mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 02:04:28

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Ajša/Mama, vrnjena v nov dom
Strani: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 69   Dol
Natisni
Avtor Tema: Ajša/Mama, vrnjena v nov dom  (Prebrano 202652 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
luna7
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656

« Odgovor #570 : petek, 11.05.2012 : 11:57:28 »

Jst sem imela staro stanje...in nisem ketne zamenjala... Wink
Logiran
SunnyDay
živim tukaj
Sporočil: 5.364

« Odgovor #571 : sobota, 12.05.2012 : 23:32:15 »

Kaj pa včeraj?
Danes je imela 1/2-2/3 sklede briketov, tako da ji (spet) nisem dodala ničesar. Pa prvič me je sprejela (in se tudi poslovila) brez laježa, resda čisto zadeta, ker sem jo zbudila. Smiley
Logiran
Fifi1
odvisnež
Sporočil: 884

« Odgovor #572 : nedelja, 13.05.2012 : 12:09:01 »

Ketno so zamenjali njeni! Shocked Trdijo tudi, da se večkrat zgodi, da hranit prideta dve in to ločeno. Če je ta druga katera od vas, bi lepo prosil, da še enkrat pogleda na urnik hranjenja. Ajšo hranimo s 150 grami in ne pol sklede. Nekdo z naše skupine ne upošteva navodil, ali pa Ajšo hrani nekdo tretji (njeni trdijo, da oni to niso, prav tako so briketi okrogli, te pa smo imeli samo za Ajšo, saj so v tistem času tamali jedli drugo hrano).
Ajša ne potrebuje več toliko hrane, kot jo je v začetku in ne dovolim, da jo zredimo do te mere, da bo imela težave s sklepi, srcem..... Če ne bo šlo drugače, bom sam našel osebo, ki to počne, pa če v rešitev vložim tisočaka. Verjamem, da nekdo to počne z dobrimi nameni, ampak kdaj taka nepremišljena dejanja delajo več škode kot koristi.  Angry
Logiran
_lori
midi
Sporočil: 331

« Odgovor #573 : nedelja, 13.05.2012 : 14:06:49 »

Jaz sem ji prejšnji teden dala zadnjo vrečko okrogle hrane (200g), danes bo dobila iz nove vrečke (150g). Drugega za jest ji nikoli ne dajem, opažam pa vedno kakšno kost okrog nje, ki jo vržem stran (ampak ok, to ni povezano s pridobivanjem odvečne teže).  Smiley
Logiran
luna7
midi

« Odgovor #574 : nedelja, 13.05.2012 : 14:41:40 »

Fifi1, kar išči.  Wink

V sredo je bila skleda prazna in notri sem vsula riketov 200 g-zadnjo vrečko starih briketov. V petek me je pričakala posoda polna do vrha in nisem ničesar nasula. Kdo je bil zraven mene v petek še tam, ne vem. Zase vem, da sem prišla SAMA in, da mi je bilo zanimivo to, da, ko sem odhajala in sem se še enkrat ozrla, so očitno ven prišli njeni, saj sem jo videla stati na zadnjih tacah in mahati z repom. Zakaj niso prišli, ko sem jaz bila tam, ne vem. Majhnih psov nisem slišala. Polna skleda je lahko povezana tudi z novo ketno in slabim spominom lastnikov.

Če misliš, da smo ostali toliko prbiti, da se vozimo večkrat dnevno hranit Ajšo, potem bom verjetno dvignila roke in vas vse lepo pozdravila.  Smiley
Logiran
Fifi1
odvisnež

« Odgovor #575 : nedelja, 13.05.2012 : 14:54:58 »

Nekdo z naše skupine ne upošteva navodil, ali pa Ajšo hrani nekdo tretji.

Luna7 na žalost sta samo ti dve možnosti, ki sem jih navedel. Ali poznaš ti kakšno tretjo?

In če misliš, da sem toliko prbit, da me ne razjezi, da tehtam hrano in vam jo pakiram v vrečke na gram natančno v dobri veri, da bi imela Ajša porihtano prehrano, pridem pa na polno posodo nekih briketov, lahko mirne duše dvignim roke tudi jaz, če vam bo potem kakorkoli lažje. Pa tega ne bom naredil. Veš zakaj? Odgovor je preprost - zaradi Ajše.

Nikogar nisem obtožil, v nikjogar ne dvomim, vsem vam zaupam, navedel sem samo možnosti. Če je s tem karkoli narobe, organizirajte hranjenje Ajše drugi, sam pa rade volje še naprej prevzemam sobote.  Smiley Bo tako bolje?
Logiran
No Jinx
živim tukaj
Sporočil: 5.323

« Odgovor #576 : nedelja, 13.05.2012 : 15:17:00 »

Ajša ne potrebuje več toliko hrane, kot jo je v začetku in ne dovolim, da jo zredimo do te mere, da bo imela težave s sklepi, srcem..... Če ne bo šlo drugače, bom sam našel osebo, ki to počne, pa če v rešitev vložim tisočaka.
Glej, Fifi1, jaz na takele absurdne obtožbe res slabo reagiram. Mislim, da je "osumljenec" na prvem mestu tu verjetno lastnik in ne ljudje iz naše skupine. In zdi se mi, da je rahlo kontradiktorno zapisati zgornji citat in v naslednjem postu tole.

Nikogar nisem obtožil, v nikjogar ne dvomim, vsem vam zaupam, navedel sem samo možnosti.

Medsebojnega obtoževanja res ne potrebujemo in prepričana sem, da smo v skupini, ki hrani Ajšo, sami odrasli in odgovorni ljudje, ki znamo in želimo poskrbeti za živali.
Logiran
Fifi1
odvisnež

« Odgovor #577 : nedelja, 13.05.2012 : 15:49:34 »

V redu, če ste razumeli to tako, kot da s prstom kažem na našo skupino, se vam iz srca opravičujem. Nikakor s tem nisem mislil kakorkoli razburiti kogarkoli, samo povedati sem hotel, da bom stvari prišel do dna. Ker sem si zadal nalogo koordiniranja, se počutim odgovornega za hrano, ki jo Ajša dobi v skledo, zato menim, da je odkrivanje vzroka in preprečitev nenadzorovanega hranjenja del odgovornosti, ki sem jo sprejel.

Mislim, da je čas, da se poslovim od skupine, ker nisem dorasel nalogi in bi kdo od vas stvari urejal bolj kvalitetno. Ker opažam, da moja prisotnost in razmišljanje producira slabo voljo, bo za vse bolje tako. Še vedno sem vam na voljo za hranjenje ob sobotah, vse ostalo pa naj ureja kdo drug. Če menite, da bi bilo bolje, da bi Ajšo in male hranil kdo drug v skupini, ne bom zameril nikomur, ki bi mi odvzel tudi to nalogo.

Še enkrat se opravičujem vsem, ki so se ob mojem pisanju razjezili in se počutili kakorkoli obtožene.
Logiran
Xena
živim tukaj
Sporočil: 7.968

« Odgovor #578 : nedelja, 13.05.2012 : 15:58:07 »

O matr, kaj pa je zdaj to?! Shocked
Logiran
Smetka
Moderator
Sporočil: 20.189

« Odgovor #579 : nedelja, 13.05.2012 : 17:06:59 »

Sad

Povejte, a je samo slab dan ali je kaj drugega, da vem..
Logiran

aska2005
živim tukaj
Sporočil: 3.672

« Odgovor #580 : nedelja, 13.05.2012 : 17:38:16 »

Ja Smetka, pomojem bo to to - slab dan Sad
Logiran
SunnyDay
živim tukaj
Sporočil: 5.364

« Odgovor #581 : nedelja, 13.05.2012 : 18:19:16 »

Ah, dej, to je pa kr neki zdaj brezveze nastala slaba volja, a prou? Shocked
Ne gremo se cepetajočih otrok, ja? Wink Angry Roll Eyes pevka Tongue
Gremo dalje, ker zadeva super laufa. Očitno pa bo treba lastnike za ušesa, ker nas malo zezajo ... jezen
Logiran
luna7
midi

« Odgovor #582 : nedelja, 13.05.2012 : 18:55:41 »

Zadeva res super laufa.  Smiley

Pa vseeno - dežurna sem ob petkih, kar pomeni, da se napake s strani Fifi1 opažajo pri meni, ki je dežuren ob sobotah. In takšen način komuniciranja mi ni všeč (s podčrtavanjem in boldanjem in drugim, saj resnično nismo nedorasle osebe, kar pa ne morem reči za lastnike Ajše.  Sad
Fifi1, opozorila sem tudi, da se je v sredo v skledi znašla kuhana hrana (korenček in podobno)... a misliš, da je tem lastnikom res za verjet?  Shocked Roll Eyes
In, če gremo malo nazaj brat, sem že napisala, da mi je čudno, da je Ajša pojedla "na posodo na visoki sijaj" - predvidevam torej, da so lastniki hrano presipavali sami sebi notri, zdaj pa se je znašla v posodi od Ajše nazaj-ne razumem takega početja, sem pa sedaj sestavila, kaj bi lahko bilo. Drugače si jaz tega ne znam razlagati tako polne sklede. Me je pa ta v petek začudila. Se počutim kot, da so latniki nekoliko pametnejši od nas...
Logiran
luna7
midi

« Odgovor #583 : nedelja, 13.05.2012 : 19:01:27 »

Tiole sem mislila...

Hehe, takšen pristop je imela tudi do mene.  Wink
Drugače pa sem malo sestavila 1 in 1 in še vedno sumim, da jemljejo hrano ajši in jo dajejo tamalim za jest, kadar hrane za njih zmanjka. Ampak, glavno, da je Ajša videt ok, pol bo vredu.
Logiran
_lori
midi
Sporočil: 331

« Odgovor #584 : nedelja, 13.05.2012 : 19:26:30 »

No, danes je tudi imela še brikete v posodi, tako da nisem nič dodajala.

Sicer pa mislim, da se je zredila predvsem zaradi kalorične hrane, ki jo je dobivala po 200g, kakršen je bil dogovor med nami. Poleg tega se nič pretirano ne giblje. Če sem prav razumela je bil tudi namen, da se nekoliko poredi, ker je prej imela težave, ker ni hotela jesti tistih briketov in je takrat celo malo shujšala. Nova hrana sicer nevem kako kalorična je, ampak jo je zdaj tudi manj (150) in mislim, da se nebi smela več rediti (če res ne dobiva še drugih stvari).

Ajša je rekla, da vas moram vse pozdravit in da si želi ta teden videt iste obraze kot do sedaj.  Kiss  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 69   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Ajša/Mama, vrnjena v nov dom
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.