2016 : 09:46:52 »

ZBIRANJE HRANE IN OPREME ZA ZAVETIŠČE SCOOBY!

V februarju k nam prihajajo galgi, ki so našli domove v Sloveniji in želimo si, da bi lahko ekipi iz Scoobya predali nekaj nujno potrebnih stvari za v zavetišče.
Tako smo se odločili, da bomo zbirali hrano, priboljške ter pasjo opremo (v poštev pridejo ovratnice, povodci, plaščki in plastične košare - ni nujno, da so nove, naj bodo pa ohranjene).

Zbirna mesta so:
Ljubljana, Rožna dolina - kontakt: Urška (031 477 105)
Maribor - kontakt: Marko (040 578 751)
Arja vas - kontakt: Vesna (040 603 544)

Če nimate možnosti dostavit v te kraje in bi vseeno radi prispevali, nam pišite na info@hrtjisvet.org in bomo poskusili urediti.
Zbira se najkasneje do 25. 2. 2015.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Strani: 1 ... 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 ... 85   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines