mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 24.05.2025 : 01:42:23

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 352 353 354 355 356 [357] 358 359 360 361 362 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 646591 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
Jasi
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 698

« Odgovor #5340 : četrtek, 03.04.2008 : 10:12:55 »

Še mal nostalgije iz leta 2004 Maribor, od L proti d (na 4 tacah) Danny, Arki, Lola in Choice

[attachment deleted by admin]
Logiran
Jasi
midi

« Odgovor #5341 : četrtek, 03.04.2008 : 10:16:51 »

Seveda z agility tekme...
aktivna le še Lola in Arki
torej "Agi podmladek,"  kaj počnete ? A čakate na boljše čase?
Ti so namreč ovekovečeni na fotki (se opravičujem za sentimentalnot) in ni kaj čakat
lp vsem
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #5342 : četrtek, 03.04.2008 : 12:26:46 »

Jasi .... žal mi je za izgubo vašega prijateljčka  Cry

Ostali pa ... dajmo se zmigat Tibetančki!!! Nič jamrat, da ni hiše in travnika in da zato ne morete trenirat  Undecided Mi imamo vsaj pošteno opravičilo  - do najbližjega poligona agilitiya imamo celih 40 km v eno stran in službo z deljenenim urnikom in 6 psov  Tongue zato je naš parkurček na domačih tleh in nismo v kakšni ekipi   Undecided Bi si pa zelo želeli da se kdaj zadevica obrne  Roll Eyes in da se pridružimo tekmovalcem  Cheesy
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #5343 : četrtek, 03.04.2008 : 14:14:57 »

Wink ... pa sej ni problem toliko travnik ali domače dvorišče, čas je problem  Huh in vsaj kar se nas tiče je naš agility vsak dan dopoldan namesto malice v plesni šoli  Cheesy  k sreči so hodniki zelo dolgi in obvezno še zvečer doma. Tu in tam pa malo poskačemo na kakšnem vadbišču, seveda bolj kot igra kajti za resen agility si je treba vzel čas, veliko časa ...
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #5344 : četrtek, 03.04.2008 : 14:28:28 »

Jaz s Shenzi "treniram" dvakrat na teden, ca. 1-2h, pa med vikendi vsake toliko narediva par hopov. Ja, pa celo zimo smo se ucili laufat, skakat in ne se bat tunela. Grin Slalom imam itak doma in ga mal "potrenirava" kadar me pikne, ampak noben "trening" ni daljsi od par minut. Pa ni to nek resen agi, sam tako za zabavo. sram Shenzi laufa dokler je zur, je pa treba pazit, da se ne spunta, ker takrat je garant konec. Grin

Se je pa Tari kar mal pomladil odkar ima mladi kitajki okrog sebe. Pa sef je in se mu pozna, je se bolj vazen kot je bil, do psov pa bolj toleranten, sploh do psic. Cool Obcasno se naredi gluhega in slepega, ampak kliker pa slisi neglede kje je. Tongue
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
luvi7777
odvisnež
Sporočil: 642

« Odgovor #5345 : četrtek, 03.04.2008 : 21:17:11 »

Jasi jako mi je žao vašeg TT prijatelja koji je otišao iz duge

Prekrasna fotografija i lijepe uspomene, zar ne.....

Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #5346 : četrtek, 03.04.2008 : 21:24:37 »

Jasi, tudi meni je žal za Dannyja. Cry

" Agi podmladek" pa pridno trenira, ampak še nekaj časa ne bo aktiven na kakšnih tekmovanjih. Sva ravnokar prišli domov in moram povedat, da sem danes bila kar navdušena, čeprav Tabya seveda ne bi bila Tabya, če se ji ne bi speljalo pred zadnjo oviro in ne bi šla osvajat agi prijatelja. Grin Ja, kaj čmo, pomlad je v zraku in našo punco konkretno meče. Cheesy Cheesy
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #5347 : četrtek, 03.04.2008 : 21:34:58 »

Citat
Ostali pa ... dajmo se zmigat Tibetančki!!! Nič jamrat, da ni hiše in travnika in da zato ne morete trenira

Hehe, a čisto malo lahko jamramo? Wink V naši skupini sta dva, ki imata ta privilegij in se to tudi na psih pozna, ker trenirajo vsak dan. Mi imamo pa bolj gozdarsko varianto, poiščemo kako deblo v gozdu in vadimo skokce, doma pa bolj poslušnost in veliko igre. Smiley
Logiran
Starsy
rad pišem
Sporočil: 353

« Odgovor #5348 : petek, 04.04.2008 : 07:09:51 »

Jasi, meni je tudi žal za Dannyja. Lepa slikca za v spomin.

Sva ravnokar prišli domov in moram povedat, da sem danes bila kar navdušena, čeprav Tabya seveda ne bi bila Tabya, če se ji ne bi speljalo pred zadnjo oviro in ne bi šla osvajat agi prijatelja. Grin Ja, kaj čmo, pomlad je v zraku in našo punco konkretno meče. Cheesy Cheesy

hahaha Grin
mi tudi razmišljamo da bi začeli ker v Švrku vse ovire naravnost obožuje, sploh tunel. Mogoče pa se pridružimo "agi pomladku"  Cheesy
Logiran
Jasi
midi

« Odgovor #5349 : petek, 04.04.2008 : 08:07:29 »

Torej dragi "agi podmladek", ste mi polepšali dan  Wink
Kyum jaz se ne bi sekirala in sploh ne delala s TTjem vsak dan na ovirah, mislim da se variante s trikci in gozdnimi debli kar dobro obnesejo. Za tolažbo, na začetku sem z mojima "pridno" trenirala 2x tedensko in Lolo zamorila čist, Arkija pa malo manj... potem sva se s Silvijo dogovorili, da delamo na ovirah samo 1x tedensko, vmes pa druge vaje in je delovalo. Takrat sem po netu spraševala tudi druge, ki so tekmovali s TTji na agilitiju in so takorekoč vsi trenirali samo 1x tedensko in na hrano. S tem, da pod trening mislim 3x po par sklopov ovir in ne cel parkur... Sedaj treniramo "vmes" predvsem zato, da Arki ostane "vsakan", Lola pa sodeluje, kot velika ljubiteljica briketko in je to zanjo bolj malica kot trening Grin Grin Grin.
Nanook, torej so Kitajci za trening bolj trpežni?
Lep da vsem
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #5350 : petek, 04.04.2008 : 11:33:18 »

Citat
S tem, da pod trening mislim 3x po par sklopov ovir in ne cel parkur...

Ja, tako tudi mi delamo!! Najprej par skokcev in tunel, naslendji sklop palisada, nato slalom, pa npr. guma za konec. Tako, da se ne naveličajo. Sem pa opazila, da Tabyi hitro pade koncentracija, tako da jo moram non stop motivirat z igro ali pa vadiva poslušnost, pa trikce. Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #5351 : petek, 04.04.2008 : 12:34:22 »

Cheesy Grin Pri nas pa gre "trening" takole :

Nanda hoče odteči vse naenkrat  Shocked ... in sicer zahteva kot prvo palisado in tam dobi pospešek in potem kar odleti čez vse kar sledi  Grin Grin Grin Sploh ni varjante, da jo prepričam samo v eno oviro  Tongue
Tara ... ojej, ko začne ona teči, sem jaz v položaju "štart" ona pa že na koncu vseh ovir  Grin Huh
Sami in Shu me pred vsako oviro vprašata "a, bo potem, ko tole preskočim hrenovka?"  Grin Grin
Gyantso pa  Grin Grin Grin Grin Grin začudeno gleda in postavi dva vprašanja "A, ti res misliš da se splača na tem trošit energija? Hm, kaj naj jaz zdaj naredim za to hrenovko? " in njegova ugotovitev "Ne, se ne splača" Grin Grin Grin
Logiran
Jasi
midi

« Odgovor #5352 : petek, 04.04.2008 : 13:37:11 »

Nanda,  tvojem opisu lahko sledi zaključek, da so TTji z leti ali modrejši, ali pa popustljivejši do svojih vodnikov in raje odlaufajo...  Cheesy Cheesy
Ta mladi me spomnita na Lolo v mladih letih Grin
Gyantso me pa mal spomni na Kanzeja, zanj si tud ne predstavljam, da bi ga prepričal v kakšno agi akcijo, je pa res, da fanta vesta, kaj je "trdo" življenje   Wink
Logiran
Starsy
rad pišem
Sporočil: 353

« Odgovor #5353 : petek, 04.04.2008 : 14:06:42 »

Naš mali pa bolj spominja na Nando. Gre čez ovire pa v tunel in ko jz tečm na drugo stran tunela,je on že na naslednji oviri pri koncu.. hmm? Wink
lep dan
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #5354 : nedelja, 06.04.2008 : 22:38:04 »

Mama Shela in sestra Choya sta danes uživali na obisku pri Kimiju Cheesy Kiss

[attachment deleted by admin]
Logiran
Strani: 1 ... 352 353 354 355 356 [357] 358 359 360 361 362 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.