mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 27.04.2024 : 07:47:28

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 85   Dol
Natisni
Avtor Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije  (Prebrano 300296 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #525 : torek, 10.12.2013 : 12:12:56 »

Dobrodelna Meditacija za pomoč hrtom v stiski MIR v SRCU - HARMONIJA v ODNOSIH

Na tokratni meditaciji se bomo zbrali z namenom, da v naša življenja in odnose z našimi bližnjimi, vnesemo harmonijo, razumevanje, mir, radost in brezpogojno ljubezen. Energije decembra nas vzpodbujajo, da še pred iztekom leta, pospravimo po svoji notranjosti, da bomo nov cikel ustvarjanja začeli lahkotno in svobodno.
Ob vodstvu naše Duše in povezavi z Angeli, bomo Odpuščali, Sprejemali, razvijali Sočutje in z željo po novih začetkih, preobrazili vse omejujoče energije in stare vzorce razmišljanja, ki nam preprečujejo, da bi živeli svobodno in radostno.
Prepoznavali bomo, kako deluje "univerzalni zakon privlačnosti" v odnosih in kako z lastno energijo prikličemo v življenje natančno tiste ljudi in izkušnje, ki jih potrebujemo za rast naše duše. Skozi ta proces se bomo odprli brezpogojnemu sprejemanju sebe, le-to pa je najpomembnejši korak na poti do harmoničnih odnosov..

Ves čas našega druženja bomo ostali osredinjeni v srcu, povezani z najmehkejšim in najsvetlejšim delom Sebe, z ljubeznijo in sočutjem.

Vsebina večera:
- pot v srce in povezava z Angeli in našo Dušo
-prepoznavanje in preobrazba omejujočih vezi, čustvenih blokad, omejujočih miselnih vzorcev, opuščanje starih bolečin in zamer
- vaja "ogledalo" -prepoznavanje, da so pogosto ljudje, ki nam v življenju predstavljajo velik izziv, v resnici naši največji učitelji.
- obred Odpuščanja
- meditacija nežno roza žarka brezpogojne ljubezni- Zdravljenje odnosov

Celoten proces bo podprla in ojačala spremljava zdravilnega zvoka tibetanskih pojočih posod, katerih vibracija bo segla v globino naše duše in nas odprla sprejemanju Svetlobe ter povezavi z Matero Zemljo.

organizacija in vodenje:

Maja Kukec
Eternal Light terapevtka
Intuitivna umetnica http://angelskeiskrice.blogspot.com/
Društvo Hrtji svet Slovenije http://www.hrtjisvet.org/

Kje? Celovška cesta 172, Ljubljana, Studio Maš
Kdaj? sobota 14. december ob 18h (do predvidoma 21h)
s seboj prinesite odejico, armafleks in/ali spalno vrečo za udobno ležanje, če raje sedite, bodo na voljo tudi stoli

Vstop prost!
Zaželjen srčni prispevek za pomoč hrtom 15 eur

Vsi zbrani prispevki bodo namenjeni Društvu Hrtji Svet Slovenije, za pomoč zavetišču Scobby Medina
Scooby Medina je zavetišče za zavržene živali v Španiji, ki že več kot 20 let brezpogojno rešuje življenja španskih hrtov-galgov in mnogih drugih živalskih dušic. Ker od države ne dobivajo nobene finančne pomoči, so popolnoma odvisni od podpore donatorjev in prostovoljcev. V njihovem zavetišču trenutno biva 500 živali, ki nujno potrebujejo našo pomoč.
Španija ni le dežela sonca in fieste, je žal tudi kultura zakoreninjenih tradicij slabega ravnanja z živalmi. Poleg bikov za bikoborbe so daleč najbolj trpinčeni in trpeči španski hrti, po lovcih, katerim služijo, poimenovani tudi galgi. Ta hitra, zvesta in zelo nežna bitja so zgolj orodje, za katerega se ne skrbi in katerega se zavrže po uporabi, po tradiciji pa celo muči do smrti. In edino upanje za hrte ostajajo zavetišča, kjer so končno varni, imajo hrano, vodo in zavetje ter prejemajo vsaj osnovno veterinarsko oskrbo. In kjer potrpežljivo čakajo na novo priložnost - zapustiti Španijo in preko posvojitve začeti novo življenje v lepšem svetu. Kjer bodo končno spoznali tudi ljubezen in človeško toplino.

Z udeležbo na meditaciji in simboličnim prostovoljnim prispevkom 15 eur, boste tako zavetišču Scooby Medina omogočili nakup nujno potrebne hrane za živali ter tako pomagali podaljšati življenje eni Hrtji dušici. Močno boste povečali možnost, da ta žival v prihodnosti dobi svoj, čisto pravi ljubeč dom. Kdo ve, morda ga posvojite ravno vi! Smiley

Več o problematiki hrtov, si lahko preberete na http://www.hrtjisvet.org/

dodatne informacije:
Maja Kukec
maja.kukec77@gmail.com
040/808-328

Toplo vabljeni in povabite zraven še prijatelje! Za sladka presenečenja bo poskrbljeno:)

Vsi udeleženci bodo lahko sodelovali tudi pri nagradnem žrebanju za:
1x Energijska Angelska Mandala
1x Individualna Angelska seansa
1x Orgonitni obesek
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #526 : petek, 13.12.2013 : 16:52:17 »

Spoštovani, žal moramo tokratno dobrodelno meditacijo, ki bi se sicer zgodila 14.12., zaradi premalega števila prijavljenih udeležencev ODPOVEDATI. O novem datumu dogodka boste pravočasno obveščeni!
Vas pa že v naprej vabimo, da takrat predhodno potrdite svojo udeležbo na spodnji kontakt:
Maja Kukec
maja.kukec77@gmail.com
040/808-328
Hvala vsem, ki ste imeli namen priti to soboto in prav tako hvala vsem, ki se boste v naslednjem terminu dogodka udeležili.
Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #527 : nedelja, 15.12.2013 : 23:55:06 »

Naš zadnji letošnji transport hrtov, s katerim smo uspešno zaključili leto, je spremljala malce slabša vremenska napoved, vendar je bila v naših srcih ena sama toplina, saj smo v Slovenijo pripeljali še tri hrtje in en lurcherski smrček.

Bertie in Wesley v hotelu.


Trije hrti - tri postelje  Tongue


Srečnim posvojiteljem že lepšajo dneve: navihani lurcher Wesley, izredno prikupen pasji mulček, ki nas je že med transportom razveseljeval s svojimi vedno novimi domislicami, kako nas spraviti v smeh in do tega, da se naša topla dlan sploh ne umakne iz njegovega mehkega kožuščka. Le kdo bi mu zameril, da skuša nadomestiti vse, kar mu je do sedaj najbolj manjkalo v življenju ... ljubezen. Wesley ... nikdar več ne boš brez nje!



Slovenec je postal tudi greyhound Bertie ... čudovit, postaven hrt, ki je tudi karakterno pravi predstavnik svoje pasme, saj je omikan in uglajen hrtji gospod. Nežen, pozoren do hrtjih dam, ki sta mu delali družbo med transportom in seveda tudi na moč cartljiv. Gotovo bo na moč užival v svoji krasni, novi družini, kjer mu delajo družbo tudi otroci.



Honey .... krasna, črna greyhoundica, na moč ljubka in s čisto pravim imenom. Smiley Nežna, po hrtje radovedna dama, ki se nikdar ne naveliča cartanja in stiskanja k svojemu človeku. Vsega tega in še več, je deležna ob svoji Sonji in gotovo se bodo mnoge oči na hrvaškem občudujoče ozirale za njo, ko se bo z gracioznostjo, ki jo premorejo le hrti, srečna sprehajala mimo njih.




In prišla je tudi Missy ... pri njej se je misija nemogoče spremenila v misijo je mogoče, saj še v petek dopoldne ni imela "rezervirane" karte v avtu za Slovenijo. V petek je dobila svoje posvojitelje, člani Hrtjega sveta pa smo združili svoje moči in uspelo nam je, da je s tem transportom prišla tudi Missy ... lepa, zelo nežna črna greyhoundica, ki ji je sreča obrnila hrbet, vendar smo poskrbeli, da ima tudi njena zgodbica srečen konec .... prišla je v čudovit, topel dom in našla je le svoja človeka, ki jo nikdar ne bosta zapustila.

Nedelja, 8.12. je bila čudovita ... sijalo je sonce in člani društva smo skupaj z novimi posvojitelji nestrpno čakali prihod psov. Tudi tokrat so nam prostor za posvojitev prijazno odstopili v ŠKD Celei, za kar se jim toplo zahvaljujemo. Posvojitve so vedno nabite s posebnimi emocijami in s pozitivno energijo. In seveda še obvezni spremljevalci ... to sta dobra volja in nasmehi na ustih ... kanček nervoze pri novih posvojiteljih .... in želja, da bi čim prej lahko stisnili k sebi svoje nove pasje prijatelje.



Tudi pri psih se čuti posebna energija, ko jih pripeljemo na prostor, kjer poteka posvojitev in jih nestrpno pričakujejo njihovi novi lastniki ... verjamemo, da čutijo, da smo jih pripeljali v novo, lepše življenje. Kjer bodo končno ljubljeni ... končno bodo zaživeli ... zaživeli brez strahu, da jim lahko že naslednji moment nekdo pretrga črto življenja.

Wesley, Bertie in Missy.


Ob pogledu na srečne posvojitelje, ki prvič objamejo svoje pse ... ob pogledu na pse, ki prvič začutijo ljubezen, se marsikomu orosi oko ... na skrivaj si obrišemo solzico in že smo v mislih pri vseh ostalih hrtih, ki v vsej svoji nežnosti še vedno neskončno trpijo ... in želimo si, da bi čim večim našli ljubeče domove v Sloveniji in, da bi lahko kmalu poročali tudi o njihovi posvojitvi.


Iz vsega srca se zahvaljujemo vsem, ki ste nam omogočili še eno uspešno posvojitev ... ŠKD Celei (še posebno Karmen in Marcelu), ki so nam nesebično odstopili prostor za posvojitev hrtev - http://skd-celeia.si/, Metki Potočnik za velikodušno doniranje paketov pasjih briketov Prolife - http://www.prolife-pet.si/newtrition.html, Lucie iz češke organizacije za pomoč hrtom, šoferju Brandonu, ki je varno pripeljal hrte do prevzemnega mesta, članom društva Hrtji svet Slovenije, ki so z veliko dobre volje pomagali pri transportu in posvojitvi, vsem, ki ste donirali hrano in ostale stvari za hrte, ki so še v zavetišču na Irskem in seveda prav vsem ljudem dobrega srca, ki nas vedno nesebično podpirate pri našem delu. Hvala posvojiteljem, ki ste odprli vrata svojih domov in medse sprejeli novega pasjega družinskega člana.

Skupaj zmoremo ... in gremo naprej. Prisrčna hvala!

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #528 : ponedeljek, 16.12.2013 : 22:10:51 »

Naj vas še enkrat povabimo, da nas pridete pogledat jutri na božični Artmarket, v atrij glavne pošte v Ljubljani (nahaja se na Slovenski cesti 32) - vhod s Čopove ulice. Za vas bomo tam od 10:00 do 20:00.

V zameno za donacijo bo možno dobiti tudi koledar Hrtji svet za leto 2014, majčke Hrtji svet in druge društvene promocijske izdelke ter unikatne izdelane stvari.

Seveda ne bo manjkalo hrtje družbe, da boste lahko spoznali naše posvojenčke, malo več podrobnosti izvedeli o hrtji problematiki in delovanju društva.
Se vidimo? Smiley

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #529 : petek, 20.12.2013 : 16:59:12 »

Skrbniki galgice ONI (ex Veronica) so se nam javili in takšnih javljanj smo še posebej veseli.

''Ne morem si kaj, da ne bi dodala še par misli po komaj treh dneh življenja z Oni. Za nas je to nova izkušnja, ko si navajen na čisto drugačne pse in hrta od blizu še nisi videl, te res presenetijo.
Oni je neverjetna psička, tako hitro se je vklopila v našo družino, da si sploh ne moremo predstavljati, da ni nobenih težav. Zahvalila bi se rada članicam društva, za nas posvojitelje res poskrbite tako, da skoraj ne moremo zgrešiti. Če se sledi vašim nasvetom s spletne strani, preko maila in na predposvojiteljskem obisku, zadeve stečejo tako kot morajo.
Od srca hvala pa tudi Onini začasni skrbnici in njeni družini. Vidi se, da je bilo za Oni poskrbljeno najbolje možno in da ji je bilo nudeno ljubeče okolje, ki ga je potrebovala. Tako je zelo hitro pozabila na vse slabo in sedaj lahko naša družina uživa v njeni družbi. ''

Lepe praznike vsem,
Oni, Tarzan in njuna ljubeča služabnika

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org

Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #530 : sobota, 21.12.2013 : 12:03:42 »

Cracker, star 6 let, v mladosti odličen tekač, po upokojitvi pa pravi domači ljubljenček, ki si je zaslužil svoj prostor na kavču in zanj so lepo skrbeli. Na žalost zaradi bolezni lastnika nujno išče nov dom.
Je čudovit, umirjen in stabilen hrt. Navajen in naučen je vsega. Z njim res ne boste imeli težav: vajen je življenja v hiši, spoštuje in upošteva ukaze, prijazen je do drugih psov, otroke preprosto obožuje ... Kaj hočete več?
Ne morem prehvalit greyhoundov, kako skulirani so ti psi.






Več o njem - http://www.hrtjisvet.org/hs/greyhound-cracker/ in info@hrtjisvet.org.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #531 : ponedeljek, 30.12.2013 : 20:30:59 »

RUMBOSA je prelepa galgina normalne rasti in brindle barve kožuščka. Je zrela in umirjena dama, nikoli ne sili v človeka, ki pride v njeno ogrado, ampak samo mirno počiva na svojem prostoru in opazuje dogajanje okrog nje. V zavetišču je že od januarja leta 2013 in vsekakor zaradi svojega nevsiljivega karakterja ni še nikomur padla v oči, da bi ji dal priložnost za lepše življenje izven zavetišča. Rumbosa je vsekakor galgina, za katero predvidevamo, da je prejšnje življenje ni zaznamovalo in verjamemo, da se bo lepo vključila v novo življenje in le-tega zajemala z veliko žlico.




V ogradi kjer je trenutno, se lepo razume z ostalimi galgi, z njihove strani prejema veliko mero spoštovanja in ko se pasji otroci obnašajo preveč razigrano, jim Rumbosa da odločno vedeti, da naj se le malo umirijo. Vsekakor bi Rumbosa bila primerna tudi za malo manj aktivne ljudi, vesela bi bila tudi svojega ograjenega vrta, kjer se bo lahko skupaj z vami, ki boste v senčki srkali kavico, še naprej umrjeno in stanju neskončne uživancije prepuščala sončnim žarkom. Rumbosa je enostavno prečudovita galgina.
Potrebuje samo še svojo priložnost, potrebuje čisto svojega posvojitelja.



Naslednji transport bo predvidoma februarja. Vse informacija dobite o možnosti posvojitve dobite na info@hrtjisvet.org.

http://www.hrtjisvet.org/hs/galga-rumbosa/

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #532 : torek, 31.12.2013 : 07:49:11 »



Vesele Praznike ...vsem hrtom in hrtolinkam, ter ostalim dobrim ljudem!
Vse lepo v letu 2014! Smiley


Društvo HRTJI SVET Slovenije!



Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org 
Logiran
mamaF
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 9.066



WWW
« Odgovor #533 : torek, 31.12.2013 : 19:34:45 »

Vse najlepše, veliko srečnih posvojitev in veselih hrtjih druženj vam želim objem

Naj za vsakega hrtka v letu 2014 en kavč zrase Kiss
Logiran

Unikatne tablice in portretki
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #534 : sobota, 04.01.2014 : 13:10:26 »

Tudi v novem letu želimo v društvu zagotoviti čim več hrtom, lurcherjem in podencom nove domove in predvsem odgovorne posvojitelje.
Zato vas prosimo, da nova plakata, za galge in za greyhounde, sprintate in nalepite tam, kjer je dovoljeno.
Hvala za pomoč! Smiley





Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #535 : ponedeljek, 06.01.2014 : 16:36:21 »

VABILO NA PROMOCIJSKI SPREHOD S HRTKI PO NOVI GORICI

V nedeljo, 12.1.2014, ste prisrčno vabljeni na sprehod s posvojenimi hrti po Novi Gorici. Dobimo se ob 14.30 na parkirišču pred OŠ Fran Erjavec.

Skupaj se bomo nato sprehodili skozi center mesta.

Zelo bi bili veseli, če bi se nam pridružili s svojimi posvojenimi hrtki, saj lahko le z njimi in vašo pomočjo predstavimo ljudem problematiko, hrtje posvojence in tako morda še kakšno družino navdušimo, da ponudi svoje srce in dom odsluženi hrtji duši. Prav tako ste vabljeni vsi tisti, ki se zanimate za posvojitev hrta, saj boste lahko iz prve roke dobili vse potrebne informacije.

Na sprehodu bodo na voljo tudi promocijske zloženke, ki jih bomo razdelili mimoidočim.

V primeru dežja sprehod s hrtki odpade.

Upamo, da se vidimo v čimvečjem številu! Ste zelo lepo vabljeni!

Še kontaktna številka za morebitne informacije: 031-440-502 (Ajda)

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #536 : petek, 10.01.2014 : 09:43:25 »

HRTKA, KI STA ŽE V ZAČASNEM SKRBNIŠTVU V SLOVENIJI IN SVOJA DOMOVA ŠE IŠČETA!

Ta velik in prelep hrtji fant - galgo GIZMO, ki je po spletu okoliščin prišel v Slovenijo že sredi februarja leta 2013 in samo mesec dni še manjka, da bo v začasnem skbrništvu pri Nuši in Fortuni že celo leto dni, pa prav tako še vedno čaka in čaka na ta pravega skrbnika in na čisto, čisto njegov dom - dom, kjer bo lahko ostal za vedno!

Kot z nobenim našim začasnikom tudi z Gizmom ni nič narobe, zato si resnično zasluži priložnost in možnosti biti posvojen!

Da ta prelep, nežen, ljubeč in tudi šolan hrtji fant še vedno nikomur ni ukradel srce in mu ne predstavlja izziv kar težko verjamemo in s težkim srcem zremo v dejstvo, da se je v začasnem skrbništvu že tako zelo udomačil, da bo tako začasno skrbnico, kot tudi Gizma težko geldati, ko se bodo morali posloviti. A dejstvo je, da so hrtki zmožni velikega prilagajanja in zato vse novo in vse kar je lepo sprejmejo takoj in brezpogojno, tako da se bo tudi GIZMO zlahka vključil v nov dom in zato, če ima kdo zadržke zaradi tega, da je že tako dolgo v začasnem domu, vas naj potolažimo, da vas nima česa biti strah in zato, če razmišljate o Gizmu, le korajžno naredite naslednji korak do njega ...

Posvojitev Gizma naj vam predstavlja celo prednost, saj ga imate priložnost prej spoznati, se tudi večkrat dobiti z njim in od začasne skrbnice prejeti pa res popolnoma vse informacije, ki jih boste potrebovali za skupno življenje z njim. Prosimo poglejte na to kot na velikoooooo prednost in plus za vas in zanj. Prav tako pa ni zanemarljivo dejstvo, da je Gizmo navajen bivanja v stanovanju, zna lepo počakati doma, ko je njegova začasna skrbnica odsotna, je pravi mestni fant, saj trenutno živi v centru Ljubljane in vse kar Gizma loči do njegove popolne sreče je samo čisto njegov dom in človek, ob katerem bo lahko ostal za vedno.

GIZMO je en super fant in si kot takšen zasluži en super dom.

Zato, če razmišljate, da bi si želeli spoznati Gizma in njegovo začasno skrbnico ali celo resno razmišljate, da bi ga posvojili nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org - galgo GIZMO.

Več o Gizmu in kakšen dom mu iščemo pa si lahko preberete na naši spletni strani:  http://www.hrtjisvet.org/hs/gizmo-ex-tarzan/



Naš sladkorček, ta mali miško - galgo AZUCAR je prišel v Slovenijo v začasno skrbništvo že sredi septembra. Od takrat je naredil nekaj zelo velikih korakov, neverjetno je napredoval in nam pokazal, da je ta mali, nežni, ljubeč in scartljan galgec pač čisto običajen hrtek, ki ima svoj karaker in je kot tak že kar nekaj časa na voljo za posvojitev.
Tudi z njim ni čisto nič narobe!, le priložnost potrebuje, da tudi on zaživi eno tako ljubeče in polno življenje hišnega ljubljenčka in to v čisto njegovem domu, pri čisto njegovi družini. Seveda mu sedaj, ko je v začasnem skrbništvu nič ne manjka in se ima povsem lepo, a prav je, da ta velik mali fant zaživi tako kot vsak posvojenček in pokaže svojo lepoto in prijazno osebnost nekomu, ki bi ga vzel za svojega.
Suki je čisto ready, da odcaplja v novo življenje, samo do zdaj še ni dobil tiste prave priložnosti, kar nas pa zelo žalosti.

V kolikor si želite spoznati Sukija ali pa razmišljate o njegovi posvojitvi nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org - Galgo AZUCAR.

Več o Azucarju in kakšen dom mu iščemo pa si lahko preberete na naši spletni strani:  http://www.hrtjisvet.org/hs/galgo-azucar/



Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org


Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #537 : nedelja, 12.01.2014 : 14:13:29 »

VABILO NA PROMOCIJSKI SPREHOD S HRTKI PO LJUBLJANI

V četrtek, 16.1.2014, ste prisrčno vabljeni na sprehod s posvojenimi hrti po Ljubljani. Dobimo se ob 16.30 v parku Tivoli, na koncu promenade, pri vodnjaku.

Zelo bi bili veseli, če bi se nam pridružili s svojimi posvojenimi hrtki, saj lahko le z njimi in vašo pomočjo predstavimo ljudem problematiko, hrtje posvojence in tako morda še kakšno družino navdušimo, da ponudi svoje srce in dom odsluženi hrtji duši. Prav tako ste vabljeni vsi tisti, ki se zanimate za posvojitev hrta, saj boste lahko iz prve roke dobili vse potrebne informacije.

Na sprehodu bodo na voljo tudi promocijske zloženke, ki jih bomo razdelili mimoidočim.

V primeru dežja sprehod s hrtki odpade.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu! Ste zelo lepo vabljeni!

Še kontaktna številka za morebitne informacije: 031-477-105 (Urška)

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #538 : sreda, 15.01.2014 : 16:02:45 »

Jutri bosta na sprehodu oba začasnika, galgo Azucar in Gizmo.



Četrtek, 16.1. 2014, ob 16:30, v Tivoliju, na koncu promenade.
Se vidimo? Smiley

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #539 : četrtek, 16.01.2014 : 13:02:29 »

Danes bi vam želeli predstaviti še triletnega galga z imenom SOLO, ki smo ga prav tako spoznali jeseni, ko smo obiskali zavetišče Scooby Medina.



Solo je našel svojega najboljšega hrtjega prijatelja in trdno oporo ravno v Pintenu, ki pa se mu je nasmehnila sreča in je tako v teh dneh našel svoj dom v Sloveniji. Ta ljubek, prečudovit in za odtenek bolj plašen galgo je žal kar nekako obsedel v zavetišču in je tam že več kot leto dni. Zaradi svoje zadržanosti do človeka in ker se ne sili nenehno v naročje je prav tako ostal prezrt, kot mnogo takih in nihče v njem še ni ugledal izziva, da bi mu lahko pomagal ponovno zaupati v življenje. Zanj se bo verjetno, ko se bo Pinteno v kratkem preselil v karanteno, kjer bo čakal do odhoda v njegov nov dom, kar malo podrl svet in zato si tudi zanj želimo, da bi se mu pa le tudi njemu nasmehnila sreča in bi prijatelja lahko skupaj potovala proti Sloveniji.  SOLO potrebuje potrpežljivega, ljubečega in umirjenega človeka, ki bo vedel, da le čas, potrpežljivo delo z njim in tesno sobivanje z njim lahko prinesejo pozitivne rezultate. Tudi Solo si želi zaupati, samo v tej veliki ogradi, kjer je pa res toliko prostora se za umaknit in skriti, si on še ne upa in bi se raje še malo skril …. Potrebuje samo priložnost priti ven. V Sloveniji v tem trenutku živi kar nekaj takšnih galgov, ki so v zavetišču ravno tako obsedeli in se odtujevali od človeka, a danes so čisto drugi hrtki in o takšni plašnosti skoraj, da ni več sledi. Tudi za Sola si želimo isto, zato »hrtek - šc, šc …hitro v čisto tvoj domek!«

Več o njem in več njegovih fotografij najdete na naši spletni strani: http://www.hrtjisvet.org/hs/galgo-solo/

Več o možnosti njegove posvojitve in za sprožitev predposvojitvenega postopka pa nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Strani: 1 ... 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 ... 85   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines