mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 24.05.2025 : 12:53:29

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 360 361 362 363 364 [365] 366 367 368 369 370 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 647056 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
nuhl
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #5460 : ponedeljek, 21.04.2008 : 00:50:38 »

Cheesy Nekaj vtisov iz Tibetanskega kroga:

In seveda: Vsem uspešnim čestitke, vsem malo manj uspešnim pa več sreče prihodnjič.

Veliko več slikic je na voljo (tudi za download) na spodnjem spletnem naslovu:

http://picasaweb.google.si/LhunSara/CACIBCelje2008

[attachment deleted by admin]
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #5461 : ponedeljek, 21.04.2008 : 00:57:50 »

Živjo vsem, še posebej Barvici (in upam, da si prebrala zasebno pošto - če nisi ... mi pa piši na ***** in ti odgovor pošljem še 1x)

Danes smo vsi imeli čudovit razstavni dan. Zakaj so razstave, zakaj razstavljamo, zakaj ... zakaj ... itd so debate katerim se lahko posvetimo kdaj drugič - predlagam piknik  Wink

Smiley Indu je danes dobil CAC, CACIB, BOB v 9 grupo pa nisva šla ker sva bila oba že precj utrujena in sva po klepetu z nekaterimi iz TT druščine odšla domov. Ko sem poklical Paulo je bila zelo vesela (čeprav so Finci bolj hladni in zadržani ljudje - vsaj njena družina se bolj malo smeji, veseli, ... razen ko so z nami Wink ), nenazadnje se izpolnjujejo njene vzrejne vizije in zelo sem vesel, da sem del tega. Čestitke tudi vsem ostalim razstavljalcem za vse uspehe. Upam, da se tudi Barvica še kdaj pridružiš tudi tej druščini.

Saša in luvi7777 hvala za slike in Nini hvala za vse česalne trenutke - brez tebe nama nebi uspelo. Naj pa povem še to, da India kar pogrešala Indua in zato v bodoče gresta oba ali pa nobeden - vsaj dokler bo Indu z nami  Smiley

Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #5462 : ponedeljek, 21.04.2008 : 01:00:59 »

... se opravičujem ker sem naložil isto sliko kot Saša še 1x in upam, da jo bo Jana zbrisala in tudi tale komentar - Saša zgleda da sav midva kar se časa tiče kar nekako usklajena. Se dobio še kdaj na kakšni kavici in uskladimo še kaj - recimo ponudbo fenov za Finsko itd

Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.306

« Odgovor #5463 : ponedeljek, 21.04.2008 : 09:08:54 »

Nanda je imela sinoči zabavo ob vstopu v penzijo ... prisotni povabljeni na fotkah  Grin Wink

Logiran
Ljiljana Li
rad pišem
Sporočil: 396

« Odgovor #5464 : ponedeljek, 21.04.2008 : 09:40:08 »

Hvala na rezultatima.... Wink

Velike cestitke za Induua - Paula je siurno presretna Cheesy Cheesy Cheesy :

Nanda, super fotke - ne mogu vjerovati kako je Gyntsu dlaka narasla - nevjerojatno  Cheesy !

I mi prilazemo par fotkica naseg Caspera - na njima ima tocno 1 godinu...

Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #5465 : ponedeljek, 21.04.2008 : 11:05:58 »

Casper je krasen Wink!
In Nanda je imel zabavo tudi Arki, ampak tako, da je prišel domov ves naščeperjen in hotel napast Dona (mulc mali!!!), potem si je včeraj podaljšal večerni sprehod pri sosedih in njihovi psički, na koncu smo tudi z Lolo in Donom končal pri njih (ga je bilo treba it iskat, sam ne bo hodil domov) in je izzival še njihovo muco, danes je bil na jutranjem sprehodu kar lepo na fleksiju. Cheesy Cheesy Cheesy
Nanook, morda pa ni za agility "finta" v pasmi, ampak v letih, tvoja Shenzi me spominja na Loline začetke, zdaj pa ja Lola nepreimerno bolj "uporabna" za agi, kot pred dobrim desetletjem Roll Eyes
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #5466 : ponedeljek, 21.04.2008 : 11:17:52 »

Živjo

Ker nisem videl oddaje na TV Slovenija sem si jo ogledal na računalniku  Sad ampak je slika zelo slaba. Kaj pa vi menite o oddaji - so bili komentarji in kadri dobro izbrani ali bi lahko povedali ali pokazali še kaj Huh
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #5467 : ponedeljek, 21.04.2008 : 12:10:35 »

Marko, tudi jaz sem si prispevek ogledala prek računalnika. Priznati moram, da sem razočarana. Vse skupaj zveni kot površna reklama za luštne kosmate kužke. Izpustili so več kot pol moje izjave o šicujih, zanimalo jih je samo česanje, pa tudi šicujev, ki jih je Darja postavila pred kamero kot primer pisanosti pasme sploh niso pokazali. Tudi predstavitve drugih pasem so zelo oklestili.

Sicer pa, nič novega. Kakorkoli obrneš, televizijcev nikoli ne zanima to, kar je bistveno.
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #5468 : ponedeljek, 21.04.2008 : 12:11:36 »

Drugače pa, seveda, še čestitke z moje strani Induju, Indiji, Naji, Nandi, Briku in vsem drugim, ki so bili uspešni ta konec tedna.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #5469 : ponedeljek, 21.04.2008 : 12:44:05 »

... res je intervjuji so pogosto veliko prekratki Sad da bi povedali in pokazali vse kar si želimo, je pa res da imajo avtorji (tokrat Robert in Meta) običajno kar občutek kaj je za gledalce dovolj informacij in kaj morda preveč. Nenazadnje to ni bila specialna oddaja, saj bi bilo zanjo potrebno veliko več programskega časa, kar pa je na TV skorajda nemogoče dobiti. Res pa je, da bi tudi na Slo TV lahko imeli eno tedensko odajo o psih, ki bi se pasmam lahko res posvečala malo bolj podrobno. Meni se je zdelo tekstovno dobro in ste pravzaprav povedali nekaj pravih in osnovnih informacij  Smiley glede slike pa bom počakal, da dobim origilani posnetek - torej ali je kdo to posnel in mi lahko pošlje dvd.
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #5470 : ponedeljek, 21.04.2008 : 14:00:44 »

Jaz imam posneto oddajo na kaseti (sem snemala v nedeljo na mariborski televiziji, ker sem obe v soboto zamudila) - kako pa spravit to da dvd???
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #5471 : ponedeljek, 21.04.2008 : 16:28:45 »

Ljiljana: Casper je čudovit.
Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #5472 : ponedeljek, 21.04.2008 : 17:52:09 »

Marko, nič nisem dobila... Sad. Pošlji, prosim še enkrat.

Nanook, ja to se mi zdi logično, da pelješ psa na specialko al pa ga pokazat sodniku, katerega mnenje ti veliko pomeni... Smiley

Kar se tiče naše razstavne kariere.. Cheesy Grin... raje ne povem kakšno dlako ima Bango  Roll Eyes Roll Eyes Na ritki ima nekakšne hlačke, sprednji del je mal oskubljen...  Grin Roll Eyes, očitno menja dlako in mu šele zdaj raste tista taprava, za odrasle pse. V kratkem ima drugi rojstni dan, pa očitno dlaka ne meni tako in raste malo po svoje, nekam "u tri krasne". Tko da, če je na prihodnji razstavi sodnik, ki preferira kratkodlake TT-je, lahko Banga komot prijavim Wink Cheesy

Zaenkrat je pa tako lušno, ker ni treba pazit na dlako in lahko norita po gozdu in divjata po potoku. Zadnjič sem jima pustila, da skačeta po vodi kljub mrazu, čeprav se na mokro dlako vse napopa... ampak, sem to vzela v zakup, ko sem odpela fleksija  Wink

Tko, zdaj me čakata, da gremo ven... in pridemo šele zvečer domov Smiley
Bango leži kot ponavadi blizu mene in zeha od neučakanosti. To zna narediti zelo glasno, Oši pa se valja po kavču (beri: briše se v kavč, ker sta ravno pojedla večerjo -  brikete in malo mesa iz konzerve). In to ne pomeni, da je ena mala pujsa, ampak je pač psička, ki ne mara biti umazana Wink. O kavču pa ne bi  Cool
OK, zdaj pa res gremo... Ma, saj se tudi še na kakšni razstavi spet vidimo.

ps. Casper ima pa tako mehko dlako na teh slikah, da ne govorim o Nandi...ufa, kakšna dolga dlaka  Shocked  Smiley
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #5473 : ponedeljek, 21.04.2008 : 19:25:22 »

Čestitke vsem za uspešen razstavni vikend, še posebej moji lubici veteranki Nandici in mojima Briku in Kaji za zaključen šampionat...hehe, spet sem malo zrasla Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Nanda, a lahko fotke s penzionističnega žura še na meil?
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #5474 : ponedeljek, 21.04.2008 : 19:36:22 »

Ljiljana Li .... Casper je čudovit  Kiss Kdaj ga vidimo na kakšni razstavi ?
Ja, Gyan postaja pravi kosmatinec, dlaka mu super raste in me prav zanima kakšen bo čez kakšno leto Cheesy

Barvica ....  Grin Grin Grin vidim, da uživate  Wink, me veseli, da te zopet slišim  Smiley
Nandina dlaka (dolžina in kvaliteta) pa ima 9 let in 4 mesece  Grin Grin Grin Grin in enkrat ostrižena vmes  Roll Eyes Saj se še spomniš kaj sva se pogovarjali  Wink? Lamlehi so (večina) pozni v dlako in Nanda je živ dokaz potrpljenja Wink Cheesy Nič obupat vse pride, če ne prej pa v veteranih  Grin Grin Grin in kljub lužicam in trnju in listju .... in ni ga lepšega kot imeti veterana v odlični kondiciji, le to pa lahko kuža dobi samo, če leta in se igra in nori ... kar tako naprej  Kiss Grin
Bangota s kratko dlako prijaviti na razstavo.... se zmeniva in jaz prijavim Gyantsoja pa si bosta malo konkurirala v dolžini dlake  Grin Grin Grin da zameštramo štrene in damo malo mislit sodnikom  Cool Grin

TagTu.... hvala in  čisto prav je, da si še malo zrastla  Wink ..... in fotke dobiš  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 360 361 362 363 364 [365] 366 367 368 369 370 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.