mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 25.04.2024 : 12:27:42

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  člani med seboj  |  v spomin  |  Tema: Naš Levči je odšel ob 05,40
Strani: 1 2 [3]  Vse   Dol
Natisni
Avtor Tema: Naš Levči je odšel ob 05,40  (Prebrano 15577 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
delavec@amis.net
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.444


« Odgovor #30 : ponedeljek, 23.08.2010 : 20:03:17 »

Hvala vsem za podporo.
Pri nas še dolgo ne bomo okej, vsakič, ko vstopim v hišo čisto malo priškrtnem vrata, da ne bi ušel ven. Kar naprej imam občutek, da mu moram zamenjat vodo, iščem že odstranjena stranišča, seveda je imel kar dva, finesa naša. Avtomatsko sem danes že skoraj nabavila njegove najljubše konzervice, se zadržim, da mu je ne nesem na grobek.Brišem pulte in mize, kajti zadnjih nekaj mesecev je skakal tudi tam, česar včasih ni počel. Iščem krtačo, da ga razčešem, ker kljub kratkodlakosti se mu je znala zvozlat. Ga avtomatsko pokličem, da se greva žogat. Bo še kar nekaj časa trajalo, da se bomo privadili, ker pri nas je bilo prav vse podrejeno njemu. Ponoči še vedno spim skrčena, da ga ne bi pomotoma brcnila, mož se zbuja, da ni slučajno lačen, ko je zadnje tedne kar naprej jedel. 16 let ni kratka doba, ne vem koliko časa bova rabila, da praznina ne bo tako boleča. Jutri bova na njegov grobek posadila kakšen lep trajen grmiček.
Večkrat sva se morala že posloviti od najinih kosmatinov, vsakič je huje. Letos že v tretje. Riki, Tori, Levči,vsi so odšli zaradi bolezni in samo Levčiju, ki je bil najdalj z nama nisva znala prihraniti agonije  Cry  Cry  Cry.To je tisto, kar najbolj boli. Mož naju tolaži, da je že moralo tako biti, da si je želel umreti doma, ko je do zadnjega kazal toliko življenjske volje, da naju je zavedel, vendar.....ne vem. Prepričana sem samo v to, da nikoli in nikdar več ne bom dovolila, da bi še kateri od najinih kosmatincev umrl brez pomoči evtanazije, da bova naslednjič poiskala več vet. mnenj, sploh pri starejših. Upava pa zelo, zelo, da se nama vsaj par let ne bo treba več poslavljat, čeprav imava še nekaj stračkov doma.
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.795


« Odgovor #31 : ponedeljek, 23.08.2010 : 20:12:51 »

Zelo mi je žal ...
Logiran
delavec@amis.net
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.444


« Odgovor #32 : nedelja, 05.09.2010 : 20:39:24 »

Lisa, Don in Mini vsakodnevno še vedno iščejo na mestu, kjer so bile Levčijeve posodice, če ni morda kaj ostalo zanje. Se spominjam, da Don dva, tri dni pred njegovo smrtjo ni hotel biti v dnevni sobi, kot, da je vohal smrt. 16 let ni malo, kako dolgo bom še vsakodnevno odhajala do kotičkov, kjer je imel posodice, pa spet v drug kotiček kjer je imel dva stranišča, se ponoči zbujam in še vedno spim skrčena, da ga slučajno ne bi brcnila, vedno je spal pri mojih nogah. Mož ostale mačke velikokrat pokliče z Levčijevim imenom, kar se pred njegovo smrtjo ni nikoli zgodilo.
Gromozansko moč imamo ljudje v sebi, da prenesemo toliko človeških in živalskih izgub v življenju. Navzven hodimo pokončno, pred ljudmi s katerimi sobivamo doma ali v službi ne jamramo, kot, da smo najsrečnejši. Le leska v naših očeh je vedno manj, bolj se umikamo v tišino, v sebi trpimo, žalujemo vse svoje življenje , pa opazijo samo tisti redki, ki nas imajo resnično radi, če sploh.....Vendar pa imamo še nekaj čisto naših živali, ki čutijo z nami, zaradi njih se potrudimo, da smo veselejši, saj so samo tako vesele tudi one. Kadar pa ne zmoremo se brez vprašanj stisnejo k nam, vemo, da nas razumejo, zato se moramo pobrati, zbrati, živeti za naprej, zanje.... 
Logiran
zalarjeva
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.197


« Odgovor #33 : nedelja, 05.09.2010 : 21:27:26 »

Se strinjam in sočustvujem s tabo Kiss Kiss
Logiran
branka
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 8.174


« Odgovor #34 : četrtek, 09.09.2010 : 09:01:02 »

Iskreno sožalje  Cry Kiss
Logiran
Strani: 1 2 [3]  Vse   Gor
Natisni
mojpes.net  |  člani med seboj  |  v spomin  |  Tema: Naš Levči je odšel ob 05,40
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines