mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 24.05.2025 : 23:15:17

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 377 378 379 380 381 [382] 383 384 385 386 387 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 647434 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
TagTu
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.173

« Odgovor #5715 : ponedeljek, 12.05.2008 : 21:57:49 »

O, kako lepo! Kje je to, Namshi?
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #5716 : ponedeljek, 12.05.2008 : 22:41:24 »

Joj, Namshi, ne mi lušte delat! Sem bila med prazniki par dni v Logarski dolini. Potrebujem vsako leto enkrat do dvakrat krepko dozo tamkajšnih lepot...
Logiran
Namshi
rad pišem
Sporočil: 418

« Odgovor #5717 : ponedeljek, 12.05.2008 : 22:53:32 »

TagTu, to je Robanov kot, ena dolina pred Logarsko, vzporedna z njo. Ravno tako prideš pod Ojstrico, samo z druge strani.

Ja, Kalsang, jaz imam prav abstinenčno krizo, če dalj časa ne grem v ta božanski konec naše domovine  Wink Med prazniki sem bila tudi jaz en dan v Logarski, škoda, da nisva vedeli ena za drugo!
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #5718 : ponedeljek, 12.05.2008 : 22:59:24 »

No, lepot Logarske doline moje oči še niso videle v živo sram....to bo treba čimprej not prinesti Cheesy
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #5719 : ponedeljek, 12.05.2008 : 23:01:34 »

Namshi, se naslednjič prej zmenimo! Wink

Pa TagTu s sabo vzameva in jo iniciirava... Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #5720 : torek, 13.05.2008 : 05:57:08 »

Jasi ...kolikor vem imajo Khyimčkovi, pa mislim, da tudi Lhunčkovi v bližnji prihodnosti namen priti k nam pa ti takrat javimo in se nam pridružiš in ko pridemo s hriba dol imamo lahko še agility pri nas doma  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Khyim ... "besede še nismo pojedli" in obljubo čakamo izpolniti  Wink

Trenutndo je moj zaseden vikend "Dan mladosti"  in zadnji v tem mesecu, če ne prej se torej dobimo v juniju  Cheesy

Arti .... tebe sploh nismo imeli namen pozabiti, ker rabimo nekoga, ki bo delal red  Grin Grin Grin Grin

Namshi .... zdaj vem zakaj si vedno nasmejana  Roll Eyes ! Saj ne more biti drugače, ko pa vsak vikend gledaš lepoto gora  Cheesy Cheesy Cheesy .... Ja, in Kamp Menina je zakon  Cheesy Cheesy Cheesy ...

Fotka je iz Menine .... kako lepo je bilo, ko smo si pravljice zvečer pripovedovali ob ognju pred šotorom  Roll Eyes Smiley

Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #5721 : torek, 13.05.2008 : 07:44:23 »

Nanda, a tudi vi hodite v Menino  Cheesy? Jaz sem vedela samo za Jasi.

Ja, tokrat sem gledala lepote gora celo v ponedeljek, kar je bilo še več vredno, ker sva bila z možem (in Dailyjem, seveda) v širnem Robanovem kotu čisto sama  Smiley . Si predstavljaš, da nikjer nikogar ne srečaš, samo gore in ptički okrog? Tako si jaz nekako predstavljam nebesa  Grin .

Uživancija med tednom ni običajna za naju, ampak tokrat sva nekaj praznovala  Wink in si vzela ta dan.
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #5722 : torek, 13.05.2008 : 07:46:01 »

Kalsang, velja  Wink
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #5723 : torek, 13.05.2008 : 08:34:40 »

Namshi, to da vemo za Menino, se moramo zahvalit Nandi,  Wink ki sem jo sprasevala, kam bi se dalo it v "dovolj nizke hribe" za Hano in s tropom psov  Grin.
V kampu smo bili lani edini Slovenci, ostalo pa Nizozemci in Nemci in kup psov
Kompost je "tapravi" vanj Maks (lastnik) mece ostanke iz kuhinje in pa travo... ravno zjutraj sem mortala Lolo spet iskat, ko je zavila tja  Angry
Me ta  kompost spomni na debato iz prehranskega foruma, ker Loli zelo ustreza, Don pa je po njem cist bolan
Nanda velja, enkrat v juniju pa pridemo in zaklucimo z agility krogom Smiley
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #5724 : torek, 13.05.2008 : 11:03:12 »

Tu pa tam kdo sprašuje za šampone in conditioner Laser Lites  Wink Sedaj sem prinesel vsega po 5 litrov in če koga zanima naj me pokliče in nekaj lahko tudi prodam. Cena je objavljena na Paulini strani: http://www.silkkiturkki.com/index.php?main_page=index&cPath=29 te šampone uporablja tudi Nina za večino TT-jev in mi smo zadovoljni - res pa je, da smo čez zimo dodajali še pol zamaška olja in dlaka se je res lepo obnovila.

Imam pa tudi par krtač in slikerjev  Wink če komu pride prav.
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #5725 : torek, 13.05.2008 : 12:19:42 »

Citat
asi ...kolikor vem imajo Khyimčkovi, pa mislim, da tudi Lhunčkovi v bližnji prihodnosti namen priti k nam pa ti takrat javimo in se nam pridružiš in ko pridemo s hriba dol imamo lahko še agility pri nas doma

Juhuhu, komaj že čakam!!!!  Jasi, obvezno se moraš pridružit, je pri Nandi takooo lepooo, pa parkurček je zakon!! Midve s Tabyo sva zdaj abstinirali agility kar tri tedne (gonitev) in nama že prav manjka. Danes sva v gozdu naleteli na podrto drevo in hop, smo že skakali preko. Tudi jaz, ja!! Cheesy Cheesy

Namshi, tale Robanov kot je pa pravljičen in nekako takole si jaz predstavljam vsaj dva dni brez telefonov in mestnega vrveža. Samo jaz, moja BP, Kimi, Tabya in daleč naokrog nikogar!! Idila!!!
Logiran
nuhl
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #5726 : sreda, 14.05.2008 : 00:05:44 »

Grin  Pri nas smo pa skakali včeraj - in sicer Sara čez 1,25m visoko ograjo na še pol metra nižjo ulico pred kolesarko, ki je peljala na sprehod labradorca.  Angry Angry Angry  Se je vse dobro končalo, ograja pa je danes povišana za dodatnih 40cm (30 metrov  Angry in xx,xx € ), kar bi moralo zadostovati za našo "bolho". Je pa sosed že včeraj, ko je videl kako sem se lotil projekta komentiral: Ja no, tja nekje do septembra bo že zdržalo, potem boste pa še malo dodali  Grin.

A tisti, ki trenirate agility imate pa potem po 3m visoke ograje  Shocked ?

Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #5727 : sreda, 14.05.2008 : 06:07:31 »

Lhun & Co  Grin Grin Grin Grin Grin  To ! To so moji pridni psi  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy !!!!
Ne, na Krasu potem, ko Tibetanci preskočijo ograjo - sezidamo 3 m višine kamnit zid  Grin Grin Grin Grin okrog in okrog hiše  Wink.

Grin Grin Grin Problem se pojavi šele, ko imaš Tibetanca, ki pleza  Shocked Shocked Shocked.
Naš lubeni Gyan poleg tega, da z lahkoto skoči v zrak (nerazumljive višine) še pleza ko mačka po zidu ali po ograji navzgor  Tongue Roll Eyes, seveda mora biti kaj na drugi strani, da troši energijo za to  Grin Videti ga je zelo lepo  Cheesy, drugo je pa to, da ne more biti več sam zunaj  Roll Eyes Sicer pa "plezanje in skakanje spada v kontekst TT-jev" , je pa res, da ti naredi kar nekaj "sivih"  Cheesy Wink

Ker kamnitega zidu še nimamo  Grin Grin Grin uporabljamo dvojno ograjo  Smiley, pa imajo zdaj še agility čez ograjo  Grin Grin Grin Grin

Khyim in Jasi ... torej vesele priprave na Junij  Cheesy Cheesy Cheesy

Namshi .... poznam občutek "samotnih poti" v gorah  Smiley Ti so eni najlepših, a redkih doživetij  Smiley

Menino smo odkrili, ko so se nam začeli "nabirati štirinožni družinski člani" in smo iskali mirne kamp kotičke in Menina je bila res tisto pravo  Smiley. Kot je povedala že Jasi tam skoraj ni Slo ljudi in vsi imajo živalice in vsi so (bili)  kulturni in prijazni. Edini kamp v katerem nismo imeli konfliktov s Tečneži in so bili tudi tuji psi "poštimani" Wink Smiley
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #5728 : sreda, 14.05.2008 : 08:23:28 »

Nanda, pa zdaj še hodite v Menino? Se mi zdi, da bolj v preteklem času govoriš  Cheesy
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #5729 : sreda, 14.05.2008 : 08:45:01 »

Mi raje nimamo ograje  Wink
sicer je Adrej ravno v fazi, ko pravi da jo bo naredil, mal zaradi vikend izletnikov, ki jih nalajajo in mal zarad komposta  Angry
Logiran
Strani: 1 ... 377 378 379 380 381 [382] 383 384 385 386 387 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.