mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 27.04.2024 : 13:09:58

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Strani: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 85   Dol
Natisni
Avtor Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije  (Prebrano 300351 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
mamaF
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 9.066



WWW
« Odgovor #405 : sreda, 01.05.2013 : 14:33:57 »

Hvala Kiss

Odkrito priznam, da ne vem, če bi si upala preživet en tak dan (v živo) ... Sad sram
Logiran

Unikatne tablice in portretki
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #406 : sreda, 01.05.2013 : 14:43:59 »

Js sem se lani res psihično ful pripravila, kaj me čaka.. Pa se ti srce tolikokrat raztrga, ko vidiš prestrašene reveže, ranjene, pobereš mrtvega psa, ki so ga zmlatili - tu se res vidi hierarhija.. Ko pripravljaš Whiskase + suh kruh in se zavedaš, da je to do prihoda v karanteno za nekatere edini obrok.. Po drugi strani pa sreča, ko prideš v ogrado in te spremlja 10+ smrčkov, se vsedeš na tla in uživaš v trenutku.. Ko vidiš, da ti izredno plašna psička po malem že začenja zaupat.. In se igraš ter čohaš s psičko, ki so se je ''lastniki'' hoteli znebiti tako, da so jo obesili.. 
Kruto pa je, vsekakor.

Ampak letos mora biti res noro.  Sad  Ker je zavetišče nabito polno..
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #407 : četrtek, 02.05.2013 : 20:16:00 »

2.5.2013

 Mali, orjaski, suhi, najedeni, kosceni, crni, crni z belim, beli s crnim, beli in vse barvne kombinacije vmes!

 No, ste ze pogledali album s slikicami? Me se vedno hodimo iz ograde v ogrado in spoznavamo nove in nove ljubeznive galgo pojave in zaljubljene smo ze okrog in okrog. Po petih dneh tu je organizacija ze utecena in delo poteka hitro in ucinkovito, tako da smo nekje do ene ure ze gotovi s ciscenjem, pripravimo se hrano in potem se zapodimo v najprijetnejsi del Scooby-ja: prehodimo celo zavetisce in spoznavamo nove prebivalce – vceraj zjutraj je nase punce pred prikolicami dobesedno pricakalo novo zivjenje, saj je v njih zmurkal zrebicek, ki se je komajda postavljal na noge... Tudi kokosi so pojave, pa gosi, osli, prelepi konji (in koliko jih je ze – fantje iz Scooby-ja so se pripravljeni pogumno zrtvovati in poskusali jih bodo ujahati), bika in se in se. Metka je vsak dan pridno pri muckah, imajo kar nekaj se povsem malih macic, pa tudi odrasle macke so vedno vesele cloveske druzbe in pridno predejo v narocju. Pa med potjo vedno pozdravimo pasjega mladicka, zal je skoraj popolnoma slep, a zato nic manj prijazen bel medvedek... Pa super suha galgica nas pozdravi, ima se opazne sledi infuzije, najverjetneje se je komajda izvlekla z roba smrti in sedaj postaja najprijaznejse in najbolj scrkljano bitje, kajti prav vsi jo obiskujemo in ji nosimo hrano (no ja, bo se trajalo, da se tele kosti pokrijejo).

 Trenutno je v Scooby-ju tudi za njih povsem nova hrana – Francozi so donirali instant testenine z briketi, ki jih je potrebno “skuhati” s toplo vodo. Bilo je veliko ucenja na zacetku, a zdaj priprava in razdeljevanje tecejo gladko, veliko manj je pretepanja pri hrani, hrtki pa se tako nabasejo, da se nenehoma sprasujemo, ce so psicke breje Smiley Kako so samo napolnjeni zelodcki in okrogi trebuscki in potem riti galgje koncno zadovoljno popadajo dol na travi in na soncku in samo se zadovoljno sanjajo. No ja, ce se ob tem najde se kaksna roka za crkljat, potem pa samo se cmokamo Smiley Pa ponoci ne zvija v crevesju Smiley

 Zal je jutro danes prineslo zalostne novice – eden izmed nehrtov je ponoci prebil ograjo in zal napadel galge. S smrtnim izidom enega in raztrganim hrbtom drugega. Tako da kljub prelepemu toplemu dnevu in lezernosti na soncku, ne gre niti za sekundo pozabiti, da vsi psi tu morajo najprej preziveti. Tako da zvecer stiskamo svoje ljubljencke k sebi, jim obljubljamo, da bomo poslali njihov profil v svet in se trudili, da naj samo zdrzijo, jejo in prezivijo...

 Popoldne je namenjeno nasemu hranjenju posebnih primerov – uspehi so se kako vidni, kar nekaj psov smo postavili na noge in potegnili iz popolne apaticnosti, zdaj pa navduseno repkajo, ko nas zagledajo in kar oddrvijo v hisko, kjer imajo posebno hrano in mir pri hranjenju. Me smo pa tudi zadovoljne, ko jih vidimo spet energicne in zadovoljne Smiley Tudi njihovi profili in slike so v albumu Smiley)

 Imamo se en dan in se kako se zavedamo, da je skorajda konec, da imamo omejen cas, ko jih bomo se lahko stisnile k sebi, potolazile, nahranile, jim zazelele sreco, pa kamorkoli jim bo ze uspelo priti. Tako da hitro nehamo nakladati in se hitro spravimo nadaljevat s profili, kajti tokrat je izbira res ogromna, hrtki pa tako prisrcni in tako potrebni topline, da lahko samo predrugacimo svoj slogan v “posvojite hrta – ljubezen pride zastonj”. Vso sreco, ritke galgje nase!!!


 Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
 info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #408 : petek, 03.05.2013 : 12:15:19 »



Še enkrat bi vas povabili, da se nam pridružite jutri na velikem sprehodu s posvojenimi hrti Smiley
Prepričana sem, da se bo na slovenski obali za nami obrnil marsikateri pogled. Takim bomo v roke potisnili zloženko Hrtjega sveta. Tistim, ki bodo obstali odprtih ust, bomo povedali več o problematiki angleških in španskih hrtov. Če pa bo kdo primaknil kakšen cekinček v škatlo za prostovoljne prispevke za naraščajoče probleme v Scooby-u pa še toliko bolje.

Dobimo se v soboto, 4. maja ob 18h na makadamskem parkirišču v Luciji pred marino.
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #409 : nedelja, 05.05.2013 : 20:06:00 »

Včerajšnji sprehod je bil S-U-P-E-R. Prišlo je okrog 25 hrtov (nismo se uspeli preštet  Tongue), še vsaj enkrat toliko sprehajalcev in bili smo prava atrakcija.




Nekateri hrtki so imeli ambasadorske majčke. Olayi je vloga v rescued team (vsi mislijo, da so to reševalni psi, pa jih moramo popraviti, da to so rešenčki  Smiley) pisana na kožo.


Mimoidočim smo razdelili ogromno društvenih letakov, večina opazovalcev pa je izrazila pozitivno navdušenje.






Simpatičen Kai.


Galga Maya, ki še išče dom.


Lepotica Skara.


Krasen Sky.


Frišno'' posvojena Saeta, ki je svoje posvojitelje čisto očarala.


Gizmo in Fortuna  objem

Mislim, da smo lepo predstavili društvo, hvala vsem, ki ste prišli in verjamem, da smo ''zrihtali'' dom kakšnemu hrtu.

Boste drugič zraven tudi vi? Smiley
Logiran
mamaF
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 9.066



WWW
« Odgovor #410 : nedelja, 05.05.2013 : 23:46:00 »

Oooooooooooo ljubezen Bomo zraven, itak .... ker tole izgleda po kot ... raj na zemlji ljubezen ljubezen
Logiran

Unikatne tablice in portretki
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #411 : ponedeljek, 06.05.2013 : 21:56:34 »

Plakat s 15 glagi, ki iščejo domove. V Scoobyu jih je po zadnjih prihodih novih 40 galgov iz perrere, kjer jim je grozila smrt, sedaj že prek 340.  Nepredstavljivo, prav zares Lips Sealed
Če imate možnost, ga sprintajte in nalepite tam, kjer je dovoljeno. Hvala ♥
(Za boljšo verzijo, če ta ni OK, lahko pišete na  info@hrtjisvet.org)



Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #412 : petek, 10.05.2013 : 09:17:41 »

Knjižnica Otona Župančiča Ljubljana in Društvo HRTJI SVET Slovenije

v četrtek,16.maja 2013 ob 18.uri vabita na pogovorni večer z naslovom

"TEK ZA ŽIVLJENJE".



Eric Parker je v knjigi „Najboljši psi“ takole zapisal:
Ugotovil sem, da nisem jaz tisti, ki opazuje pse, ampak da oni opazujejo mene. In v očeh vsakega se je zrcalilo isto upanje, isti brezup. - Grem lahko s teboj? Sem lahko tvoj kuža? Ne morem biti tvoj kuža? Ne?

Predstavilo se bo društvo Hrtji svet Slovenije, katerega namen in cilji so nesebična in prostovoljna prizadevanja poiskati nove in ljubeče domove odsluženim psom, pretežno pasme hrt, ki prihajajo večinoma iz zavetišč v Španiji in na Irskem, v katerih bodo lahko živeli kvalitetno in ljubeče življenje hišnih ljubljenčkov.
Pri tem pa si društvo prizadeva tudi za zaščito in pomoč pretežno psom pasme hrt, v okviru tega pa tudi skrbi, da bi lahko psi živeli življenje, ki je primerno njihovi vrsti, svobodno ter v miru ter brez strahu, da jih bi kdo preganjal, mučil ali ubil.


Spletna stran Knjižnice Otona Župančiča
http://www.mklj.si/index.php/component/k2/item/1314-tek-za-zivljenje-natasa-dagarin#.UYekikrAjHh

VABLJENI!  Smiley

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #413 : torek, 14.05.2013 : 08:00:05 »

Z veseljem sporočamo, da se bo društvo HRTJI SVET predstavilo na prireditvi v ogranizaciji KD Sežana. Lepo VABLJENI vsi, ki vas zanimajo posvojeni hrtki ali pa bi želeli izvedeti več o sami posvojitvi odslužene hrtje duše, pa seveda tudi vsi posvojitelji s hrtki, ki bi si želeli pretegniti svoje noge in tačke vašega hrtka na jutranjem pohodu okoli sežanskega Tabora. 

Več podrobnosti o samem dogajanju:

KD Sežana vabi na Dan odprtih vrat Kinološkega društva Sežana
Dan odprtih vrat Kinološkega društva Sežana bo potekal 19. maja 2013 v Sežani, na sejmišču Lipov list. Dogodek se bo pričel ob deveti uri, s pohodom okoli sežanskega Tabora, dolgim 4,5 km, nadaljeval pa z bogatim zabavnim in izobraževalnim programom ob 14. uri.
Med drugim se boste lahko na prireditvi spoznali z različnimi pasmami in njihovim prvotnim namenom, predstavili se bodo vodniki in psi posvojeni iz zavetišč, nastopili bodo terapevtski pari iz Društva tačk pomagačk, predstavili se bodo člani ter psi organizacije za pomoč hrtom v stiski, ogledali si boste nastope šolanih in delovnih psov iz KD Sežana, ter spoznali sodelujoče v tekmovanju 'Moj pes je brihtna buča'. Podeljene bodo nagrade najboljšim tekmovalcem na literarnem in likovnem tečaju, izbran pa bo tudi najbolj simpatičen pes na pohodu.

Med prireditvijo bo potekal bogat srečelov, spremljale pa jo bodo tudi mnoge druge aktivnosti – za nasvet boste lahko povprašali veterinarja, psa prepustili spretnim rokam frizerjev, prejeli uporabne nasvete o vzgoji in šolanju ter sodelovali na likovnih delavnicah.

Prireditev se bo zaključila v poznih popoldanskih urah.

Dogajanje bo pestro, zato prisrčno vabljeni na Dan odprtih vrat Kinološkega društva Sežana!

Več informacij o dogodku pa poiščite na www.kd-sezana.si.


Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
SILBA MIA
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.789


WWW
« Odgovor #414 : sreda, 15.05.2013 : 14:21:06 »

Danes na 24ur :

http://www.dominvrt.si/clanek/rubrika/trend/grozljivo-ko-zasluzi-dovolj-konca-na-smetiscu.html
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #415 : četrtek, 16.05.2013 : 15:07:32 »

Mayina začasna skrbnica poroča  Smiley

''Naša lepotička Maya je še vedno pridna in napreduje iz dneva v dan. Pridno in vztrajno nabiramo kondicijo, tako da se meseci, presedeni v zavetišču, praktično ne poznajo več. Prav tako je Maya navdušen jedec in prav nič izbirčna pri hrani in štrleče kosti so vsak dan manj vidne. Dlaka se je že bistveno spremenila, tako da - če je to sploh mogoče - je Maya vsak dan lepša ). Še vedno jo lahko opišemo zgolj kot enega razigranega otroka.



 Kot vsak mlad pes išče in potrebuje vodstvo, a se na primerno avtoriteto zelo lepo odziva, tako da je zlahka vodljiva in dalo se jo bo oblikovati po vsakem življenskem slogu. Najraje je zraven človeka, navdušeno repka povsod pogledat, a nikoli ne izsiljuje pozornosti, res prav nikoli. Če zanjo ni časa, je dovolj plišasta igrača in sama se zna zabavat in zamotit (in je pri tem za požret prisrčna, seveda). Nikakor ni hiperaktivna in ob deževnih dneh bo tudi spanje več kot zadovoljujoča aktivnost (ja, je pravi galgo, voda res ni njen element). Sicer je žalostna, ko ne more nekam zraven, ampak ob primerni vzgoji pridno počaka doma, tudi daljši čas. Prav tako skupaj z mojima posvojenčkoma pridno počaka tudi v avtomobilu. Največ pozornosti je v tem trenutku potrebne pri spoznavanju z drugimi živalmi (tudi psi), saj ima nekoliko nezdrav radoveden odnos do vsega, ob začetni popolni odsotnosti neke potrebne previdnosti. Tako da je potrebna pozornost, kajti ona bi tudi pitbula šla kar pozdravit. No ja, do kakšnih 20cm pred živaljo, potem jo pa le pamet sreča. Doma pa je to povsem prilagodljiv in zelo prijeten smrček.



 Maya je popolnoma pripravljena na posvojitev, brez opaznih preteklih travm in brez motečih vedenj. V tem trenutku se pač v začasnem domu uči nekih osnovnih vedenj, ki bi jih vsak olikan hrt moral obvladati - hoje na dolgem in kratkem povodcu (uspešno), upoštevanje ukaza ne (uspešno), odpoklic (navdihujoče), nevsiljivosti in upoštevanja hierarhije (zelo uspešno), čakanja sam doma (uspešno)... Je pozitivna in res vedno zadovoljna z novim življenjem. Primerna tudi za družine z otroci in prav tako za manj izkušene lastnike (z jasno predstavo, kaj bo pes smel in česa ne, da ji bodo znali pokazati meje).

 Lepotička, ki si zasluži razigrano življenje! ''



P.S. Mayo lahko v živo spoznate danes, torej v četrtek, 16.maja, od 18.ure naprej v knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani.
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #416 : četrtek, 16.05.2013 : 20:04:25 »

Predstavitev društva je super uspela - vsi, ki prvič slišijo, kaj se dejansko dogaja z angleškimi in španskimi hrti, ostanejo zgroženi in brez besed. Pa tudi tisti, ki zadevo kar dobro poznamo, vsake toliko vseeno obnemimo ob številkah, fotkah in novih (predvsem krutih) zgodbah.
Ampak je vredno - ko vidiš hrte, ki so dobili še eno priložnost za življenje. Ko te mokri smrček pride opomnit, da ga lahko malo počohaš, če imaš kakšen briket v žepu, je pa sploh žur. Smiley
Veliko njih še čaka na nov dom, trenutno jih je v Scoobyu preko 300 (galgov).
Ena izmed njih, ki je že v Sloveniji je Maya, ki se je danes tako kratkočasila.
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #417 : ponedeljek, 20.05.2013 : 20:35:08 »

Dragi podporniki hrtkov,

kot že veste, smo v preteklosti že izvedli nekaj dobrodelnih dražb, namenjenih hrtkom. Dobrodelne dražbe izvajamo z namenom zbiranja prepotrebnih finančnih sredstev, njihov končni cilj pa je različen - z zadnjima prednovoletnima dražbama smo tako zbirali sredstva, namenjena bodisi hrtom v začasni oskrbi v Sloveniji bodisi pomoči odkupa psov iz pasjih odlagališč. Skupaj z vašo pomočjo smo v ta namen uspeli zbrati kar 850 EUR sredstev!  veselje

V mesecu juniju želimo izvesti še vsespomladansko dražbo, katere izkupiček bo namenjen nakupu hrane za zavetišče Scooby Medina v Španiji, kjer vladajo res izredne razmere. Pred javno otvoritvijo dražbe pa se seveda najprej obračamo na vse vas s prošnjo po izdelkih/predmetih, ki bi jih na dražbi lahko ponudili. Znate ustvarjati, znate morda risati, oblikovati nakit oziroma druge zanimive predmete ali pa kaj dobrega speči? Lahko prostovoljno ponudite storitev, ki bi lahko bila zanimiva širši javnosti?
Vsi zainteresirani se prosimo javite na info@hrtjisvet.org., kjer smo na voljo za pojasnila in dogovore. Zbiranje izdelkov poteka vse do 1.junija letos.

Iskrena hvala, ker nam stojite ob strani v naših prizadevanjih in hvala, ker vam ni vseeno za hrtke.  objem



Ekipa društva Hrtji svet

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
 info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #418 : četrtek, 23.05.2013 : 20:03:35 »

Včasih, se kljub močni želji posvojiteljev in društva, kljub vsem opravljenimi obveznostmi pred posvojitvijo in pomoči posvojiteljem z nasveti s strani društva, ter res velikim trudom posvojiteljev, stvari ne iztečejo po vseh naših pričakovanjih.

Tako se je, žal, zgodba obrnila tudi pri galgici Star. Stvari se niso izšle tako kot bi si želeli mi in posvojitelji, zato Star ponovo iše dom. Star, ki je v začasnem skrbništvu sprva kazala podobo samozavestne, neobremenjene psičke, zadnje dni tudi sobno čiste psičke, je po prihodu v svoj novi dom pokazala podobo povsem drugačne, popolnoma prestrašene psičke.
Iz dneva v dan je začela kazati očitne znake stresa, vidno se je stopnjeval strah pred malimi otroki in pred moškimi, na koncu do te mere, da v prisotnosti otrok ni upala več iz posteljice in je samo čepela v kotu in prestrašeno opazovala, pogosto se tudi polulala v posteljico. Posledično s stopnjevanjem stresa so se pričele tudi druge težave, lulanje v stanovanju, ob prisotnosti moških v zunanjem okolju ni več lulala (ne glede na večurne sprehode), plašili so jo določeni ljudje, ki so jih srečevali na sprehodih, vidno v stresu je bila tudi med vožnjo…

Ker si za Star želimo vsi skupaj zgolj in samo dobro, smo se skupaj in po res temeljitem pogovoru s posvojitelji odločili za vrnitev psičke nazaj v našo oskrbo in z nadaljevanjem iskanja ustreznega doma za njo, saj si nikakor ne želimo, da bi psička trpela, še manj pa, da bi z njo trpeli tudi posvojitelji. To je najbolj pošteno do Star, pav tako do posvojiteljev!

Tako se Star zopet nahaja v začasnem skrbništvu, kjer živi v družbi dveh posvojenih hrtkov. Stvari so se vidno izboljšale že v prvih dneh po vrnitvi in na plano je pokukala spet »stara«, nam poznana Star.




Za Star si tako želimo dom, kjer ni otrok ali pa so le-ti že starejši in predvsem dom, kjer bi ji družbo delal še kakšen stabilen pasji prijateljček. Predvsem dom, kjer bodo imeli za njo dovolj časa in potpežljivosti, pa seveda ljubezni in dom, kjer bodo razumeli, da morda težave ne bodo izginile čez noč. Prav tako si želimo dom, kjer bi lahko vsaj na začetku zagotovili pogostejše sprehajanje in to skupaj - tako v družbi ženske in moškega, da se bo tudi Star navadila na prisotnost moških in, da ni nič groznega, da se, če jo na sprehod pelje moški, tudi z njim polula zunaj. Ne obljubljamo sprememb takoj, a po naših izkušnjah se bodo tudi te težave umirile.

Težave med vožnjo so še vedno prisotne, a v veliko manjši meri, saj začasni skrbniki pospešeno delajo na reševanju le-teh, tudi z vsakodnevnimi krajšimi ali daljšimi vožnjami.

Star bo sigurno krasna psička, saj je že zdaj, ko je nazaj v družbi dveh hrtolinov in pri začasni družini, ki nima manjših otrok in sta z njo tako moški, kot tudi ženska, že stara Star. Star, ki potrebuje samo primeren dom.



Ji lahko takšen dom in svoje srce ponudite ravno vi?


Za več informacij o možnosti posvojitve pa nam pišite na info@hrtjisvet.org.

Prosimo delite informacijo dalje. Hvala za vašo pomoč. ♥
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #419 : nedelja, 02.06.2013 : 21:53:43 »

Včeraj je v Ložnici pri Žalcu na poligonu KD Pluton potekala posvojitev, prišla sta greyhounda Roa in Liam.


Prišla sta v Slovenijo k svojim prečudovitim posvojiteljem. Prelep, mlad, črno bel, visokorasel, igriv in norčav Roa je našel svoj prostor v srcu in domu Sebastijana, kjer verjamemo, da bo zapolnil prav posebno praznino in opravil bo prav posebno poslanstvo.


ljubezen


Tudi visokorasel, prečudovit, prav tako igriv mlad grey fantek Liam je včeraj dobil čisto svojo krasno družinico, s katero verjamemo, da mu nikoli ne bo dolgčas, prav tako bo Liam našel pri njih dovolj rok, ki bodo samo cartljale, cartljale in razvajale. Hm, kdo ve, mogoče bo pa to najbolj razvajen hrtek na tej strani Alp ...Wink





Hvala vsem, ki ste prišli, nekatere je bilo lepo prvič videti in spoznati - prav fajn druščina ste. Hvala tudi posvojiteljem, ki ste si vzeli čas in se prišli podružit in pospremit hrtka v novo življenje. Hvala seveda tudi vsem posvojenim hrtkom, ki ste si prišli malo pretegnit tačke in spoznat nove hrtje prijateljčke.

Krasna Faella in Julius.


Resni hrtji pogovori. Naši posvojenčki: galga Faela, galgo Julius in whippetka Lottie.  Krasen krem hrtji trio. Kiss


Velikanček in prečudovit greyhound Finn.


Greyhound Ross ...res lepotec.


Še enkrat bi se radi iskreno zahvalili posvojiteljem, da so ponudili priložnost Liamu in Roi. To je najlepše darilo naši ekipi. Smiley objem

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Strani: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 85   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines